Keresés

Részletes keresés

zöldeskékek Creative Commons License 2019.08.31 0 0 79

 Köszönjük az őszinte véleményt !!

Előzmény: ribrob1 (78)
ribrob1 Creative Commons License 2019.08.30 0 0 78

Sziasztok!

Segiteni szeretnék azoknak akik hidromasszás zuhany kabin  vásárlás elött vannak ( vélemény megosztás) 

Vásároltam egy  Sanotecnic CL98 kabint (Bauhaus 165ezer)

Nagyongagyi minőség quick line megoldás nagy átverés  nem ér + pénzt  szilikonoznikell mert hátul folyik a viz !!¡

De a leg boszantóbbb  , keverőcsap minősége  2 nap használat után csöpög nem lehet teljesen elzárni  

Igazi kinai gagyi , obi 89 ezer ft_os  minőség ugyan azt a minőségtelen alkatrészeket használják 

Kidobott pénz !!!!!

De a sanotecnik összes terméke  minőségtelen !!!  

 

csakesz2 Creative Commons License 2018.03.05 0 0 77

Van egy ismerősöm, aki egyedi zuhanykabinok, kádparavánok és tükrös fürdőszobai elemek egyedi készítésével, testre szabásával és felszerelésével foglalkozik. Nem csalódik benne, aki tőle rendel, nagyon szép épített üveg zuhanykabint szerelt nekünk, és sok szép munkája van fent a weboldalán: https://apadnemvoltuveges.com

Előzmény: Bogustomi (76)
mango99 Creative Commons License 2016.08.30 0 0 74

Szia!

 

A fúvókák problémája nagyban függ a víz keménységétől. a fúvóka kicsit úgy működik, mint a tusoló fej.

Levi198 zuhanykabint írt, tehát szerintem nem lesz tapasztalata a hidrokabinokkal kapcsolatban.

Gőzgenerátorban én sem tudok segíteni. Fúvóka pár év után vagy cserélendő, vagy takarítható (ismerősök tapasztalata). Hogy takarítható e, azt a kérdést passzolom. Mi a vízkövet ecettel takarítjuk a kabinról, tehát elméletileg akár még sikerülhet is.

 

Az biztos, hogy az utánad lévő komment válaszára is írtam, a hidromasszázs zuhanykabin fúvóka kapható:

Link hozzá: http://www.zuhanygorgo.hu/Zuhanykabin-fuvoka-c9_0_1.htm

vagy esetleg kérdezz utána itt:  info@zuhanygorgo.hu

ez az elérhetőségük, de ahogy látom, csak alkatrészeket árulnak, nem biztos, hogy mindenben szakértők, bár egy kérdést megér, csak nyerhetsz vele!

Előzmény: Haladjunk (71)
mango99 Creative Commons License 2016.08.30 0 0 73

Szia!

 

A www.zuhanygorgo.hu weboldalon megtalálhatod a hidromasszázs zuhanykabin fúvókát!

info@zuhanygorgo.hu

 

 

Üdv.

Előzmény: Enci0123 (70)
Haladjunk Creative Commons License 2016.05.02 0 0 71

Szia levi198! 

Gőzgenerátoros kabint (esetleg káddal) keresünk. A Sanimix és Sanotechnik kabinokról azt hallom, hogy egy, esetleg két év és a generátor, vagy a fúvókák tönkre mennek. Neked milyen kabinod van? 10 éve használod!!! ? Milyen márka?

Előzmény: levi198 (68)
Enci0123 Creative Commons License 2016.04.04 0 0 70

Sziasztok!

 

Én azt szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e olyan webáruházat, vagy céget akitől fúvókákat lehet rendelni? Egész szettet már találtam, de nekünk nem kell motor, meg csövek meg semmi, csak a fúvókák szorulnak cserére.

 

Köszike :)

Enikő

 

 

levi198 Creative Commons License 2016.03.21 0 0 69

Ahogy látom Ilidi888 hozzászólása eléggé reklámszagú, főleg hogy jó pár fórumon bedobta a történetet, majd pár nappal később ugyanazon fórumokon jött a reklám Apolló bácsitól. Hát, nem tudom, aki így reklámoz...... azt hagyjuk is/olyan is.

 

Másik téma: Láttam, hogy volt akinek problémája volt a zuhanytálcával.

