Keresés

Részletes keresés

toloba Creative Commons License 2004.04.01 0 0 72
Nekem egy bajom van: az, hogy a válasz éppen Neked ment...mert nem Te vagy az érintett...
Továbbá, nem volt teljesen értelmes dolog azt írni, hogy nekem tetszik amikor...
Mert ez így olyan bosszúszomj, kárörvendő íz, stb., de erről nincs szó...tkp. arról van szó, hogy jót röhögök az ilyen dolgokon és rosszul adom elő...na jó, picit több, elvégre gyarlók vagyunk :))

Aztán a küzdelem: szó mi szó, fafejű tudok lenni és "küzdök" a végtelenségig, pedig nemegyszer a helyesebb út az lenne, ha ráhagynám a delikvensre a dolgot...no, de amikor tudom, hogy nincs igaza, csak erőlködik? Há ne mán! A nénikéjét nekijje!
Ez eddig három baj lett, na mindegy...

Klasszkius mondásodra: úgy érzed én lehánytalak?

Előzmény: szkd (71)
szkd Creative Commons License 2004.04.01 0 0 71

offtopik

toloba
szerintem te küzdeni jársz a polfórumba. Megértem, hogy kiakadsz amikor sérteget meg egy kalap alá von téged másokkal valamelyik agyament, de akkor miért kell neked is lemenni kutyába?

Szerintem nincs semmiféle jobboldali hangoztatott erkölcsi fölény. Hagyd már! Ha valaki itt azt mondja, hogy a "jobboldal" megint királyt akar koronázni akkor elkezdesz feleslegesen vitatkozni?

Ha értelmesnek tartod magad akkor válogasd meg a vitapartnereidet és ne menj bele értelmetlen fikahadakba.
Klasszikus mondásom: vigyázz kivel állsz le vitatkozni, mert az illető előbb-utóbb lehány téged, majd azzal fog fikázni, hogy milyen mocskos vagy!

Előzmény: toloba (51)
acontrecourant Creative Commons License 2004.04.01 0 0 70
Kommunistázás és kommunistázás között nagy különbség van. Az MSzP politikája például - legalábbis 1994 és 1998 között - nem volt kommunista, csak azért kommunistázták őket, mert egyes politikusaik - az idősebbek jó része - régen kommunista (párttag) volt.

Orbánék viszont a kommunizmus ellenzékeként, a Demokratikus Ellenzék tanítványaiként és szövetségeseiként indultak, és most hirdetnek kádárista (kommunista) programot. Ők tehát nem posztkommunisták, mint Medgyessyék, hanem valóban kommunisták lettek. Na jó, nem lettek - lélekben - kommunisták, csak úgy tesznek, mintha azok volnának.

De hát a jobboldaliságot, kereszténységet is csak mímelték. Szélhámosok, hatalommániákusok, bűnözők.

Előzmény: KIKERICS (67)
toloba Creative Commons License 2004.04.01 0 0 69
Van is összefonódás gazdaságilag...jobb és bal között is. Ahogy a CD-Hungaryt is Orbánék gyakorlatilag a szociknak adtál el és kaptak belőle koncot. Előzőleg meg Rejtő E.-nek adták kedvezményesen a villáját...az állami vagyonból persze.
Előzmény: KIKERICS (65)
KIKERICS Creative Commons License 2004.04.01 0 0 68
Mély fájdalmamra mennem kell. Majd folytatjuk. Szevasz toloba!
Előzmény: KIKERICS (67)
KIKERICS Creative Commons License 2004.04.01 0 0 67
Na és kik "jöttek vissza" a szocikkal? Segítek: Erős Jancsi, Gyurcsány Fecó, Leisztinger T., Kapolyi L., MeD209gyessy P. és a többi.
(Az is érdekes, hogy akik az előző ciklusban szociális érzéketlenséggel, elitista politikával vádolták a Zorbánékat, most hogy nyit a munkásréteg felé elkezdenek kommunistázni. Akik a kommunistázást és a kommunistázókat eleddig mély megvetéssel illeték. Hát nem érdekes? Az. Nagyon érdekes. Nagyon érdekes, hogy hogy lesz a szájból segg.)
Előzmény: toloba (63)
toloba Creative Commons License 2004.04.01 0 0 66
Tegnap egy nagyon kedves konzervatív, jobboldali ismerősömnek megemlítettem ezt a HÍR Tv-s dolgot és Töröcskei nevét.
Hát fél percig alig kapott levegőt...negatíve. Úgy látszik Ő már ismeri valahonnét...
Előzmény: Törölt nick (64)
KIKERICS Creative Commons License 2004.04.01 0 0 65
Te próbáltál vázolni egy összefonódási, kapcsolati hálót, amiből persze rengeteget lehetne itt leírni, s ezáltal sugalmazni valamiféle jobboldali érdekszövedéket, vagy mi a túrót.
A GRESCO volt a megbízó. Nem? A piszkos munkát meg az ismeretlen tettes csinálta.(Érdekes, hogy a bírósági tárgyaláson a meggyőzendő szoci képviselők váltig állították, hogy őket nem kellett győzködni, anélkül is megszavazták az eladást. Ezzel szemben Megyó azt mondta, hogy pediglen ő "elbeszélgetett" a szoci képviselőkkel. Tehát itt valaki hazudott. De ha a szoci képviselőket nem győzködte senki, akkor mire kapott a Disznómentő 30M magyar forintot?)
Előzmény: toloba (60)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.01 0 0 64
Tőröcskei ????? :O).........
...ayvééééééééééééééééé.............

