Keresés

Részletes keresés

Ratyi95 Creative Commons License 2015.11.03 -1 0 49

Hol tudnák venni Pesten olyan gyógyszert ami késleltetné az elélvezésem mert túl hamar elmegyek 

NEBILET Creative Commons License 2014.10.25 0 0 48

 

Van megoldás erre a problémára, csak senki ne higyje azt, hogy magától megoldódik,  hogy az elszorításos módszer, vagy a kiveréses módszer megoldja, vagy a szexuálpszichológusok okoskodása megoldja. A megoldás a megfelelő gyógyszer megfelelő adagolása és időzítése lehet.

Ami az időtartamra hatással van:

1.idegrendszer

2.prosztata

3.izgalmi szint

4.ingerület szint

 

mind a négy tényező módosítható valamilyen módon

 

további információt : https://www.facebook.com/36x20x5347282 

 

 

Csabacska21 Creative Commons License 2014.10.23 0 0 47

Sziasztok!!

 

Tudna valaki segíteni nagyon hamar elélvezek, az se segít ha előtte kiverem, amikor akció van akkor olyan mintha kise vertem volna... Elfogadnám a tapasztalt jo tanácsokat!!  Nagyon jol jönne minden komoly segítség!!   Köszönöm 



Gery8106 Creative Commons License 2013.08.20 0 0 46

Sziasztok .

Én is sajnos hamar elmegyek , sajnos van hogy már az első behatoláskor .

Ez leginkább akkor , ha már egy hete nem szeretkeztünk párommal.

Ezt csupán a túlzott vágyakozás okozza.

Nem okozhat problémát , ha nem lankadsz le utánna .

Én utánna hosszasan bírok vele szeretkezni és többször is eljut a csúcsra .

Minden a lelki állapottól és a testi kitartástól függ . Érdemes edzeni járni , nekem sokat segített a kitarásban és a pénisszel való játszadozás-maszturbálás is segít . (nem kell gyógyszer) 1-2 óra játszadozás , heti 2-3 alkalommal . Azonban első az edzés-mozgás , hogy a mefelő vérkeringés és kitartás meglegyen .

julioboss Creative Commons License 2013.07.22 0 0 45

szóljatok nekem, utána nézzetek

robert2036 Creative Commons License 2013.07.05 0 0 44

Tabletta a korai magömlés ellen - climaxcontrol.hu Megkaptam a rendelésem, mely időben érkezett, és a pirulák is tökéletesen hatnak.

feri.hukkles Creative Commons License 2004.03.05 0 0 43
en is annak vagyok a hive, hogy ha tudom hogy dugas lesz, elutte segiteni kell magadon 2 perc alatt, aztan az elojatek soran ugyis megjon az etvagy ujra es sokkal hosszabban is tudod nyomni...
Előzmény: Olvasószem (42)
Olvasószem Creative Commons License 2004.03.05 0 0 42
Doncartouch!

"Ami talán még jól jöhet: jópárszor ott táncoltattam magam az elélvezés határán, azaz ha mondjuk egy millimétert még húzok a fitymán, akkor kész, de nem tettem, hanem vártam 1-2 másodpercet, amíg nagyon kicsit lankad az érzés, és megint nagyon finoman hozzáértem. Így kb. 3-4 percig tartottam magam úgy, hogy gyakorlatilag orgazmus-érzésem volt."

Ez az. Ez a kulcs a későbbi magömlésmentes és akár többszörös férfiorgazmushoz. Ezt kell gyakorolni, és időben minél inkább szétválasztani az orgazmusérzetet az ejakulációtól. Ugyanis a kettő nem feltételezi egymást kizárólagosan.

Az ingerküszöb feltolásával viszont nem értek egyet. Az érzékenység nagy kincs; minél kevesebb van belőle, annál kevésbé működik a kontroll saját tested felett. Hogyan is tudnál kontrollálni valamit, amit csak tompán vagy egyáltalán nem érzel?

__________________________________________________________________________________________________

Vadmalac az ebadta!

Elfogadva.

Előzmény: Doncartouch (41)
Doncartouch Creative Commons License 2004.03.05 0 0 41
Üdv!