Mi a zuhanytálcát úgy erősítettük meg, hogy a tálca alá kukazsákot raktunk és egy csövön keresztül purhabot fújtunk alá. Ez ügye megdagad és a tálca alátámasztása mellett ad egy pluszt. Nekünk azóta is rendben működik, nem repedt be. Lehet szerencse, de nekünk bevált.

levi198 Creative Commons License 2016.03.18 0 0 68

Szia Huhtamaki!

 

 

Nekem 10 éve van panel lakásban zuhanykabinom. Azért tettük be, mert ezekben a lakásokban általában a fürdő elég kicsi. Jó helykihasználás ;) Sok ismerősöm vásárolt vagy zuhanykabint, vagy hidromasszázs kabint. A tapasztalat az, hogy a probléma jobban a hidrokabinokkal van. Lehetséges, hogy túl zárt, ezáltal a víz, gőz nehezebben távozik a kabinból és hamarabb tönkreteszi azt. Nekem a zuhanygörgőkkel volt problémám, tavaly cseréltem őket. 9 évet bírt, ami szerintem elég jó, más fórumokon azt olvastam, hogy másoknak jóval kevesebb időt bírt ki. Hozzáteszem, hogy kentem a görgőket minden takarítás után, egy szerelő tanácsára.

JA, és a zuhanykabinom Sanimix, de szerintem nincs nagy különbség a kínai kabinok között.

ApolloZuhanykabin Creative Commons License 2015.12.11 0 0 67

Szép napot mindenkinek!

Az elmúlt napokban örömmel hallottam, hogy dicsérik szolgáltatásunkat a fórumokon, így körülnéztem miről is van szó. Kedves Ildi888 köszönjük a kedves szavakat, örülünk, hogy elégedett!

Magamról annyit, hogy 12 éve foglalkozom zuhanykabinok beüzemelésével és javításával, időközben egy országos szervizhálózatot is létrehoztam, így rengeteg ügyfelet szolgáltunk ki már országszerte. Nemrégiben elindítottuk webshopunkat is, ahol csak olyan termékeket forgalmazunk amikkel a szerelések során meg voltunk elégedve és ár-érték arányuk is kiváló.

Gyorsan fejlődő cégről van szó, így szerelőink számát is folyamatosan növeljük. A szakmában jártas szerelők jelentkezését is szívesen fogadjuk.

Szakmai kérdésekre szívesen válaszolok, akár segítek telefonon ha elakadnának a termék kiválasztásában vagy beszerelésében akkor is, ha nem a mi termékünkről van szó.

Mivel a fórumot nincs időm folyamatosan figyelni, kérdéseiket feltehetik az alábbi elérhetőségeken is!

Ár Zsombor
Ügyvezető
Apollo Zuhanykabin Kft
http://www.apollozuhanykabinshop.hu/
info@apollozuhanykabinshop.hu
+3630/446-1653

Ildi888 Creative Commons License 2015.12.07 0 0 66

Sziasztok!

 

Zuhanykabin kiválasztása előtt sokat böngésztem ezt a fórumot, így gondoltam megosztom tapasztalataimat, hogy nektek is probléma nélkül menjen a zuhanykabin csere.

 

Egy nagyon korrekt céget sikerült találnom egy szerintem szép és könnyen használható weblappal. Ami ennél is fontosabb, hogy az ügyfélszolgálatos srácok zuhanykabin szerelőként kezdték, így minden kérdésemre tudtak szakszerű választ adni és tanácsaikkal segítették a zuhanykabin kiválasztását. (hétvégén és este is elértem őket telefonon)

 

Másik nagy előnyük, hogy országos szervizzel is rendelkeznek és a megrendelt kabint bő 1 hét után kiszállították és egyből be is szerelték, ráadásul így kedvezményt is kaptam a tusoló árából.

 

Szóval összességében nagyon elégedett vagyok! A szerelők is szimpatikusak voltak és ki is takarítottak maguk után, de persze jó háziasszonyként felmostam azért. :)

 

http://www.apollozuhanykabinshop.hu/

Huhtamaki Creative Commons License 2015.10.12 0 0 65

Hello!

Társasházba terveznék zuhanykabint.

Mennyire retek minőségek az ilyen 100-120 ezer forintos hidromasszázs kabinok?(Sanimix és klonjaik)

Vagy inkább valami sima zuhanykabin?

Köszi.

