Adott Golf IV kombi, AZD motorkódú, 1.6 16V, 2000.11 gyártású.
Előkatalizátorral kapcsolatos kérdésem van:
Használt gyári előkatalizátort kezdtünk el keresni a bontóknál, a bontós szerint jó lesz az - mivel a mostani (ami a kocsiban van) a lambda majdnem a motor felé van, amit a bontós árul, az kifelé (ellentétes oldalon) van. Nem tudom, hogy ez is passzolni, működni fog? (újat nem akarok venni, mert drága, úgyis pár éven belül eladásra kerül a kocsi (motorikusan nagyon jó). A mostani előkatalizátornak a belseje szétesett, mert az EGR szelepbe bejutott a fémdarabocska /vagy négyszer/ és aminek következtében lefulladt a motor)
Nem sportkipufogós kérdésem volna, de kipufogós :-)
Van egy Honda Accordom, amin megfáradt a kipufogó flexicső, ki akarom cserélni. Régen sokat hegesztettem át golf TDI-ken és arra emlékszem, hogy nem volt mindegy, hogy milyen minőségűt raktam fel, mert nem mindegyik csillapította rendesen a rezgést. De már 10 éve is van ennek, nem akarok likra futni.
Tudtok ajánlani konkrét gyártót, vagy terméket, ami biztos, hogy jó minőségű?
Egyébként 57x135 méretű flexicső kéne, de csak 57x150 és 60x150-es méretet láttam, ne is keressek tovább 135 hosszút, vagy lehet ilyet is kapni? Kicsit nyögvenyelősen, de fel tudom rakni a 150-est is, ha muszáj, csak tompavarrat helyett sarokvarrattal kell egyből a karimára hegesztenem.
sziasztok, renault laguna 2 1,9 Dci-ről lenne szó, a kérdésem az hogy nyitott rendszer van az autó alatt, változó geometriás turbóval és nem "huhog"? a rendszer gyári 55-ös üres katalizátor dob majd végig üres cső. Ezt szeretném elérni.
Egy kipufogódobot szeretnék eladni, több éve áll a padláson. A volt férjem elhunyt, még az Övé volt, és én nem értek hozzá, nem tudom, milyen autóhoz való, mennyiért hirdethetném meg, stb...Nagy VW és BMW rajongó volt, és tulajdonos is. Talán valamelyikhez vette, nem tudom.Sajnos az egyik oldalon van rajta egy kis horpadás, vagy olyasmi. De egyébként szerintem sosem volt használva. Ovális a dob, a hossza ( a csöveket nem mértem bele ) 45 cm, a cső átmérője, ami kijön belőle, 4-5 cm. Tudom, nem szakszerű a leírás.
Meg tudná valaki mondani, hogy milyen autóhoz való, és mennyit érhet?
Remélem ez a hozzászólás nem nekem szólt. Csak azt kérdeztem hogy érdemes -e rendelni ebay-ről mert olcsóbb és hogy mire figyeljek. Hangosabbá nem szeretném tenni, ezért kell rövidebre tenni, mert az elöző tulaj rátett valami sport kipufogódobot.
Helló. Nem tudom olvassa-e valaki még a fórumot, de azért megkérdezem: Az ebay-ről vennék hátsó kipufogódobot. Mire kell figyelni ? Elég csak a külső méretre és formájára ? Ha van nagyobb hely, akkor nagyobb dobot is lehet venni ? Be tudják szerelni akkor úgy, hogy vágnak a csőből és úgy rakják fel ? Milyen buktatói lehetnek egy ilyen vásárlásnak ?
sziasztok valaki mondjon már okosságot a négyleömlős rendszerről.ilyesmiben gondolkodom. de nem akarok beleugrani amíg nem hallgatok meg sok embert. kösz
Sziasztok! Ha valakinek tudok bármiben segiteni, szivesen teszem! Szakmai tanács stb.. Ide ritkán látogatok, de irr elérhető vagyok! Msn messenger. Tülkös Róbert
Azonositom: janokipufogo@hotmail.com
Olvasgattam a topicot és gondoltam itt érdemes megkérdezni:
Hallott már valaki Seat Leont nyitott dobbal (akár közép vagy leömlőtől)?
Csak mert most gondolkozom egy rendszerben és nem szeretnék 'tirpák' hangot, nekem fontos hogy szép legyen, ezért jó lenne hozzáértő vagy tapasztaltakat meghallgatni.
A topic címe és hozzászólói után gondoltam talán tud valaki infót arról, hogy a neten merre lehet motorkerékpár kipufogó készítésről anyagot találni. Hozzám került egy moci és az előző gazdája kedvelte a szépen -hangosan- szóló kályha csövet az ülés alatt. Talán kedvem lenne egy kicsit csitítani rajta házilag. Előre is kössz minden infót. Üdv
Hello blueboi69!
