Keresés

Részletes keresés

Dumás Sanyi Creative Commons License 2012.06.27 0 0 1614

http://www.hir24.hu/baleset-bunugy/2012/06/26/romaniaban-landoltak-a-brokerbotrany-soran-elsikkasztott-szazmilliok/~~fokusz

 

4,8 millió euró tűnt el majd került elő keleti szomszédságunkban. Helyi cégek és magánszemélyek mosták volna tisztára a pénzt.

Az ebihoreanul.ro portál híradása szerint a Bihar megyei nyomozók azonosították azokat a pénzügyi hálózatokat, amelyeken keresztül 2001 decembere és 2003 májusa között 4,77 millió eurót és 24 ezer dollárt (átszámítva összesen csaknem 1,4 milliárd forintot) juttattak helyi magánszemélyeknek és vállalkozásoknak azért, hogy eltitkolják a tekintélyes összeg törvénytelen eredetét.

A Bihar megyei rendőrség szóvivője szerint egy nagy visszhangot kiváltó magyarországi ügyről van szó, azt viszont nem akarta megerősíteni, hogy a 2003-ban kipattant brókerbotrány az.

Alina Dinu annyit elárult, hogy a bűneset három szereplője, az 56 éves K. C. I., a 47 éves M. J. és a 39 éves K. A. sikkasztásért, pénzmosásért, okirathamisításért két és nyolc év közötti börtönbüntetést kapott.

Cikkünk hamarosan bővül!

 


 

Azt azért megjegyzem, hogy a forrásként megjelölt lap Mudura érdekeltsége...

naiv Creative Commons License 2008.07.10 0 0 1613

"Garamszegi védője szerint Kulcsárnak ügyészi kihallgatása során szinte sulykolták védence nevét. Városi pletykák szerint pedig ebben az ügyben Kulcsár vallomásán múlik, hogy kiből lesz vádlott, és kiből tanú: „ehhez egy táskás emberrel kell megállapodni” – vélekedett az ügyvéd, aki emlékeztetett arra is, hogy az eljárás kezdeti szakaszában Kulcsár védője a nagy hírű Bánáti János ügyvéd volt, akinek azonban rövidesen megszűnt a megbízatása. Majd egy a védőbeszédben idézett telefonlehallgatás szerint Kulcsár arról beszélt: egy ügyvéd mondta neki, hogy meg lehet egyezni „velük”, hogy csak az ügy egyik felét viszi el, mert a másik felében politikusok is érintettek. " kik?

 

Ki fog tisztulni ez az ügy?

Mi van ForróTamással

Ponta Zire Creative Commons License 2008.07.08 0 0 1612
Na lesz valami?
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.12.09 0 0 1611

"Ezt a bűnözőt választják meg miniszterelnöknek?"

 

Mi az hogy? Nagyon is! Még 2010-ben is, ha nem vigyázunk!:-(((

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.11.26 0 0 1610
Vegyé mosómedvét, komcsi!
Előzmény: Kutya_füle (1609)
Kutya_füle Creative Commons License 2006.11.26 0 0 1609
nem tud magyarázatot, csak ostobácskán személyeskedni tud. Erről ugyanis nem olvasott a szaros kis pártlapjában.
Előzmény: lopikula (1606)
Kutya_füle Creative Commons License 2006.11.26 0 0 1608
zavaros, ostohba, az mn-hez és a hazi fityeszes nullabandához illő magyarázat, csúsztatás és ostobaság. Ennek propagandistái pedig nem kicsit nevetségesek. Viszont nagyon.  Most jöhetsz kiscsillag Koreával vagy Alcsúttal.:PP
Előzmény: Álomvédelmi twist (1604)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.11.26 0 0 1607
Kedvesed neked a Sztálin! Vele beszélgessé!
Előzmény: lopikula (1606)
lopikula Creative Commons License 2006.11.25 0 0 1606
Kedvesem áruld már el, hogy hogy a fenébe kapcsoltad össze a kínai történetedet Kulcsárral és azon keresztül Gyurcsánnyal.
Személyem is kívánja a kínai szigort a gazdasági bűncselekményeknél, de most sürgősen adjál választ az eszement összefüggésedre!
Előzmény: Álomvédelmi twist (1604)
Print Screen Creative Commons License 2006.11.25 0 0 1605
Kínában az a jó, hogy az ilyen Gyurcsány féle bűnözőket elítélik. Legtöbbször halálbüntetést osztanak ilyenekért Kínában.
Előzmény: Álomvédelmi twist (1604)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.11.25 0 0 1604