..kell a magyar CNN, nagyon kell........
:)

Előzmény: toloba (-)
toloba Creative Commons License 2004.04.01 0 0 63
És?
Ki mondta: a szocialistákkal a pénz- és nagytőke jön vissza...
A megfejtők között villáskulcsokat, ingyenes munkástagozati tagságikönyveket, Bankár Tv-s pólókat, Orbán által leszellentett ülőpárnákat sorsolok ki...
Előzmény: KIKERICS (61)
KIKERICS Creative Commons License 2004.04.01 0 0 62
A bankárkormány megnevetés abból az egyszerű okból adódik, hogy a kormány számos tagja bankár vót, mielőtt kormányzati pozícióba kerültek. Nem is akármilyen bankokban: Inter Európa, K&H. Ismerősek csengenek ezen bankok nevei? Folyamatosan szakmaiságukkal, (pénz)szagértelmükkel kérkedtek, ehhez képest az ország pénzügyei, eufemisztikusan fogalmazva is meglehetősen zavarosak. De ha észrevetted, a bankárkormány elnevezés azután vált használatossá a jobboldalon, miután kirobbant a brókerbotrány, melyben a K&H Bankon (itt volt vezérig.hely.László Cs. és a Draskovics is) kívül a Megyó vezette Inter Európa is érintett volt. Ez olyan, mint amikor a szagértő ballib oldal kollégiumi szobatársakat és fiúkat emleget.
Előzmény: toloba (60)
KIKERICS Creative Commons License 2004.04.01 0 0 61
Ki mondta: "Az ország úgy működik, mint egy bank." A helyes megfejtők között értékes ajándékokat sorsolunk ki. Pl.:100db. árokbetemető lapát, egy közös lista, 1000db. gyermekeknek leszállított budiba való villanykapcsoló, 50 a min.elnök által megmentett április elsejei mangalica, 2db. Drazsé-csomag, 10db. 10 ezer forintos ingyentanköny utalvány, 10db. 10ezer forintos ingyenebéd utalvány, 10db. ingyenes 13%-kal emelt iskola-otthon viszonylatra szóló diákutazási utalvány, 800km új autópálya, egy független köz és szolgálati tv és a fődíj egy Jóléti Rendszerváltás.
Előzmény: toloba (2)
toloba Creative Commons License 2004.04.01 0 0 60
Természetesen olyan következtetéseket vonsz le, amilyeneket csak akarsz. A HÍRTV eztán Bankár Tv- névre vált. A bankározás, a pénz- és nagytőke ostorozása kapcsán most a dugájába dől a jobboldal. A bankárok betették szőrös és rücskös lábaikat a jobboldalra...vagy már eddig is ott voltak csak azok a jó bankárok a másikak meg a fenti jelzővel illetettek...pedig mennyire szidta őket Őjelsége...
Neked is ajánlom az előzőben található utalást...olvasgass csak mifélék tették be a lábukat hozzátok. Valójában nekik is szörös és rücskös a lábuk...
GRESCO...mond ez a név neked valamit? Nem Megyóval kapcsolato? ...nahát ez a Töröcskei ott volt fb tag...
Előzmény: KIKERICS (59)
KIKERICS Creative Commons License 2004.04.01 0 0 59
És ha én azt mondom neked kedves toloba, hogy Bánáti János, aki több szoci politikusnak is volt jogi képviselője, így MeD209gyessynek és H.Kovács Lacának is, most Kulcsár Atus botránybróker ügyvédje? Ebből milyen következtetéseket vonsz le/vonjak le?
Előzmény: toloba (0)
toloba Creative Commons License 2004.04.01 0 0 58
Én nem tudok olyan szép csicsássat...:))
De akire gondolsz, az most nem jön, megsértődött a moderára. Mert az meg vette a bátorságot és mert neki szólni, hogy moderálja magát. Nincs a kicsike a Gennydolán hozzászokva, ott ugyanis Ő a nagy libling...
De láthatod az 56.-ban, van onnan aki olvassa tolobát...aztán ha nincs Andante, megpróbálja Ő lejáratni...hiába no, ez a nagyság átka. :))

