Keresés

Részletes keresés

Subi Dubi Creative Commons License 2016.11.27 0 0 3326

Sziasztok!Nem olyan rég léptem be a kürtöskalács csodálatos világába.Mindent internet és a kitartás mellett értem el.Csináltam egy sütőt egy amerikai bbq sütőből gázos kiváló 8 perc és szépen süt minden hol.Sikerűlt vennem egy felújításra szoruló büfékocsit ami kiváló ha elkészűl:)Hosszú ideig hobbiból csak pékárut csináltam de a kürtös kalács az amivel 30-40 db nál már van értelme árulni.Sajnos nem igazán találtam még olyan leírást hogy hogy tudnám rávenni a kalácsot hogy a karamellizálódás után felvegyen nagyobb szemű kukorica szem nagyságú cukrokat és rajta is maradjon.A másik hogy kb 1,5cm áttlag vastagságú a tészta miután elkészűlt.Nincs kelesztve másodszór a sütőn csak néhány percet van rajta és már sütöm.Ha nincs forgatva a kelesztésnél hát akkor tönkremegy a tészta megreped formátlan lesz.Forgatva közben még nem próbáltam most rendeltem grillmotort.Szükség van keleszteni másodszor?

Kérem aki tud válaszoljon köszönöm

benzol111 Creative Commons License 2016.11.11 0 0 3325

Szia! 

Bár a kiszállításban nincs tapasztalatom én mégis óvatosságra intelek  az elgondolásodat illetően.

Manapság nehéz úgy közlekedni a városban hogy ne találkozz 10 percenként egy helyben sütő kürtőskalácsossal, jellemzően 350 ft ért.(Budapestről beszélek,ha vidéki városban gondolkozol, akkor még rosszabb a helyzet, más okok miatt)Véleményem szerint, ezzel nehéz versenyezni  előre sütött kalácsokkal, hiszen a kalácsot 50% -ban az illata adja el.. 

Óránként  60-100 db-ot szeretnél gyártani,és eladni is gondolom , hát ezt más is szeretné (én is).

Javaslom hogy tölts el  több időt helyben  sütött kalácsosokat figyelve, elektromos és gázos sütőket  összehasonlítva, egy dolog minimum fel kell hogy tűnjön, nem is mondom el hogy mi, ha nem jössz rá magadtól inkább hagyd az egészet, és esküszöm nem rossz idulatból írtam.

üdv 

Feri

Előzmény: adriadreams (3323)
angyalkurtos.hu Creative Commons License 2016.10.11 0 0 3324

Kedves János!

 

A kiszállításos ötleted, még jól is elsülhet. Nekem dolgozott pár kiszállító valamennyi rálátásom van. 

 

A kérdésedre reagálva: "Gázos vagy elektromos sütőkbe gondolkozzak?"

Amelyik neked szimpatikus.

 

Bár van pár dolog amit nézz át:

-függ a hely szellőzésétől,

-adottságától, pl be lehet-e vinni a gázpalackot,

-milyen tűzveszélyességbe van sorolva az épület,

-hány apert kapsz, milyen költséggel kaphasz többet,

-60-100db/óra az nem egy alap cucc ám egy idős nénivel, fateknővel...

-stb, stb, stb,

 

A válasz területe nem a kürtőskalács szépségén, szeretetén található. Belenyúltál a kő kemény üzletbe.

Ma már nem indítanék és nem is indítok üzletet alapos piackutatás nélkül. Neked is azt javaslom, hogy ne tedd! 

Mielőtt bele lapátolnád a pénzt a vállalkozás felépítésébe teszteld le a piacod!

 

Ahogy én csinálnám nagy vonalakban:

 

1. Kinézék magamnak pár kalácsost, aki kiszállít. Aki tiszta és teljesen hivatalos minden tekintetben. Aztán az egyikőjüket kiválasztom.

2. Teszt jelleggel hoznék több méretben, több ízesítéssel tőlük kb 2-3 hónapig vagy még tovább és tesztelem a piacom!

3. Rengeteget fogsz tanulni, amiért a kalács sütő hasznával fizetsz. A profitod kissebb lesz (mert ugye annak biztosan lennie kell valamennyinek).