"Gyurcsány lebukott (Kulcsár)" - Még nem. De a módszert már a kínai kommunisták is zabálják:-)))

 

 Frankfurter Allgemeine Zeitung (faz.net)

A konzervatív napilapban Petra Kolonko Sanghaji csillogás, sanghaji mocsár című helyszíni riportjában foglalkozik a kínai gazdasági csoda motorjának számító város árnyoldalaival.

Oly szépen, mint korábban, már nem csillog a Kína kirakatának számító Sanghaj. Nyáron még a felsőfokban emlegették a várost: itt van a legmagasabb felhőkarcoló, az első kínai Forma 1-es pálya, az első mágnes vasút, az ország legfontosabb tőzsdéje. Most a „nyugdíj botrány” vet árnyékot Sanghajra, a városban a pártitkár megalázó leváltásáról, közpénzek elsikkasztásáról, korrupcióról és szeretőkről beszélnek.

Visszaéltek a 16 milliós város szociális célokra szánt pénzügyi alapjaival. A nyugdíj, munkanélküli és betegbiztosítás céljából félretett pénzeket a város vezetői barátaiknak és rokonaiknak kölcsönözték, melyből útépítéseket és telekspekulációkat finanszíroztak.

A város leggazdagabbjai keveredtek a sanghaji korrupciós botrányba, többek között a Forma 1-es pálya menedzsere. Számos hivatal vezetőjét leváltották, kezdve a társadalombiztosítás irányítójától egészen a földhivatal igazgatójáig. A legutóbbit a múlt héten vették őrizetbe.

Csen Liangjut, a szeptemberben letartóztatott sanghaji pártvezetőt, akit korábban gazdaságbarát politikájáért a külföldi üzletemberek is dicsértek, ma maffia főnökként emlegetik. Egyedül ő, mintegy 400 millió jüan (közel 40 millió euró) értékű manipulációért felelős. Csen szeretőinek gazdasági befolyásáról pikáns részleteket pletykálnak. S azt is tudni vélik, hogy mindegyik korrupt pártfunkcionárius legalább egy befolyásos szeretőt tartott.

A központi kormányzat nyomozói még nem emeltek vádat „dekadens életmód” miatt. E a vád miatt kellet távoznia Peking főpolgármester-helyettesének. Bár Sanghajban azt is tudni vélik, a történetnek itt még nincs vége.

Abban a tényben, hogy a pártvezetők korruptak és különleges kapcsolatokat ápolnak a leggazdagabbakkal, nincs semmi meglepő. Szokatlan ugyanakkor a kínai nyugdíjbotrányban, hogy az elmozdított Csen Liangju a politikai bizottság tagja volt, s az ország egyik legfontosabb politikai vezetőjének számított. Meglepő az is, hogy a váltás nem állt meg a vezércserénél, hanem funkcionáriusok egész sora kényszerült távozni. Időközben ez olyan méreteket öltött, hogy a sanghaji pártapparátus tisztogatásáról lehet beszélni.

Az egész nem egyéb, mint belső pártküzdelem, vélekedik egy sanghaji kommunista. A kínai pártelnök, Hu Csintao ellenőrzése alá kívánja vonni a várost, hiszen az ellenőrzi az országot, aki Sanghajt is ellenőrzi. A letartóztatott Csen Liangju nem csak a korábbi pártelnök Csiang Cömin hívei közé tartozott, de hatalmi arroganciájával kivívta a központi vezetés ellenszenvét is.

