A termékeidet te ismered. Végezz piackutatást, hogy a te termékeid miben lennének jobbak vagy rosszabbak. A second life egyébként nem játék, hanem egy 3D-s közösség. Sok sikert.
Megvan igen köszi,csak mint kiderült a rendszer nem engedélyezi automatikusan a felnőtt tartalom és helyek látogatását reginél,ezért át kellett állítani a Me-Preference-General fülnél,de most már minden oké...
Lenne egy másik kérdésem viszont,most kezdtem el 3D-s cuccokat gyártani lakberendezéshez és szeretném eladni a játékban.Ahogy elnézem a marketjüket elég sok minden van benne,azért van még arra még esély,hogy összekaparjak belőle valamennyit,vagy felejtsem el,illetve mi a pontos menete az eladásoknak,reklámozásnak..Valaki tud ebben segíteni infókkal vagy egy weboldallal?Megköszönném.. :)
Kicsit el vagyok kenődve,ugyanis pár év után ujra regiztem és nem tudok teleportálni a kedvenc helyemre,a "Majilis Al Jinn" sivatagi palotakomplexumot akartam megnézni,valaki nem tud róla valamit?Ahogy látom a guidban felnőtt A-betűvel van jelölve,kíváncsiságból kipróbáltam egyik A-ba sem enged,talán valamit rosszul csinálok,vagy törölték végleg?
Izgalmas nyáron vagyunk túl. Megünnepeltük a virtuális világ 14. évfordulóját, s elindulhatott a VR alapokra épült Sansar béta tesztje is. A Second Life Közösségnek köszönhetően új rendszeren belüli fejlesztésekbe fog a Linden Lab csapata, amelyek magukba foglalják a technikai támogatás fejlesztését, az ügyfélszolgálatot, a számlázási rendszereket és a frissítéseket, valamint az új ügyfelek megszerzését. Az elkövetkezendő évek feladata mindenki számára, hogy közösen jobbá tegyük a világot.
Nézegettem a hozzászólásokban feltöltött képeket, s úgy gondoltam én is megosztok veletek egy pillanatképet. A kép jól mutatja, hogy mennyit fejlődött a Second Life 14 év alatt.
A minap próbáltam hozzászólni egy másik SL topichoz, ahol a világ gazdasági oldalát tárgyalják, ám nem sok válasz érkezett.
Így tehát itt is felteszem a kérdést:
Szerintetek a Linden Dollár árfolyama a kezdeti kiugróás után évek ótamiért olyan fránya stabil a növekvő "lakosság" ellenére? (lásd a világ hivatalos statisztikáit...)
Illetve: gondolkodott már valaki ténylegesen a Lindere történő spekuláció lehetőségére?
Sziasztok! Tegnap este megpróbáltam játszani ezzel a játékkal, de valami gond volt. Évek óta (kb 2 év) nem játszottam vele, azóta volt egy gépcserém is,pár windows újratelepítésem stb. Feltelepítettem a 2nd life motort újra, beléptem az régi karakteremmel,és szerencsére minden korábban összegyüjtött cuccom megvolt. Viszont sajna a háttér,az objektumok a ruhák stb nem rajzolódtak ki teljesen. Valaki tapasztalt már ilyesmit? Szerintetek videókártya problémáról lehet szó? Esetleg valami más?
Akkor egy kicsit felpezsdítem a fórumot. Készült néhány magyar oldal Second Life és ezzel összefüggő témákban. Röviden minden, ami Second Life, 3D, virtuális világ, digitális grafika, és mindezek a web szemszögéből. Gyertek nézzétek meg és használjátok. Remélem sok hasznos információt, hírt szereztek ezekről az oldalakról.
Aki tovább is tud nézni annál, hogy a SL nem más, mint egy virtuális játszótér, és szeretne németül tanulni, az írjon az enite.eschenbach@gmail.com címre. Szeretnék egy kisebb csoportot összehozni, heti 1 alkalomra, az óradíj 200 Linden.
Hali! Most kezdtem el Sl ozni, és az lenne a kérdésem, hogy munkát hol lehet keresni? Vagy egyáltalán hogykell elkezdeni azegészet? Még nagyon kezdő vagyok előre is köszi a helpet!
Segítség !!!!! El akarom indítani a játékot és amikor felraktam meg minden meg regiztem is nem indul el csak bejön egy feket kepernyő és utánna meg vissza jön az asztal.Lehet az is h nem jól regisztráltam ha igen akkor valaki magyarázza már el hogy hogy kell. msn:funkymuller@msn.com
Tegnap este óta nem tudok belépni az avatarommal, mert azt írja ki, hogy: "Login failed. The inventory system is currently unavailable" Ugyanaz a progi másik avatart simán beenged.
Vista alatt megy valakinek Ati kártyával? Xp alatt megy régi driver-t használva, Vista alatt a 7.10-es Catalys mellett 2-3mp fekete képernyő, majd kidob az asztalra. Vistán szeretném futtatni.
Hétközben nem nagyon van élet ott, inkább hétvégén. Természetesen nincs tiltva semmi, kivéve a lövöldözést és az erőszakot, sőt még egy szép kis kert is épült, éppen egy kedves barátom, Akira Dale készítette. Mindenkit várunk vasárnap, egy akváriumot építünk, ahol vízalatti bulit szervezünk.