Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

panizzi2 2006. jan. 11. © 10
maradjunk annyiban, hogy ez is hazai kisipari termék
würthkiller 2005. ápr. 3. © 9

nem hiszem, hogy vizeznék, kicserélnék őket. az ablakmosó kivételével - ezeket saját 12 db-os kartondobozában szállítják - mindent lezárt, ellenőrzött csomagban küldenek ki. a vevő csak akkor veszi át az árut, ha sértetlen.

Előzmény: petikeke (8)
petikeke 2005. márc. 28. © 8

Sziasztok!

Nem lehet, hogy aki kiszállítja ezeket, az vizezi, vagy másikat önt bele?

Benzinkutak híresek erről...

Ha ott veszel ilyen cuccokat, hát azok vizezett, kicserélt, még néha a cola is.

 

petikeke

sPo 2005. márc. 28. © 7
Érdekes... Hm..... Én is olyat használok 70C-ost 1:1 arányban higítva, és problémám még nem volt vele. Igaz így kb 200/l -re jött ki az abl.mosó ára, de nekem kifejezetten bejött. Mellesleg a Porsce H.-nál mi télen-nyáron ezt használjuk. Ha valahol, hát itt van egy-két elb@tt háklis ügyfél, és eddíg semmi panaszról nem hallottam.
Előzmény: szpidro (6)
szpidro 2004. febr. 8. © 6
Halihó!

Eltüntek a ráncok a szemem alól. +15 fokban helyreállt a rend.

szpidro

Varshi 2004. jan. 22. © 5
Oszt ugyanúgy elillan belőle az alkohol a -5°C-os szélvédőre érve, vagy nem?

Az a rulez, ha rögtön tudod fűteni az első szélvédőt is (vagy mert fűtőszál van benne, vagy mert időzített állófűtéssel már rögtön meleg a motor és a befújt levegő), és akkor már nincs ilyen gondod.

Vagy azt is Mercik tudják asszem, hogy nem a (motorműködéstől függő) hűtővízzel melegítik a befújt levegőt, hanem az aksiról elektromos árammal valahogy, és rögtön meleg jön úgy is. (Mondjuk ezt csak olvastam valahol.)

De a "bátrak" szerint meg reggel le kell vinni egy liter kézmeleg vizet, azzal fel lehet oldani a szélvédőre fagyott jeget (és állítólag emiatt még egyetlen szélvédő se repedt meg!!!), majd 5 perc múlva meg már meleg jön a szellőzőből is, és lehet fújatni az ablakra...

Előzmény: kacagógerle (4)
kacagógerle 2004. jan. 22. © 4

Vegyél mercedest,az f?ti az ablakmosófolyadékot.:)
Előzmény: szpidro (-)
szpidro 2004. jan. 22. © 3
Negatív.
szpidro 2004. jan. 20. © 2
Csak ezzel az a problémám, hogy egy ismert bevásárlóközpontban vettem saját nevükön forgalmazott téli szélvédőmosót nagyon olcsón, az bezzeg nem fagy rá, sőt az ablakspriccelőt se tömíti el.

üdv: szpidro
Előzmény: uszobajnok (1)
uszobajnok 2004. jan. 20. © 1
Bár nem vagyok szakértő a témában, de a téli szélvédőmosóm nekem is ráfagy az ablakra télen, ha még hideg a szélvédő. Szerintem mindez azért van, mert gyorsan elpárolog belőle az alkohol, így a maradék víz megfagy. Csak elindulás után kell várni egy keveset, és utána már lehet is használni.
Előzmény: szpidro (-)
szpidro 2004. jan. 20. © 0
A Würth egy 0.
szpidro 2004. jan. 20. © topiknyitó
No gondolom ez egy egészen rövid életű topik lesz, de ha akár egy valaki lemond eme neves cég akár egyetlen autós-termék vásárlásáról, akkor már elértem a célom.
Történt ugyanis, hogy a munkahelyem szerződése alapján e cég biztosítja a gépjárműparkunk elengedhetetlen ápoló és karbantartó eszközeit, ami most aktuális az a téli szélvédőmosó, jégoldó, gumiápló...
Rideg tények.
-A téli szélvédőmosó -2°C alatt ráfagy a szélvédőre
-A szélvédő jégmentesítő "viráglocsolóspriccnis" csúcs terméke ráfagy a szélvédőre, de úgy, hogy amolyan tejes fehér foltot hagy rajta
-A téli gumiápoló hidegebb éjszakákon ráfagy a gumitömítésre, és nem lehet reggel kinyitni az ajtót

Úgyhogy kedves Würth, ba**d meg a xaros termékeidet!

szpidro

_gaq.push(["_setCustomVar", 5, "Status", "anonymous", 2]); _gaq.push(["_setCustomVar", 1, "Level-1", "Kozlekedes", 3]); _gaq.push(["_setCustomVar", 2, "Level-2", "TotalCar_-_auto", 3]); _gaq.push(["_setCustomVar", 3, "Level-3", "Draga_es_Szar:_WURTH_autofelszerele", 3]);