A kommunista párt szokásainak megfelelően nem mindenkit fenyeget a törvény, aki érintettnek számít a korrupciós ügyben. Így például a volt pártvezető, Csiang Cömin rokonai, akik Sanghajban letelepedtek. S Huang Ju, miniszterelnök-helyettes családjának sem kell félnie, mert Kínában még [nem] mindenkit egyformán fenyeget a törvény.

A nyugdíjalapokban felhalmozott hatalmas összegek, melyeket a régi szociális rendszer kiváltására alapítottak, szinte meghívás azon tartományi urakként fellépő pártvezetők számára, akik úgy érzik felülemelkedhetnek minden jogszabályon. Hiszen ezeket az alapokat csak államkötvényekbe lehetne befektetni. De gyakran megszorult politikusok ebből hiteleznek maguknak, vagy barátaiknak.

Ezen spekulációs akciók után a legjobb esetben is csak az alapok tőkéjét lehet megmenteni. Így pl. a sanghaji nyugdíjalap egy része részvényspekulációk következtében elveszett. Máig tisztázatlan ugyanakkor, hogy a veszteség mekkora része származik a téves befektetésből és mennyit tettek zsebre az érintettek.

A nyugdíjbiztosítás kiemelkedő jelentőségű a mind gyorsabban öregedő kínai társadalom számára, mely most szembesül a piacgazdáságot jellemző nagy bizonytalansággal. Éppen ezért nem lehet mindegy a központi kormány számára, hogy a „tartományi fejedelmek” megdézsmálják a nyugdíjkasszát és ezzel azok fizetési képességét veszélyeztetik.

Sanghajban a kínos botrányról tiszteletet parancsoló számokkal kívánják elterelni a figyelmet. Han Zseng a város főpolgármestere szerint, aki ideiglenesen a pártelnök posztját is betölti, az októberi gazdasági növekedés elérte a 12,2 százalékot. Egyúttal kijelentette, hogy Sanghaj továbbra is a nyitási politika éllovasa marad.

 

http://www.mno.hu/index.mno?cikk=384884&rvt=108

smafu Creative Commons License 2006.07.05 0 0 1603
Emlékeztető: Kulcsár Gyurcsányi segítségét kérte Szász eltávolításához, és lejáratásához állami hivatalnokokkal folytatott telefonbeszélgetésben (Bodnár, Bitvai).
Mellesleg Szász Károlyt nemcsak lejáratták (Hot Tomi Napkelte), kirúgták, hanem meg is agyalták.
Előzmény: smafu (1602)
smafu Creative Commons License 2006.07.05 0 0 1602
Újra elutasítottak egy Keller keresetet - Szász Károlynak igaza volt
2006. július 5. 13:01


MNO
A Fővárosi Ítélőtábla szerdán jogerősen elutasította Keller László volt közpénzügyi államtitkár keresetét, amelyet személyiségi jogainak megsértése miatt indított Szász Károly, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) egykori elnöke ellen.

A volt közpénzügyi államtitkár még tavaly nyáron indított pert Szász Károly ellen, mivel a volt PSZÁF-elnök többek közt azt nyilatkozta a médiában, hogy a Keller vezette államtitkárságon ellene egy sokoldalas koholmányt készítettek, és annak elkészítésében még titkosszolgálati eszközöket is alkalmaztak.
Szász Károly feltételezését Keller László korábbi nyilatkozataira alapozta, valamint egy mintegy 20 oldalas, az államtitkárságon készült, róla szóló írásos anyagra, amelyet valaki eljuttatott hozzá.
A tárgyaláson az alperes sikeresen bizonyította, hogy az általa koholmányként jelzett anyag a felperes által vezetett államtitkárságon készült.
A bíróság azt is megállapította, hogy "miután az alperes a felperes által vezetett Közpénzügyi Államtitkárságon folytatott adatgyűjtésről nem bírt tudomással és az államtitkárság ilyen irányú vizsgálat lefolytatására hatáskörrel sem rendelkezett, ennek ellenére a felperes közreműködésével az államtitkárságon ilyen tartalmú - egyébként alperest, mint magánszemélyt is érintő - vizsgálati anyag készült, alperes okkal feltételezhette, hogy a felperesi dokumentum által tartalmazott információk köznapi értelemben vetten titkosszolgálati eszközök igénybe vételével voltak megszerezhetők"
A bíróság egyetlen pontban sem találta megalapozottnak Keller kereseti kérelmét, ezért elutasította azt. A most hozott ítélet ellen rendes jogorvoslatnak nincs helye, az jogerős és végrehajtható.

