Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

K.Zoli9 3 órája Creative Commons License 4830

Hát nem vagy egyszerű eset!

Az első vizsgálatért 15 ezer forintot kell fizetned(de ez egyébként ott van a honlapon).

Ha ez kész elmész és megcsináltatod a szükséges vizsgálatokat.az hogy a klinikán ezek mennyibe kerülnek nem tudom!Kérdezd meg az orvost!De miért ott akarod elvégeztetni??Háziorvos ad beutalót,és elmész a lakhelyed szerint illetékes rendelőintézetbe.Két nap alatt végzel minden vizsgálattal.(nekem ennyi volt).A műtét napján pedig viszed a leleteket magaddal!Ha valami nem stimmel azt úgy is ráírják,illetve jelzik feléd,és akkor közlöd az orvossal!De hát felületi altatásban végzik,úgy hogy ha nem vagy például szívbeteg akkor nem kell izgulni. Az egész műtét durván másfél óra!A hotelszolgáltatást fizetned kell,ezt reggel befizeted a klinikán,ami  20 ezer forint,hisz ha kihoznak a műtőből,akkor oda fektetnek kb.délután 5 óráig,aztán mehetsz haza.Ha valami gond van,például lázasodsz vagy bármi más,akkor egy éjszakát ott töltesz,ez plusz 20 ezer forint,és akkor másnap reggel mehetsz haza.(de ha te úgy érzed,hogy akarsz maradni,akkor maradhatsz).

A megbeszélt műtéti időpontra kell megcsináltatnod az össze vizsgálatot!A labor másnapra megvan,az EKG azonnal megkapod,a tüdőszűrő kb.2 nap. Ha valami még ezen kívül nem világos,üzenj!!

Előzmény: golgemáj (4829)
golgemáj 5 órája Creative Commons License 4829

Zoli az árakat esetleg megtudod írni privátban nekem ? A műtétét, aztán hogyha egy kalap alatt a klinikán zajlanának a műtét előtti vizsgálatok, az mennyi lett volna és még a honlapjukon az áraknál van olyan, hogy az ott tartózkodásér a hotelszoba vagy miért is kell fizetni, attól függően hány órát vagy ott? Ezekről tudnál nekem írni ? Amúgy hány vizsgálat volt és melyek ezek az EKG a tüdőszűrő és vérvétel van még valami ? Mondjuk nem értem, hogy ha elmegyek az első vizsgálatra a doktorúrhoz, akkor hogyan tudná megmondani a fix műtét időpontját ha azt sem tudjuk előre, mikor lesznek meg a vizsgálatok papírjai, ezért érdekelne, hogy mennyi a klinikán végzett egybe vizsgálat ára, mert nincs az árlistába kiírva.

Előzmény: K.Zoli9 (4826)
Bombyna 19 órája Creative Commons License 4828

Mennyi volt nala a mutet?

Előzmény: K.Zoli9 (4821)
Bombyna 19 órája Creative Commons License 4827

A mutet ota nem latta.Nem tudom kihez menjek senki nem ismer jo drt.Ez van!

Előzmény: tristen (4815)
K.Zoli9 21 órája Creative Commons License 4826

Szia.

A vizsgálatokat úgy,és olyan ütemben csinálod meg ahogy neked jó! A vizsgálati lapra(amit a klinikán kapsz) ráírja az orvos,hogy melyik vizsgálatokat kell elvégezni műtét előtt.Ezzel a papírral bemész a háziorvosodhoz,és ő ad beutalót minden hova.Aztán egy nap,vagy több nap csinálod meg,az már a te dolgod.Kivétel a labor mert oda csak reggel,éh gyomorral kell menned!Bár a klinikán is megcsinálják,de elég komoly összegért.Miért fizetnél érte,mikor ingyen is megcsinálhatod!!!(elég lesz a műtétet kifizetni).

Messze laksz Bp.től? Mert az egynapos sebészetnek vannak feltételei!(pl:fél órán belül ott tudsz lenni,ha valami gond van):Beszéld meg a dokival,hogy ez számít-e , hogy vidéki vagy!

