Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

babilon4 5 napja Creative Commons License 68
Emi gyerekzsúr szervező 2014.10.29 Creative Commons License 67

Egy kis hasznos infó azoknak, akik szeretnének otthon ünnepelni, de félnek...:) 5 DOLOG, AMIT ÉRDEMES ALKALMAZNI A SZÜLINAPI ZSÚROKON, HA NEM AKARJUK, HOGY A GYEREKEK SZÉTSZEDJÉK A HÁZAT

 

1. Célszerű valakit felkérni a családból, hogy vezessen le szervezett játékokat. A gyerekek általában nem fogadják el a szülőket játékmesternek, kevésbé szófogadóak, nehezebb őket irányítani. Kell egy olyan személy, aki kevesebbet találkozik a gyerekekkel hétköznap, a leghatékonyabb, ha a gyerekek által ismeretlen embert bízunk meg erre a feladatra.

2. Használjunk sípot! A sípnak figyelemfelkeltő funkciója van, a gyerekek a sípszó hallatára figyelnek, és ha elég határozott arckifejezéssel tekintünk rájuk, és rögtön közöljük a mondanivalónkat, nagy valószínűség szerint elérjük a célunkat.

3. Folyamatosan, megszakítás nélkül tartsuk fel az érdeklődésüket lehetőség szerint úgy, hogy mi is tartsuk érdekesnek a játékot, és egy kicsit próbáljunk meg leereszkedni a gyerekek szintjére!

4. Lehetőleg ne szakítsuk meg a játékokat felesleges szünetekkel, ha zenét játszunk, ne tartsunk csendes pihenőt! Ha lehet, inkább halkan szóljon valami a háttérben. A felpörgetett hangulatot könnyen elveszíthetjük, ha hirtelen egy passzív játékkal folytatjuk a bulit, ami nem feltétlen rossz, ha képesek vagyunk egyben tartani a társaságot, és felkelteni a gyerekek érdeklődését. Ne hagyjuk egy percig sem szétszéledni őket!

5. A tortázást és ajándékátadást hagyjuk a buli végére! Egyrészt keretet adnak az egész szülinapi zsúrnak, másrészt az ajándékok nem vonják el a figyelmet a szervezett játékokról, harmadrészt a várakozás motiválja a gyerekeket a játékra.

Jó szórakozást!:)

laurafocus66 2014.02.13 Creative Commons License 64

Sziasztok,

 

vasárnap a Budapest Jazz club-ban szoktak lenni gyerek programok, es musor is,

 

szerintem jó ötlet.

a programokat itt látjátok: http://www.bpgo.hu/81/gyerekprogramok-a-budapest-jazz-clubban

 

belépő nem vészes, szerintem nem rossz ötlet.

 

Laura

Máriahor 2014.02.13 Creative Commons License 63

Nálunk nagy sikere volt a körbeállós japán focinak. A szabályok:

 

A fiuk körbe állnak kis terpeszben, úgy hogy az egymás mellett állók lába összeérjen és ne férjen ott ki a labda. A labdát gurítani és ütni lehet és a cél hogy a másik lába között menjen át.  Akinek átgurult  a labda a lába között az kiesett. Ha már csak hárman játszanak akkor ők az érmesek, és két győztes lesz mert  ha a háromból még valaki kiesett akkor ott a vége és két aranyérmes van.

Zsuzsa.Szucs 2014.02.12 Creative Commons License 62

Sziasztok! 
8 éves lesz jövő héten Zsolt kisfiam. 
Osztálytársainak tart bulit nélunk otthon, 10 en lesznek összesen főleg fiuk, de fogalmam sincs milyen játékokat találjak ki. Kérek szépen őtleteket! Minden érdekel! :-)

 

Zsuzsa

Magda222 2013.12.14 Creative Commons License 61

Mi legutóbb a Fungarden rendezvényszervező céget próbáltuk ki,  nagyon jól sikerült a buli. Kicsit féltünk, mert már nagyon sok céget kipróbáltunk, de nagyon sokban csalódtunk. Már nagyon megnézem milyen a honlapjuk, az olcsóbbakat már fel sem hívom. De a Fungarden animátorait mindenkinek csak ajánlani tudom, a kislányom visított a nevetéstől, pedig nagyon csendes fajta és az arcfestéseik is nagyon szépek voltak.

H_G 2012.08.22 Creative Commons License 59

Nagyon eltévedtél :) Itt kisgyerekek szülinapjának a megünneplése a téma, így palackpörgetésről, ivóversenyről, sztriptíztortákról és Chippendale-fiúkról elég kevés a tapasztalat.

 

Előzmény: bazsi bá (58)
bazsi bá 2012.08.21 Creative Commons License 58

Üdv!