AMÚGY ITT EGY RÉGI HÍR, mely megvilágít néhány dolgot. Szerepel benne Töröcskei, Nánásy, Boross-D08, Simicska és neje, stb. Érdemes elolvasni.
És még ha valaki ideírja, hogyan kell ide ezt linkként berakni, azt is megköszönöm.

http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=58526

Előzmény: perelek (55)
toloba Creative Commons License 2004.04.01 0 0 57
Persze elfelejted, hogy a Gennydolát nem tudom olvasni, ugyanis IP címileg vagyok letiltva...igaz? Ha valaki tud róla az akkor TE is vagy...újabb szennyes kis játékotok ez.

Tényleg! OFF
Tud valaki valamit arról, hogy ez jogszerű-e? Mert így családom más tagjai sem tudják olvasni és ez szerintem gázos!
ON

Előzmény: Feles Elek (56)
Feles Elek Creative Commons License 2004.03.31 0 0 56
persze a forrást lehagytad :))))

"Andante Válasz | 2004. március 31. 19:04 | Sorszám: 24
vajon ugyanaz a személy??
gyanús
A Gresco Felügyelő Bizottsága
Dr. Czakó Borbála
Töröcskei István
Hal F. Jones, IC/PM
Lendvai Judit

http://es.fullnet.hu/0121/riport.htm
Betonkavarók (2001)
„Még egy szót a politikai szálakról: Eurodomb (volt Hárs '97) Kft. 4,5 milliárd forintos bel-budai lakóparkjának egyik kivitelezõje az Investate Rt. volt. Utóbbi cég tulajdonosi hátterében az egykor Töröcskei István vezette Magyar Hitel Bank (Daewoo Bank) áll. A felrajzolt cégháló szálait más irányban követve pedig a Szocialista Párt közeli Arago Holding érdekeltségeiig jutunk, s a történet egyes szereplõi közelrõl szemlélték a Lupis-csõdöt és Zemplényi György vagy Székely Zoltán tevékenységét.”

http://forum.gondola.hu/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=2&t=002370 "

Előzmény: toloba (54)
perelek Creative Commons License 2004.03.31 0 0 55
Te nem tucc olyan szép csicsás céginfókat berakni, mint egyes olvtársak. Tényleg még nem járt itt egy kis színessel? :-))

Az Inforg Rt-s Nánásy Csaba se kispályás. Kapott szépen az Orbán-Torgyán polgár kormánytól. Most visszaadja, amit állami pénzből kapott egy tévének.

Előzmény: toloba (54)
toloba Creative Commons License 2004.03.31 0 0 54
Figyuszka:

Töröcskei István a GRESCO-nak is fb tagja volt...

Aztán még:
„Még egy szót a politikai szálakról: Eurodomb (volt Hárs '97) Kft. 4,5 milliárd forintos bel-budai lakóparkjának egyik kivitelezője az Investate Rt. volt. Utóbbi cég tulajdonosi hátterében az egykor Töröcskei István vezette Magyar Hitel Bank (Daewoo Bank) áll. A felrajzolt cégháló szálait más irányban követve pedig a Szocialista Párt közeli Arago Holding érdekeltségeiig jutunk, s a történet egyes szereplői közelről szemlélték a Lupis-csődöt és Zemplényi György vagy Székely Zoltán tevékenységét.”

http://es.fullnet.hu/0121/riport.htm

Előzmény: beowolf (47)
toloba Creative Commons License 2004.03.31 0 0 53
"Ahol kizsigerelő embertelen aljasság, bűntény van-volt ott mindig találsz egy volt kommunistát vagy egy mostani "szociáldemokratát"

Régi igazság. "

Hát azért nem oly régi, tizenéves csak...
Amúgy tök igazad van. Az Orbán kormány nagy része volt komcsikból és ügynökökből állt...
Kérésre néhányan felsorolják Neked a komcsi érában viselt tisztségeiket...aztán szemen is köpheted Őket.