Én rendszeresen, átlag napi kétszer végeztem önkielésítést, lehet, ez is segített. Nagyon fontos, hogy odafigyelj a tested reakcióira. Az sem árt, ha önkielégítés közben a fantáziálás után képeket, majd később videót nézel, ezzel is feljebb lehet tolni az ingerküszöböt. Ami talán még jól jöhet: jópárszor ott táncoltattam magam az elélvezés határán, azaz ha mondjuk egy millimétert még húzok a fitymán, akkor kész, de nem tettem, hanem vártam 1-2 másodpercet, amíg nagyon kicsit lankad az érzés, és megint nagyon finoman hozzáértem. Így kb. 3-4 percig tartottam magam úgy, hogy gyakorlatilag orgazmus-érzésem volt. Ha türelmes vagy, és tudod türtőztetni magad, segíthet. Mindenesetre néhány próbát megér.
DC

Előzmény: Vadmalac az ebadta (40)
Vadmalac az ebadta Creative Commons License 2004.03.03 0 0 40
Nos, én szívesen hátrébb viszem az agarakat, de azok a te agaraid. Emellett nem szeretnék lesülyedni a vitának arra a szintjére, hogy én nem ezt mondtam, hanem azt mondtam, bármennyire is próbálsz odarángatni. Örülök, hogy neked minden rendben ezen a téren. Irígység és sértettség eddig fel se merült, kár volt behoznod a képbe. Amit írtam, nem neked címeztem, hanem valakinek, aki hasonló problémákkal küzd, de még láthatóan nem olvasta a "másik topikot". Én olvastam, és a sok hasznos, kedves, jó, vicces hozzászólás mellett találtam olyanokat is, amik inkább veszik kedvét az embernek, minthogy segítsenek. Ha benned egy ilyen mondat után ellenállhatatlan védekezeséi kényszer ébred, az igazán nem az én hibám.

Ennyit a személyeskedésről. Én a jövőben nem szeretnék belemenni ilyen vitákba, mert inkább érdekel, mit hogyan lehet és érdemes tenni a siker érdekében, akár a 4 percet akaraom 10-re nyújtani, akár az egy órát kettőre. Szívesen olvasom bárki tapasztalt ember tapasztalatait. Ha az alékalmazásban nem is vagyok még nagymester, hagy legyen saját véleményem az "elhangzottakról", és azt hagy írjam le itt. Továbbá hagy éljek olyan irodalmia eszközökkel, mint sarkítás, irónia, láthatatlan idézőjelek.

A személyes vitából így én kiszállok, nevezheted sértődöttségnek, frusztrálságnak, gyávaságnak, vagy józanságnak, konfliktuskerülésnek, ragaszkodásnak a főcsapáshoz -- ízlésedre bízom.

Virtuális békejobbal!

Előzmény: Olvasószem (39)
Olvasószem Creative Commons License 2004.03.02 0 0 39
Vadmalac az ebadta!

Megismétlem neked, amit Kirannak mondtam: itt nem beszéltem "science fictionről", csak kifejezett kérdésekre válaszoltam. Ha nem érdekel, ugord át. A másik topikban nem kifejezetten neked írottakra ugyanezt tudom mondani. Amit meg neked, a te kérdésedre írtam ott, az nem volt "science fiction", nem arról szólt, "hogyan nyújtsd a három órást négy órásra".

"Egy topic témáját nem csak a címe határozza meg, hanem az odaírók hozzászólásai."

Nem. Egy topik témáját számomra az határozza meg, amit nekem jelent. Jelen esetben a "visszatartás" számomra nem a korai ejakuláció elkerülését jelenti, hanem azt, amiről írtam. Arról nem tehetek, hogy a dolog hallatán elfog egyeseket (pl. téged) a sárga irigység (pedig igazán nincs mire, bárki megtanulhatja a módszert idővel), s rögtön azt kezdik mondani, amit te, hogy ez itt nem érdekel senkit, túl sok, "science fiction", nem segít stb.

Ráadásul nem is igaz, hogy nem érdekel senkit. A másik topikban oldalakon keresztül tettek fel nekem kérdéseket, s vagy féltucat embertől kaptam e-mailt (itt is kérdez Doncartouch az energiakeringetésről). Tehát annyit mondanék, hátrább az agarakkal; a probléma nem csak a te problémád, és nem feltétlenül akar mindenki nyugodtan "ülni a babérjain", ha már nincs korai magömlése. Nem mindenki elégszik meg ennyivel. Kérlek tehát, hogy a továbbiakban próbáld félretenni irigységedet vagy kudarcokból fakadó sértettségedet, és toleráld a "science fictionnel" kapcsolatos hozzászólásaimat, pláne, hogy nem is neked szólnak. Köszönöm.

