26" bianchi használt, de teljesen felújított (racsni, hátsó tengely, minden bowden, minden csapágy) MTB, 100 ccm benzines kétütemű motor (vadonatúj, beindítva sem volt) 85000 Ft-ért eladó! Megtekinthető Tatabánya, érdeklődés emailban!
Szép állapotban,hibamentesen,azonnal használható! Személyes megtekintés Tatabányán lehetséges előre egyeztetett időpontban. Csere is érdekel értelmes,továbbértékesíthető dologra természetesen értékegyeztetéssel!
Szóval, aki nem normális, az vessen magára! Elhoztam a használt 26"-os gépet, kicsit ütött-kopott volt, de azt még szórakozásnak tekintettem, a külsőleges rendbetételt. Kipróbálni nem tűnt fontosnak - nameg nem is éreztem magam elég fittnek hozzá - hát belefutottam egy roncsba, de az csak itthon derült ki, amikor szétkaptam a fékeket, váltókat és a legfontosabb a hátsó kerék volt, merthogy oda kerül (?) a motor meghajtó fogaskereke. Állványra téve , megtekerve , kicsi kattogást hallottam, na, gondoltam, a csapágyzással lehet valami - és kivettem a hátsókereket, erre kiesett a tengely fele. El volt törve, a kereket a hátsó láncvilla tartotta. Vettem egy újat, gondoltam, ezzel rendben leszek...A racsni egyben volt, kicsit gyanakodtam, hangja volt, gondoltam szétkapom, karbantartás, zsírozás nem árthat......A racsni szépen lejött, de a kisgolyókhoz sehogy se sikeredett hozzáférni, a fedőanya nem indult meg! Addig kopácsoltam, amíg csak-csak megindult, de végig szorulva jött le! Ekkor kiderült, hogy nncs elég csapágygolyó benne - nem volt összesen 100 db, de nem is ez lett volna a baj, hanem a csapágyház, amiről tekertem le a szorítóanyát, REPEDT VOLT, azaz még most is az :-( Az Isten se érti, hogy tudott megrepedni, új racsni kell, lassan új gép lesz belőle :-) Szóval, olcsó húsnak híg a leve, így jártam, úgy kell nekem!!! Lesz még munkám ugyancsak!! Merthogy ugye, anyagi jóvátételről szó sem lehet!
No, ölég sz..r, de ha már elmentem érte, meg is vettem, aztán nekiállok feljavítani! A moror viszont belefér, játszani ezzel is tudok, aztán ezt is eladom, vagy elajándékozom, mint a Caprine Cherokee-t, a szomszéd annyira örül neki, hogy már tekert is vele. Egy aránylag nem régi szerelőállvány széttört kinyitás közben, a lábakat tartó közép"fej" tört szét! Azt nem tudok rendelni sehogy! Újat rendeltem, de már nem Kínából, ez meg jó lesz csőnek, bár meg tudnám bütykölni, de nincs kedvem!
Kőbánya-Újhegyen, a Family Center mellett lévő LIDL-ben most féláron (?) van a kp. szerelő állvány, ha jól emlékszem 6995Ft-ért és még kb. 3 db van belőle.
nem kilátástalan,Esztergomban vettem nemrég egy 26-os Garyfishert a vidéki pecóhoz gyönyörű állapotban 35ezerért,a felét ráköltöltöttem már a Csepel outi kerekére/küllőzésére és még kényelmesebben is kerózok vele a városi forgalomban is, nagyon egyben van a gép, kvázi egy új bicaj,az osztrák úgy megkímélte
Általában minél olcsóbb kategória, annál egyformábbak.
Ahol lehetnek eltérések:
fejcső/fejcsapágy 1 collos, 1 1/8 collos, esetleg kúpos 1 1/8 -> 1 1/2, csapágy lehet menetes vagy Ahead, az a legvalószínúbb, hogy neked 1" menetes van most
középcsapágyház angol menetes, 68 vagy 73 mm széles, esetleg valami egzotikus, de olyanok csak drága vázakon vannak
fékkonzolok: csak felnifék, csak tárcsafék, vagy mindkettő
Cserét keresek egy Caprine Cherokee női vázas 26" mounten kerékpár helyett egy hasonló minőségű férfivázas, 26" -os. közepesen használt kerékpárt Tatabánya környékén. Email publikus. Képeket kérek-küldök.
Ha az itteni leírásoddal egyező leírással a bringádat találtam meg a Jófogáson, az alábbi ebay hirdetés talán segít beazonosítani mi eredeti és mi az ami nem eredeti vagy legalább korhű a bringádon, mert kellene pár dolgot cserélni, hogy az legyen belőle :-)
A koliken matricás hátsókerék és a 1980-as évek végének Shimano Turney TY-18-as váltói nem voltak a 70-es évek francia bringáinak alap felszerelései, bár lehet jobban használhatók, mint az eredeti.
Sziasztok! Az alábbi kerékpárt szeretném eladni. Ha valakit érdekelne, vagy tud esetleg gyűjtő ismerőst, írjon. Árazásban is elfogadom a segítséget. Köszönöm előre is!
🚲 RITKA GYŰJTŐI KINCS - 1970-es évek Peugeot Reynolds 531 versenykerékpár eladó! Technikai részletek • Reynolds 531 prémium csőszett, a korszak legkiválóbb anyaga • Gyönyörű arany/bronz színű váz, eredeti Peugeot oroszlános emblémával • Francia Italia kormányszett (D352) • MAFAC fékrendszer • Eredeti Peugeot alkatrészek • Klasszikus versenykerékpár geometria • Fekete bőr nyereg • Váltórendszer: klasszikus mechanikus Különleges jellemzők • Tökéletesen megőrzött Reynolds 531 matrica • Eredeti Peugeot headbadge piros alapon arany oroszlánnal • Gyönyörű állapotú vintage verseny geometria • Klasszikus kockás dekoráció a vázon Állapot • Működőképes, vintage állapot • Eredeti festés és matricák • Kisebb használati nyomok • Minden alkatrész eredeti, korszakhű
Ha te ócskavasnak nevezel egy minden józan belátás szerint majdhogynem makulátlan állapotúnak tekinthető, a rendeltetésének tökéletesen megfelelő kerékpárt, annak négy (fő) oka lehet:
1., Tükröződik, torzít a szemüveged: homályosan, elcsúszva látod a képernyőn megjelenő fotókat.