Előzmény: golgemáj (4825)
golgemáj 24 órája Creative Commons License 4825

Zoli köszönöm válaszod, egyébként ez egy komplett műtét előtti vizsgálati csomag vagy hogyan kell elképzelni? Gondolok itt arra, hogy több részre kiterjedő, mint említetted EKG, tüdőszűrő, stb. ezt mind egy időben megtudják csinálni egy helyen a klinikán vagy külön - külön kell szaladgálni, külön időpontokban mindegyikre és ezért tart sokáig? Mert aki nem pesti mint én, annak akkor elég húzós dolog, főleg a sok külön felutazás miatt. Tudsz erről nyilatkozni?

Előzmény: K.Zoli9 (4823)
tristen 2 napja Creative Commons License 4824

Sziasztok!

 

Ez a zajos környezet felkeltette az érdeklődésemet. Tulajdonképpen hol dolgozol? :)

 

 

K.Zoli9 2 napja Creative Commons License 4823

Értettem a kérdésed,de megint csak azt tudom mondani,hogy az orvossal megbeszéled.Több mindentől függ!1,Az előírt vizsgálatokat milyen hamar csinálod meg(labor,tüdőszűrő,EKG.) 2,Az orvos mikorra ad időpontot,és az neked megfelel-e?

Nekem kb: 3 hét volt a vizsgálat,és a műtét között.

A sérvet januárban vettem észre,nagyon pici volt,de a vége felé már természetesen egyre nagyobb lett.Amit műtét után az orvos mondta ,hogy ez már jó ideje ott van,függetlenül attól,hogy én nem vettem észre,és nem okozott tünetet.

Ne halogasd,ha van rá lehetőséged jobb minél előbb túl lenni rajta.Nem vészes!Én nagyon be voltam parázva,de amilyen módszerrel ő operál,az tényleg csúcs!

Remélem így ok a válasz.

Üdv.

Előzmény: golgemáj (4822)
golgemáj 2 napja Creative Commons License 4822

Csak arra lettem volna kíváncsi még így előtte, hogy a konzultáció és a műtét között kb. mennyi időm lesz egyes dolgaimra míg eljön a kés alá fekvés napja? Meg gondolom a 2 esemény között még vannak műtét előtti kivizsgálások.

Apropó mennyi ideje volt a sérved meg ? Rögtön műtetted meg ahogy észrevetted vagy halogattad?És mekkora volt ?

Előzmény: K.Zoli9 (4821)
K.Zoli9 3 napja Creative Commons License 4821

Üdv.

 

A Csiky doktor úr elérhetőségét megtalálod a neten.(www.miniplasztika.hu)  Telefonon leeggyezteted a vizsgálatot,és a műtétet is megbeszélitek.Nagyon segítőkész.Érdemes oda menni,mert tényleg profi.Engem három hete műtött,de már el is felejtettem.Varratszedésre se kell menni,magától minden felszívódik.Csak tartsd be az utasításait.Mindent készségesen el fog mondani!!

Kitartás,és mielőbbi gyógyulást! 

Előzmény: golgemáj (4819)
Landsmann_ 3 napja Creative Commons License 4820

Én még nem hallottam kapcsolatot a sérv és a zajos környezet között. Nagyobb veszély szerintem akár egy elesés, jégen elcsúszás is mint a zajos környezet. Az már régen rossz, ha olyan nagy a zaj, hogy a belső szervekre veszélyt jelentene. Hamarabb süketül meg az ember. :)

Előzmény: golgemáj (4819)
golgemáj 3 napja Creative Commons License 4819

Én is rá kell szánjam magamat most a műtétre, aki most utóbb említette Csiky doktor urat hogy nála volt, tudna -e nekem infót adni, hogy vizsgálattól számítva mennyi idő kb. a műtét időpontja? Emlékeim szerint talán 2 hét szokott lenni, de nem vagyok biztos benne, ezért kérdezném.Illetve kérdésem, hogy még nem igen említette senki, hogy sérvvel műtött ember mehet e nagyon zajos környezetbe? Pl. diszkóba vagy zajos szórakozóhelyre, mert ugye azt hallani szóbeszédben, hogy a hangos zene pl. még a belső szerveket is rezegteti avagy lüktetnek és sérv szempontjából szabad-e hangos decibelhatásnak kitenni magunkat? Erről kérnék tapasztalatokat.

tristen 4 napja Creative Commons License 4818

Sziasztok Kispajtások!

