Találtam egy webáruházat ahol szerintem elfogadható áron vannak a Sandisk clip+ Mp3 lejátszók, de melyik érné meg legjobban? Több csomagban is árulják és nem tudom melyik a jobb. Illetve az áruház után is érdeklődnék, hogy tud-e valaki valamit róla?
Nekem van egy Telstarom, pont ugyanígy néz ki (UFM 102 B), a hangerőszabályozója rossz, csak hangosítani lehet, halkítani nem. Egyébként jónak tűnik, igaz, egy-két számot úgy játszik le, mintha a víz alatt lenne, de a többit teljesen normálisan, lehet, hogy csak a fájlokkal van a baj. Nem emlékszem, hány megás, úgyrémlik, 256.
Saját tapasztalatom nincs, de az iRivernek van több lejátszója is, amely FLACot támogat, pár Cowon lejátszó FLACot és APEt is, az iPodok többsége pedig az Apple saját veszteségmentes formátumát.
Ajánlanám, hogy nézz körül szakboltokban, az infopatikával jó tapasztalataim vannak (és nem, nem dolgozom nekik, még jutalékot sem kapok :D ), sokat tudnak segíteni.
Egyébként mind a Sandisknek, mind a Cowonnak elég jó a hangminősége, természetesen nem a gyári fülhallgatóval...
Klasszikus zene hallgatására milyen hordozható lejátszót ajánlotok. Természetesen veszteségmentes formátumokat hallgatnék vele és a hangminőség lenne az első. Sajnos a fülem már ráállt a Marantz SACD/ AKG 701 kombinációra, de az nem portabilis :). Néha vidéki vagy külföldi munkák, utazások esetén esténként szívesen hallgatnék valamit esténként.
Nincs valakinek Telstar nevezetű MP3 lejátszója? Lehet akár hibás is, karcos, kopott, stb. Akár 32-64MB-os is lehet :) Vagy csak hasonló külsejű is... Árban megegyezünk.
Diktafonos MP3 lejátszót keresek. Olyat ami jó minőségben tud felvenni hangot, és lejátszani zenét 15e Ft körül. Kis méretűt szeretnék, amit rá tudok tenni az előadóra, vagy odatenni a közelébe. Amit könnyű kezelni, aki akkor látja először az is tudja használni. Ha mikrofont rá lehet kötni, az még jobb, de nem feltétel, ha alapból is jól vesz fel térben. 2 órás előadásokat szeretnék rögzíteni, ennyi férjen rá, de még jobb, ha bővíthető változat. Összefoglalva: - diktafonos, jól rögzít - apró méretű - könnyű kezelni - 15e Ft környékén van
Én nem rég vettem magamnak mp3 lejátszót. És jó döntésnek bizonyult. A kiválasztási szempontok a következők voltak: -10-15 ezer forint max -jó hangminőség -jó összeszerelési minőség -funkciógazdagság, -bővíthetőség -kis méret, hogy zsebben is jól hordható legyen -aránylag jól nézzen ki -ne legyen érintős
Ezek alapján a befutó hármas az iRiver E150, Sandisk Sansa Fuze és a Sandisk Sansa Clip+ volt.
Az iriver jól néz ki de gagyi a fogása és a hangminőségre nem írtak mindenhol túl jókat. A sansa fuze és a clip gyakorlatilag megegyeznek azzala különbségel hogy a fuze nagyobb és lehet rajta videót és képet nézegetni. Mivel ez nekem nme volt szempont, a sansa clip plus-t vettem.
A legszebb az egészben, hogy ennek van csiptetője is szóval még cska zsebbe se kell tenni, és lehet rá Rockboxot tenni (nyílt forráskódú mp3 lejátszó szoftver). Rockboxxal pedig gyönyörűen, kiválóan, minden igényt kielégítően szól.
Szóval aki az enyémhez hasonló szempontok alapján akar mp3 lejátszót választani, az ezt vegye:)
csakis az ipodot tudom javasolni! nagyonsok fajta mp3 lejátszóm volt már de mind közül egyértelműen a legpraktikusabb és leginkább felhasználóbarát az ipod!
Én a telefonomon hallgatok zenét, feleslegesnek tartom a külön mp3 lejátszót, elég olcsón lehet már olyan telefont kapni ami képes mp3 lejátszásra is.Bár attól függ mire akarod használni. Nekem ODYS volt, a gombja adta fel legelőször mint nagyrészt az összesnek az az első hibája sajna.