__________________________________________________________________________________________________

Doncartouch!

"Tényleg olyan sokat számít az energia keringetése? Tudnál erről valamit mondani (milyen ezzel a keringetéssel, ill. nélküle, ha próbáltad)?"

Írj nekem e-mailt, úgy nem zavarunk senkit.

Előzmény: Vadmalac az ebadta (37)
májkhül nájt Creative Commons License 2004.03.01 0 0 38
Szerintem felejtsd el a krémeket és egyéb ilyen mesterséges módszereket. Bár nem kizárt, hogy segít, de én nem vagyok híve az ilyeneknek. Régebben nekem is volt ilyen, bár csak az első alkalmakkor.
Ami segít:
- mielőtt találkozol a lánnyal, kielégíted magad
- megbeszéled vele, hogy mi a helyzet és ha szeret, akkor ez nem lehet gond. Meg fogjátok oldani ketten a problémát és segíteni fog.
Vadmalac az ebadta Creative Commons License 2004.03.01 0 0 37
Egy topic témáját nem csak a címe határozza meg, hanem az odaírók hozzászólásai. Nem akarok nagyon offtopic lenni, pláne nem kötöszködni, de a "Mit tegyek, ha túl hamar elmegyek" c. topikot ugyanúgy, mint a "Hogyan tartod vissza" címüt is sokkal inkább azok számára gondolnám érdekesnek, akik az "éhezö" kategóriában vannak, ha a cím szó szerint ezt nem is említi.

És bizony nem egyedül Vadmalacnak van ilyen problémája, de ez ugyebár "ciki", ez a férfiasság hiányának jele, még jó, hogy feláll... Így aztán nem tolonganak kettes sorokban a páciensekm inkább csak csendben olvasgatnak. A másik topic sok hasznosat tartalmaz, bár ezt is nehéz könyvböl megtanulni, akár a biciklizést, próbálgatni kell, kinek jobban megy, kinek kevésbé, van, aki ráérez, van, aki nemigen. Így aztán specializálódik a kédés.

Azért mertem negatívan megszólalni, mert topicnyitó kollega baja jelenleg nem az, hogy hogyan nyújtsa a háromórást négyórásra, vagy hogy mit csináljon, hogy a nö se unja magát a harmadik órában. A véleményemet fenntartom, a "science fiction" nem segít nekünk.

Akinek füle van, hallja meg.

Előzmény: Olvasószem (30)
Doncartouch Creative Commons License 2004.02.28 0 0 36
Lehet, én is azért nem értettem, mert nem rendelkeztem megfelelő előképzettséggel.
Ráadásul lusta voltam rendesen végigolvasni, és mivel csak kölcsönbe kaptam, vissza kellett adnom a tulajdonosának.
Tényleg olyan sokat számít az energia keringetése? Tudnál erről valamit mondani (milyen ezzel a keringetéssel, ill. nélküle, ha próbáltad)?
DC
Előzmény: Olvasószem (35)
Olvasószem Creative Commons License 2004.02.28 0 0 35
Azt a könyvet nem ismerem.

Nem tudom, laikusként mennyit értettem volna meg A multiorgazmusos férfiban írottakról (főleg a Chi Kung-részről), mert mikor először olvastam, már két éve Tai Chiztam és hét éve Kung Fuztam.

Előzmény: Doncartouch (34)
Doncartouch Creative Commons License 2004.02.28 0 0 34
Ahá! Megjegyzem ezt a Chi Kungot. :) Én A multiorgazmusos pár c. könyvet lapozgattam (elvileg A multiorgazmusos férfi/nő könyvek folytatása(?), kiegészítése(?)), ha jól emlékszem, 2000-ben adták ki, úgyhogy valószínűleg ha utánajár valaki, még megtalálhatja a könyvesboltokban.
DC
Előzmény: Olvasószem (30)
Olvasószem Creative Commons License 2004.02.28 0 0 32
Na...

Köszi a megértést!

Előzmény: Törölt nick (31)
Olvasószem Creative Commons License 2004.02.28 0 0 30
Kiran!

"...amikor egy srác alapproblémával jön, nem szivatom szupi lehetőségekkel. Ez olyan, mintha éhezőnek roskadásig rakott svédasztalt mutogatnánk."