4. A sok milliós eredmény ezüst tálcán kínálva: Ha mégis úgy döntesz, ez nem a te pályád: pár tíz vagy százer forint elmaradt hasznod bánja csupán ha így csinálod és nem a millióid és egy kudarc élmény.

 

"Gázos vagy elektromos sütőkbe gondolkozzak?" kérdés jóval ezután fog csak jönni. Ettől a pillanattól kezdve hónapok múlva ha már ma elkezded szervezni a kiszzállításos projektet. 

 

 

 

Egyébként: gázos. :)

 

 

 Üdv,

Jecs Tibor

www.angyalkurtos.hu

 

Előzmény: adriadreams (3323)
adriadreams Creative Commons License 2016.10.07 0 0 3323

Sziasztok!

 

Segítséget, tanácsot szeretnék kérni tőletek. Kürtőskalács sütő vállalkozás beindításán gondolkodom. A koncepcióm az lenne,

hogy egy külön kürtőskalács készítő műhelyt szeretnék létrehozni és onnan szállítanám ki piacokra, üzletekbe a friss kalácsot.

Mivel külön műhelyt szeretnék létrehozni erre a célra, így minden feltétel adott lenne. Mint pl. víz, infrastruktúra, gépek, antsz engedélyek, stb.

 

Ebben szeretném a tapasztaltak segítségét kérni, hogy milyen gépekkel lenne érdemes berendezni a műhelyt. Szeretnék minőségi kalácsot készíteni,de fontos 

a teljesítmény is, óránként 60-100 isteni finom kalácsot szeretnék elkészíteni.

 

Gázos vagy elektromos sütőkbe gondolkozzak?

 

Segítségeket, tapasztalatokat előre is nagyon köszönöm!

 

E-mail címem : webjani99@gmail.com

 

Üdv.

 

János

 

 

 

 

 

 

lili0010 Creative Commons License 2016.10.02 0 0 3322

Sziasztok!

Tudnátok segíteni, otthonra készítek egy fűtőszálas sütőt és nem tudom a fűtőszáltól milyen távolságra tegyem a sütő hengert?

Kalácsmániás! Creative Commons License 2016.09.28 0 0 3321

Helló nemsokára karácsonyi vásár!!


36 éves profi ügyeskezű gyors és preciz pék legény,  kürtöskalács gyúró állást keres rendezvényekre!!!

10 év tapasztalat!! nincs új előttem a kalácsozásban!
http://kurtoskalacsmester.hupont.hu
Szállás és utazás téritéssel bárhová megyek az országban!Akár külföldre is!

Sztelle Creative Commons License 2016.09.23 0 0 3320

Sziasztok!

 

Faház jellegű, igényesen berendezett kürtőskalács értékesítésére szolgáló, alig használt utánfutós büfékocsi – a teljes felszereltséggel,  -  ELADÓ! (Pestmegyében)

A büfékocsi méreteiből adódóan személyautóval is vontatható - alapterülete 3x2 m, össztömege 750 kg

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!  0630/ 944 9394

Ár: 1.600.000.-

tungsram82 Creative Commons License 2016.09.12 0 0 3319

A hűtött jó lesz.

Előzmény: Siógabi (3318)
Siógabi Creative Commons License 2016.08.24 0 0 3318

Sziasztok!

 

Tanácsra lenne szükségem olyantól akinek konkrét tapasztalata van!

Kürtős kalácsot kellene készítenem kb 40 fő részére.. szeretnék előre dolgozni... a pizza tésztánál jól működik ha előtte való nap bedagsztva, kiadagolva hűtőbe rakva kelesztem. Ez működik kürtős kalács tésztánál is?

Friss tésztával már több alkalommal készítettem de kb 1.5 óra alatt kb 20 adagot tudok készíteni az apparátomon (faparázs, 4 db 40 cm fa) és utána már túlkel a tészta. Eddig nem is volt egyszerre többre igény. Ezért is gondoltam a hűtött állapotú tésztára...

lili0010 Creative Commons License 2016.08.19 0 0 3317

Sziasztok!

Kürtőskalács sütéséhez elég a 160fokos sütési hőmérséklet?

tungsram82 Creative Commons License 2016.08.07 0 0 3316

Szia.

 

De miért van erre egyáltalán szükség?