(Kosz Capri a linket)
Udv egy huszkeresnek!
Megkerdezhetem hogy mekkora hangnyomasa, hangrezgese van az autodnak?
A telefonokon is van mar dB mero, ez termeszetesen nem pontos, de valami kozelito erteket ad, ha odatartod.
Kulonben a legnagyobb baj a soroksariakkal van, azokkal akik most jottek az Ujtelepre, jellemzoen bunko banda. De Erzsebet sem nagyon dicsekedhet.
... aki meg forgalmas helyen lakik, akár tehet rola akár nem,de el kell viselnie,hogy hangos az utca.
Pontosan ez az. Nem a forgalomtol hangos az utca. :))
Te mit szolnal ha naponta tobb szazszor kellene ilyen 80-90, neha 100 dB hangokhoz alkalmazkodnod? (nem lehet)
hi: hajjack
én is a 20kerbe lakom, nekem is tuning kipuffom van, lakotelepen lakok sokmás emberrel együtt... volt hogy már szoltak érte a lakok,h hangos a kocsi amikor munkanapon éjjel 2 kor jöttem haza,de nem érdekel aza 10-15 másodperc amig beállok... adot az alábi hejzetem: a lakoházon végig, kb 100-t be kell tolatnom a parkolohelyemig, ezt maxgázzal szoktam, de csak nappal... ha éjjel jövök haza, akkor tekintettel vagyok az alvókra és szépen alapjáraton besunnyogok.. nemrég jött egy uj lako, tuning ladával, annak 2x akkora hangja van mint az én vasamnak és szoktam hallani esténként amikor jön... nem mondom,hogy kellemes, de eröt veszek magamo és kibirom azta 15-20 másodpercet amig beáll, ez nem nagy ügy... aki meg forgalmas helyen lakik, akár tehet rola akár nem,de el kell viselnie,hogy hangos az utca.
fekvörendör téma: aki ezt kitalálta azt párszor végigvinném ilyen körzetem az én kocsimmal... keményitett gátlok stb... akinek ilyen van,tudja,hogy miröl beszélek. ezért azt szoktam,h amig ovatosan átgurulok a fekvörendörön nyomom neki ami a csövön kifér. tudom,h parasztság,de talán vki megunja és felszedi a fekvörendört egy kis sávon.. nemértem mire jo... sokkal jobb ha 100al átsuhanok a lakok háza elött éjjel mintha ott brünnyögnék, mégha alapjáraton is.. amugy is szar a közlek, nem kéne ilyenekkel lassitani a forgalmat... szerintem..
Hello Capri-3!
Kosz a szakertest!
En igazabol nem vitatkozom senkivel, Hepaj tuningolasa ellenere szobaallt velem, ami mar onmagaban dicseretes. :)
Azt hogy a keruletben birtokvedelmet kerek a jegyzotol a duborgok ellen, mar regen eldontottem.
Kisse szkeptikus vagyok a „hogyan is hasznaljuk a sportos autot, ha mar van?” kerdesben.
Nyilvanvalo, hogy amig a magyar rendorseg/vegrehajtas/tetu birosagi eljarasok kozrohej targya, addig nem
lesz nagy valtozas. De paldaul fegyvert sem lehet tartani csak ugy, meg akkor sem ha megigerem hogy nem
lovok senkibe bele ujev napjan. Es drogot sem lehet birtokolni, pedig a birtoklas onmagaban nem art senkinek.
Szoval errol van szo. Nem lehet elvarni senkitol hogy ne hasznalja full hangon azt, amibe belefeccolt esetleg szazezreket,
millakat. (Masreszrol naivitas is.) Ezert kell kulon torvennyel szabalyozni, es nem az „esendo” tuningolokra bizni, hogy majd ok ugyis jogkovetoek lesznek.
Egy kicsit reszletesebben tudnal nekem irni errol az atmeno csorol, folytasrol?
Hogyan lehet extrem (100 dB) hangokat motorkerekpar kipufogojaval, auto kipufogoval elerni?
Mi az altalanos (20-50 ezres kategoria) hangnovelesi eljaras kipufogoszereleskor?
capri-3 irja:
... van/volt 2 nagyobb topik is, keressetek meg, olvasgassatok vissza, erdekes/erdemes:)...
A nagy Auto tuning topikra gondolsz?