Szász Károly korábban felperesként is nyert már jogerősen pert Keller László ellen, aki akkor bűncselekmény elkövetésével hozta összefüggésbe a PSZÁF elnökét.
smafu Creative Commons License 2006.05.18 0 0 1601
Kulcsár-per: ártatlannak vallotta magát a volt MSZP-s képviselő
Váradi: Kulcsár az önkormányzat tudta nélkül tüntette el a pénzt
2006. május 18. 12:50


MNO
Ártatlannak vallotta magát a a K&H-per 13. rendű vádlottja, a kőbányai önkormányzat volt MSZP-s képviselője. A vesztegetéssel vádolt Váradi János közölte, soha nem kapott pénzt Kulcsár Attilától, aki az önkormányzat vezetőinek tudta nélkül tüntette el a pénzt. A per júniusban folytatódik.

Ártatlannak vallotta magát a hivatalos személy által üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett vesztegetéssel vádolt Váradi János, a kőbányai önkormányzat volt MSZP-s képviselője a K&H-per csütörtöki tárgyalásán a Fővárosi Bíróságon.

A 13. rendű vádlott a vádirat szerint háttéralkut kötött Kulcsár Attilával. Eszerint Kulcsár szabad kezet kapott a Kőbányai Önkormányzat és a Kőbányai Befektető és Tanácsadó Rt. tulajdonában lévő értékpapírok kezelésre, cserébe 320 millió forintot adott a volt MSZP-s önkormányzati képviselőnek.

Váradi János a tárgyaláson azt közölte: „Amikor az újságban azt olvastam, hogy Kulcsár Attilával háttéralkut kötöttem, azt hittem elájulok." Kifejtette: soha sem kapott egy fillért sem Kulcsár Attilától, aki az önkormányzat vezetőinek tudta nélkül, hamisított igazolásokkal tüntette el az önkormányzat pénzét.

Az eddig meghallgatott 12 vádlott közül egyedül az első rendű vádlott, Kulcsár Attila ismerte el bűnösségét a 23 milliárd forintos sikkasztás-sorozatban. A per június 1-én a K&H Equities bűnpártolással vádolt két volt vezetőjének meghallgatásával folytatódik.
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1600
Értem. Akkor, ez mindent megmagyaráz...
Előzmény: lopikula (1599)
lopikula Creative Commons License 2006.05.08 0 0 1599
Persze..... a Globex ügy. Lassan 10 éve tart.
Előzmény: Törölt nick (1598)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.08 0 0 1598
Tud valaki egyetlen olyan jelentősebb gazdasági büntetőügyről, melyet Varga Zoltán tárgyalt az elmúlt 10 évben?

Csak próbálkozom, hátha, talán, mégis...
lopikula Creative Commons License 2006.05.05 0 0 1597
Hát pont azért, hogy egy piti(?!) sikkasztási ügy tudjon maradni az egész.
Mindeközben Mo. szép lassan a pénzmosók paradicsoma lesz.
---------------------------
Magyar vonatkozású pénzmosási ügyben nyomoznak a nápolyi hatóságok
2006. május 5., péntek 16:07
124 olvasás

Részben magyar vonatkozású pénzmosási ügyben nyomoznak a nápolyi maffiaellenes hatóságok. Az illegális pénz egyik lehetséges forrásaként Magyarországot is említik, ahonnan valószínûleg mintegy 21 millió dollár értékû összeget akartak Olaszországba juttatni.

