Keresés

Részletes keresés

GabiZepter Creative Commons License 17 órája 0 0 6442

Tisztelt Szabados Úr!

 

A magam részéről én is jó ötletnek tartom nyakfogom kezdeményezését az aláírásgyűjtésre.

 

Annyival egészíteném ki, hogy meg kellene fogalmazni egy beadványt, ami mellé állnak az aláírók, és meghatároznánk azt is, hogy hová nyújtanánk be?

 

A Facebookon, és az Indexen kialakult vitában számomra nem derült ki, hogy ezzel kapcsolatban az Egyesületnek mi is a problémája: az, hogy ilyen kezdeményezésben egyáltalán nem akarnak részt venni, vagy az, hogy a kezdeményezés nem egyesületi tagtól származik?

 

Amennyiben az utóbbi jelent problémát az Egyesületnek, mint egyesületi tag kérem Szabados Urat, hogy az egyesületi tagok képviseletében, felhasználva a rendelkezésére álló eszközöket, - ügyvédi rendelkezésre állás, tagok adatbázisa, stb. – fogalmazzon beadványt, gyűjtse össze az aláírásokat, és határozza meg a helyeket, ahová a beadványt el kívánják juttatni. Abban, hogy a beadvány mit tartalmazzon, hová és milyen módon kerüljön eljuttatásra a Romasz ügyvédi iroda hathatós segítséget tud adni.

 

Azután, még mindig eldönthető, hogy a nem egyesületi tagok támogató aláírásait kívánják-e csatolni a beadványunkhoz?

 

Válaszát előre is köszönöm.

BARUKA Creative Commons License 19 órája 0 0 6441

Ön, vagy én maradtam le valamiről, vagy valamelyikünknek szöveg értési problémái vannak? Viccel? Most volt kioktatás, miszerint a nem egyesületi tagok csak sztárügyvédet, infrastruktúrát, költségvonzatot, stb, azaz élősködést akarnak a az Egyesülettől! NEM! Köszönjük, mi 11000-en egyáltalán nem akarunk arra a szerencsétlen 1000 károsultra ráakaszkodni akik 12 éve szintén nem jutottak hozzá ellopott pénzükhöz!

1000-en nem egyszer tudtunk már összeülni, és szerencsére helységet is kaptunk a város megértő vezetőjétől, most is így teszünk, és nagy számmal indítjuk az aláírás gyűjtését!

Előzmény: BAUmagnélküli (6440)
BAUmagnélküli Creative Commons License 20 órája 0 0 6440

Az aláírásokat az Egyesületi irodában kell koordinálni, így az ív ezer aláírással indulhat...

Előzmény: BARUKA (6439)
BARUKA Creative Commons License 20 órája 0 0 6439

Felhívás! BAUMAG Károsult társaim! Ettől kezdve vegyük saját kezünkbe ügyünket teljes összefogással, és ne paktáljunk holmi "gittegyletekkel"! Aki akar csatlakozik, aki nem akar az meg hagyjon bennünket a hátráltató hülyeséggel! MI! károsultak tudjuk, hogy mit akarunk, kinek címezni, senkitől nem kértünk sztárügyvédet, méginkább infrastruktúrát, költségtérítést! Megoldjuk az aláírásgyűjtést ahogy elterveztük! Tagtoborzó gittegyletek meg nem kell, hogy kioktassanak, nyugodtan még 20 évig toborozzanak !

BAUmagnélküli Creative Commons License 20 órája 0 0 6438

"Legnagyobb tudomány egy olyan fejléc megalkotása,amely a fekete doboznál

is erősebb, kiállja az összes jogi gazemberség próbáját,minden ellenálláson áthatol..."

 