 

Lufi123 Creative Commons License 2015.08.16 0 0 64

Én is most keresek ilyesmit. Amit biztosan tudok az az, hogy nagyszüleim rettentően megszenvedtek anno egy küszöb átlépésével is. Vagyis soha nem fogok ilyen magasat venni, mert jó esélyem van rá, hogy én se fogok majd tudni bemászni.

Én ezeket néztem:

http://www.ephazcentrum.hu/index.php?route=product/product&path=3_301&product_id=17648

https://www.mozaikkeramia.hu/brill-d8822-aszimmetrikus-zuhanykabin-balos-6082.html

http://www.csapuniverzum.hu/termek/elisa-szogletes-hidromasszazs-zuhanykabin-elektronikaval-120x80-cm

A legjobban talán az utolsó tetszik. Én is várom az észrevételeket.

 

Üdv, István

Előzmény: dewylyen (63)
dewylyen Creative Commons License 2015.08.15 0 0 63

Sziasztok!

 

Mivel nem rég vásároltam meg a lakást így még lakásfelújításban vagyunk és még döntés előtt állunk ezen két termék közül.

[url=http://www.csapuniverzum.hu/termek/emilia-hidromasszazs-kadkabin-elektonikaval-150]Emilia Hidromasszázs Kádkabin elektonikával 150[/url]

[url=https://www.mozaikkeramia.hu/brill-d1202-aszimmetrikus-zuhanykabin-balos-2829.html]Brill D1202 aszimmetrikus zuhanykabin BALOS[/url]

Ezért az lenne a kérdésem, hogy a érdemes-e az elektronikásat venni?,a beépített ventilátor mennyire hatékony? Mennyire fog párásodni a fürdőszoba? Ki kell-e a kabin mögött csempézni, vagy elég a járólap?, vagy érdemes-e egyáltalán ezeket a termékeket választani?,élettartamuk?, megbízhatóságuk? mert sok jót és rosszat is hallani róluk.

Szóval, akinek van már ilyesmi eszköze, kérem szépen írja meg a tapasztalatait.

 

Segítséget előre is köszönöm!

Csaba.

ocell Creative Commons License 2015.06.17 0 0 62

Niagara terméket soha ne vegyetek! Nagyon ráfáztunk! Egy Flóra típusú hidromasszázs kádat vettünk 2014. májusban, azóta többször elromlott az elektronika és egyéb problémáink is adódtak. Ezt lehetne ugyan azon egy elektronikai egység hibájának tekinteni, de olyan kanossza járásunk volt ezzel a céggel, hogy szívem szerint fizetnék pár percért is egy tévé ellen-reklámban, hogy tudassam a világgal, ilyen gyatra terméket és ilyen minősíthetetlen szolgáltatást még nem láttam. Nem olcsó dologról van szó, 380 ezer volt a két személyes hidromasszázs kád. Nem a ledrágábbat kerestük, de megbizható terméket, így akadtunk az akkor még szerintünk "megbízható" Niagara termékeire. Már a kezdés sem volt egyszerű. A nyíregyházi forgalmazó (a Bodó fürdőszoba szalon) nem tájékoztatott, hogy a garancia csak akkor érvényes, ha a Niagara cég szereli be a kádat. Csak annyit mondtak a boltban, csak egy villanyszerelő és egy vízszerelő kell, ők be tudják szerelni. Nos, a kádat leszállította a nyíregyházi bolt, a megkért külsős vízszerelő pedig beszerelte a kádat. Az első probléma az volt, hogy 5 helyen is spriccelt a víz a csövekből. Hívtuk a Bodó féle boltot, ő mosta kezeit, azt mondta hívjuk a gyártót. Hívtuk a gyártót, akkor derült ki, hogy a garancia csak akkor él, ha hivatalos szerelővel (praktikusan velük) szereltetjük be a kádat. Kijöttek a bejelntés után egy héttel, megnézték, vállalták a garanciát (ez az egy pozitívum a céggel kapcsolatban), de kiderült, a villanyszerelők sem tudták mit kell csinálni; konnektort szereltek be a kádhoz, holott ezeket a kádakat direktben kell hálózatra kötni - tudtuk meg a hivatalos szerelőktől. Szóval egy hét után használatba vettük a kádat. 10 nap után több hiba is jelentkezett: 1.) a kezelőpanel nem megfelelően működik: a kezelőpanel magától lekapcsol és utána nem lehet bekapcsolni (a kezelőpanel világít, de nem működteti a levegő és a vízsugarat); 2.) a lefolyó dugót nem lehet a kád oldalán lévő csavarral működtetni; 3.) valahol csöpög a hidromasszázs rendszer csöve, kb. 15-20 perc után víz folyik a kád alól, ha működtetjük a hidromasszázs rendszert; 4.) a hidromasszázs kádon belüli kifolyó (a vízmasszázst létrehozó) szűkítői több helyen is leesnek. Most tíz napot kellett várni a szerelőkre. Garanciális javítás, rendszer működik. Minden szép és jó 2014. novemberig, akkor megint elromlott a kezelőpanel és a lefolyót lezáró csavaró, ami a kád oldalán van (enélkül nem is lehet kiovenni kézzel a kád dugóját, csak egy csavarhúzóval vagy késsel lehet felhúzni a helyéről és utána kézzel ki tudtuk húzni a dugót). Akkor már két hét után jöttek ki a szerelők. Ismét garanciális javítás, a kád működött március 10-ig. Akkor ismét ugyanaz a hiba: a hidromasszázs rendszert működtető elektronikus kezelőpanel romlott el és a kád dugóját kiemelő csavar a kád oldalán. Március 22-én még semmi reakció nem történt a cég részéről. Ismételt jelzés (email plusz telefon) a cég felé, akkor egy héten belül kijöttek és elvitték a kezelőpanelt beviszgálásra. Április 14-én jeleztem a cég felé, hogy már 3 hete ott van a kezelőpanel a cégnél bevizsgálásra. Erre két hétre kijöttek és beszerelték a megjavított kezelőpanelt. Azóta az automata tisztítórendszer nem működik. (Ez arra való, hogy használat után automatikusan kitisztítja a csőrendszert, így nem lesz állott víz a csőrendszerben, nem lesz kellemetlen szag, ami az ilyen kádaknál gyakorta előfordul.) Most itt tartunk. 

