Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

tabba Creative Commons License 1 napja 0 0 4567

A múlt hétvégén láttam egy receptet: édeskömény, csirkecomb feldarabolva hagymára rásütni stb, és a végén tejszínnel besűríteni. Látta valaki ? Nem találom sehol a receptek között.

 

Ha valaki elküldi megköszönöm.

Tereza Creative Commons License 2015.03.09 0 0 4566

Köszönöm szépen a válaszodat (csak most keveredtem ide).

Nem szoktam oda járni, de majd elmegyek. Ez nem igazi vaníliából készült kivonat, hanem aroma?

Jónak találtad? Én mostanában 5ker folyékony aromáját használtam, de jó lenne egy "valódi vanília".

Előzmény: Istvánné Farkas Istvánné (4565)
Istvánné Farkas Istvánné Creative Commons License 2015.02.13 0 0 4565

Ha még nem fedezted fel, én az Interspar-ban vettem és vanília aroma Finesse néven.

Előzmény: Tereza (4564)
Tereza Creative Commons License 2015.01.12 0 0 4564

A vasárnapi műsorban Stahl  olyan madártejet készített, amelyhez a sütőben sütötte meg a habgaluskákat.

A levéhez, többek között,  vaníliát használt. Egy kis zacskóból szórta, kb. olyan formájú volt a zacskó, mint a vaníliás cukor szokott lenni. Még gondoltam is, nem-e van.cukor, de olyan sötét volt, ami jött a zacskóból, így gondolom, hogy ez porított vanília lehetett. Én még ilyennel nem találkoztam, de szeretném felfedezni, hogy hol lehet ilyet  kapni. Látott ilyet valaki, valamelyik boltban? (Remélem, hogy nem cukrozott, hanem tiszta vanília.)

bmari62 Creative Commons License 2013.05.24 0 0 4563

De örülök, nem néztem csak kb. egy hónapra visszamenőleg, mert azt mondta nemrég látta.

Nagyon köszönöm!!!!!

Előzmény: újmóni (4562)
újmóni Creative Commons License 2013.05.23 0 0 4562

Sok gasztroblogon is megtalálod, képpel is...

 

http://macsfalatok.blogspot.hu/2008/12/ropogs-bundj-csirkecombok.html

 

 

Előzmény: újmóni (4561)
újmóni Creative Commons License 2013.05.23 0 0 4561

jól sejtettem... :)

 

ősrégi recept, itt is volt a topikon.

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=53071795&t=9102901

 

 

Előzmény: bmari62 (4559)
újmóni Creative Commons License 2013.05.23 0 0 4560

Ezt a 22 oldalt végigpörgetted már..?

http://www.stahl.hu/hu/eszem-iszom/tv_receptek/

 

 

Sejtésem szerint só-bors-fokhagyma lehetett a joghurtban.

Előzmény: bmari62 (4559)
bmari62 Creative Commons License 2013.05.23 0 0 4559

Ismét segítséget kérek!!!

Szomszédasszonyom látta valamelyik adásban a köv. receptet:

joghurtos, fűszeres pácba rakta a csirkét majd corn flakes-ba forgatta és a sütőben sütötte.

A pác összetevői érdekelné!

Emlékszik rá valaki vagy hol találok rá, mert visszanéztem a tv műsorait....és sehol!

Előzmény: bmari62 (4555)
Törölt nick Creative Commons License 2013.02.17 0 0 4558

Mi ez az új "okkultizmus" Juditnál... Aszongya: nem szabad kevergetni a karamellt.

 

:-OOO

 

"Csak" kb. 30 éve vagyok háziasszony, világ életemben kevergettem....

Vagy a hit számít? :-D

 

 

zsoka63 Creative Commons License 2012.12.23 0 0 4557

Sziasztok!:)

nem jártam még nálatok,de most hogy rátok találtam,lenne egy kérdésem.

Ma Judit érdekes teasüteményt készített,szeretném kipróbálni,de nem figyeltem eléggé,meg lehet valahol találni ezt a receptet?vagy nézte a műsort valamelyiktek?

Üdv Zsuzsa

 

 

turtunderke Creative Commons License 2012.12.20 0 0 4556

Sziasztok! Néhány jó kis receptet feltölthetnétek ide is. Szerintem jópofák kezdenek gyűlni, de még nincs olyan sok, úgyhogy had szaporodjon. A legjobbakat díjazzák is.

bmari62 Creative Commons License 2012.12.17 0 0 4555

Ezer köszönet!!!

Bárcsak minden kívánságom ilyen gyorsan sikerülne!

Szép karácsonyt!

Előzmény: chilii (4554)
chilii Creative Commons License 2012.12.17 0 0 4554
Előzmény: bmari62 (4553)
bmari62 Creative Commons License 2012.12.17 0 0 4553

Valamelyik hétvégén adták az ismétlésben Stahl Mézes kocká-ját.

Beírná valaki a receptjét v. hol találom,

Az adásban nincsennek mennyiségek.

