Keresés

Részletes keresés

randell11 Creative Commons License 2010.06.23 0 0 34
Látom nagyon sokan inkább gyerekek szülinapjáról kérdeznek. Nekem az lenne a kérdésem, hogy egy 24-27 éves korosztálynak mit ajánlanátok? A helyszín a legnagyobb probléma, de kaja pia ötletek is jöhetnek. Egyébként egy 25 éves fiúnak lesz bulija ha esetleg valakinek így könnyebb segíteni.
Katus18 Creative Commons License 2010.04.27 0 0 33
Sziasztok!
Én a 15. szülinapomat fogom ünnepelni májusban és szeretnék csinálni egy bulit...
ahova az osztálytársaim közül párat elhívnák és ehhez kérek segítséget és ötleteket mert szeretném ha jó lenne a hangulat és hogy jól érezze magát mindenki! amúgy lány vagyok, de vendégek vegyesen lesznek ;)
előre is köszi az ötleteket!:)
sacikae Creative Commons License 2009.02.26 0 0 31
kedves Dark Eldar2 én egy 11 éves lány vagyok!
nekem is most lesz a születésnapom és szerintem ami nálunk a legjobb ,karaoke,dumálás, vagy formákat kikel vágni színes papírból aztán ha jó nagy a ház akkor ezeket elkel rejteni az egész lakásba aki többet összetud gyűjteni az nyert nálunk azt nyerte hogy 1 óra hosszáig ő parancsolgatott bizonyos határokon belül.
vagy kis papírhajókat kell hajtogatni hozzá és a kádba vagy egy lavórba belekel engedni a vizet aztán a hajót rárakni a vízre és az nyer akinek nem süllyed el a hajó valami kis cukrot vagy csokit.Csokievő verseny:egy kis tányérba belerakni csokit 2 embernek ha mondjuk 2 csapat van lehet 3,4,5,6,...........stb.És késsel villával kell megenni de kibontani is.Aztán szembekötős amit mindenki nagyon bír csak akkor a szülőknek felkel készülni sikítozásra és 1,2, virág vagy váza törésre:-). ennyit tudok remélem segítettem vele!
Előzmény: Dark Eldar2 (28)
lifeisacar Creative Commons License 2008.11.20 0 0 30
Hát nem tudom, hogy ez mennyire segít, de korábbi megasztársosok és playmate-ek is lesznek itt - igaz, ez gondolom nem kiskorúaknak való ^^

Reggelni kell és lehet egy jót partyzni a hírességekkel, ha szerencséd van.

http://hazibuli2008.hu/

De ott egy csomó mindent megtalálsz róla.
zene, kaja, stb.
Tomacsekbobo Creative Commons License 2008.11.13 0 0 29
Ez komoly: http://keen.atw.hu/
nézzétek meg!
Dark Eldar2 Creative Commons License 2008.11.08 0 0 28
Sziasztok!Tudnátok segiteni?Egy 12 éves grerekes parti lesz itt nálunk,és nem tudok semmi programot.Segitetek?
Lexmy Creative Commons License 2008.10.12 0 0 27
Helló!

Nagyon jó programokat írtatok le!
Nekem a táncolós a kedvencem!
Én is adok pár ötletet: ha már nagyobbbak a gyerekek döntsék el ők mit szeretnének csinálni. mert egy 12-13 éves fiút vagy lányt nem kötnek le a mini disco stb...
Ők a felelsz v. merszet szeretik. Persze nem durván. Üvegezés... stb. És persze a disco. jól besötéteni és máris mehet a disco. közben valami ajándékot csempészni hozzájuk vagy kis kártyákat amiket a lakásban meg kell fejteni! :]

Remélem a nagyobb gyermekes szülőknek tudtam valamit segíteni!

Amúgy tapasztalatból tudom mert 13 éves vagyok. :]

Helló
Tuzol-To Creative Commons License 2008.05.26 0 0 26

Szerintem menjetek az éjszakába Tűzoltó Autóval bulizni:

www.szomjoltosag.hu
Link Itt
H_G Creative Commons License 2008.01.16 0 0 25
Hogy engem miért nem hívtak soha ilyen bulikba?!