Ha észrevettétek, hogy a parlament milyen villám gyorsan törvényt alkotott a brókerbotrányok során bennragadt állami pénzek és a politikus bűnözök pénzeinek kimentésére, akkor azt is látnotok kell, hogy ez a törvény ellenünk, és mindazok ellen is irányult, akik az elmúlt húsz év során megtakarításaikat fix kamatokkal és fix futamidőkkel lekötötték, de lejáratkor nem juthattak hozzá megtakarításaikhoz azóta sem. Törvényt az Alkotmánybíróság szentesíthet, helyezhet hatályon kívül, vagy a választópolgárok szoríthatják rá a törvényalkotókat, ha kellő kényszerítő erővel tudnak fellépni. Isten törvényei szentek és sérthetetlenek, de ember által alkotott törvények erejét meg lehet törni, fegyveres fellépésen kívül is. Ha az Alkotmánybíróság szentesíti a megalkotott törvényt, akkor a kárpótlás nekünk is jár! Ha nem, akkor csak a biztosított megtakarítások fizethetők ki, így marad a felszámolás. Az abszolút jogellenes, hogy a "villámgyors törvény" szerint minden brókerbotrány által érintett befektetés harminc millió forintig kifizethető a bankok és így végül is az adófizetők pénzéből. Ezt az Európai Bizottság sem tartja jogszerűnek. Mivel az Alkotmánybíróság is a mindenkori hatalom kezében van, ezért a törvényalkotók megegyezhetnek a bankokkal, beetetve a tájékozatlan választópolgárokat, hogy a kártalanítás senkinek nem fog fájni. Tehát a fejléc megalkotásához szükséges az a bizonyíték, hogy jutottak-e olyan befektetők a pénzükhöz, akiknek sem az OBA, sem a BEVA nem nyújtott volna kártalanítást ha ez a majomszerű fürgeséggel megalkotott törvény nem lép életbe... 

Előzmény: nyakfogom (6435)
egyesületek Creative Commons License 22 órája 0 0 6437

"Kért itt valaki ilyet?"

Hát hiszen másról sem szól a legutóbbi időkben itt kialakult diskurzus az aláírásgyűjtés kapcsán!

Az egyesület szervezze meg a kitudja miért és kinek címzett aláírások gyűjtését, és biztosítson ehhez jogászi hátteret (sztárügyvédet, infrastruktúrát, költségvonzatot meg stb)

Aki nem hajlandó tanulmányozni és értelmezni az egyesület által követett stratégiát, az ne akarjon már beleszólni az egyesület napi taktikai tennivalóiba!!! Természetesen a vélemények építő javaslatokat szívesen fogadjuk, de az arrogáns kioktatást visszautasítjuk különösen Baumag ügyekkel kapcsolatosan!

Azért van egyesületi vezetői felelősség is, mindenfajta kockázatos (kontra-produktív hatásokat kiváltó) kalandor lépéseket a magam részéről én sem támogatnám!

Előzmény: GabiZepter (6436)
GabiZepter Creative Commons License 26 órája 0 0 6436

Nyakfogom azért hajtogatja a saját koncepcióját heteken keresztül, mert másik koncepció, pl. ami az Egyesület részéről ütköztetésere alkalmas lenne, nincs, vagy lehet, hogy van, de az Egyesület nem hajlandó megosztani még a tagjaival sem.

 

Dobbal nem lehet verebet fogni, mondja a közmondás.

 

Szerintem ez tipikusan ide illő.

Rendkívül rossz, alacsony hatákonyságú az Egyesület kommunikációja.

Közgyűlést nem hívnak össze, nehogy még a végén a tagoktól is lehessen ötleteket begyűjteni, na pláne egymás szemébe nézésről már ne is beszéljünk, de máshol fórumozni akar.

 

"Közös cselekvési program" ?  Nem ezt a közös cselekvési programot szorgalmazzák a kívülállók?

Összefognak a tagok és a nem tagok.

De Szabados Úr szótárában csak arról van szó, hogy vagy tag vagy, vagy nem vagy tag.

 

Egyébként az Egyesület Alapszabálya lehetővé a pártoló tagságot is. Ezt nem propagálják.

 

"Be kell látni, hogy Önök közül, akik nem kívánnak belépni az Egyesületbe nem kaphatnak azonos szolgáltatás azokkal,mint akik már hosszú évek óta az egyesület fizető tagjai."

 

Kért itt valaki ilyet?

 

Előzmény: Az elnök (6434)
nyakfogom Creative Commons License 27 órája 0 0 6435

 

Tisztelt Szabados András elnök úr köszönöm válaszát,amit tiszteletben tartok,és

mindnyájunknak ezt javaslom.A közmondás szerint akarata ellenére senkit sem

lehet boldoggá tenni,különben sincs annyi erőnk,hogy széthúzzunk.

Nem kizárt,hogy valaha én is egyesületi tag leszek,és segítek tagokat is toborozni.

Most azonban az erdei kátyúban ragadt baumag szekér rúdjához a nyerges mellé

befogjuk a rudast is.

Köztudott,hogy a szinergetikus-együttesen ható-erők az eredményességet a 

duplával szemben megnégyszerezik.