A hazai szál felgöngyölítése még folyamatban van. Az elsõ számú gyanúsított Giorgio Chinaglia, a római Lazio csapatának volt válogatott labdarúgója. A hatóságok szerint az ügy mögött Caserta tartomány egyik befolyásos maffia-klánja áll.

MR
Előzmény: Törölt nick (1595)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.05 0 0 1596
Ha már a felszín is hallgat, akkor, az azért jelent valamit...
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.04 0 0 1595
Ezek szerint, csak számomra érthetetlen, hogy miért bízták a tömegmészárlások szakértőjének számító - ő tárgyalta Magda Marinkó ügyét is (!) - Varga bíróra ezt szövevényes gazdasági bűnügyet.

Én nem tudok arról, hogy Varga bíró úrnak nagy gyakorlata lenne ezen a területen is. Hiányosak lennének az ismereteim? Talán valaki megerősít vagy megcáfol, de addig is, maradnak a kérdőjelek és a felkiáltójelek. Sőt, szaporodnak is... :--/

?????!!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.04 0 0 1594

No még egyszer:

 

???!!!

Előzmény: Törölt nick (1590)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.04 0 0 1593
Az utvonaltervet.
Azt, hogy melyik lomancs politikusnak melyik zacskóal hova vigye a zsét.
Lásd be, ez komoly dolog. Itt rendnek kell lenni.;))
Előzmény: mammamija (1589)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.04 0 0 1592
No még egyszer:

???!!!
Előzmény: Törölt nick (1590)
originalqszi Creative Commons License 2006.05.04 0 0 1591
Kőbányán simán győzött Burány és bandája!!!!!:((((((( Pedig a HírTV riportere elől is menekült a hátsóajtón:DDDDDDDD
Előzmény: smafu (1588)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.04 0 0 1590
Ugyan az a bíró - Varga Zoltán - tárgyalja a Kulcsár ügyet, mint aki a móri ügyet is tárgyalta.

[size6]???!!![/size]
mammamija Creative Commons License 2006.05.03 0 0 1589
Gyuszi taxis miafranc közokiratot hamisított??
smafu Creative Commons License 2006.05.03 0 0 1588
http://forum.index.hu/EditArticle/vieweditarticle?t=9114734
Kulcsár-ügy - Ügyvédek serege keres újabb milliókat
Írásban beismerte bűnösségét Kulcsár Attila

...
Kulcsár Attilának fényképes belépője volt a Miniszterelnöki Hivatalba, így az ügy szálai akár igen magasra is vezethetnek. Nem csoda hát, hogy számos politikust is hírbe hoztak.

Közéjük tartozott Baja Ferenc, a Miniszterelnöki Hivatal volt politikai államtitkára, akiről Kulcsár azt állította, hogy több alkalommal, mintegy 30-50 millió forintot adott át neki személyesen. A vallomás szerint Baja az egyik találkozóra magával vitte Endrényi Éva vállalkozót, Kovács László akkori külügyminiszter és MSZP-elnök kedves ismerősét is. A Kelemen László ügyvéd lakásán rendezett vacsorán, amelyen részt vett Kodela László, a Miniszterelnöki Hivatal volt helyettes államtitkára is kedélyesen elbeszélgettek.

Lampert Mónikát is emlegették: Kulcsár szerint a férje segítette elő, hogy személyesen találkozhasson a belügyminiszter asszonnyal.

A kőbánya szocialista vezetői is gyanúba keveredtek, s nem csak abba, lévén a kölcsönös haszon reményében Kulcsár forgatta az önkormányzat pénzét.

Látókörbe került, s így a Központi Ügyészségi Nyomozóhivatal hivatali visszaélés gyanújával vizsgálta Puch Lászlónak, az MSZP pártpénztárnokának szerepét is.