Kis vandálok ellen SZVSZ remek szolgáltatás a McDonalds-zsúr! A többi felnőtt felé persze ciki kicsit (a gyerekek egyáltalán nem tartják annak), de jobb égni egy napig, mint hetekig régiségboltokat (és még jó, ha nem kórházat) látogatni a károk helyrehozására.

Előzmény: Mikolt (24)
Mikolt Creative Commons License 2008.01.12 0 0 24
12 eveseket irtal? a legutobbi 11 eves szulinapi bulirol olyan hirek jottek nalunk, hogy a 7 lany egymast sminkelte es oltozkodtek, valamint majdnem megeroszakoltak a jelen levo 1 db fiut...
Előzmény: törpilla (21)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.01.10 0 0 23
3 éves szülinapon 20 gyerek????
Rémálomnak is rossz, 3 éves korban 3 gyerek (vendéggyerek) untig elég... én pontosan ezt csináltam anno, amikor az egyik lányom 3 a másik meg 4 éves volt, és közös szülinapot csináltunk.
Elmesélem jó?

A lányok olyan oviba jártak, ahol a hely kicsisége miatt nem tartottak soha farsangot ill. jelmezbált. Én meg gondoltam egy nagyot, és azt mondtam, hogy ünnepeljük együtt a két lányt, (egy hónap van köztük, februári ill. márciusi születésűek), de jelmezbált rendezzünk, és erre hívjuk meg a szomszéd gyerekeket is. Olyan 6 gyereket volt szándékomban meghívni, de amint elterjedt a híre (lakótelep, sok anyatárs, kisgyerek), sorra jöttek, hogy jaj ugye mi is mehetünk? Sőt neszét vették az unokatesók is, meg a férjem barátja ahol 3 kisgyerek volt... a végén 19 vendéggyerek jött össze, de akkor már féltem. Azzal bíztattam magam, hogy sebaj, inflenzaszezon van, a fele úgyis beteg lesz.

Ez így is történt, csak éppen betegen is elhozták őket. Másik baromság amit elkövettem az volt, hogy nem mondtam meg a buli végét, csak az elejét, jöttek négyre, de a legtöbb szülő bedobta az előszobába a kis tündéreket, indiánokat, seriffeket, varázslókat, aztán elmentek moziba azzal a felkiáltással, hogy jó helyen van a gyerek. Hálistennek, még az előszobában lefényképeztem mindegyiket - ez jó ötlet volt, mert 10 perc mulva, miután egy serriff meg egy varázsló összeverekedett, már minden jelmez cafatokban lógott róluk...

Ráaádsul a férjemet berendelték aznapra valami konferenciára, és ő sem volt otthon. Majdnem egyedül voltam 19 tombolni vágyó 3-4 évessel. Ha nem készítem elő előtte a lakást úgy ahogyan alább leírtam (apróbb játékok, törékeny holmik a loggiára, lemezjátszó egyebek a szekrényfal tetejére, a loggia ajtó elé húztam az egész ülőgarnitúrát, hogy neki ne szaladjanak az üvegajtónak és ki se tudjanak menni, beszereztem a műanyagpoharakat, tányérokat, szalvétákat stb), akkor azt hiszem még vér is folyt volna, így megúsztam azzal, hogy mint egy zombi járkáltam közöttük, és hol itt hol ott fegyelmeztem őket.... néha ujra álmodom az egészet, ilyenkor verejtékben fürödve ébredek azóta is.

Másnap itthon maardtam és egész nap csak feküdtem és a plafont néztem.. :-(((

Na mindegy, ha már 20 gyerek, akkor
-mondenképpen legyen melletted még pár szülő, aki segít, és mazsolázz az alább felsorolt vetélkedőkből amit itt a gyakorlott zsúros anyukák leírtak.
Előzmény: uzsióvónéni (22)
uzsióvónéni Creative Commons License 2008.01.10 0 0 22
Sziasztok!
Egy 3 éves gyermek szülinapi zsúrjára milyen játékot, vetélkedőt lehet kitalálni, ahol 20 gyerek lesz??? Segítsetek!
törpilla Creative Commons License 2005.11.24 0 0 21

Sziasztok!