 

Remélem jól vagytok! :)

tristen 5 napja Creative Commons License 4817

Kitartás!:)

.:yoyo:. aug. 21. Creative Commons License 4816

Köszi a válaszodat!

 

Az elmúlt 2 hétben nem nagyon jártam gépközelben, ezért nem válaszoltam eddig.

Nekem kb ugyanaz van, mint a 4739-es hozzászólásban levö képen. Egybefüggö nagy dudor a

2008-ban kezdödött, beugrottam egy kb 160 centi magas kapun, és a földetérés nem sikerült jól. Heteken keresztül fájt a jobb herém töve. Tudtam hogy az ugrástól van, és tudtam hogy el fog múlni, ezért nem nagyon foglalkoztam vele. Aztán elmúlt, és azóta csak ritkán jön elö.

Mostanság viszont többet végzek fizikai munkát, és elöfordul, hogy a köldököm közepétöl a jobb herém tövéig egy vonalban elég kemény fájdalmaim vannak.

Tudom,hogy el kéne mennem orvoshoz, de ismerve a mai magyar egészségügyet, nem könnyü az orvosokban megbízni, ezért keresek tuti tippet.

Mivel megítélésem szerint az én esetem nem lesz túl egyszerü, emiatt mégjobban parázok rajta, hogy hova menjek, kihez menjek.

A 2 hónap az még türhetö várakozási idö! Esetleg az megoldható, hogy privátban megírod nekem az orvos nevét? :)

 

üdv

J.

 

Előzmény: Atika68 (4813)
tristen aug. 19. Creative Commons License 4815

orvos látta már?

Előzmény: Bombyna (4812)
tristen aug. 19. Creative Commons License 4814

Szia!

 

Ez igen, valóban így van.

 

Kitartás! :)

Előzmény: Atika68 (4813)
Atika68 aug. 16. Creative Commons License 4813

Hm. hát igazából szerintem ilyen szempontból ez egy hálátlan fórumtéma.

Akinek sérve/sérvműtétje volt, az gyorsan szeretné elfelejteni az egészet, nem valósínű, hogy évekig visszatér erre a fórumra.

Viszont az való igaz, hogy aki még műtét előtt áll, az meríthet információt és erőt ebből a fórumból.

Sokan idetaláltunk, tehát van létjogosultsága az ilyen témáknak.

De azért bele kell törődni, hogy itt valószínűleg nagy a fluktuáció.

Persze ez így van jól!

Mindenkinek jó egészséget, gyors gyógyulást, kitartást kívánok!

Attila

Bombyna aug. 16. Creative Commons License 4812

Ez egy nagyon jó megfigyelés.Mit csináljak?

Előzmény: tristen (4796)
tristen aug. 16. Creative Commons License 4811

Sziasztok!

 

Ki hogy van?

 

Látom megint kezd leállni a fórum, ..

 

Akinek fáj, annak gyógyulást!!!!!!!!!

 

Kitartást!

tristen aug. 13. Creative Commons License 4810

Szia

 

Köszi a részletes beszámolót! Bízzunk benne, hogy a kérdező visszatér, mint Batman, vagy mint Te. Vagy mint egy bumeráng, .

 

:)))

 

Előzmény: Atika68 (4809)
Atika68 aug. 12. Creative Commons License 4809

Sziasztok! Na azért mégis visszatértem:) De szerencsére csak jó híreket tudok mondani! Tulajdonképpen már el is felejtettem, hogy műtöttek.

Bicajocom, persze csak kisebb távokat, sőt edzegetek is már. Semmi húzódás, vagy ilyesmi, csak néha picit érzékenyebb az a rész, ahol a vágás van.

Korábban volt egy nagyobb műtétem, ahhoz képest ez piskóta. Szóval no para!

 

Győrben van ez az 1 napos sebészeti osztály, az ilyen dolgokat ott rendezik. Nekem csúszott 1 napot a műtét, így 2x aludtam bent.

Kb 2 vagy 2 és fél hónappal a műtét előtt voltam bent a sebészeten, hogy nézzék meg mi van. Szóval ilyesmi várakozási idők lehetnek.

