Keresés

Részletes keresés

medroller Creative Commons License 2010.12.29 0 0 104

Pedig milyen isteni üzlet lett volna ócsított repjegyet venni ezektől úgy, hogy a törzsutaspontokat még föl lehetett volna használni   :D

Előzmény: malazs (103)
malazs Creative Commons License 2010.12.29 0 0 103

Nem.

Előzmény: medroller (102)
medroller Creative Commons License 2010.12.29 0 0 102

A bedőlés ellenére aki fizetett jegyet charter-járatra az Aerovivánál, azok ki tudnak most utazni? 

Egyáltalán elindulnak ezek a gépek?

pgabanyi Creative Commons License 2010.01.19 0 0 101
Sziasztok,

kérek mindenkit hogyha  van ismerősötök akit érdekelhetne akkor továbbitsátok, mert nagy bajban vagyok, ugyanis csaladi okok miatt le kell mondanom sajnos az utazasomat

 

 

 

THAIFÖLDI  REPÜLŐJEGY ELADÓ!

 

CSALÁDI OKOK MIATT  S.O.S. , ÁRON ALUL ELADNÁM

1 db    THAIFÖLDI REPÜLŐJEGYEM.

 

 

145.000 Ft - ért!!!

 

Az ár tartalmazza:         az illetéket,

                                       a névátírást,

                                       mindent!!!

 

 

BUDAPEST-BANGKOK-BUDAPEST

(Kairo-i  átszállással) 

 

időpont:

2009.01.29.          -          2009.02.16

 

 

érdeklődni, 0630 383 1921

david1986 Creative Commons License 2009.04.05 0 0 100
Sziasztok!
Elmondom nektek, hogy a Bestreisennél nekünk el se küldték a repülőjegyet, a reptéren indulás előtt vehettük át.
sz.dori Creative Commons License 2009.02.23 0 0 99
Sziasztok!

Megtudná vki mondani, akinek jó a kapcsolata az Aerovivával (már ha van ilyen), hogy ki Szardínián a partnerük?
Előre is köszi!
Dancer11 Creative Commons License 2008.01.15 0 0 97
tök jó gjuhos78, h leírod, milyen rosszul jártál, de nem látom, hogy hová lenne írva, h ebben a topicban erre bárki is kíváncsi. inkább olyan hozzászólásokta van szükség, mint amit liberalist írt. Az Aeroviva létezik, és látezni is fog akkor is, ha rosszakat írsz róla minden fórumban.
liberalist Creative Commons License 2008.01.04 0 0 96

Csak nyugalom, ez bevett szokás nemcsak az Aeroviva-nal, hanem az összes utazásszervezőnél.

Ha menetredni járatra veszel jegyet, akkor egyből a kezedbe nyomják, de ha charter jegy, vagy menetrendi járatra szóló kontingens -amit előre megvesz az utazásszervező a légitársaságtól - akkor csak a csoport lezárásakor nyomtatják ki a jegyeket, egyszerre.

Sok utazásszervező eleve csak a repülőtéren, az utastalálkozónál adja oda az utazási dokumentumokat, ez is normális, bevett szokás. És nem csak náluk, hanem mindenhol, még külfölön is.

 

Én utaztam az osztrák Neckermannal és ők szintén vagy a bécsi reptéren adják ki az anyagokat, vagy indulás előtt kb 1 héttel küldik ki, vagy vehető át.

Szóval no para.

:-)

Előzmény: Rexy (95)
Rexy Creative Commons License 2008.01.04 0 0 95

Sziasztok!

 

Az aerovivávás tapasztalataimmal kapcsolatosan szeretném segítségeteket ill. véleményeteket kérni.

Próbálom röviden. Vásároltunk az av-nál 2 db Malév repülőjegyet Bangkokba. Fillérre annyi volt, mintha közvetlenül a Malévtől vettük volna, de ők adtak hozzá ajándékba egy tavaszi repjegyet is, ezért vettük meg náluk.