laci710422 Creative Commons License 2015.03.04 0 0 61

sziasztok  van egy zuhany kabin és a trafo állandoan bug ez normális vagy nem??

Kistigris06 Creative Commons License 2015.03.03 0 0 60

Sziasztok!

 

Mi is lakásfelújításban vagyunk és nagyon gondolkozunk egy Sanimix típusú hidromasszázsos, kádas zuhanykabinon.

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a beépített ventilátor mennyire hatékony? Mennyire fog párásodni a fürdőszoba?

Ki kell-e a kabin mögött csempézni, vagy elég a járólap?

Szóval, akinek van már ilyesmi eszköze, kérem szépen írja meg a tapasztalatait.

 

Előre is nagyon köszönöm!

Betti

sanaxxx Creative Commons License 2015.01.29 0 0 59

 http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=133533686&t=9019673

 

Sziasztok, beszereléshez is értők, ranéznétek, erre a kérdésemre, előre is köszönöm!

Deconst Creative Commons License 2015.01.13 0 0 58

Sziasztok!

 

Beköltöztem egy lakásba és ott van egy ilyen Sanimix zuhanykabin.

http://www.sanimix.hu/ujdonsag/fekete_hatfaluveges_zuhanykabin_elektronikaval_90x90x220--22.1020B/2/

A probléma, hogy nem működik az elektronikai része. Hogy lehet ezt szétszedni, hogy hozzáférhető legyen? Az előző lakó szerint csak kontakt hibás. 

Esetleg szerelők jelentkezését is várom, hogy mikor és milyen árban tudnának kiszállni budapesten 9.kerületbe.

 

Köszönöm!

 

Törölt nick Creative Commons License 2014.11.13 0 0 57

ne általánosíts............
1, -CSAK te vettél szemetet!
2, -Nem minden Kínai szemét. Kínában gyártják a világ legjobb és legsz@rabb cuccait. A luxus autóktól az Amerikai hadsereg radarrendszereiig már minden ott készül. TE a sz@rt vetted...menj és gondold át az életed!

Előzmény: bnj27 (55)
bnj27 Creative Commons License 2014.04.01 0 0 55

Nem kell venni ilyen  masszázskabinokat, mert mindegyiknek szinte kivétel nélkül 2-3 év után elreped a tálcája, elvízkövesedik a fúvóka, szétesnek a görgők és sorolhatnám.Az összes kínai szemét. Ennyi pénzből, mint amennyit ezekért elkérnek, nagyon jó minőségű Lengyel ill. Cseh kabinokatlehet vásárolni, igaz nics masszázsrendszere, viszont ezerszer tartósabbak.