Ha jól emlékszem, itt csak a másik topikban lévőkre való hivatkozásra reagáltam, eszembe sem jutott "svédasztalt mutogatni". Sőt, mikor Vadmalac jött a te topikodban a problémájával, külön válaszoltam neki - mint írtam -, s ott sem mondtam neki semmi olyat, ami magas lett volna számára.

__________________________________________________________________________________________________

Doncartouch!

A Tai Chi kínai harcművészet. Az "energiakeringetés" a Chi Kung.

"Ez PC-izmos dolog, vagy más?"

Pc-izmos és energiakeringetős. A kettő összefügg. Bár visszatartásra lehet önmagában, tisztán fizikálisan gyakorolni csak az izomfeszítéses módszert is.

"Olvastam az energia-keringetésről, na, abból egy kukkot nem értek. :) Pedig az is biztos segítene a topicnyitónak."

Olvasson ő is... Mantak Chia és Doug Carlton Abrams: A multiorgazmusos férfi (Nem tudom, hol lehet kapni, én Tai Chi-edzésen vettem még 1999-ben.)

Előzmény: Doncartouch (28)
Doncartouch Creative Commons License 2004.02.28 0 0 28
Tai-Chi az az energiakeringetés? Vagy nagyon melléfogtam?
Ez PC-izmos dolog, vagy más? Olvastam az energia-keringetésről, na, abból egy kukkot nem értek. :) Pedig az is biztos segítene a topicnyitónak.
DC
Előzmény: Olvasószem (27)
Olvasószem Creative Commons License 2004.02.28 0 0 27
"Gondolom, nem elsőre ment 1-2 órán át, hanem tanulás(?) révén..."

Így van. Én Tai Chi-edzésen hallottam először a dologról, ott kezdtem el tanulni. Nem olyan nehéz egyébként, mint amilyennek hangzik (igaz, nem is túl könnyű).

A másik topikban részletesebben kitárgyaltuk ezt a témát.

"Egy kedves hölgyismerősöm szerint nem a menet hossza számít."

Nem csak az számít. Viszont, ha túl rövid, az nem jó.

Előzmény: Doncartouch (26)
Doncartouch Creative Commons License 2004.02.28 0 0 26
Kíváncsi voltam, hogy ezt mikor fedezted fel. Gondolom, nem elsőre ment 1-2 órán át, hanem tanulás(?) révén jutottál el oda, hogy ilyen maratoni meneteket bírsz.
Egy kedves hölgy ismerősöm szerint nem a menet hossza számít. De azért szerintem jó, ha az ember legalább 15 percig bírja.
DC
Előzmény: Olvasószem (25)
Olvasószem Creative Commons License 2004.02.27 0 0 25
Nem tesz semmit.

Miért kérdezted?

Előzmény: Doncartouch (24)
Doncartouch Creative Commons License 2004.02.27 0 0 24
Off

Köszi a válaszod.

On

Előzmény: Olvasószem (23)
Olvasószem Creative Commons License 2004.02.27 0 0 23
Vadmalac az ebadta!

Az lehet, hogy ez a topik a korai magömlésről szól, de az a topik nem csak arról szól, hanem általában a visszatartásról. Te viszont arról panaszkodtál itt (ha jól emlékszem), hogy ott beszéltek egyesek (pl. én) "szinted feletti" dolgokról.

__________________________________________________________________________________________________

Kiran!

"Nem tudom, miért vetted magadra."

Talán azért, mert én voltam az, aki többszörös, erekcióvesztés- és magömlésmentes férfiúi orgazmusról beszélt a másik, általad nyitott topikban. Én és nem más.

__________________________________________________________________________________________________

Doncartouch!

Én is hallottam erről (a kb. húsz percenkénti erekcióenyhítés fontosságáról). Viszont egy hosszú együttlétet nem kell feltétlenül végig olyan vehemensnek képzelni, ahol a pénisz nem veszíthet időnként valamicskét keménységéből, s ezáltal ne cserélődhetne benne a vér.

"Amúgy, ha nem vagyok túl indiszkrét, elárulnád, hány éves vagy, és mennyi ideje vagy vagy képes ilyen hosszú menetekre?"

Huszonhat éves vagyok, és 2000. ősze-tele óta "vagyok képes rá" (bár ez nem túl szerencsés megfogalmazás, mert a dolog nem teljesítményverseny, s ilyen négyórás "menetem" nekem is csak egyszer volt, az átlag ennek a fele, vagy valamivel kevesebb).