Még mielőtt kifizettem volna szóltam, hogy én azonnal igényt tartok a bangkoki jegyekre, nem tudok várni az utazás előtti hétig. Azt mondták ok, ha ennyire ragaszkodom hozzá elintézik, és 1-2 napon belül át tudom venni a jegyeket.

Erre fel nyugodtan elutaltam a pénzt dec.30-án. Akkor beszéltem velük utóljára telefonon.

Máig semmilyen visszajelzést nem kaptam, gondoltam fölhívom őket megkérdezem már, hogy mi van... Azt mondják: -Minden renben van de a jegyeket csak egy héttel az utazás előtt kapom meg! Kérdem én: -Miért, én nem ezt az ígéretet kaptam...

Erre ők: -Mert náluk EZ A SZOKÁS! Azt hittem megdőlök!

...Végülis egy e-mailt kaptam tőlük, benne egy virtuális számlával, amire rányomták a "FIZETVE" bélyegzőt.

Na most mit tegyek? Verjem az asztalt, hogy nekem azok a jegyek igenis járnak, vagy törődjek bele, hogy csak egy héttel az utazás előtt lesz meg a jegy (ha meglesz...)

 

driftkingmarci Creative Commons License 2008.01.02 0 0 93
mondjuk nekem tök más ügyem volt egy másik céggel és azok sem fizettek. Mondom, a békéltetőket szerintem nem kell komolyan venni.
Érdekes hogy mondták, hoy a buszon a cucc nagyobb biztonságban van, mint a zsúfolt gyalogtúrán: a kérdés már csak az, hogy TÉNYLEG milyen környéken merre voltatok, és ki tudja ha nálad marad a mobilod, AKKOR vajon ellopták volna vagy sem. egy haveromnak Brazíliában a kezéről imádkozták le az óráját. Mondjuk könnyű harminc centiméteres pengéjű késsel a kezedben érvelni. Szóval LEHET, hogy az Aerovivánál tudtak valamit és nem véletlenül mondták, hogy hagyjátok a buszon a cuccot. Más tészta, hogy pechetek volt :) Csak arra akarok kilyukadni, hogy LEHET, hogy a buszról jóval kevesebb az esélye, hogy eltűnik a cuccod, mintha mindenki magával vinné. Alattunk egy horvátországi úton, ismét nem aeroviva, 'megfeneklett' a busz: jöttünk le a szerpentinen, lecsúsztunk, izgalmas volt. Mindenkinek azonnal el kellett hagynia a buszt és a végén a hegy aljáról feljött egy traktor, az húzta vissza a buszt az útra. De mire a traktor felért, olyan dugó volt... a hegy tetején volt egy templom és aznap elsőáldozás volt kisgyerekeknek. Egy kicsit elhúztuk nekik a szertartást :)
Előzmény: Törölt nick (92)
driftkingmarci Creative Commons License 2007.12.27 0 0 91
gjuhos78: öcsém, neked február óta semmi végeredményed nincsen? A békéltetőkkel nekem is volt már dolgom más területen, de azok a világon semmit nem tudnak elintézni. Szerintem amíg a bíróságtól nincs papírod, addig kár a gőzért! De irtó fura, hogy február óta semmi.. ??? Ha egyértelmű az ügy, akkor már rég le kellett volna zárják! Mondjuk egy mobilt sosem hagynék nem csak buszon, hanem sehol sem.
Na olcsó benzint mindenkinek!
Ellopták a Szentendrei HÉV felsővezetékét! Azért mi magyarok annyira találékonyak vagyunk, nem? Gondolom áram alatt volt, hiszen ma történt, napközben!
buckaa Creative Commons License 2007.12.13 0 0 90

Nem tudjátok, hogy mi az oka, hogy a DM, Kaiser's, Cora, Tesco reklámok elöntötték a postaládámat?! Ezt csak azért írom, mert én ezt nevezem reklámdömpingnek.

