A budapesti rockszíntér alternatív zenekarai közül a Sickratman, a Sziámi és az Üllői Úti Fuck koncertezik a Petőfi Csarnok színpadán Május 23-án a furcsanevű "Gátlásos és Agresszív" fesztivál keretén belül.
Kérdésre válaszolva előadták, hogy május 23-a úgymond a "Gátlásosak és Agresszívek Világnapja" , és hogy ők a gátlás és agresszió elleni rendezvénynek szánják a fennt említett koncertet. Beépült ügynökeink jelentései szerint ezzel a megtévesztő ötlettel próbálnak rendszerünk, illetve pártjaink elleni destabilizáló és destruktív aktivitásra buzdítani sajátos "művészi" eszközeikkel. Kérünk operatív útmutatásokat a jelen helyzet megoldása és a hatásos defenzió kivitelezése tekintetében, figyelembe véve a rövid határidőt és a cselekmény súlyosságát.
Határozat 1.pont A média nem tudósíthat az eseményről. 2.pont Ha tudósít, akkor szenvtelenűl, az esemény fontosságát, illetve jelentőségét lekicsinyelve tegye. 3.pont Éljen a dezinformáció eszközeivel, egyszerű sajtóhibának álcázva közöljön hülyeségeket az eseményről. 4.pont A legfontosabb; az eseményről szóló híreket lényegtelen rovatokba, lehetetlen időpontokban közölje.
olvashatatlan aláírás sk
Május 23-ika a gátlásosok és agresszivak világnapja, amelyen e két összetartozó, egymást párban támogató érzéskomplexumot rituálisan eltemetve a gátlástalan szelídség orgiasztikus megnyilatkozá- sának nyitunk kaput, teret. Ebben nagy segítségünkre lesz a hosszúmultú ÜUF, azaz az Üllői Úti Fuck, valamint a titokzatosság homályából időnként elősettenkedő SickRatMan és új, karcos zenekara, illetve, de nem utolsósorban a hányatott sorsú Sziámi zkr, ami volt már az underground slágerlisták élén (nem tudom elképzelted-e már?), aztán ünnepelt, majd fikázott szigetnagyszinpados, most meg bárhová elröpítő fapados...
Vegre hogy talaltam valamit, a SRM oldal felszivodott, es egy het BP soran sem talalkoztunk, pedig voltam Korai-n is, feltem, hogy megin hulye leszek, ha osszefutunk, vagy meg se ismerjuk mar egymast, vagy ilyesmi, de meg rosszabb. Semmi talalka. :-(