A társaság, találkozók, elveszett topikok, és a Fórum történelme
|
| Krampulák |
válasz | megnéz |
2009.11.20 23:56:57 © (9470) |
Uraim, ilyenkor kell abbahagyni, vagy új játékba kezdeni.
Az új/régi játék neve: Zöldfok. Írtam itten, hogy szept. 29-én jártam az országgyűlési biztos hivatalában, panaszt tenni. Azt ígérték, hogy egy hónapon belül értesítenek a beadvány sorsáról. Eltmúlt az október, így nov. elején érdeklődtem náluk. Sok-sok negyedórát töltöttem a géphang társaságában, mire a telefonközpontos közölte: rájuk nem vonatkozik a 30 napos ügyintézési határidő. Szereztem egy közvetlen számot a tényállást felvevő asszonykához a panaszirodán, aki végül elmondta, hogy az üggyel megbízott "dr. Jurátusné dr. Ügyvéd Lolita" keményen dolgozik a projekten, de a Zöldfok válaszra sem méltatja őt. Amint lehet, írnak, hívnak, küldik a piros-fehér-zölt postagalambot. Most itt tartunk. Illetve: okt. végén jött a Zöldfoktól egy levél. Ebben - csekkel, most már tényleg irgumburgum - fizetési meghagyást küldtek. |
Előzmény: farkoczi (9469)
|
| jobbszem54 |
válasz | megnéz |
2009.11.20 23:14:20 © (9467) |
"Minden szavad lesik a rendeletalkotók"
Gyerekkoromban sok mesét olvastam, most az unokámnak keresgélek, de erről még nem hallottam.
Ez valami új? |
Előzmény: farkoczi (9464)
|
| farkoczi |
válasz | megnéz |
2009.11.20 23:12:30 © (9466) |
Tudom. 9461-be eredetileg beleakartam szőni ezt is de aztán inkább kihagytam.
Mindenkinek jól esik ha maga .... nem folytatom mert félszavakból is értjük egymást. |
Előzmény: jobbszem54 (9465)
|
| jobbszem54 |
válasz | megnéz |
2009.11.20 23:02:25 © (9465) |
A mosolyt arra értettem, hogy naponta találkozok azzal, ha valaki valamit lát, rögtön okossá válik és úgy érzi, hogy saját magának jobban meg tudja csinálni.
Ilyen olvasatom is volt. |
Előzmény: jobbszem54 (9463)
|
| farkoczi |
válasz | megnéz |
2009.11.20 22:56:51 © (9464) |
Minden szavad lesik a rendeletalkotók és most mit látnak? Egy kicsit nem figyeltek oda és te már kifejtetted!
"Egyik érti, másik nem érti. Fejük csóválják, sok ez, soknak,"
|
Előzmény: jobbszem54 (9463)
|
| jobbszem54 |
válasz | megnéz |
2009.11.20 22:12:55 © (9462) |
Kössz.
Nekem ez nem szakterületem, mert ezen berendezések működésének kiszolgálója vagyok.
Viszont szerencsém van, mert mindegyik rendszernek, a működését ismernem kell. |
Előzmény: farkoczi (9461)
|
| farkoczi |
válasz | megnéz |
2009.11.20 22:01:31 © (9461) |
Nincs kedved a rendeletalkotókat gyakorlati páldán keresztül felvilágosítani
vonalkód - GPS kérdésben itt a fórumon, hogy a legközelebbi összeröffenésükön "szakértőként" foglalhassanak állást? |
Előzmény: jobbszem54 (9458)
|
| jobbszem54 |
válasz | megnéz |
2009.11.20 21:01:41 © (9458) |
Csak felkerült az okt. 19.-i KT. anyag.
Két napja próbálom értelmezni, több-kevesebb sikerrel.
Van jó dolog is benne.
Úgy látom, hogy a jelenlegi szemétszállítási rendszer hiányosságait megértették a rendeletalkotók is. Felkérték a FE.-t is, hogy véleményezzék.
Látom, hogy hallottak rendszerezésről is, mert be lett dobva vonalkód fogalma.
Senkit nem akarok kiábrándítani, de a vonalkódrendszert a raktározott anyagok célirányos deponálására találták ki.
Ennek, semmi köze a szemétszállításhoz.
Most is elmondom, hogy a megoldás, GPS-en alapuló adatállomány kezelés.