Az az orvos műtött, aki annó a vizsgálatot végezte. Akihez véletlenül épp kerültem, de nem tudom hogy megy ez.

Én is érdeklődtem, hogy kit kéne megbízni, de kórházi berkekből az az infó jött, hogy Győrben minden sebész jó.

Én bíztam ebben az infóban és nem volt megbízott dokim. Nem tudom illik-e leírni itt az orvosok nevét, de szerintem a fiatalok csinálják főleg ezeket az egyszerűbb eseteket és közülük szerintem mindegyik jó.

Valami volt még bent a műtéten, de nem tudom ki volt az. Voltak rezidensek is, mert ugye ez oktató kórház.

De nem zavartak, mert a helyi érzéstelenítéssel együtt valami jó koktélt is kaptam és végigvigyorogtam az egész műtétet :)

Szerintem jók a körülmények, az ápolónők is kedvesek és figyelmesek voltak.

Előzmény: .:yoyo:. (4779)
tristen aug. 12. Creative Commons License 4808

Te jó ég! Itt mindenki szeme vérvörös! :)

 

Nem semmi, ..

Előzmény: dalmata13 (4807)
dalmata13 aug. 12. Creative Commons License 4807

nem semmi :-)mivel nekem sose volt ilyen helyettem berakok egy dalmatát,fürdés után,mivel fázott be lett bugyolálva.neki is jó véresek a szemei.

Előzmény: Landsmann_ (4806)
Landsmann_ aug. 11. Creative Commons License 4806

Na embörök ez az igazi veres szem:

http://landsmann.files.wordpress.com/2013/02/dsc00346.jpg

Ez nem fájt, de az utána jövő torokfájás nem semmi volt. Kínomban már majd a falat kapartam. A sérv fájdalom kismiska volt hozzá képest. Ó, itt a képen már egész jól néz ki a gubóm. A képet mindenki saját felelősségére nézze meg! :)

Előzmény: dalmata13 (4803)
K.Zoli9 aug. 8. Creative Commons License 4805

Kösz tristen!!!

Előzmény: tristen (4795)
tristen aug. 8. Creative Commons License 4804

Köszönöm szépen, és valóban így érzek, ............ :) :) :) 

Előzmény: dalmata13 (4803)
dalmata13 aug. 8. Creative Commons License 4803

nem tudom megállni,hogy meg ne jegyezzem,ez a kép és a komment hozzá csúcs.....naponta megnézem...

Előzmény: tristen (4784)
fackalak aug. 8. Creative Commons License 4802

Sziasztok!

 

Megerősíteném én is a topiktárs véleményét az IH klinikával és Csiky doktor úrral kapcsolatban: minőség és precizitás:-)

Külön köszönet itt "zekkk" topiktársnak a minden részletre kiterjedő válaszokért, nem kis része volt abban, hogy a klinika és a doktor úr mellett döntöttem.

Előzmény: K.Zoli9 (4794)
Landsmann_ aug. 7. Creative Commons License 4801

Mint a Miami Ink-ben, mikor a fickó a Per sempre szöveget akarta tetováltatni. A tetováló mondta neki, írja le a szöveget egy papírra, majd a betű stílust ők megtervezik. De nem, a fickó maga akarta. Hát el is tolta, mert Pre sempre lett. :) Teljesen mást jelent a kettő. Nyilvánvalóan tetoválás után vették észre, hogy nem jó. Hát éppenséggel át tudták javítani, de ugye az már nem egészen olyan mint aminek eredendően készült volna. Én is láttam már pár elrontott rovás tetoválást. Látszik, aki csinálta, de aki csináltatta, az sem tudja olvasni. A tetoválónak nem is lenne kötelessége tudnia, de aki felvarratja magára, legalább hozzáértővel írassa le, ne önmaga gányolja, mert igen nagy valószínűséggel fogja eltolni a cs, ly, ny, sz, ty, zs jeleket. :)

De hogy a topic témájához is írjak valamit, most éppen fájogatok egy kicsit. Nem tudom mitől. Talán az időjárás változás lehet, mert nem emlékszek, hogy megerőltettem volna magam. Majd elmúlik pár nap alatt. Úgy szokta.

Előzmény: dalmata13 (4799)