Amúgy a postaládából bármi a kukába repülhet, ami nem kell, s ha jól sejtem egy e-mailt is ki lehet törölni. Ez mind egyszerűbb mint feleslegesen bosszankodni.

Én ezt teszem Tescoval és társaival.

DannyDeVito Creative Commons License 2007.12.12 0 0 89

Kedves Stella! Nézd meg ezt http://www.youtube.com/watch?v=EQIN4WQ41Tk és ne aggodalmaskodj! Carpe Diem!

autorics Creative Commons License 2007.12.12 0 0 88
Nem az volt a gáz, hogy elfelejtett pénzt vinni magával? :)))))))))))))))
stella978 Creative Commons License 2007.12.12 0 0 87

Sziasztok!

 

Johnny70 megmondanád, mi volt a gáz a repjegyeknél az Aerovivánál?? Épp most készülünk Mauritiusra. Csomagárban drágállom az egészet, - úgyhogy a szállást magunk intézzük - de a repülőjegy nagyon kedvezőnek tűnt... de most elbizonytalanítottál.

Nem szeretnénk kellemetlenségeket!!!

 

Köszi!

 

Előzmény: Johnny70 (82)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.06 0 0 86

Nem tudjátok, hogy mi az oka, hogy az Aeroviva reklámok elöntötték a postaládámat (minden e-mail cím és a rendes posta ládám is tele van Aeroviva reklámmal.

 

Címvétel vagy címlevadászás?

eva195610 Creative Commons License 2007.12.05 0 0 85
Mi már ötször utazgtunk az Aerovivával, 4x társasuton voltunk, egyszer egyénin, de ők szervezték. Mi tökéletesen elégedettek voltunk, és az ár-értékarányuk egyáltalán nem rossz.
moonwalkr Creative Commons License 2007.11.07 0 0 84

"Most is szervezem már a 2008-as utamat, az Aeroviva ajánlatait megnézem, és jót mosolygok rajta, tényleg kicsit elszáltak:("

 

Tudod mit mondok? A többiek is elszálltak és az Aeroviva megint igen jó helyen találta magát az árversenyben...

Most olvastam egy cikket, hogy a megszorítások miatt a nyáron is csak last minute áron tudtak érvényesülni az irodák, ami miatt majd csődök várhatók. Viszont a téli "luxusutak" stabil vásárlóközonságre támaszkodnak. Hát az irodák ezen a fizetőképes keresleten akarnak valamit behozni a szar nyárból...Szerintem...

Előzmény: BonLaci (75)
gaby86 Creative Commons License 2007.10.18 0 0 83

A durva beszólás nem mostani, hanem egy régebbi bejegyzés.

 

"Szemét, szarrágó banda, arra sem méltóak, hogy az utazási iroda nevet viseljék...

Hidas Annának meg külön azt kívánom, hogy az összes pénzt amit emberek átvágásával keresett költse el a családja és saját számára, lehetőleg drága RÁKGYÓGYSZERRE !!!"

 

Így azt gondolom, hogy tudod gjuhos, hogy nem rád gondoltam az előző bejegyzésemmel. Nem védem az Aerovivát, sőt egyik utazási iroda, sőt egyetlen szolgáltatót sem, akivel Életemben kapcsolatom volt, DE tudjuk, hogy a hibák miért voltak, tudjuk, hogy kik mozgatják a bábukat "hátulról", tudunk midenes részeletes információt, tudjuk, hogy szerencsétlen utazászervező milyen ember?

 

Bármikor adok órát, ha kívánod! Akár magánórát is!

Johnny70 Creative Commons License 2007.10.17 0 0 82

Gjuhos78-nak igaza van!!!

 

1. Jómagam és kollégáim csak repülőjegyet vásároltunk az Aerovivánál. Adódott is probléma. Ők okozták, aminek a kezelésével kapcsolatban csak messzemenőkig alátámasztani tudom az arrogáns és visszautasító üzletpolitikát. Így már utazásra szerencsére nem is került sor.

