Keresés

Részletes keresés

csabittó Creative Commons License 2004.09.02 0 0 18
Én megmondom őszintén, nekem tetszett.     Igaz, hogy az utolső öt percben kapcsolódtam be, de amikor láttam, hogy ebben az időben is mennyi autentikus bénázás fért bele, már sajnáltam, hogy nem láthattam az egészet. Az a rész nagyon jó volt, amikor a szétázott fagyott Merlinit jégbehűtött pezsgővel kínálták meg. Ha jól figyeltetek, az volt az a pillanat amikor Merlini rendesen megszédült - majdnem elájult. Gondolom rendesen anyázhatott magában.
went wrong Creative Commons License 2004.09.02 0 0 17
"Ajánlom az AntiBulvár Magazin cikkét a témában:"

Nagyon súlyos ez is, meg az Index cikke is. :-DD

De a legsúlyosabb maga a "produkció" volt...
Előzmény: asterx (11)
GEFE Creative Commons License 2004.09.02 0 0 16
Ez a "produkció" borzasztó égés. A F. c. műsorban próbálgatta mentegetni Anikó a dolgokat, de az is vérszegényre sikeredett. Érdekes, hogy RODOLFO-nak anno, hinni lehetett a dolgaiban, ennek a kisbrezsnyevnek, pedig valahogy hiteltelen az egesz. Egész idő alatt az átverés jár az ember fejében, meg az, hogy ezt se nézem soha többet.Anikóstól, betonostól, tvstöl**** az egész!!!
merQree Creative Commons License 2004.09.02 0 0 15
ok, majd akkor lehet, hogy a moderatorok osszehozzak a kettot
Előzmény: Mud Rider (14)
Mud Rider Creative Commons License 2004.09.02 0 0 14
Ezzel kapcsolatban már fut egy topic Index forum
Előzmény: merQree (-)
BahnScorper Creative Commons License 2004.09.02 0 0 13

De ennyi erővel bevághattak volna egy reklámot is, miután beleengedték a Dunába Merlinit: ("Most reklám, de miután a búvárcsoportunk kiszabadította a betonból Merlinit, azonnal visszakapcsolunk ide, hogy Önök is végighallgathassák, miközben Marsi Anikó sipítozik"). Ez olyan, mintha egy bűvész egy kártyatrükköt úgy csinálna meg, hogy közben kizavarja a nézőket a teremből, aztán amikor elkészült a "varázslattal", akkor visszahívnák a nézőket, hogy na gyertek és tapsoljatok!!!

 

Hát igen, a kisördög belőlem is kikivánkozik, hogy richtig akkor ment el a kamera, amikor a lényeg jött volna... :-) :-//////////////////

Előzmény: Mcc1010 (4)
briger_ Creative Commons License 2004.09.02 0 0 12
Marsit kéne leengedni, de kicsit több betonban...
asterx Creative Commons License 2004.09.02 0 0 11
Ajánlom az AntiBulvár Magazin cikkét a témában:
http://www.antibulvar.hu/index.php?page=cikkolvas&id=76
Vlaszij Creative Commons License 2004.09.02 0 0 10
nekem akkor is az volt a kedvencem amikor Marsi anikó elkezdte miondani hogy jóól van dávid integet.. amikor jól látszott hogy a csávó fasza idegesen mutogattott a bénázó helikopternek hogy jöjjön már ide mert szétfagy meg miegymás:) Hogy lehet valaki ilyen hülye?
vatycica Creative Commons License 2004.09.02 0 0 9
Vérlázítan gagyi volt az egész úgy ahogy van.
Vajk Creative Commons License 2004.09.02 0 0 8

a kis ripacsot érdekli vajon a véleményünk? Kaszált egy óriásit és jót röhög magában.

 

muscle Creative Commons License 2004.09.02 0 0 7
Szerintem is szánalmas volt mind a "mutatvány", mind pedig Anikó...
sch32 Creative Commons License 2004.09.02 0 0 6
Valahogy megéreztem, hogy ez az a müsor, ami nem az én gyomromnak való (akár a világ) és közöltem asszonykámmal, hogy ha nem akar kiüldözni a lakásból akkor kapcsoljon el arról a müsorról de k... gyorsan. Nem sajnálom, hogy nem néztem.
Mcc1010 Creative Commons License 2004.09.02 0 0 5
:o))) Most olvastam el Szalai Balázs cikkét! Nagyon örülök, hogy nemcsak nekem "tetszett" ennyire a műsor! :))) De kár, hogy most legalább 2 évet kell várni a következő hatalmas szabadulásra! (Bár megjegyzem, hogy valószínűleg sokkal izgalmasabb lett volna ez a műsor is, ha mondjuk Dávid belefulladt volna a Dunába! Akkor legalább eredeti lett volna! :o) Nja jó... Ez csak egy kis gonoszkodás volt, én sem gondoltam komolyan!)
Előzmény: Mcc1010 (4)
Mcc1010 Creative Commons License 2004.09.02 0 0 4