Előzmény: Verocs11 (3315)
Verocs11 Creative Commons License 2016.07.17 0 0 3315

Szia!Nekem eladó egy  speciális tésztacsík kivágó szerszám, ami egyetlen határozott nyomással 3 cm széles, 4 méter hosszú spirális tésztacsíkot vág. Új nem használt

15.000.-Ft

tel:06-20-35-499-19

Előzmény: vfrkrisz (3301)
Kalácsmániás! Creative Commons License 2016.06.22 0 0 3314

Helló
36 éves profi ügyeskezű gyors és preciz pék legény kürtöskalács gyúró állást keres fesztiválokra rendezvényekre!!!

10 év tapasztalat!! nincs új előttem a kalácsozásban!
http://kurtoskalacsmester.hupont.hu
Szállás és utazás téritéssel bárhová megyek az országban!

VT-kurtos Creative Commons License 2016.06.14 0 0 3313

Eladó gázas, 8 hengeres, kürtös kalács sütő gép az USA-ban henger tartóval, pótalkatrészekkel és 18 sütő hengerrel. 

110V elektromos meghajtású.   

A megfelelő hőmérsékletet 2 Einhell GS4600 típusú infraégő biztosítja. 

 A henger tartón 13 db sütő hengert lehet tárolni, ami alkalmas a tészta kelesztésére is.

A sütő mérete:  50 cm hosszú, 57 cm széles , 71 cm magas.

Tartozékok: 

  • Henger tartó/kelesztő álvány a sütő gépen.
  • 1 db áram átalakító 12 Voltról (akkumulátor) 110 voltra amely 3 órát üzemelteti a sütőt áram nélkül.  Így lehet müködtetni a sütőt piacokon, ünnepélyeken az nélkül, hogy a motort át kellene cserélni 12 V-ra.
  • 1 darab 12V-os motor.
  • 8 darab sütő henger 5 - 6.5 cm (kónuszos) átmérővel és 25 cm hosszúsággal
  • 10 darab sütő henger  4.5 – 5 cm (kónuszos) átmérővel és 20 cm hosszúsággal

Ár: $1,100 USD.  Érdeklődni lehet a 802-760-0289 telefonon.

Bala1986 Creative Commons License 2016.05.11 0 0 3312


Eladó sorba került profilváltás miatt egy tíz alkalommal használt a Metaltechnik Kft. által gyártott kürtöskalács gépsor, melynek segítségével elindíthatja vagy felújithatja saját kürtőskalács vállalkozását.

 

További részletekért katt a linkre:

 

http://www.jofogas.hu/budapest/Kurtoskalacs_Gepsor____Sweet_Dreams___10_Alkalommal_Hasznalt__49014981.htm?first=1

 

 

 

Kalácsmániás! Creative Commons License 2016.04.24 0 0 3311

Ha segitség kell fordulj hozzám bizalommal:http://kurtoskalacsmester.hupont.hu

Kalács OÉTI Creative Commons License 2016.04.01 0 0 3310

Kürtőskalács sütők (+36 30 911 28 44) és dagasztó gépek, minden igényt kielégítve, közvetlen a gyártótól, elektromos, gázos, faszenes kivitelben! A berendezéseink CE minősítéssel és OÉTI engedéllyel rendelkeznek, termelékenyek, megfizethetőek!

 

 

 

 

 

01gabor Creative Commons License 2016.03.31 0 0 3309

Sziasztok.

 

Sütőfákat keresek megvételre,ha lehet újjakat,vagy tudtok-e olyat aki ķészít.

Köszönettel

01gabor Creative Commons License 2016.03.31 0 0 3308

Segitséget kérnék.

 

Swet drem sütőhöz,honnan lehet beszerezni a gumi ''ékszijjat''.

Köszönöm a segitséget.0125gabor

kurtos 2008 Creative Commons License 2016.03.24 0 0 3307

 Itt a kep is!!

kurtos 2008 Creative Commons License 2016.03.24 0 0 3306

Elado a kepen lathato, alig hasznalt Sweet-Magic gazos suto, 16db faval!

 

Ez a legidealisabb tipus a kulfoldi arusitashoz!

 

Igeny eseten betanitassal es recepttel!

 

Erdeklodni: borosani1@gmail.com

suno5 Creative Commons License 2016.03.19 0 0 3305

Diófából milyen lenne sütőfát csinálni? Vagy erre a célra csak a bükk a jó? Mennyire legyen kúpos a fa?

oroszlan1000 Creative Commons License 2016.03.07 0 0 3304

Szia!