Én már a 12. szülinapnál tartok, igaz, hogy rengeteg energia, de megéri!

 

1. Nálunk bevált és nagyon szeretik ( a 12 éves nagyobbak is!) azt a játékot, hogy egy plüssállatot dobálunk v.milyen zenére . A szülő a játékmester, háttal a csapatnak a legváratlanabb pillanatokban némít. Akinél a plüss van abban a pillanatban, ahogy leáll a zene, az kiesik.

Tökre élvezik, és majd megszakadnak, hogy minél előbb szabaduljanak a plüsstől (lehet több plüsállattal is, úgy izgalmasabb).

2. Ugyanennek egy változata, hogy tánc ezerrel, de amikor némítasz, mindenkinek abban a pózban kell megmerevedni, ahogy van ( aki megmozdul, kisesik)

3. A vesztesektől zálogot szoktunk szedni, és a zálog kiváltásához v.milyen (nem megalázó!) hülyeséget kell tenniük. (pl. 10 kör békaügetés, stb.)

 

A végén be szoktunk dobni 100 db lufit a szobába, kb. térdig ér, akkor engedélyezett 20-30 perc őrjöngés.Jól szokott sikerülni, de új ötleteket azért  én is szívesen fogadnék.

 

Isten éltessen minden szülinapos gyerkőcöt!!

Orsili Creative Commons License 2005.09.28 0 0 20
gratulálok, tényleg jópofa lehetett, ahogy leírtad. A tomboláról írhatnál még részleteket.
agimami Creative Commons License 2005.09.28 0 0 19

Sziasztok!

Az elmúlt években kb. 10 szülinapi bulit tartottunk itthon, a tegnapi sikerült a legjobban (5 éves kislányomnak). Eddig mindig csak "spontán játék" volt a gyerekeknek, de most túl sokan jöttek (össz. 15), ezért "programot is szerveztünk. Bejött.  Ezért megosztom a tapasztalataimat:

 

1. 5-6 gyerek fölött már érdemes programot csinálni nekik.

2. Igen, pontosan meg kell mondani a szülőknek, hogy meddig tart a buli: nekünk fél 5-től 7-ig tartott. Pontosan érkezzenek, és kérjük, hogy pontosan menjenek is el.

Nálunk ez nagyon jól bejött, és mindenkinek jól esett így.

 

3. Hogy ne legyen nagy "kupi", én idén a gyerekjátékos kosarakat mind elpakoltam (eldugtam a fürdőbe). A fiúknak elöl hagytam egy autóval teli kosarat, a lányoknak egy barbibabás kosarat, plusz rajzeszközök és könyvek. Ez TÖKÉLETESEN elég volt.

 

4. A lakást feldíszítettük lampionokkal, szerpentinnel, irtóra tetszett a gyerekeknek.

5. Kerültem a konfettit. A tapasztalattak alapján a pattogatott kukorica kerülését is javaslom...

6. Kijelöltünk 1 helyiséget (hall), hogy ott lehet csak enni-inni.

7. Időkímélés miatt nem volt szendvics, hanem vettem 2 kg vegyes pogácsát és normálisabb chipszeket, kekszeket (+2 torta).

8. Papírpohár és papírtányér volt. Tényleg nagyon praktikus.  

 

A PROGRAM nálunk ez volt:

 fél 5-5: kötetlen ismerkedés, aki akar "bemelegítő" rajzolás (mindenki rajzoljon egy szülinapi tortát az ünnepeltnek).

5- 3/4 6: Vetélkedő

3/4 6 - 6: Gyertyagyújtás, tortaevés

6- fél 7: diafilmvetítés

fél 7-7: gyerekdiszkó (innen vettem az ötletet, szuperül bejött!!! Köszönöm!!!)

 

A vetélkedőn ilyen feladatok voltak (főleg 5 évesek voltunk, pár 7-8 éves volt):

1. hátrakötött kézzel tányérból chipset enni (Pombär).

2. Hátrakötött kézzel szívószállal vizet inni. 

(Sajnos nem figyeltem eléggé, h. mindenki ugyanannyi pombärt és vizet kapjon, erre oda kell figyelni.) 