 

 

30. szülinapot ünnepelünk idén szeptemberben, fiatal, hasonló korú a társaság. Van valakinek valami ötlete, hogy mivel lehetne elütni az időt, valami vicces, esetleg szivatós játék érdekelne. Ilyen activity meg hasonló társasjátékok nem nagyon érdekelnek, ivós a banda :) Én már összeállítottam egy kis kérdéssort az ünnepeltnek, ha nem tudja ivás jön :)

 

Várom a javaslatokat, ha valami van,

köszi

Balázs

Aiser 2011.12.08 Creative Commons License 56

igen, én is úgy tudom, hogy lehet zsúrt tartani a minicity-ben! voltunk ott múltkor az ovis csoportommal, nagyon élvezték a gyerekek, jó lenne visszamenni a családdal is még idén!

Előzmény: Törölt nick (54)
kismohai 2011.12.01 Creative Commons License 55

hali
ha voltatok nyáron nyaralni, akkor pár hotelben/kempingben találkozhattatok animátorokkal. (ők tartják a reggeli tornát a gyerekeknek, kézműves foglalkozást, vízi játékot/víziaerobicot, versenyeket, mini discot stb) Van pár cég, akiknél lehet egy-egy alkalomra is kérni animációt, akár szülinapra is. Idén a legtöbb helyszínen a "Tiszta Dili"-t láttam, huszonéves fiatalok festették nagyüzemben mindenki arcát, játszottak és táncoltak. Szerintem ha szülinapoznátok, érdemes őket megkeresni. Elvileg a hétvégi KÖKI terminálos Mikulás váró rendezvényen is ott lesznek. meg is tudjátok lesni, hogy hogyan dolgoznak :) 

Galagonya bohóc 2011.11.04 Creative Commons License 53

Játszóházunkban:

 

- Varázsló Show Rolandóval a varázslóval

- Mini Disco (disco lámpákkal)

- Palinta Társulat koncert

- Batyú Színház bábműsorai

 

És sok-sok önfeledt, szabad játék!

 

www.szulinapibohoc.hu

emi gyerekzsúr animátor 2011.08.24 Creative Commons License 52

Megjelent legújabb Verdás szülinapi zsúr programajánlatunk, és hamarosan a peonza rajongók is kedvenc játékaikkal versenyezhetnek kis barátaikkal a gyerekzsúrokon. Interaktív Miki egeres bábműsorunk megmozgatja a gyerekeket, játszóházban, otthon, egy jó étteremben, szállodában, vagy akár a színpadon.

Augusztus végéig kedvezményesen megrendelhető!

 

Nézzetek be hozzánk!

www.emi-gyerekprogramok.hu

Előzmény: karasnafesztival (51)
karasnafesztival 2011.05.20 Creative Commons License 51

Idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a Karasna zenei fesztivál Pilismaróton

 

Gyertek és bulizzatok a Duna-kanyar legszebb és legkülönlegesebb fesztiválján!

4 SZÍNPAD , 6 HELYSZÍN, 50 FELLÉPŐ, FERGETEGES HANGULAT!

Időpont: 2011. június 16-19.

Helyszín: Pilismarót, Dunapart u.

 

Az eseményről bővebben: http://www.karasnafesztival.hu/

Galagonya bohóc 2011.03.06 Creative Commons License 50

Az évi közel 300 szülinapi bohóc fellépéssel a hátunk mögött bízvást állíthatjuk, hogy Galagonya bohóc és barátai az ország egyik legkeresettebb szülinapi bohóc produkciója

 

Lehet a zsúr Nálatok otthon vagy a szülinapi játszóházunkban biztos lehetsz abban, hogy fergeteges szülinapi buliban lesz részetek.

Nem csak 1 lufis lufifigurák és nem csak 1 méretű lufiból (lásd a képet)!!

 

Felnőttek köszöntése is, akár kedvenc stároddal (pl. Garami Gábor, Nóci, Bencsik Tamara, BNF..stb.)

 

ZSÚROK MÁR br.7500Ft-tól GALAGONYA BOHÓC JÁTSZÓHÁZÁBAN!

 

Infó: www.szulinapibohoc.hu vagy a 06-20.975-13-72-es telefonszámon

 


emi gyerekzsúr animátor 2011.02.26 Creative Commons License 49

Igen, a napközi nagyon jó hely egy szülinap levezényléséhez, 4-7 éves gyerekek számára. A nagyobbaknak pedig általában a bowling termeket ajánlom, ahol akár külön termet is lehet bérelni, de bármilyen sport létesítmény, vendéglátó egység, akár szálloda is megteszi.