Elindítjuk tehát az aláírások összegyűjtését.Egy károsult egy lap két oldalán az első helyen szereplő

saját aláírásán kívül  támogatói olvasható aláírását is biztosítja.Ez lehet  100 fő is.

Legnagyobb tudomány egy olyan fejléc megalkotása,amely a fekete doboznál

is erősebb, kiállja az összes jogi gazemberség próbáját,minden ellenálláson áthatol

és végül megállja a helyét a 100 legmagasabb illetékes asztalán is.

A fejléc megalkotásán most gondolkodom,ehhez kérem mindnyájunk ötletét,

és az egyesület,valamint jogászának segítségét.Remélem ezen a ponton találkoznak

akarataink,ami nagy lendületet adna az ügynek

 

Előzmény: Az elnök (6434)
Az elnök Creative Commons License 1 napja 0 0 6434

Nem tudom, miért kell heteken keresztül csak a saját koncepciót hajtogatni, a válasz vagy érthetetlen, vagy nem akarja megérteni.

Mit vállaltam a 2. pontban, amelyhez képest ma sem. és a korábban vállaltakhoz képest semmi változás nincs.

1./Bármely helyen hajlandók vagyunk egy fórum keretében a közös álláspontot megbeszélni. Az egyesületbe a tagsági viszony létrehozása alap követelmény. Közös cselekvési program, érdekképviselet  évi 3800 Ft ellenében a tagoknak jár. A tiszta nyílt beszéd, és egymás szemébe nézés érdekében vállalom, vállaltam a helyszíni konzultációt, a tagsági viszony egyidejű létesítésénak reményében.

2./ A vállalás kerete, amely nélkül az egyesület szolgáltatást nem nyújt:

     A./ Egyesületi tagsági viszony.

    Enélkül "elvileg mindent meg lehet tenni", jót beszélgethetünk, mert  mindenki aki megtisztel megjelenésével az Önök által megjelölt helyen , annak én is tisztelettel minden kérdésére igyekszem választ adni. Be kell látni, hogy Önök közül, akik nem kívánnak belépni az egyesületbe nem kaphatnak azonos szolgáltatás azokkal,mint akik már hosszú évek óta az egyesület fizető tagjai.

 

3./ Sikerdíjas ügyvéd egyesületi tagoknak éves tagdíj ellenében minden Önöket terhelő egyéb költség nélkül, áll rendelkezésre.

Akik nem egyesületünk tagja az ügyvédünkkel magánszemélyként, ügyvédi megbízás keretében kérhet (ha vállalja) képviseletet.

Az egyesület amit érdemlegesen tesz, kezdeményez, azt a honlapon közzé teszi, amelyből ki-ki a saját nevében egyénileg, vagy csoportosan az egyesületen kívül saját felelősségére hasznosíthat. 

 

VÁROM FELHÍVÁSUKAT, HOGY HOL, ÉS MIKOR VÁRNAK, HÁNY KÁROSULT MEGJELENÉSÉRE SZÁMÍTSAK.

 

Előzmény: nyakfogom (6432)
BAUmagnélküli Creative Commons License 1 napja 0 0 6433
nyakfogom Creative Commons License 2 napja 0 0 6432

Tisztelt Szabados András elnök úr ,írását így értem:

1.Önök egy sikerdíjas sztárügyvédet biztotosítanak

2.Mi összegyűjtünk 1.2 millió támogató aláírást

 

Kérem válaszát ,hogy egyetért-e velünk.

Előzmény: Az elnök (6431)
Az elnök Creative Commons License 2 napja 0 0 6431

6425 hozzászólás 2. pontban leírtakhoz tartom magam

 

Előzmény: nyakfogom (6430)
nyakfogom Creative Commons License 2 napja 0 0 6430

     Zakó László: Miért áll a Baumag-ügy? Talán tübb ilyen is volt az országgyűlésben 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=3-i2zZh8FD4

 

kijelöés 

jobb katt

ugrás.......

nyakfogom Creative Commons License 2 napja 0 0 6429

Pontosítás:6425-26-27

nyakfogom Creative Commons License 2 napja 0 0 6428

Tisztelettel kérem Szabados András elnök urat,adja meg végső válaszát az  együttműködéssel

kapcsolatban/6025-26-27,sikedíjas sztárügyvéd,1,2 mmillió aláírás,taglétszám/korábbi telefonbeszélgetésünknek megfelelően.Nekünk nincs vesztenivalónk,semmi nem köti

meg a mi kezünket, szabadon cselekedhetünk,gondolom ez érvényes Önökre is.

