Szombat Fészek? Már nagyon várom! Végre erre el tudok menni! Ez is ritka eset mostanság, de a gyerek nem lesz otthon, így szabad vagyok. Amióta az apja lelépett nem olyan egyszerű megszervezni egy-egy szabadnapot/estét.
Naná, hogy Fészek! Remélem addig nem kapom el én is a gyerektől, meg Miskától ezt a jó kis rókás fertőzést..... Egyenlőre küzdök ellene. Szóval ott találkozunk!
naaa, mi ez a nagy szomorkodás?:-(Ne tessék ilyenek lenni! Legyen már vége a vizsgáknak, és legyen már Fészek, amikorra már végzek előtte egy nappal, és legyen már tavasz, és...húú, még sokmminden kéne,most egy fagyi jólesnei:-))) csók nektek
Na én is visszataláltam ide! Ki kell hagynom a mai Tacubás koncertet nagy szomorúságomra, de remélem minél többen mentek, és jól érzitek majd magatokat.
Hát hogyne kéne 30.-áról képecske:)) Ó, hát én semmiképp sem sürgetlek, majd lesz, amikor lesz. Viszont én annak jobban örülnék, ha feltennéd a szokott helyedre:), és onnan majd linkelném. Akkor már úgy szeretném, hogy a Tőserdős képeiddel egyetemben:) És olyasformában lennének fent a rajongóin, mint ahogy Miriam képei is vannak, csak kisebb képekkel. Így akkor csak a kedvenc 1-2 darabot kéne elküldened. Na mit szólsz ehhez? Mert félő, hogy az itthonimra, most amúgy sem jönnének el:)
na szép én meg már azt is elfelejtettem,h itt is vagyunk:)mondjuk egy ideje már lusta vagyok akármilyen fórumot is olvasni...
Kriszti:ne haragudj,majd küldök ám neked képeket a 30áról ha kell,csak el vgyk havazva de hétvégén tuti:)
Én meg Anita mailjét keresem égre-földre, úgy emlékeztem, hogy itt talán megvan:) És meg is van, mert megtaláltam:)
Az sem volt egyszerű, hogy idetaláljak, a velvetről érkeztem:), mert az Index kereső nekem már nem dobja ki az oldalt (pontosabban ha rákeresek Roy&Ádámra, az első oldal eredményei közt már nincs, a többi oldalt meg nem engedi megnézni) de most már másoltam a linket:) Remélhetőleg, legközelebb már idetalálok:)
Egyébként nagy probléma lenne ha linkelném a rajongóira, hogy onnan egy gombnyomásra idetaláljunk? Velvetre már amúgy is linkelték.
Najó, ám legyen én idetaláltam:-)))ahelyett, hogy szorgosan tanulnék! na, de gyertek vissaz, nagyon átszoktunk Krisztihez, még a végén túl sokat ülünk a nyakán majd:-))