A Magyar Televízió műsorstruktúrájának alakulása miatt kénytelenek vagyunk hosszabb ideig szüneteltetni az adásunkat, sőt, mégvalószínűbb, hogy többet nem is lesz Gang.
Köszönjük a figyelmet, kitartást, lelkesedést. Reméljük, még találkozunk.
Puzsér eddig szimpatikus volt, de most elég ijesztő produkciót nyújtott. Mintha kezdené túl komolyan venni magát. Most vagy az van, hogy kezdődő paranoid skizofréniája van, vagy csak leendő antiglobalista-ezoterista-buddhista-ökoterrorista pártjának elnöki pozíciójára trenírozza magát.
Azért, mert pózváltások között tájképröl közelítenek vissza, azért még nem igényes... Meg ez az egész müfaj nem erröl szól. De menjünk vissza ON-ba....
Kiderült, hogy a műsorral kapcsolatos reflexióink nem pusztába kiálltott öncélú szellemi ejakulátumok*, hiszen visszajelzést kaptam utóbbi hozzászólásomra Pálinkás SZR-től. Ez csak egyet jelent: figyelnek minket, fontosak vagyunk nekik. Yesss.
Ha viszont így van, muszáj még világosabban kifejtenem, hogy mi a gondom PSZR riportjaival, hogy a következő idényben jobb teljesítményt nyújthasson. Tehát: nem az a baj, hogy riportok helyett egyszemélyes stand-up "comedy'-t nyom, hanem, hogy mindig ugyanazt a karaktert alakítja. Önmagában ez sem feltétlenül gáz: Hofinak is csak egy karaktere volt, ahogy pölö Chaplinnek is. Csak ők jól csinálták, ezért sokadszorra is szórakoztatóak voltak, míg a PSZR által alakított figura már elsőre is fárasztó és elcsépelt volt, sokadszorra meg pláne.
Pálinkás meg egyre szarabb riportokat csinál, ráadásul önmagát ismétli. Szóljon már neki vki, hogy ne erőltesse ezt a színészmesterséget, mert nem neki való.
Azt én is megnézném, de szóban intéznék el, mivel mindekettő nagy dumás.:)
Meg senkit sem érdekelne, csak ha mondjuk Para-Kovács Kiszel "bugyi" Tündét döntené le, de a nézők 85%-ának fogalma sem lenne arról, hogy ki ez a pasi!
Ma megnéztem a pénteki adást. Para Kokó nagyon jó volt ezzel az utolsó riporttal, szépen beszopatta a többieket, de vehetjük öniróniának is amit csinált. Volt még egy ocsmány, de vicces mondata is:
Fáy: Én is eszek meg ürítek, mégsincs gyerekem.
Para: Talán rossz helyre ürítesz...
Ja, és ha esetleg az mtv átvenné a sztárboxot az ertéeltől, egy puzsér vs. para kokó meccset megnéznék.
Tényleg egyre jobb, és már a Bartha Andrást is kezdem megszokni. Ami viszont irritál, hogy Puzsér MC szerelmes a saját hangjába. Nem tanították meg neki, hogy nem illik mások szavába vágni? Valaki szólhatna neki, hogy a műsor címe Gang, nem pedig Puzsér Show.
Tényleg egyre jobb, talán azért is, mert a supergroup-ék egységes irányítás alá vették a riportok készítését - erre utal legalábbis, hogy képileg nagyon megvan csinálva mindegyik és, hogy Jókuti filmje alatt Till Attila volt a narrátor...
Puzsér és Para-Kokó is jó volt, bár utóbbi kissé talán túl negatív előbbi irányában, aki viszont mondott 2 baromságot: 1. Hunter S. Thompson tényleg nem volt hippi 2. A Chemical Brothersnek ez messze nem a legjobb albuma.