Tereza Creative Commons License 2012.11.26 0 0 4552
kludanna4 Creative Commons License 2012.10.26 0 0 4551

Kedves Judit!

Családom szereti a különböző tésztaételeket,de idáig viszonylag ritkán készítettem,mert

mindíg azt hallottam, hogy sok benne a szénhidrát és nem egészséges.

Az utóbbi időben több cikket olvastam arról,hogy ez nem fedi a valóságot.

Azt írták a cikkek szerzői, hogy a tésztafélék egészségesek és nem hízlalnak, ha nem

zsíros feltéteket készítünk hozzá. Ha Önnek vannak zöldségekkel vagy egyéb könnyű

egészséges feltéttel készített tészta receptjei, kérem küldjön néhányat. Azt sem bánnám.

ha megírná véleményét az általam írtakról!

Várom válaszát! Anna

 

irokob Creative Commons License 2012.06.03 0 0 4550

A kérdőív linkje: Kérdőív

 

Kijelölöd az a szót, amire a linket akarod rakni, majd a menüsorban a "végtelen" jelre kattintasz...

A többi már menni fog.

Előzmény: Antónia1987 (4535)
Zitka Creative Commons License 2010.12.02 0 0 4549

ÉN ennél a receptnél azon csodálkoztam, hogyhogy megszilárdult a Stahlnak a zselatin... Ugyanis a kiviben (meg ananászban és más trópusi gyümölcsökben) olyan enzim van, ami meggátolja a zselatin dermedését. Pont ezért pl. zselatinos gyümölcstortához csak konzerv ananászt lehet használni.

 

 

Előzmény: bigabatka (4547)
hopemama Creative Commons License 2010.12.02 0 0 4548

Kedves Bigabatka! Válaszod köszönöm, de az a gondom, hogy a Stahl kivitorta receptben is szerepel tej. Ezért még mindig nem tudom, hogy hol rontottam el?

Előzmény: bigabatka (4547)
bigabatka Creative Commons License 2010.12.01 0 0 4547

Megsütöttem a kivitortát, de sajnos keserű lett, ...

 

Volt benne tej vagy puding?

 

http://hazipraktikak.uw.hu/ko28/ko28.html

 

... A túrót, a tejszínt és a joghurtféléket viszont csak szeletekkel díszítve kínáljuk, mert keserû lesz tõle...

 

Előzmény: hopemama (4546)
hopemama Creative Commons License 2010.11.28 0 0 4546

Sziasztok!

Megsütöttem a kivitortát, de sajnos keserű lett, feltételezhetően a krém miatt. Pedig mindent a receptben leírtak szerint csináltam. Tud valaki segíteni, hogy mit ronthattam el?

A segítséget előre is köszönöm.

covycovy Creative Commons License 2010.06.21 0 0 4545
Megtaláltam, köszönöm.
covycovy Creative Commons License 2010.06.21 0 0 4544
Sziasztok!

Sthal J. egyik receptjét keresem. A TV-ben láttam talán Jun. elején valamikor, A TV2-n. A receptet kerestem az archivumban, de sajnos nem találtam. Édesköményes, csilis ánizsos, sertéskarajos étel volt, egy kis csillagánizzsal, és ánizs likőrrel ízesítve. Ha valakinek lenne tippje, hogy hol találom megköszönném.
Zitka Creative Commons License 2010.05.16 0 0 4543

Úgy érzem, a (gasztro)logika továbbra sem erőssége Stahljucinak...

A mai fűszeres bárányragunál először jól elpárologtatta a borból a folyadékot, majd utána felöntötte vízzel. LOL

 

 

ágika1 Creative Commons License 2010.05.05 0 0 4542
Van valakinek pumpás adagolója? Nekem eddig  macimézes flakon utántöltése vált be a legjobban a gyors egy kanál mézhez.
Előzmény: Zitka (4522)
Zitka Creative Commons License 2010.05.04 0 0 4541

Nno, Stahl Juci is terítékre került a modoros blogon. :-)))

 

http://modoros.blog.hu/2010/05/04/olvasoi_rovat_juci_adj_egy_borspuszit

 

 

komórka Creative Commons License 2010.04.23 0 0 4540
Én kitöltöttem a kérdőivet. Nem egészen ide tartozik, de én nem nagyon hiszek az ilyen jellegű kérdőivekben. A kérdések túl irányitottak és igy a végkövetkeztetés is más lesz, mint ami valójában. Lehet, hogy én más tanulmányokat folytattam, ezért nem tartom jónak ezt a formát, de a kérdések magukért beszélnek.
Előzmény: Antónia1987 (4535)
Tereza Creative Commons License 2010.04.18 0 0 4539

Sztem elindul Stahl J. újabb sorozata a TV2-n.

 

Ma véletlenül odakapcsoltam, és már a műsor szerkesztése  - hogy az egyik recept végefelé beírják, hogy milyen  recept fog következni, ami szerintem  nagyon jó - is ezt mutatta.

 

Zitka Creative Commons License 2010.04.08 0 0 4538
Nekem jokaja.hu révén már megvan. :-)
Előzmény: szepyke (4537)