3. Két csapatot alakítva: Fakanálon teniszlabdát egyensúlyozva elvinni a szoba végéig és vissza

4. Fakanállal a teniszlabdát elgurítani, megkerülni a célt és vissza ("Minigolf")

(5. Párosan: Amerikából jöttem: foglalkozást eljátszani. A kicsiknek kicsit súgni kellett: orvos, pék, házépítő, bokszoló, kertész)

(6. Egy gyerek leguggol, valaki a hátára kopog, "Kipp-koppp kopogok", kitalálni, hogy ki az.)

(7. Tombola: más szülinapon láttam, és ott nagyon jól bevált.)

 

Az 5., 6., 7-re nálunk időhiány miatt már nem is volt szükség.

A diavetítést is írtóra élvezték, jó volt, hogy leültek egy kicsit a nagy vetélekdés után  (2 film elég lett volna, 3 már kicsit sok volt.)

 

A gyerekdiszkót úgy csináltuk, h. nem volt elég zseblámpa, ezért mindig meg-megállítottam a zenét (ABBÁ-ra ugráltak), és ilyenkor "csere" volt. Ez külön tetszett nekik. Ezt is irtóra élvezték!

 

Baleset nem volt, berendezési tárgyakban (most) kár nem esett, és utána 10 perc alatt kész voltunk a rendrakással is. Kicsit fárasztó volt, de sokkal kevésbé, mint amikor 12 gyerek "spontán" őrjöngött a lakásban. A gyerekeknek nagyon nagy élmény volt, 1-1 kivétellel végig lekötötte őket a program, és azóta is ezt emlegetik. 

 

Remélem, lesz, akinek hasznosak lesznek ezek a tippek. Jó bulizást kivánok! 

 

 

 

AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.03.09 0 0 18

Hány éves gyerekbuliról van szó, úgy értem, hány évesek lesznek a résztvevők?

 

Mert ha ovodás, akkor:

-minden törékeny és féltett tárgyat vagy elpakolni, vagy a szekrény tetejére. Ugyanez legyen a hifivel, magnóval, távkapcsolókat időben biztonságos helyre rakni! (Érdekes módon a távkapcsolók a buli után ELVESZNEK, és van úgy, hogy csak pár hét mulva találjátok meg valami lehetetlen helyen, és még jó ha megtaláljátok... )

 

- papírpoharakat, tányérokat, evőeszközöket beszerezni elegendő számban.

-konfettit kitiltani!!! Ha már mindenáron kell valamit hajugálni, akkor inkább a szerpentin.

-segítség! Egyedül nem fogod bírni, legyen melletted még egy-két szülő, ne hagyd, hogy a gyereket bedobják, a szüleik meg menjenek moziba, hogy végre valahol ellesz az a ygerek...

--előre meghatároozott programok

-a buli legyen előre lefixálva, szeretettel várunk vasárnap du. 4-tök 7-ig!

stb...

Előzmény: Orsili (17)
Orsili Creative Commons License 2005.03.09 0 0 17

Köszi, Derszu, erre a topikr gondoltál, ugye?

Akkor felhoztam...

Akinek vannak bevált ötletei, ne kímélje a buliszervezés elött álló, reszketö sorstársakat.

A vérzö láb, kórházi ellátás - sztori elég jól megalapozta a hangulatom.