Mindannyian határozottan cáfolták és cáfolják, hogy bármiféle apanázst kaptak volna.
...
A kezdet kezdetén az ORFK megtagadta a nyomozást. Az ügyészség utasítására kezdték újra.
...
Eljárás indult az maffiaellenes központ főigazgatójával szemben is. A katonai ügyészség vádirata szerint Bácskai János dandártábornok, Kulcsár Attilával kapcsolatban hivatalos személyként bűnpártolást követett el. Tárgyalásán több ismert közéleti embert, köztük három kormánytagot is meghallgatott a Csongrád Megyei Katonai Bíróság: a belügyminiszter Lamperth Mónikát, a Miniszterelnöki Hivatal miniszterét Kiss Pétert és Tóth Andrást a Nemzetbiztonsági Hivatal első emberét.
...
smafu Creative Commons License 2006.05.03 0 0 1587
Brókerügy: elkezdődött az év pere – 22 vádlott vár ítéletre
2006. május 3. 9:02


Magyar Nemzet - Swendt Pál
A Fővárosi Bíróság dísztermében ma megkezdődött a brókerbotrány néven elhíresült, az MSZP politikusait is érintő büntetőügy elsőfokú tárgyalása. Két hétig mindennap, majd két hét szünet után júniusban és júliusban majdnem naponta lesz tárgyalás, elsőfokú ítélet azonban csak jövő ősszel várható.

A Fővárosi Bíróság legnagyobb befogadóképességű esküdtszéki termében, a Varga Zoltán vezette bírói tanács előtt ma reggel kilenckor megkezdődött a K&H Bank Rt.-nél és Equities brókercégénél elkövetett okirat-hamisítás-, sikkasztás- és pénzmosássorozat büntetőpere. Az eljárás huszonegy vádlottjához csatlakozott Schönthal Henrik üzletember is, akit április 17-én különösen jelentős értékre, folytatólagosan elkövetett sikkasztással, különösen nagy értéket meghaladó, folytatólagosan és üzletszerűen elkövetett pénzmosással és folytatólagosan elkövetett magánokirat-hamisítással vádolt meg a Fővárosi Főügyészség.

Az első tárgyalási napon az eljáró ügyész ismerteti a személyre szabott vádakat, majd a terheltek nyilatkozhatnak arról, hogy kívánnak-e vallomást tenni a bíróság előtt.

Értesüléseink szerint a bank jogi osztálya belső vizsgálat nyomán Rejtő E. Tibor ellen megfogalmazott beadványt juttatott el Varga Zoltán bírónak. A dokumentumról a pénzintézet nem kívánt felvilágosítást adni.

A brókerbotrány tavaly szeptemberben ismertetett vádirata szerint a vádlottak összesen 23 milliárd forintot mozgattak a sikkasztások idején, 1998–2003 között. Az okozott kár 8,3 milliárd forint lett, amelyből 6,3 milliárd forintnyi vagyont sikerült zár alá venni, így a tényleges kár kétmilliárd forintra tehető. Az ügyészség Kulcsár Attila, valamint Kerék Csaba, a Britton Kft. tulajdonosa mellett vádat emelt a K&H korábbi vezetője, Rejtő E. Tibor ellen is. A vádlottak között van továbbá Mészáros János, a Britton Kft. másik tulajdonosa, a Kartonpack Rt., a Novoprint Rt., a Thermal Hotel Visegrád vezető tisztségviselője, El Abed Hassan pénzváltó, Dudás Gábor, a Montrade Ltd. magyarországi képviseletének munkatársa, Bitvai Miklós, az Állami Autópálya-kezelő Rt. vezérigazgatója, Kelemen László ügyvéd, Garamszegi Gábor volt szocialista városatya, a Betonút Rt. társtulajdonosa, Forró Tamás exriporter, a Zöld Újság Rt. elnöke, Vargáné Vasadi Julianna, az ESMA Kft. gazdasági igazgatója, Országh Ágnes, a SÉD-Coop 2000 Rt. igazgatósági tagja és főkönyvelője, Váradi János, Budapest-Kőbánya önkormányzata képviselő-testületének MSZP-s tagja, a Kőbeta Rt. igazgatósági tagja, Csuka László, az Equities vezérigazgatója, Tóth Róbert, az Equities vezető üzletkötője, Vigh Szabolcs, a K&H Equities Rt.-vel állandó megbízási jogviszonyban álló ügyvéd, Pinizsi Hajnalka banki ügyintéző, Balassa Katalin, az Equities alkalmazottja, Nagy Károly, az Auto Danubia Kft. társtulajdonosa, Bende Péter vállalkozó és Szekér Gyula személyfuvarozó ellen. Baja Ferenc és Puch László szocialista képviselők ügyében a vádhatóság a közelmúltban megszüntette az eljárást.