Lehet, hogy kínait vettél?

Én is találkoztam olyan 6-os géppel, 2400 wattos) ami nem sokat ért.

Légyszives küldj fotót privátba, hátha van egyezés.

Üdv.

oroszlan1000@gmail.com

Előzmény: brixie74 (3297)
Jani 99 Creative Commons License 2016.02.29 0 0 3303

Szia Krisztián!

 

Elnézést, hogy csak most válaszolok, de az utóbbi időben nem olvastam a fórumot. Szóval... Amennyiben rám hallgatsz, Sweet Dream gépeket nem veszel. Az okokat nem szeretném itt kifejteni, ha kíváncsi vagy, írj egy mail-t, és szívesen közlöm.

 

logastrade@gmail.com

 

Üdv.

Jani

 

 

Előzmény: [Chris] (3281)
pofics Creative Commons License 2016.02.22 0 0 3302

 

Magasság: 53 cm
Szélesség: 30 cm
Mélység: 44 cm
Súly: 17 kg
Hálózati feszültség: 220-240 V
Teljesítmény felvétel: 2x1600 W
Elektromos csatlakozó: 240V-os hálózati dugó
Anyaga: Rozsdamentes acél
Kivitel: Ipari
Sütő tengelyek száma: 8
Beépített meghajtó motorok száma: 1
Sütési hőmérséklet: 200-220 C°
Kalács méret: 20 x 6 cm  (kb. 22dkg)
Tartozék: 16 db sütőfa

 

megrendeléstóöl 1 héten belül 

 

email:kozmanovics.tamas@ncgep.hu

tel:+36209287144

vfrkrisz Creative Commons License 2016.02.21 0 0 3301

Sziasztok!Kürtöskalács sütő készítését tervezem!

Olyan kérdésem lenne hogy a tűztér alja és a tészta között mekkora a távolság?

Köszönöm a segítséget!

Üdv Krisz

FOOD TRUCK MALLORCA Creative Commons License 2016.02.15 0 0 3300

Elnezest a kepek lemaradtak.Elerhetosegeim robertounyi@yahoo.es vagy +34638838129

 

 

 

 

FOOD TRUCK MALLORCA Creative Commons License 2016.02.15 0 0 3299

SZIASZTOK!

 

MALLORCAN JOL MENO KURTOSKALACS VALLALKOZAST AJANLOK FIGYELMETEKBE EGY UJ PROJEKTTEL, AMIROL MELLEKELEK FENYKEPET. Egy 1979es EVJARATU VW KOMBI ATALAKITVA ES HIVATALOSAN HITELESITVE FOOD TRUCKNAK ENGEDELLYEL. ELEKTROMOS ARAM BEVEZETVE, 7200 Wra, SZINTEN HITELESITVE, CSAK A BELSO BERENDEZES VAN HATRA. VASARI KONTAKTLISTA, TELJES KNOW HOW, KIALAKITOTT UGYFELKOR. ELSOSORBAN AT SZERETNEM ADNI AZ UZLETET, MERT EL SZERETNEK UTAZNI, DE BARMILYEN MEGOLDAS ERDEKEL. FEBRUAR 26ig MAGYARORSZAGON TARTOZKODOM HA VALAK SZERETNE SZMELYES TALALKOZOT, MEGOLDHATO. KOSZONOM FIGYELMETEKET, MINDEN JOT!

Koplar Creative Commons License 2016.02.07 0 1 3298
Előzmény: brixie74 (3297)
brixie74 Creative Commons License 2016.02.07 0 0 3297

Sziasztok, mi is kurtosozunk olaszban... Gazos gepunk volt idaig, teljesen jol mukodik. Viszont a mostani vasarra vettunk egy elektromos 6 FAS gepet (2400w). AZ a gondom, hogy 20 perc alatt suti meg oket.... Amig a gazos 6-8 perc  alatt... Szerintetek normalis, hogy 20 percig kell varni?!?! MIT tehetnèk??? Talan a gepnek nem eleg eros a futoszála? Visszacsereltessem a gepet, vagy MIT csinaljak? Mi a velemenyetek? Koszi bri

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!