Előzmény: RightRulez (40)
toloba Creative Commons License 2004.03.31 0 0 52
Hehe!
Milyen igaza volt Pixynek.
Az én bankárom jó bankár, a tiéd meg komcsibankár...meg büdös is persze. :))
Hehe.
Amúgy mi bajod a topikcímmel?
Előzmény: RightRulez (38)
toloba Creative Commons License 2004.03.31 0 0 51
Nem vagyok indulattal töltve...nem voltam korábban sem. . Tetszik, hogy a kissé felnagyított bankárpénznagytőke duma időnként hogy megbukik, akkor amikor kiderül a jobboldalnak is megvannak a maga bűzös bankárai. Tetszik, ahogy a demagóg dumátokkal a dugátokba dőltök. Nem pont, Te, hanem úgy általában. Tetszik amikor kiderül, a jobboldal hangoztatott erkölcsi fölénye ugyancsak kicsi mértékben magasabb, amikor kiderül a maga szemetei neki is megvannak és nemegyszer meg a volt kommancs szemeteire büszke.
Előzmény: szkd (35)
Ariel Creative Commons License 2004.03.31 0 0 50
szkd!

gugli a te baratod! (gy.k. google)
torocskei anno a kulturbanknal is megfordult (szinten lerablott bank, amit az elmult 15 evben legalabb 4x ujraeladtak)

Előzmény: szkd (49)
szkd Creative Commons License 2004.03.31 0 0 49

beowolf,
bocs, én sem ismerem a részleteket, avass be plíz. Vádad elég súlyos ahhoz, hogy ne támaszd alá konkrétumokkal.
Előzmény: beowolf (47)
beowolf Creative Commons License 2004.03.31 0 0 48
Pixykém, Töröcskei több bank lerablásával alapozta meg saját és családi vagyonát (Boross Imrével együtt). Ha jól emlékszem, ő rabolta le annak idején a jobb sorsra érdemes leumi bankot is. Érdemes egy kicsit kutatni a múltjában, már rég börtönben lenne minden normális országban, kivéve az ilyen banánköztársaságokat, mint a mienk.
Az a tény, hogy Töröscskei szállt be egyenlő azzal a beismeréssel, hogy az ügylet nem más mint pénzmosás ala fidesz.
Előzmény: Törölt nick (14)
beowolf Creative Commons License 2004.03.31 0 0 47
Pixykém, Töröcskei több bank lerablásával alapozta meg saját és családi vagyonát (Boross Imrével együtt). Ha jól emlékszem, ő rabolta le annak idején a jobb sorsra érdemes leumi bankot is. Érdemes egy kicsit kutatni a múltjában, már rég börtönben lenne minden normális országban, kivéve az ilyen banánköztársaságokat, mint a mienk.
Az a tény, hogy Töröscskei szállt be egyenlő azzal a beismeréssel, hogy az ügylet nem más mint pénzmosás ala fidesz.
Előzmény: Törölt nick (14)
HJM Creative Commons License 2004.03.31 0 0 46
Hmmm...

"...Ahol kizsigerelő embertelen aljasság, bűntény van-volt ott mindig találsz egy volt kommunistát vagy egy mostani "szociáldemokratát"
...

Hogyisvoltez 45 előtt?
Na hogyisvanez keresztényéknél?
Hogyisvanez egy olyan országban ahol állítólag a lakosság 95 %-a hívő keresztény?
Hogyisvanaz, hogy kikkel vannak tele a börtönök?

Miről is szól a te "tojáshéjas élettapasztalatod" ?

Előzmény: RightRulez (40)
szkd Creative Commons License 2004.03.31 0 0 45

"Ha lenne élettapasztalatod (:-DDD), akkor tudnod kellene, hogy 90 előtt aki számított, az mind komcsi, és szoci volt. "

Ez konkrétan nem igaz. Volt 800.000 párttag, és 9,2 millió nem párttag. Nem mindegy, hogy ki melyik végén áll a gumibotnak.

Előzmény: mikisoft (43)
mikisoft Creative Commons License 2004.03.31 0 0 43
Ha lenne élettapasztalatod (:-DDD), akkor tudnod kellene, hogy 90 előtt aki számított, az mind komcsi, és szoci volt.
Aki azt mondja neked, hogy 90 előtt más volt, az nyugodtan köpd szemen, mert hazudik:-)))

Amúgy pedig emlékez Orbánék országlásának technikájára. Szinte tükörképe a késő-kádári időknek. De Te ezekre az időkre nem emlékezhetsz, hisz még 10 éves sem lehettél.

Előzmény: RightRulez (40)
RightRulez Creative Commons License 2004.03.31 0 0 42
na ilyenkor mosolygok rajtatok
Előzmény: Törölt nick (41)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!