Előzmény: valery66 (52)
Farkas Krisztián Creative Commons License 2014.02.23 0 0 54

Sziasztok,aban kérném a segítségeteket,hogy vettem egy gözfürdös hidromasszazs os kádat és minden elektronikája meg van,vezérlőpanelt hol tudnék venni hozzá?

gd2326 ez kell hozzá!

euhaj Creative Commons License 2013.06.13 0 0 53

Sziasztok! Én is hidromasszás zuhanykabin vásárlása előtt állok, nagy lakásátalakítási munkálatok közt. Túl sok pénzem nem maradt a zuhanykabinra, ezért válassztottam ezt:

http://www.niagara-wellness.hu/index.php/hu/termekek/83-kabinok/masszazskabinok/104-tonga

Hideget, meleget is mondtak rá...elbizonytalanodtam. Luxustermékre nincs pénzem, de ócskaságot se akarok venni, amely fél év után elromlik. Esetleg tudnátok tanácsot adni, hogy mely márkák a legmegbízhatóbbak ? Tetőtéri fürdőszobába helyezném (max. 210 cm magasság, mély tálca, 90x90 vagy 100x100 cm, ventillátor, esőztető zuhany + kézi zuhany,min. 4 hátmasszás fuvóka, szappanadagoló a követelmény). Nem sarokba szántam, hanem falhoz...Hol van a legnagyobb kínálat h.m.zuhanykabinokból? Már nagyon sokat keresgéltem az interneten, a paraméterek alapján viszont nagyon kevés a választék :( Közel lenne nekem Budapest is. Esetleg ott?

Nagyon szépen megköszönném a segítséget, akár e-mailben is: euhaj07@gmail.com

 

furdoszobagyongyos Creative Commons License 2012.04.05 0 0 51

Nem tudom aktuális-e még probléma, de valószínű, hogy vízköves a rendszer.Írod, hogy ritkán használod.

Érdemes átmosni a gőzgenerátort.

Ha nem segít szakembert kell hívni.

 

 

 

Előzmény: megyek (50)
megyek Creative Commons License 2012.02.11 0 0 50

Sziasztok

 

Kérdésem hogy a gözkabinomban nem indul meg a göz termelés 26-27 c fok között ingázik volt e valakinek ilyen problémája és hogy segitett rajta/ melesleg nagyon keveset használtuk/

elöre is kösz s egitséget

üdv mindenkinek

Rádai péter

radai@tvn.hu

zuhanykabinszereles Creative Commons License 2011.12.13 0 0 49

Én a www.zuhanykabinszereles.hu val szereltettem be hidromasszázs zuhanykabinomat és hidromasszázs kádamat. Gyors korrekt csapat, meg vagyok elégedve munkájukkal. Vállalnak zuhanykabin szerelést, zuhanykabin javítás, hidromasszázs kád beszerelés, hidromasszázs kád javítást valamint akryl felületek hibáinak javítását. Nálam hétvégén szerelték be zuhanykabinomat, így nem kellett szabadnapot kivennem.

Azt hiszem országos a szakszervíz szolgáltatásuk.

Előzmény: Elky29 (48)
Elky29 Creative Commons License 2011.12.07 0 0 48

Szerintem ezeken a linkeken esetleg utána nézhetsz --> www.rusticfurdoszoba.hu , www.spamedence.hu --> a kapcsolaton keresztül érdeklődhetsz!

 

üdv.

Előzmény: moorepapa (46)
Csempecentrum Creative Commons License 2011.11.26 0 0 47

Szia!

 

Ilyen adaptert már többször kerestek Nálunk is az üzletben, de sajnos eddig Mi sem találtunk.

 

Csempecentrum

Előzmény: moorepapa (46)
moorepapa Creative Commons License 2011.11.19 0 0 46

sziasztok.

Nem tudjátok, hogy létezik-e valamilyen adapter a mobil telefon és a kabin vonalas telefon bemenet összekötésére, hogy bekapcsolja oda a hívást ? köszi. moore

moore Creative Commons License 2010.12.18 0 0 45

kissé összekeveredett a leírás.

Bocsánat de a jellemzők az elején és a végén is vannak.

Közé szorult a hozzászólásom

Remélem ennek ellenére érthető lesz.

aki segítséget akar, annak katt a nevemre s ott a mél címem.

Jó szórakozást!

Előzmény: moore (44)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!