Anno feltörték párom kocsiját, és elvitték belőle szeretett iRiver IHP120-amat. Mostanában rendezgettem a cuccaimat, és előkerült a töltője (amerikai típus hazai átalakítóval, tökéletesen használható, évekig töltöttem vele a gépet), + a távirányítója (használtam kb háromszor).
Sziasztok!!!!! Én nem tudom hogy miről beszéltek nem tudom a szakszavakat ,nem is a témába vágó kérdést fogok feltenni ,csak láttam hogy sokan vagytok és meg fogjátok nézni!Gondolom majd jól ki is röhögtök DE!Kérlek szépen, könyörgök segítsetek!!! Szóval: Van egy TEAC(tudom no name márka)Mp3-am és töltögettem rá a számokat meg minden és egyszer amikor egy töltés után levettem bekapcsoltam és kérdezte hogy refresh akkor yes mint mindíg de amikor Updatyngolt akkor teljesen kész megállat egy ponton nem megy tovább.REseteltem megint bekapcs de akkor megint ez történt!Ha arra megyek hogy NO amikor kérdezi hogy refresh akkor meg abc sorrendbe a számok mennek, nincs menű és persze eltűnnek a frissen feltöltött számok!Vigyem vissza?Vagy lehet rajta még segíteni???? Léci,léci segítsetek! Előre is köszi: Egy számítógépes antitálentum
Szeretnék hosszabb mp3 fájlokat útközben is hallgatni, valamilyen kis mp3 lejátszón. A gond csak az ezekkel, hogy nincs bennük könyvjelző funkció, azaz ha pl. 1 óra 34 percnél abba kell hagynom a hallgatást és másnap innen szeretném folytatni, az elég macerás. Próbálkoztam mobiltelefonos lejátszással is, de a Sony Ericsson-ra telepített KD Player még kevesebbet tud, 5 perc 20 másodpercig lehet csak "beletekerni" a felvételbe, utána megáll, vagyi nem is tudok egyáltalán visszatérni 1 óra 34 perchez, csak ha megint végighallgatom az egészet. :-( Próbálkoztam azzal, hogy 5 perces darabokra vágtam a fájlokat, ez így működik is, csak hát meglehetősen kényelmetlen megoldás... Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, ill. tud valaki szoftveres, vagy hardveres megoldást ajánlani?
Én se vennék mp4-et mert az agyba-dugós füles tényleg jó. A walkman mobillal sincs semmi gondom, csak a w880i kicsit kicsi hangszóróval lett felszerelve és olyan hangja van mintha a vécéből szólna. :p Az 1,8 collos kijelző kicsi főleg ha hatan álják körbe. Kell a 2,5 ". De a nagyobb kijelző nagyobb árakat vonz. A töltés tök nyolc, ha napi 3 órát kibír. És azért mp4, mert nekem nem kell nagyon a telefon (főleg ha nincs is pénz rajta) kivéve ha ráteszem az ezresemet XD
Mondjuk nekem ilyen gondom nincs reggel be --> este ki ha látom,hogy merül akkor töltöm este, de,hogy magammal vigyem a töltőt áááh kizárt. De egy nyaralás az megint más.
Én 2-3 naponta töltöm a sony p1-es telómat. 3 nap alatt meg biztos találsz hálózati helyet ahol tudod tölteni. naponta bőven megvan a 3-4 óra zenehallgatás, ami szerintem jó eredmény. Haverom a nokia 95-jét szinte naponta kell tölteni, mert olyan hamar lemerül.
Azért annyi nem gyorsan.. :) 5 órás hallgatás után még felét se szívta le. Azért az meg bőven elég egy hosszabb utazásra is. Esténként meg azért mindig van közelbe 230.
Nekem sincs azóta külön mp3 lejátszom mióta SE telóm van. Szerintem nem is éri meg. Meg így legalább csak 1 akksira kell figyelni, régen mindig elfelejtettem feltölteni az mp3 lejátszót, aztán hoppon maradtam utazáskor :)
Én már körülbelül 5 éve használok sony telefont mp3 lejátszásra. Próbáltam mp3 lejátszót is erre a célra beüzemelni, de nem tetszett egyik se, hogy külön kell vinnem, sokszor otthonhagytam . a telefon mindig nálam van, jó hangminőség, olyan fülhallgatóval használom amilyennel szeretném. és a mostani telom kezeli a 8gb-os kártyát is, ami elég zenére és gyors is.