Előzmény: Doncartouch (19)
Vadmalac az ebadta Creative Commons License 2004.02.27 0 0 22
Aha... Az oda írók egy része haladó tanfolyamnak fogja fel azt a helyzetet, hogy mondjuk én 2 perc után sülök el. Érdekes... Ez a fél perchez képest persze haladás, de a topic nem erről szól, hanem a korai magömlésről, hmm?
Előzmény: Olvasószem (18)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.27 0 0 20
Sok hülyeséget leírtak már. Ez az egyik közülük.
Előzmény: Doncartouch (19)
Doncartouch Creative Commons License 2004.02.27 0 0 19
Nemrégiben a kezembe került egy, a témával kapcsolatos könyv, és abban azt írták, nem árt, ha kb. 20 perc után pihenünk egy kicsit, hagyjuk elernyedni a péniszt, mert káros lehet, ha nagyon sokáig beleszorul a vér. Amúgy, ha nem vagyok túl indiszkrét, elárulnád, hány éves vagy, és mennyi ideje vagy vagy képes ilyen hosszú menetekre? (Ez nem teszt, vagy ilyesmi, hanem komolyan érdekel.)
DC
Előzmény: Olvasószem (18)
Olvasószem Creative Commons License 2004.02.26 0 0 18
Vadmalac az ebadta!

Ezt írtad: "...ötoras kilencorgazmusos szeretkezések meghosszabitasarol targyalnak. (Kiran nem, öt érdemes figyelmesen olvasni!)"

Én pl. jazz-zenész vagyok. Nem beszélhetek egy haladó-kurzuson a tengelyrendszer helyett arról, hogy hol van a C-hang a zongorán, csak mert néhányan nem tudják a jelenlévők közül. Ez nem bagatellizálás; a C-hang helye nagyon fontos, de minek beszéljenek róla azok, akik tudják?

A másik topikban neked egyébként külön válaszoltam a problémádra annak idején (nyilván nem segítettem, de ezt nem is várhatod el), és soha nem bagatellizáltam el a korai magömlés jelenségét.

__________________________________________________________________________________________________

Kiran!

"Azokat nem védem, akik sokórás dugásokról számolnak be (jellemzően nem olyan nikkek, akiket alaposan lehet ismerni, mert akkor könnyedén előkerülne egy-egy aktuális és/vagy ex partner, aki minimum kimosolyogná őket."

Itt kerülne elő, a neten? Kizárt. Egyébként nem értem, miért kell bárkit hazugsággal vádolni (mert ugye most ezt tetted) csak azért, mert számodra hihetetlennek tűnő dologról beszél.

"Mert: a "szeretkezés" (pl félnapig) tágabb értelemben jelentheti a dolgot anblokk, azaz mindenféle ölelkezéseket, erotikus játékokat, és csak IDŐNKÉNTI dugási sorozatokat, vagy egész tág értelemben egy ágyban pucéran (de ébren) tartózkodást egész finom, egyszerű cselekményekkel."

Így van. Viszont amikor azt mondtam, hogy a "leghosszabb magömlés nélküli együttlétem" négy órás volt, evidens módon nem "anblokk" értettem, hanem behatolástól "kirántásig". (Természetesen nem dicsekedni akarok, mielőtt bárki megvádol ezzel.)

"...lehet órás nagyságrend, de bevallom: ez azért engem is untatna egyvégtében, mégha bírnám is."

Nem untatna, nekem elhiheted. Mindenki csak addig mondja ezt, amíg meg nem tapasztalja az élményt.

Előzmény: Törölt nick (16)
Vadmalac az ebadta Creative Commons License 2004.02.26 0 0 14
Még hozzátenném, hogy sokan elbagatelizálják a problémát, lekicsinylik a bajunkat (nem véletlen az elsö személy :-) ), illetve az ötoras kilencorgazmusos szeretkezések meghosszabitasarol targyalnak. (Kiran nem, öt érdemes figyelmesen olvasni!)

Szoval ne hagyd, hogy kedvedet vegyék!

Előzmény: ampl (10)
Olvasószem Creative Commons License 2004.02.26 0 0 13
"Vannak aztán merőben mentális közelítések is, bizonyos keleti praktikák, de ezeket az illetékesektől kell kérdezni, ám ők nem erősek abban, hogy kielégítően és meggyőzően el is magyarázzák."

Na, miért mondod ezt?

(Ráadásul a dolog nem is merőben mentális...)

Előzmény: Törölt nick (12)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!