 

2. Akárhogy is nézem gjuhos78 bejegyzését, semmilyen durvaságot nem tudok fölfedezni benne. Söt, mondhatni túlságosan úri módra fogalmazott egy olyan társaságról, aki saját maga koránt sem fogalmaz így az ügyfeleivel szemben. Ezt volt szerencsém megtapasztalni.

 

3. Nem akarom felfedni a kilétemet, mert jelenleg jogi eljárásunk van folyamatban az Aerovivával. Elég annyi, hogy biztos forrásból tudom: az Aerovivánál már érezhető volt a negatív hatása annak, hogy a fél világháló az ő jogsértéseikkel van tele. Komoly fogyasztóvédelmi szervezetek írnak róluk és korábban a rendőrség is eljárást folytatott ellenük. Ők nem változtattak az üzletpolitikájukon, hanem ügyvédjük segítségével több ilyen honlap üzemeltetőjét megkeresték. Először fenyegetőztek, majd aprópénzt ajánlottak, ha a rájuk nézve terhelő anyagokat eltávolítját. Amik föntmaradtak /például fórumok/, oda rendszeresen ellátogatnak és saját bejegyzéseikkel próbálják mesterségesen megteremteni az elégedett utasok oldalát is.

 

Úgy érzem, ez vérlázító de nem akarok rajta vitatkozni. Leírtam, mert az igazság ezt kívánta. Ez egy másik vélemény.

gaby86 Creative Commons License 2007.10.16 0 0 80

Nos, mivel ezen előzményeket nem ismerem, erre reagálni nem tudok természetesen.

De persze ha felsorakoztatjuk az iroda rosszallóit, akkor az Aeroviva-val elégedett ügyfelek hozzászólásainak is helyet kellene adnunk.

 

Valójában ami nekem szemetszúrt, az nem mást mint egy nagyon durva bejegyzés. mindenkinek lehet véleménye, de azért sztem meg kellene tartani az ésszerű határokat, és nem süllyedni legalább az átlag intelligencia hányados alá az effajta bejegyzésekkel.

Előzmény: Törölt nick (79)
gaby86 Creative Commons License 2007.10.10 0 0 78

A marketing fogások minden területen megtalálhatóak. Ha  ebből a szempontból nézzük, akkor cégek százai részére indíthatnánk fórumot, hogy mennyire elégedettlenek vagyunk velük. De sztem ez teljesmértékben időpazarlás, hiszen felnőtt emberként meg kell szoknunk, hogy bizony mindig ott van az "apróbetűs" rész is a remek ajánlatoknál!

 

Az Aeroviva egyike a sok uatzási irodának, akik ugyanolyan marketingeszközkkel igyekeznek elérni a célcsoportjukat. Nem értem, hogy ez miért baj? 

Én eddig teljesen meg voltam elégedve velük, bár csupán 2x utaztam az irodával. De lehetnék elégedetlen is, a vélményem ugyanaz volna: nem ők az egyetlenek, nem az elsők és nem az utolsók, akikben az emberek csalódhatnak. Rossz ötletnek tartom egy-egy hibájukat az internetre tenni. 

sz.dori Creative Commons License 2007.10.02 0 0 77
Én sem tudom és nem is tartom jó ötletnek,hogy kötelezővé teszik,de az ár szempontjából mindig a legolcsóbbat kell írni.Tök mindegy,h mi jön rá. Ez egy úgymond "szabály".Ha nem így csinálod,akkor becsukhatod a boltod,mert nem fog bemenni az utas,mert drága vagy.
Utazási irodában dolgozom,tehát tudom.
lklara Creative Commons License 2007.10.01 0 0 76

szia

 

bocs, de nem igy kell meghirdetni, mert ha a legolcsóbb alapárat irja, akkor nem lehet kötelező sem a félpanzió, sem az all.

a transzfer és a reptéri illeték mindenhol plusz rájön.

 

az all. és a félpanzió opcionális lehetőség máshol, de nem kötelező.

