Elnézést a zavarásért,de én keresek egy nyza mikrobuszt megvételre,mivel az enyémet régen összetortem.És gondoltam hátha tud nekem ebben segiteni,mivel önnek is van egy ilyen kis szépsége.Elöre is köszönöm
Tehát első körben ne a rádiót akarjam kihúzni, hanem szedjem le az őt körülvevő pattintós keretet? Az a gondom, hogy semmi ötletem nincs hogyan is jönne ki a gyári rádiója, ha mondjuk tudnám hogy pl. blaupunkt rádió, akkor annak megvan a kiemelő szerszáma, de így esélytelennek látom a dolgot.
Nem tudom mennyire szerelős a topic, de szeretnék tanácsot kérni: Hyundai H1-ből hogyan lehet kibűvölni a gyári rádióját? Sajnos nem tudom ki gyártja, vagy hová milyen kihúzószerszámot toljak be, de ha nem muszáj nem akarom kiborítani a teljes középkonzolt hozzá, csak egy rádiócsere lenne.
Több csatornán és különböző formában értesültetek már a december 12-i Lengyel Intézetben zajló eseményről, melyet a Krakkói Magyar Centrum szervez, a májusban kezdődött Báthory Expressz projekthez kapcsolódik, és főszereplője a Nysa kisbusz. A hétfői programhoz írásos meglepetés érkezett, ami egy hatalmas karácsonyi ajándék:
"..... A Krakkói Magyar Centrumnevében ezúttal szeretném felajánlani a magyarországiPolski Fiat 125p Klubszámárae történelmi járművet lengyel és magyar barátaink ajándékaként, egyszersmind történelmi kapcsolataink mementójaként, annak reményében, hogy az időutazással egybekötött vándorexpedíciónk emlékeit őrző Nysa élő színfoltként hozzájárulhat a Klub gyűjteményének gazdagításához. ....Dr. Pászt Patrícia igazgató "
A Klub nevében az adományt köszönettel elfogadtam, és ígéretet tettem arra, hogy minden eszközzel azon leszünk, hogy megőrizzük azt a szellemiséget, amit ez a jármű képvisel.
Eggyel többen leszünk hamarosan ezért szükségünk lesz egy 6-7 személyes autóra. Pár hete még boldogan keresgéltem az Eurovan 2-sek között, aztán, kicsit lohadt a lelkesedésem, így szétnéztem a minibuszok között is. Ezért vagyok itt. Kb. 1,5 millióm van a dologra, de, ha nagyon megerőltetem magam (+2 év hitel), akkor 2,5 millió még belefér. Szóval a kérdésem az lenne, hogy családi autónak milyet érdemes megvenni? Opel Vivaro és társai? Hyundai H1 (ilyet néztem a használtautón, ez még tetszett az asszonynak is), VW Transzporter. Ennél a méretnél már nem annyira a csomagtartó hiánya a gond (az Eurovan többek között ezért nem a legjobb választás). Azon gondolkodtam, hogy mivel ezek teherautóból vannak átfaragva, ugyan kényelmetlenebbek, de elvileg strapabíróbb kell legyen a motorjuk meg a futóművük. Teljesen hülye vagyok autók terén. Kapja meg amit az övé, cserében menjen ki a világból és baj esetén tartson életbe, ennyi csak a követelmény.
Írtam vagy 10 napja , hogy elveszítettem a Kondorosi uszoda előtt egy szerelés után ( lengyel mikróbuszom van , Nysa522M ) a szerszámos táskámat , amibe nem írtam lakcímet , s ez még augusztusban volt . vagy 2 hete belenéztem a wwwpolski.hu-ba , és kiderült , a ládában levő elamerikaiasított nagypolkám arra vitte a becsületes megtalálót , hogy ott beírja , megtalálta . Azóta 2X találkoztunk , átvettem a dolgokat , Lett Egy Barátom !!
A fotón láthatjátok a ládában volt antilopkesztyűt , és azt a gépkönyvet , amire szójátékkal azt írattam a tipoográfussal : " Így szeretlnek engem" .
far severö sapirico , az itteni R.I.L.A.K. vezetője
TEssenek kedvesek figyelemmel kísérni azon csodát , amit a R.I.L.A.K. nevú akármiben egy 18 éves srác végez , Nickneve : Transzporter . Tessenek kedvesek lenni , reagálni ott Neki .
Sapirico vagyok , az itteni R.I.L.A.K. nevű topikból . Bár nem teljesen ide vág , de magyar ember , HA erős idegzetű , kukkantsa meg azt , amit ma írtam az itteni "Velünk pusztuló törrténelem " nevű topikba . . . :-((
MINDENKIHEZ : lett egy transzporter nevű itteni srác (lásd : R.I.L.A.K. 9 , aki 18 éves kora dacára kimentett 2 Nysa--t , sőt az egyik tolóajtós . . .Fúú , milyen lészen az a nyári mikróbusztalálkozó . Hírdessétek Tik is , szerezzetek mikróbusztulajt , aki eljön .
Igen , ez volt az ! A PAS 001 bé is rakta a fotóját a rovatomba ( az itteni R.I.L.A.K. ). Nem tudnál képet tenni be ide ? Más . Tulajt ismersz , akinek olyan peche van az életben , hogy ilyen mercije van ? sapirico UI . Én egyszer utaztam nyáron egy balatoni akármiskedés során egy ilyenben . A tulajok volt kelet-németek voltak , sikertelen szökés közben életveszélyesen megsebesítették a kommcsik a két gitáros srácot , börtön , s 2 X 60 000 makiért kivásárolta őket az NSZK Kormánya .
Jó . De akkor állítsd elő azon merci mikróbusznak a kódszámát , ami a hatvanas--hetvenes években ment , tetőablakos volt , és a PAS 001 rakott egyszer képet be Róla egy fotót az itteni R.I.L.A.K. nevű rovatba . ha nem tudod előállítani annak a csodamikróbusznak a koordinátáit , talán ő segít .