Sajnos nekem többet kellett a műsorból megnéznem, mint amennyit akartam. Kb. a műsor közepén kapcsoltunk át az RTL-re és 5 perc alatt nagyon felhúztam magam azon a bénázáson, amit Marsi levágott. Folyamatosan nyávogott és össze-vissza beszélt. Ennyire szervezetlen műsort is régen láttam! Senki nem tudta, hogy mi fog következni, kit kellene kérdeznie és hogy mit is mondjon a nézőknek. Jobb lett volna, Marsi sem érzi úgy, hogy márpedig neki folyamatosan kell beszélnie. Néha, amikor semmi mondanivalója nem volt, maradhatott volna inkább csendbe! A legidegesítőbb tényleg az volt, ahogy Dávid anyukájával / -hoz beszélt. Miért nem lehetett békén hagyni azt a szegény nőt? És a közvetítés is csapnivaló volt! Idekapcsoltak-odakapcsoltak, csak éppen a lényeget nem mutatták a víz alatt!

 

Dávidkánk azt nyilatkozta, hogy ő nem azért csinálja, mert vonza a veszély és nem is pénzért, hanem hogy szórakoztasson! Szerintem ez abszolút nem volt szórakoztató! Nevetséges! A nagyok általában legalább valamicskét mutatnak a dolgokból. De ennyi erővel bevághattak volna egy reklámot is, miután beleengedték a Dunába Merlinit: ("Most reklám, de miután a búvárcsoportunk kiszabadította a betonból Merlinit, azonnal visszakapcsolunk ide, hogy Önök is végighallgathassák, miközben Marsi Anikó sipítozik"). Ez olyan, mintha egy bűvész egy kártyatrükköt úgy csinálna meg, hogy közben kizavarja a nézőket a teremből, aztán amikor elkészült a "varázslattal", akkor visszahívnák a nézőket, hogy na gyertek és tapsoljatok!!!

 

Az sem volt gyenge, hogy ott cirkált egy csomó motorcsónak a Dunán, de Dávid mindenképpen a helikopterre akart felcsimpaszkodni! Azt az őrült hosszú bénázást csak azért, hogy megmutassa, hogy milyen faszagyerek!!!

 

Marsi Anikó viszont tényleg saját magát is alulmúlta, amikor Dávid elé odanyomták a hideg pezsgős poharat és teljesen mindegy volt, hogy a srác remegett a hidegtől, fogni nem tudott a kezével, totál kimerült volt, mégiscsak rá erőltette azt az egy kortyot. Nagyon nagy élmény volt! Köszönjük!

Steve the Great Creative Commons License 2004.09.02 0 0 3
talán 2évente egyszer ráveszem magam, hogy megnézzem vmelyik ker.TV "szuperprodukcióját", hogy részesedjek ebből a világból is... Tavaly megnézem a Sztárbox c. csodát, így ez a mostani akció kimaradt, de talán nem döntöttem rosszul...
sziti Creative Commons License 2004.09.02 0 0 2

Most a cikket is elolvastam - Szalai Balázs tökéletes látleletet írt.

Előzmény: merQree (-)
sziti Creative Commons License 2004.09.02 0 0 1

Teljesen véletlenül csöppentem bele az általam nagyon kevésre tartott TV-csatorna e programjába, és "szent borzadállyal" néztem végig az egész produkció (?) szerencsétlenkedését Anikóstól, Gáborostól, stábostól, etc.

 

Értékzavar és médiacsőd. Nyugi - van még ennél lejjebb is...

 

 

Roccsika Creative Commons License 2004.09.02 0 0 0

Csa,

Sajnos en lattam magat a musort, csak a cikket olvastam el, no meg a raiodban eleg szepen adjak neki az ivet... :o) Pedig szivesen rohogtem volna en is egy jot... :o) Johetnek meg a reszletek!!!

R.

merQree Creative Commons License 2004.09.02 0 0 topiknyitó
http://index.hu/kultur/media/merlini0901/
cikk nyoman, amik esetleg kimaradtak


1.
Marsi:
- Jon mar a kamion, mit latsz?
Gonczi:
- Ez egy 3 tonnas beton darab, nagyon lassan kell vele
menni...

Halara rohogtem magam. Az M0-son is naponta mennek a kamionok
22 tonna teherrel 90-100as tempoval.


2.
Marsi:
- Nem latom Davidot, ugyanis kanyar van a hajoban

Eddig kanyarfurorol hallottam csak, de ez meg azt is
felulmulta, illetve Marsi sajat magat alul.


3.
Marsi megkerdezi David anyukajat:
- Mit erez most?
David anyukaja:
- Ne haragudjon, nem tudok most beszelni.
- Akkor csak nehany szoban...


4.
Szerencsetlen szetazott kezu Davidot megkinalta pezsgovel,
es meg noszogatta is, hogy igyon.


5.
Gonczi:
- A feje felett van egy vedoracs, ha veletlenul fejjel
lefele erne a Duna aljara...

Ha fejjel lefele ert volna a Duna aljara, akkor a 2-3
meteres iszapba furodott volna, ami pihe-puha lagy
massza. Arrol nem beszelve, hogy nem beledobtak a vizbe, hanem engedtek, ergo a "beton"-tomb palyaja vegig kontrollalt volt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!