Koszonom segitseged. Udv: vt
Hepaj:Nem alkalmazhato fekvo rendor, ez egy tiz meter szeles nagy utca, 3.5 km hosszu. :)
Nem benitani akarjuk az autosokat, hanem az eroszakos kisebbseget viselkedesre birni. Barhogyan. :)
udv: vt
nekem szakmai tema, de minden autom, ami hangos, halkan is lehet hasznalni.
itt a hasznalattal van a gond.
meg azzal, hogy egy atmeno csovet hangnovelonek hasznalnak. ezek nem sportkipufogok, ezek csak a hangot erositik fel a folytas hianyaban.
magyarorszagon aki tud hegeszteni avival es van polirozo a kozeleben, mar mind tuningolonak hivja magat es sportkipufogo"rendszer"eket gyart...
nagyon nagy tevedes azt hinni, hogy egy ilyen hatsodob teljesitmenyt novel, de meg a katalizator utan epitett nagyobb atmeroju szellosebb dobokkal gyartott rendszerek is kb 5% teljesitmenynovekedest eredmenyeznek. a kipufogotuning igazabol a hengerfejtol, sot inkabb mar benne kezdodik, a hatsodobnal mar szinte semmi szerepe nincs. gondolj csak bele egy trombitanak mekkora a hangja es milyen nehez megfujni ehhez kepest.
gyerekcipoben jar a dolog, szepen megszaporodtak a tuningolok, de le is fognak csappanni, mert a vacak kintrol behozva mar olcsobb, a jo meg teret nyer reklam nelkul is. van/volt 2 nagyobb topik is, keressetek meg, olvasgassatok vissza, erdekes/erdemes:)
akkor igazaból te szivtad meg h a kozelben nyilt tuningos. hát sok siert a betiltáshoz:) Majd ha a XX.dik kerben járok megturáztatom a toyotamat hátha meghallod:P
Csináltatni kell a lakóövezetbe 30as táblát, meg fekvorendort es elkerulik a tuningosok hidd el:)
Valamit kifelejtettem: azert erint ilyen komolyan a dolog, mivel egy tuning szerviz nyilt nem messze tolunk, es most kozvetlen elottunk zajlik a larmazas. De sok szetrohadt kocsi is van, ami szinten hangos.
A szeles utcankat kulonben a ketiranyusitas ellenere sem sikerult nagyforgalmuva tenni, ezert is kulonosen idegesito hogy megis nagy zaj van.
Hetvegen is, nyaron eccaka is. Ezt nem lehet csinalni.
Gyerek, szulok, alvas, hetvege stb. Erted.
Szerinted milyen mas lehetoseg van? Lehessen kipufogotuningolni - sportpalyan.
Ha onnan kijon az ember - atszereles.
Tudom hogy nagy orom, ha uvolt a kocsi, tiz eve vezetek. :)
Jo hogy mondod a sok autot, nalunk nincs sok es nem is a teherautok jelentik a
hangoskodast, hanem a szerelt autok.
Ma lesen voltam, csak veletlenszeruen slattyogva a kornyeken (xx.ker) 10-15 db allo kocsit lattam atszerlve, es legalabb 20 db huzott el mellettem.
Nem alkalmazkodom kartekony dolgokhoz, sajnos nem vagyok olyan. :)
Majd tajekoztatlak hogy mi tortent.
Nalunk pont az a problem, hogy a szegeny onkormanyzat gyakorlatilag minden fajta
vallalkozasoknak teret ad (kipufogosok), olyanoknak is, akiket lakoovezetbe be sem szabadna engedni.
csa, jo autozast :)
hi. Eccsém nem vergődünk zöldágra:) na sebaj ezert forum. hat van 1-2 dolog amiben meg egyet is ertunk:) De pl az autohifit ebbol hagyjuk ki mivel kipufogotuning a topic:) Egyebkent en sem szeretem ha pl valaki 4 lehuzott ablakkal a járokweloknek mutatja hu de fasza hangos a hifim. Nekem is an eepitve de en arra figyelek h bent a kocsiban legyen jo hangja ne a kornyezetnek. Namost szerintem alapbol es ez nem kipufogo kerdes a város nem birja el ezt a kocsitomeget nem ennyi kocsira lett tervezve. Állam: hat az igaz h adó ( bár igy barmiro lbeszelhetnnek h megeri az államnak) de én még az utobbi 1-2 év alatt miota fejlesztgetm a kocsim, aztoa nem sok szamlat kaptam am:) ( amit persze nem is nagyon bantam, az ár miatt) Végezetül szerintem akkor se az a megoldás h tiltsunk be a sportkipufogókat. Ilyen jobb ha belenyugodsz h volt is, meg elsz is béármennyire is falra mászol. ötlet: vegyél te is sportkipufogorendszert:P