 

üdv

klara

 

Előzmény: sz.dori (74)
BonLaci Creative Commons License 2007.10.01 0 0 75

Nem vagyok Aerovivás stb.

 

Én 2005-ben voltam velük Samuin és 2006-ban Vietnám - Kambodzsa úton. Akkor még nem volt ilyen kötelező AI, stb. Egész korrekt volt, a szervezés és a hotelek mind tökéletes. Samuin egy kis buta idegenvezető, a VIET-KAMB kőrúton egy tuti profi. Szóval nekem problémám nem volt velük.

Megnézetm az ide ajánlatukat és ez már nekem sem tetszett, megoldottam saját magam szervezést, mint 2005 előtt már jó párszor.

 

Most is szervezem már a 2008-as utamat, az Aeroviva ajánlatait megnézem, és jót mosolygok rajta, tényleg kicsit elszáltak:(

 

 

 

sz.dori Creative Commons License 2007.10.01 0 0 74

Pedig sajnos az utakat így kell meghírdetni.

Mindig a legolcsóbb alapár van írva.

Korfu is van 19.900.-tól,de még rájön a transzfer meg az illeték,meg ez ,eg az és máris 50 a vége.

Bár én sem értem,hogy miért kötelező az aerovivánál az all incl.???

lklara Creative Commons License 2007.09.30 0 0 73

értelek, és el is fogadom, de ez akkor sem korrekt - persze ez csak az én véleményem, mert ha kötelező, akkor bele kell tenni az árba.

 

de ezt a csontot már lerágtam,

Előzmény: liberalist (72)
liberalist Creative Commons License 2007.09.30 0 0 72
Áh, én ezzel nem foglalkozom, mert oda van írva, hogy kötelező, csak kicsit több tételt kell összeadnom, a lényeg a végeredmény, és általában jelentősen olcsóbbak a többi irodánál.
Előzmény: lklara (68)
lklara Creative Commons License 2007.09.29 0 0 68

szia

 

nekem az a bajom, hogy meghirdet egy utat 249,900-ért reggelivel. reptéri illeték 58,900. ez igy rendben is lenne. Aztán jön a kötelező napi 9900/fő  all. incl. ellátás. és ha én nem tartok rá igényt???? el sem utazhatok, mert kötelező az all.

 

tavaly akartunk velük menni. az ut 289,900-el volt hirdetve. a vége lett volna 570,000, szóval ez azért durva.

 

az biztos, hogy rengeteg utazásközvetitő nem dolgozik velük, mert véleményük szerint is inkorrekt társaság.

 

üdv

klara

 

 

 

 

Előzmény: liberalist (67)
liberalist Creative Commons License 2007.09.29 0 0 67
Azért ez nem teljesen igaz. Simán lehet 40%-al előlegezni, tudom, mert évente 3-4szer utazok velük. Két hete pontosan 40% előleggel foglaltunk náluk. Igaz ugyanakkor, hogy ha pl a nemrég postázott 50ezres utalványt fel akartam volna használni, akkor kérték volna a teljes összeget.
Az is igaz, hogy sok olyan tételt szerepeltetnek, amit külön kell rátenni az árra, de én direkt megvártam amíg pl a Neckermann is kijön a téli ajánlattal, és ugyanaz az út, ugyanaz a hotel a Vivánál idén is olcsóbb, tavaly is az volt.
Szóval én jól elvagyok velük, az egyetlen bajom az, hogy órákat kell bent lenni. Nem tudom, hogy mi az ügymenet a megrendeléstől a befizetésig, de valami borzalmas lassú a számlázás, néha az agyvérzés kerülget, hogy 10 perc alatt kitöltöm a megrendelőket, és kajakra 50 percet kellett várnom, mire szólítottak a pénztárnál a tök flegma pénztáros csajok. És mikor rákérdeztem röpke fé óra után, hogy mi van, úgy nekem esett a kiscsaj, mintha ő fizetett volna be nálam, nem én nála. Na mindegy.
Előzmény: lklara (62)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!