Ma már ólcsó, elterjedt és ez a jövő.
Legalább olyan fontos ezt is a jövőnek építeni, mint az iskolát.
Van egy másik dolog, amit nehezen értelmezek.
Több mint egy éve halljuk és olvassuk, hogyan éli fel vagyonát az Ök.
Valahol értem, mert ezek a vagyonok, passzívvagyonok, ami terhes és nem hoz jövedelmet. Az eladó jó helyzetbe kerűl, mert az eladott vagyon után adót tud beszedni, tehát így aktívizálja vagyonát.
Ez egy nagyon rideg világ, ahol nincs helye az emóciónak.
Jelenleg ezt éljük meg, de a k...k világa is így működik, rakd le a pénzt és megkapod.
Ezt is megértem.
Azt viszont nem, hogy a felajánlott szolgáltatás alanya közli, hogy a szolgáltatásra várni kell, mert egy-két plasztikai műtétet még el kell elvégeztetnie.
Ezt értelmezze mindenki, ahogy akarja. |
|
|
| obwaldenn |
válasz | megnéz |
2009.11.20 20:49:20 © (9457) |
Annyi mindent hallani szemesen,én azon csodálkoztam hogy ez igaz.
Aztgondoltam hogy ez egy jo munkahely ideális egy iparibuvár számára,nem kell utazni stb. .
Munkával kevesen rendelkeznek szemesen,ezért bátor döntésnek tartom.
A hirekért én nem érdeklödök,azt sokan mesélik terjesztik én csak meghallgatom. |
Előzmény: farkoczi (9455)
|
| bendediver |
válasz | megnéz |
2009.11.20 17:26:17 © (9456) |
Pontosan, csak közben kiderült, hogy ezt a létesítményt nem mindenki így akarja üzemeltetni. Ezért maradt Szemes uszoda nélkül. |
Előzmény: farkoczi (9454)
|
| obwaldenn |
válasz | megnéz |
2009.11.20 08:23:01 © (9453) |
Szemesen mindig van szájmenés de az ember sose tudja biztosan hogy igaz vagy nem.
Ha otthon vagyok csakugy árad a sok info mindenki mesél mindenröl és mindenkiröl vagy magárol.
De szerintem ez jo.
Mert ez még az igazi falu tulajdonsága,ami aztis jelenti hogy a közösség még létezik. Ezt egyenlöre nem sikerült kiirtaniuk a nagy beruházoknak. |
Előzmény: bendediver (9452)
|
| bendediver |
válasz | megnéz |
2009.11.20 07:08:27 © (9452) |
Igen leléptem nagyon egyszerű okok miatt. Én szerettem volna ha az uszodában van vendég, de voltak akik nem szerették volna. Én nemszeretem a seggnyalást, de ott van akinek ez lételeme. Én nem szeretem a hazudozást és a sumákolást, de ott páran ezen nem tudtak változtatni. Nem utolsó sorban nem szeretem, ha a harácsolás veszélyezteti a fürdőzők egészségét.
|
Előzmény: obwaldenn (9451)
|
| farkoczi |
válasz | megnéz |
2009.11.19 13:47:22 © (9449) |
Kiváló megelőző hatása van H1N1 ellen. Sűrű ködben a legtökéletesebb. Jó mélyeket szipákoljál belőle. |
Előzmény: farkoczi (9448)
|
| farkoczi |
válasz | megnéz |
2009.11.19 09:30:45 © (9443) |
Szerintem zsíros kenyérre lenne is kereslet.
Miután megvacsiztak a velnesz vendégek Tücsök Balázsnál egy kis séta után befordulnának hozzád egy egy zsíros kenyérre, hogy mégse menjenek haza üres gyomorral. |
Előzmény: bendediver (9442)
|
| bendediver |
válasz | megnéz |
2009.11.19 07:06:09 © (9442) |
Alkalmi munkavállalói kiskönyvel felveszek kenyér kenegető embert és böllért. Előny ha valaki ért a libatoll tépéshez. |
Előzmény: farkoczi (9427)
|
| bendediver |
válasz | megnéz |
2009.11.19 06:58:22 © (9441) |
Pár marha azért mozgolódik szemesen, csak nincs rajtuk biléta és ezek nyomait kicsit nehezebb rendbetenni. |
Előzmény: Porkő (9440)
|
|
|