Május első két hetében mindennap, majd két hét szünet után júniusban és júliusban majdnem naponta lesz tárgyalás. Az FB október közepéig 59 tárgyalási napot tűzött ki, de szakértőink úgy vélik, elsőfokú ítéletet legkorábban 2007 őszén hozhat a bíróság.

Az ügy vádlottjai és a terhükre rótt bűncselekmények (zárójelben a kiszabható szabadságvesztés mértéke)
I. r. Kulcsár Attila – különösen jelentős értékre, folytatólagosan elkövetett sikkasztás és magánokirat-hamisítás (5–10 év)
II. r. Kerék Csaba – bűnsegédként különösen nagy értékre elkövetett sikkasztás, folytatólagosan elkövetett magánokirat-hamisítás és pénzmosás (5–15 év)
III. r. Rejtő E. Tibor – bűnsegédként különösen jelentős értékre elkövetett sikkasztás (5–10 év)
IV. r. Mészáros János – különösen nagy értéket meghaladó, üzletszerűen elkövetett pénzmosás (2–8 év)
V. r. El Abed Hassan – különösen nagy értéket meghaladó, gondatlanságból elkövetett pénzmosás (0–3 év)
VI. r. Dudás Gábor – különösen nagy értéket meghaladó, gondatlanságból elkövetett pénzmosás (0–3 év)
VII. r. Bitvai Miklós – különösen jelentős értékre elkövetett sikkasztás és bűnsegédként elkövetett magánokirat-hamisítás (5–10 év)
VIII. r. Kelemen László – orgazdaság (1–5 év)
IX. r. Garamszegi Gábor – folytatólagosan, különösen nagy értékre elkövetett sikkasztás (2–8 év)
X. r. Forró Tamás – jelentős értékre, folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett sikkasztás (2–8 év)
XI. r. Vargáné Vasadi Julianna – jelentős értékre, folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett sikkasztás (2–8 év)
XII. r. Országh Ágnes – sikkasztás (0–4,5 év)
XIII. r. Váradi János – hivatalos személy által üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett vesztegetés (2–8 év)
XIV. r. Csuka László – bűnpártolás (0–1 év)
XV. r. Tóth Róbert – bűnpártolás (0–2 év)
XVI. r. Vigh Szabolcs – magánokirat-hamisítás és bűnpártolás (0–1,5)
XVII. r. Pinizsi Hajnalka – bűnsegédként elkövetett magánokirat-hamisítás (0–1 év)
XVIII. r. Balassa Katalin – bűnsegédként elkövetett magánokirat-hamisítás (0–1 év)
XIX. r. Nagy Károly – bűnpártolás és magánokirat-hamisítás (0–3,5 év)
XX. r. Bende Péter – különösen nagy értékre elkövetett orgazdaság (2–8 év)
XXI. r. Szekér Gyula – közokirat-hamisítás (0–3 év)
toloba Creative Commons License 2006.04.27 0 0 1586
Lassan te fogsz az erőlködéstől...
Előzmény: smafu (1584)
toloba Creative Commons License 2006.04.27 0 0 1585
Poltnál reklamálj...
Előzmény: smafu (1583)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!