Daciából vesszük, BMW-ből hozzuk a legtöbbet

Egyre több új autó fogy, részben a mi adónkból veszik őket. A céges autókból Skoda a legtöbb, megy a használt BMW, Audi és Mercedes is, de az igazán szegények autói is kelendőek. Itt a tavalyi autóeladási- és behozatali toplista. Érdekes trendek és csomó adat.

Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

TotalCar címlap TotalCar fórumok
panizzi2 2006.01.11 Creative Commons License 10
maradjunk annyiban, hogy ez is hazai kisipari termék
würthkiller 2005.04.03 Creative Commons License 9

nem hiszem, hogy vizeznék, kicserélnék őket. az ablakmosó kivételével - ezeket saját 12 db-os kartondobozában szállítják - mindent lezárt, ellenőrzött csomagban küldenek ki. a vevő csak akkor veszi át az árut, ha sértetlen.

Előzmény: petikeke (8)
petikeke 2005.03.28 Creative Commons License 8

Sziasztok!

Nem lehet, hogy aki kiszállítja ezeket, az vizezi, vagy másikat önt bele?

Benzinkutak híresek erről...

Ha ott veszel ilyen cuccokat, hát azok vizezett, kicserélt, még néha a cola is.

 

petikeke

sPo 2005.03.28 Creative Commons License 7
Érdekes... Hm..... Én is olyat használok 70C-ost 1:1 arányban higítva, és problémám még nem volt vele. Igaz így kb 200/l -re jött ki az abl.mosó ára, de nekem kifejezetten bejött. Mellesleg a Porsce H.-nál mi télen-nyáron ezt használjuk. Ha valahol, hát itt van egy-két elb@tt háklis ügyfél, és eddíg semmi panaszról nem hallottam.
Előzmény: szpidro (6)
szpidro 2004.02.08 Creative Commons License 6
Halihó!

Eltüntek a ráncok a szemem alól. +15 fokban helyreállt a rend.

szpidro

Varshi 2004.01.22 Creative Commons License 5
Oszt ugyanúgy elillan belőle az alkohol a -5°C-os szélvédőre érve, vagy nem?

Az a rulez, ha rögtön tudod fűteni az első szélvédőt is (vagy mert fűtőszál van benne, vagy mert időzített állófűtéssel már rögtön meleg a motor és a befújt levegő), és akkor már nincs ilyen gondod.

Vagy azt is Mercik tudják asszem, hogy nem a (motorműködéstől függő) hűtővízzel melegítik a befújt levegőt, hanem az aksiról elektromos árammal valahogy, és rögtön meleg jön úgy is. (Mondjuk ezt csak olvastam valahol.)

De a "bátrak" szerint meg reggel le kell vinni egy liter kézmeleg vizet, azzal fel lehet oldani a szélvédőre fagyott jeget (és állítólag emiatt még egyetlen szélvédő se repedt meg!!!), majd 5 perc múlva meg már meleg jön a szellőzőből is, és lehet fújatni az ablakra...

Előzmény: kacagógerle (4)
kacagógerle 2004.01.22 Creative Commons License 4

Vegyél mercedest,az f?ti az ablakmosófolyadékot.:)
Előzmény: szpidro (-)
szpidro 2004.01.22 Creative Commons License 3
Negatív.
szpidro 2004.01.20 Creative Commons License 2
Csak ezzel az a problémám, hogy egy ismert bevásárlóközpontban vettem saját nevükön forgalmazott téli szélvédőmosót nagyon olcsón, az bezzeg nem fagy rá, sőt az ablakspriccelőt se tömíti el.

üdv: szpidro
Előzmény: uszobajnok (1)
uszobajnok 2004.01.20 Creative Commons License 1
Bár nem vagyok szakértő a témában, de a téli szélvédőmosóm nekem is ráfagy az ablakra télen, ha még hideg a szélvédő. Szerintem mindez azért van, mert gyorsan elpárolog belőle az alkohol, így a maradék víz megfagy. Csak elindulás után kell várni egy keveset, és utána már lehet is használni.
Előzmény: szpidro (-)
szpidro 2004.01.20 Creative Commons License 0
A Würth egy 0.
szpidro 2004.01.20 Creative Commons License topiknyitó
No gondolom ez egy egészen rövid életű topik lesz, de ha akár egy valaki lemond eme neves cég akár egyetlen autós-termék vásárlásáról, akkor már elértem a célom.
Történt ugyanis, hogy a munkahelyem szerződése alapján e cég biztosítja a gépjárműparkunk elengedhetetlen ápoló és karbantartó eszközeit, ami most aktuális az a téli szélvédőmosó, jégoldó, gumiápló...
Rideg tények.
-A téli szélvédőmosó -2°C alatt ráfagy a szélvédőre
-A szélvédő jégmentesítő "viráglocsolóspriccnis" csúcs terméke ráfagy a szélvédőre, de úgy, hogy amolyan tejes fehér foltot hagy rajta
-A téli gumiápoló hidegebb éjszakákon ráfagy a gumitömítésre, és nem lehet reggel kinyitni az ajtót

Úgyhogy kedves Würth, ba**d meg a xaros termékeidet!

szpidro