picpiric Creative Commons License 2004.11.15 0 0 16
ja és törékeny tárgyakat felrakni a szekrény tetejére(legót szintúgy ha nem akarod még karácsonykor is a mütyürkéket szedegetni) és baj esetére minden szülő mobilszámát felírni.
Előzmény: picpiric (15)
picpiric Creative Commons License 2004.11.15 0 0 15
Nálunk most volt egy nagyon jó hangulatú buli 5-6 éves gyerekekkel. Az előző szó szerint vérfürdőbe fulladt. A 6 középsős ovis (ebből 5 fiú) annyira megvadult a mindenféle kardozós és bunyózós játékokban ami maguktól jutott eszükbe, hogy levertek egy fűszerolajos üveget a konyhában és a fiam belelépett a cserepekbe. Még szerencse, hogy az én gyerekem volt és nem valamelyik vendég. Autó ügyelet a vérző láb összevarratása.... Tehát az idén alaposan megszerveztem a bulit. Megfogadtam, hogy nem hagyom őket szabadon vadulni. Kb. 50m2-en volt 7 nagycsoportos, elfértünk, jól éreztük magunkat, mentőt sem kellett hívni senkihez.:-) Mindenféle mókás versenyszámot találtam ki nekik  csokievő verseny késsel villával, célbadobás zoknival, darts, csocsó, pókfoci, focimeccs pingponglabdával amit szívószállal fújnak, matricákat dugtunk el amit tűz-víz játékkal kerestek meg,(eredetileg tetkókat akartam eldugni de nem találtam olyan üzletet ahol ilyet lehet kapni. az még egy fél óra lett volna mire mindenkinek felragasztgatjuk) találóskérdések, zálogosdi, zacskódurrantó verseny és csupa olyan játék amit annak idején a farsangokon játszottunk. Enni feltünően nem ettek annyira el voltak foglalva, tehát nem kell nagy sütés főzést rendezni egy gyerekbuli előtt.
bokor Creative Commons License 2004.09.25 0 0 14
Iddiko, itt van ez, a másikat keresem...
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.22 0 0 13
:D
Előzmény: rocher (12)
rocher Creative Commons License 2004.02.22 0 0 12
Túléltem, ki is takarítottam és elmosogattam.

Szal így zajlott: a a fiam írt egy forgatókönyvet, aminek a mentén bevásároltunk sé készültünk. Most nem lövöm le részleges idézéssel, holnap bekopizom, de már alszanak és nem akarok keresgélni.

2-re jött az első gyerek, vele még összerakosgattak pár dolgot, a nappaliban megterítettem, pogi, pattogatott kuki, chips, üdítők, tányérok stb. A kis asztalon előkészítve a Zsákutca 13 c. társas. Zene bekészítve, lakás feldíszítve tegnapi farsangról maradt girlandokkal, 30 lufi felfújva, egy kosárban a megnyerhető tárgyak, amiket a különböző vetélkedőkön lehetett megnyerni.

3-kor érkeztek zsinórban a többiek, gyors ajándék_szétcincálás és máris indult a buli.

Volt activity, online akármi számítógépen-majd holnap beírom-, aztán a 3 lány elvonult gyerekkori albumokat nézegetni, addig a fiúk csocsóztak, utána kisautóverseny, közben eszem-iszom, 6-kor pár szendvics, fél hétkor torta és 7 körül érkeztek a szülők.

Mörfi: a legelőször érkezett gíerek megy el utolsónak:-)))

Holnap folytatom, le vagyok parancsolva a netről:-(((

Előzmény: Törölt nick (10)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.02.21 0 0 11
Én meg aszondom, ha valami valahol bevált csináljátok ti is úgy és szarjatok a többi szülőre... úgyse hiszed el nekem, de ez a szülinapi izé pillanatokon belül fog átfordulni valami eszement rivalizálásba... te se fogod észrevenni mikor... csináljátok úgy a bulit ahogyan ti akarjátok. A létszám egyébként pont jó, ennél többel már nem lehet bírni, tapasztalatból mondom...

...ja van még valami olyan játék, most nemigazán tudom a szabályait, lényeg ami lényeg, hogy kell hozzá egy kockákra és sznekre osztott lepedő (a szineket elég csak jelezni egy ponttal) szóval maga a játék úgy néz ki, hogy kell valamit húzni aztán arra a szines kockára ráteszed az egyik kezed aztán a másik kockára a másik kezed... majd valaki elmagyarázza a szabályt, de a lényeg az, hogy a végén ott van a lepedőn vagy 4-5 gyerek tök kifacsarodva...

...jé most eszembe jutott egy régi buli, ami tök jó volt... kevés volt a fiú, vagy kevés volt a lány már nem tudom, de úgy táncoltunk, hogy mindenki körben állt, valaki a kör közepére ugrott és valami tök hülye mozdulatsort csinált és azt mindenkinek utána kellett csinálni a zenére... jókat röhögtünk. Az volt a nyerő, akit nem lehetett utánozni...

Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.21 0 0 10
Kiváncsian várom!
Előzmény: rocher (6)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.21 0 0 9
Te Alice, úgy nézek én ki, mint aki belemegy egy ilyen szülői rivalizálós játékba? Meg nem is erről van szó, tök szerényen megy az egész, szendvicsek, üdítők és persze A torta... És tényleg jól feltalálják magukat a kölkök, csakhát a lányomnak tetszett, hogy az utolsó néhány alkalommal, ahol vendégeskedett osztálytársnál ilyen szülinapi bulin, volt valami speckó program (is), és ő kezdte, hogy találjunk ki mi is valamit. Én meg puskázási céllal fordultam felétek :o)
Előzmény: AliceCsodaországban (8)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.02.21 0 0 8
Hát öregem az én ötleteim pedig kifujtak.
Próbáljatok meg valami FERGETEGESEBB bulit rendezni mint azok akik előtted rendeztek ilyen FERGETEGES bulit. Aztán az utánad következő szülő is majd ideír, hogy jajistenem mit is találjak ki? Ennek egyenes következménye, hogy a következő évben majd kénytelenek lesztek valami sztárnak mondott akárkit meghívni, hogy mégLEGFERGETESEBB legyen a 10 éves buli, hiszen az már kerek szám...

Mi lenne, ha egyszerűen csinálnátok tortát, előkészítenétek a lakást, aztán hagynátok, hadd csináljanak amit akarnak?

(Nem véletlenül cikizek. A szomszédasszonykám fia 6 éves korában már egy McDonalds tól kibérelt helységben (helyiségben??? most hirtelen nem tudom melyik az igazi...) tartotta a szülinapi zsúrját, mert arra már legalább 30 gyerek dukált, hiszen az előtte levők is legalább ennyien voltak... látod ilyen az mikor a hülye szülő eccerűen utánamegy a trendinek aztán pár év mulva csak néz mint a mozikba és csodálkozik, mitől is lett ennyire követelőző ez a gyerek...)

Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.21 0 0 7
Lekvárzaba verseny kilőve, mert ez egy lakás. Azért a strandon majd megjátszuk a nyáron, mert tetszik :o)

Az ilyen csináljunk gipszképet vagy üvegfestést nem nagyon jön be náluk, mert ez egy csapat waldorfos pisis, és állandóan ilyesmiket csinálnak (meg bőrdíszműködnek stb.)

A horoszkóp kilőve, mert annyira baromságnak tartom, hogy még viccből se népszerűsíteném...

A fergeteges hangulat az valami olyan, hogy ha beindulnak (és be fognak indulni), akkor feje tetejére áll minden, és 120 decibellel megy a csacsogás/nevetés.

Alice, a lányomat babakora óta Led Zeppelinen meg U2-n meg Dire Straitson tartom, csak nem fogom boneimmel meg Abbával rongálni :)

rocher Creative Commons License 2004.02.21 0 0 6
Nálunk most zajlik a buli, ha kitakarítottam beírom a programot.
zso70 Creative Commons License 2004.02.21 0 0 5
Jó a gondolat felvetése, nálunk áprils elején lesz, szintén 9., csak fiú.Szerintem idén nem itthon lesz, mert kicsi hozzá a szobája- s még van 2 kicsi tesó-, hanem a Kölyökparkban, vagy vmi hasonló helyen .
Lehet késziteni - elég nagyok már hozzá- vmi gipsz faliképet, vagy üvegmatricafestést, amit haza is tudnak vinni.
Vagy a régi táncverseny, tejszinhab evő- , lufifujóverseny.
Ha vmi nagyon jó jut eszedbe, kérlek oszdd meg, hátha mégis itthon lesz a buli.
Voltunk már olyan bulin, ahol a vendégek is kaptak vmi kis ajándékot.
Előzmény: Törölt nick (-)
rendes gyerek Creative Commons License 2004.02.21 0 0 4
Zsinóron fej fölé lógatott lekváros kenyeret kell bekötött szemmel kajeszolni.
Lehet, hogy jó ha tudják, mire vállalkoznak, mert én pl. nem szeretem a lekvárt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!