Ha nagyon kreatív a szülő, le is tudja kötni a gyerekeket bármilyen szórakoztató személyzet nélkül is, de sajnos v. nem sajnos:) sok szülő nem hajlandó, vagy egyáltalán nem is ért egy gyerekbuli lebonyolításához. Nem könnyű 15-20 gyereket hosszútávon foglalkoztatni úgy, hogy ne veszítsük el az érdeklődésüket. Egyre több animátor cég próbálkozik egy ilyen esemény megszervezésével, több animátor próbál szerencsét itthon több-kevesebb sikerrel. Érteni kell a gyerekek nyelvén, naprakésznek kell lenni főleg az idősebb korosztály körében.

Le kell ereszkednünk hozzájuk, és ami a legfontosabb, nekünk is élveznünk kell velük együtt a játékot. Irányítani kell őket, rendet is kell tartani, különben széthullik a társaság, és a kisebb korosztály esetében futkározás, rohangálás lesz belőle. Tudni kell jól összeállítani egy 2-3 órás programot, és pontosan tudni kell, mikor és mire kell váltani egy-egy játék közben, ha esetleg lanyhul az érdeklődés.

Nem szabad figyelmen kívül hagyni a zene szerepét sem.

 

Óriási tapasztalatom van gyerekzsúr szervezésben, és lebonyolításban. Nem könnyű a feladat, de ha szívvel-lélekkel csináljuk, fantasztikus lesz a buli:)

 

Emi gyerekzsúr szervező animátor

www.emi-gyerekprogramok.hu

Előzmény: Shiro (48)
Shiro 2010.07.01 Creative Commons License 48
ugyanmár Alice... én sem napi rendszerességgel tömöm a gyerekbe a nyalókát, de ha kap valahol, akkor nem nézek gyilkos szemekkel az adakozóra...

sőt, a lányom a múltkor hozta a spórolt pénzét a nagybevásárlásra és vett egy-egy nyalókát magának meg a tesóinak...

gyerek szülinapra egy hasznos javaslat:
Ha már meguntátok a csúszdás játszóházakat, de a lakást sem akarjátok elemeire szedetni néhány kisiskolással, akkor ajánlom a magán ovikat, családi napköziket... néhány helyet ugyanis kiadnak hétvégére 2-3 órára. ahol mi voltunk, ott többféle ár volt és az egész hely a miénk volt. én nem kértem játszószemélyzetet, kitaláltam egy csomó játékot, vittem a kaját meg az innivalót és nagyon jól szórakoztak a gyerekek.

másik verzió, ha valószínűsíthető, hogy szép idő lesz, egy kirándulásra elvinni a csapatot egy közeli rétre, ott lehet focizni, tollasozni... stb... piknik a kockás takarókon, a tortát is lehet vinni :o)

s.
Előzmény: AliceCsodaországban01 (47)
AliceCsodaországban01 2010.06.29 Creative Commons License 47
Hogy kicsit visszakanyarodjak a 25 éves pálinkás bulitől a gyerekszülinapok irányába.. nos én a minap a Metróban láttam NYALÓKÁKAT de valami fantasztikus kivitelezésben, irtó mókásak voltak. Most azon gondolkodom, hogy az unoka szülinapján mindenki kap majd egy ilyet, fillérekbe kerül végülis.

Előrebocsátom, hogy SOHA nem szoktunk nyalókát venni, de ha pl. az autómosóban a gyereket megkínálják, akkor nem verjük ki a kezéből... tán csak nem esnek a torkomnak a szülők...
Bazeltop 2010.06.29 Creative Commons License 46
jobb helyeken az van, hogy nem azzal akarnak egymás fölé licitálni, hogy mennyire olcsó és gagyi cuccot hoznak, hanem hogy minél jobb és különlegesebb italt. Van aki még vállalja, hogy "bűvészkedik" egy sort és kever valamit ott helyben az alapanyagokból. Több-kevesebb sikerrel :) De ez ritka meg tényleg normális társaság kell hozzá.
Sajnos a többség tényleg inkább az "ússzuk meg olcsón" felé tendál :(
Előzmény: gerlelany (40)
hanna85 2010.06.29 Creative Commons License 45
én ilyen pálinkakoktélt ittam naggggyon finom:
4cl málna aranyüst
2,5 dl málnalé (vagy ha nincs málnaszörp de minőségi, és higitásképp 2 dl ásványvíz)
málna
jég
Cukker111 2010.06.29 Creative Commons License 44
pálinkakoktélt én is ittam már és nagyon finomak! én körtéset ittam aranyüstből:

2cl aranyüst körte
2dl vilmoskörtelé
jégkockák és körte

nagggyon finom volt :)
predator24 2010.06.29 Creative Commons License 43
voltam multkor a corában is láttam az aranyüstről valami akció vagy nyereményjáték féleséget, hogy lehet nyerni egy partit ahol a szervező biztosítja a mixert és az alkoholos italokat, na ez pont neked való, ha megnyernéd :) itt a honlap aranyüst.hu, amugy nagyon finom vettem is egyet, én longdrinként ittam, szilvalével + szilva gyümölcspárlat + jég + szilva woow nagyon zsírkirály volt
hanna85 2010.06.29 Creative Commons License 42
én sem tudnék pálinka nélkül elképzelni egy házibulit, 1 hét mulva akarok csinálni egy nagy bulit, mostanában viszont rákaptam a pálinkakoktélokra , eleinte durvának hangzik , de nem rossz, sőt, szülinapomra szeretnék felfogadni egy mixert, aki keveri a koktélokat, szerintetek lehet felfogadni szponzort, vagy mixert ilyen célból?
Shiro 2010.06.27 Creative Commons License 41
De akkor valószínűleg te pálinkát vinnél magaddal... azért jó, ha mindenki azt visz amit szeret, mert akkor ha pl. mindenkinek a rum a kedvence (hogy a példádnál maradjunk) akkor milyen jó, ha mindenki azt visz, hiszen egyetlen üveggel úgysem lenne elég...
s.
Előzmény: gerlelany (40)
gerlelany 2010.06.25 Creative Commons License 40
Azért nem biztos hogy feltétlenül jó dolog ha a töményebb piák választását rábízzuk az emberekre... legalább annyit kéne lebeszélni hogy ki milyen fajta piát hozzon. Mert ha mindenki mondjuk csak rumot hoz az nem túl jó. Meg azért az sem ártana ha úgy valami minimum ár is meg lenne határozva. Valaki hozza a 400 ft-os kommersz piát mint beugró és akkor ott meg issza a jó minőségű drága cuccokat. Persze azért egy összeszokott társaságnál szerintem ebből nincs gond. Csak tényleg hogy változatos legyen az italválaszték az a fontos. Például ha ott eszetekbe jut hogy valamit koktélozni is lehetne akkor legyenek hozzá alapanyagok. Meg úgy azért vannak alap piák amik nem hiányozhatnak bulikról. Én például pálinka nélkül el sem tudnék képzelni bulit(nah jó lehet azért mert az a kedvencem:D).
Shiro 2010.06.23 Creative Commons License 39
A pia/süti dolgot nyugodtan meg lehet oldani batyus módon. Mindenki azt hoz, amit szeret/ne inni. Te veszel néhány liter ásványvizet, meg sört vagy bort (amit te szeretsz, hogy ha megmarad, apránként elfogyjon.
Kertben mehet a zene is, egyszer egy évben kibírják a szomszédok. Ha a nyár is beindul, akkor lehet vinni egy kismedencét is, akár csak másfél méter átmérőjű 40 cm mély is jó buli lehet ezer fokban, ebbe víz sem kell olyan sok és pár ezer forint egy tesco/auchan/cora-ban.
s.
Előzmény: randell11 (38)
randell11 2010.06.23 Creative Commons License 38
A társaság bulizósabb, szóval egy belevaló házibulira gondoltunk. Ez a bográcsozós dolog sem lenne rossz csak ahhoz olyan helyszín is kell. Bár akkor legalább a kaja meg lenne oldva, de a piára akkor is sokat kellene költeni. Mondjuk a dolog ott tart, hogy rendes vendéglista sincs, tehát fogalmam sincs mennyi emberre kell számolnom.
Előzmény: Babco (35)
Babco 2010.06.23 Creative Commons License 37
Ez a bográcsozás tök jó ötlet. Ha olyan a társaság akkor össze lehet egy túrával  is kötni, kirándulás, egy pihenőhelyen meg szalonnasütés/piknik.
Előzmény: Shiro (36)
Shiro 2010.06.23 Creative Commons License 36
...és azt is tudni kellene, hogy merre laktok, hogy helyet tudjunk ajánlani...

bár ennek a korosztálynak szerintem nagyon tuti egy kisházzal ellátott hobbikert, ahol lehet bográcsozni, enni inni és szükség esetén akár ott is aludni (így az autósoknak sem kell alkoholmentesedniük)

s.
Előzmény: randell11 (34)
Babco 2010.06.23 Creative Commons License 35
Attól függ hogy mit szeretnétek, milyen a társaság (csendesebb vagy bulizós) és hány főre. Zenés-táncos estet szeretnétek? Beszélgetős-társasozós? Vagy csak beülnétek valami olcsóbb helyre dumálni-sörözni?
Előzmény: randell11 (34)
randell11 2010.06.23 Creative Commons License 34
Látom nagyon sokan inkább gyerekek szülinapjáról kérdeznek. Nekem az lenne a kérdésem, hogy egy 24-27 éves korosztálynak mit ajánlanátok? A helyszín a legnagyobb probléma, de kaja pia ötletek is jöhetnek. Egyébként egy 25 éves fiúnak lesz bulija ha esetleg valakinek így könnyebb segíteni.