nyakfogom Creative Commons License 2 napja 0 0 6427

SIKERES EGYÜTTMŰKÖDÉS ESETÉN A TAGLÉTSZÁM 12000 LESZ.

nyakfogom Creative Commons License 2 napja 0 0 6426

 

 

AZ ALÁÍRÁSOK SZÁMA A CSALÁDDAL,ROKONSÁGGAL,ISKOLATÁRSAKKAL,AZ

ISMERŐSÖKKEL,ÉS SZIMPATIZÁNSOKKAL FELSZOROZVA 1 200 0000 LESZ.

EGYMILLIÓ KÉTSZÁZEZERREL SZEMBESZÁLLNI  NEM LEHET,AZ HENGEREL.

nyakfogom Creative Commons License 2 napja 0 0 6425

1    nyakfogom Creative Commons License 21 órája 0 0 6411


Azért olvastam el a magyar történelemről szóló 24 könyvet/2500 oldal/,hogy választ kapjak
a " régi dicsőségünk hol késel az éji homályban"kérdésre.Megállapítottam,hogy Szent Istvántól
kezdve az összes erős uralkodónk halála után-utód hiányában-a széthúzás,a marakodás ,és hatalmi
harc következménye egy legyengült,erőtlen,magatehetetlen állam lett.
Legyen magunkhoz való eszünk,és a saját jól felfogott érdekünknek megfelelően egy emberként
/egyeület és károsultak/húzzuk ki a tengelyéig sárban ragadt baumag ügyet a sárból.
Az egyesület vezérletével meg kell találnunk azt a lehetőleg sztár ügyvédet,aki sikerdíjért
kijeleöli a jogi utat legalább 100 hivatalos hatalmasság felé.Ez a legnehezebb része a teen-
dőinknek.Amikor ez megvan,utána az 1 millió aláírás összegyűjtését magunknak kell biztosítanunk.
A 19 pénzbefizető hely közül én már Győrben,Zalaegerszegen és Baján látom a károsultak
összehívásának lehetőségét/1550 károsult/.
Fogjuk meg egyszerre mind a 12 ezren a boldogabbik végét,ne huzza ki magát senki,mindenki tegye hozzá az erejét,és tudását.
Newton a nagy fizikus azt mondta:"adjatok egy fix pontot,és kifordítom a földet a helyéről".
Csak az összefogás erejével kaphatjuk meg a most látható 1-2 % helyett az összes elvesztett pénzünket.

 

2

"Az elnök  18 órája    0 0 6413

A magam részéről az ilyen természetű kezdeményezéshez szívesen csatlakozom magam is, és minden tudásommal, és erőmmel támogatom, segítem akár személyesen is, ha erre igény van. Baján 2014.-ben felkérésre két alkalommal is voltam, a helyi szervezők újságban hirdették meg az összejövetel helyét, és idejét, Romasz dr.-ral mentem le saját költségemen. Az egyesület fizette ki a terem bérleteket. Usgyi, lássuk együtt mire megyünk.

Előzmény: nyakfogom (6411)"

3  A fentieket nagy örömmel olvastam,és arra gondolok,hogy mégis csak sikerül közös

erővel/egyesület+nem tagok/  offenzívát indítani egy sikerdíjas sztárügyvéd vezetésével,

és a stratégiáját támogató 12000 aláírással célba érnünk.

nyakfogom Creative Commons License 2 napja 0 0 6424

Fitos István évfolyamtársam a 2.7 millió elvesztését nem tudta feldolgozni,lenyelni,és ebbe belehalt.

Ő-már ha igaz- az égből csak szorítani tud nekünk,és a családjának,de tenni már semmit sem képes.

Az előbb megcsíptem magamat,és megbizonyosodtam,hogy én még élek,ez óriási különbség

a kettőnk lehetőségeit illetően a pénz visszanyeréséért,

Amíg élek addig pedig a veszteségbe nem kívánok  belehalni,sőt lehetetlent nem ismerve

minden ésszerű,racionális eszközt jogosan fel fogok használni,mert a gazemberek csak az első

félidőt nyerték meg, a második félidő a miénk lesz.Rendezőelv:a remény hal meg utoljára.

cp75pp Creative Commons License 2 napja 0 0 6423

Marad tehát a Túlvilág, mivel az AB a mindenkori K. zsebében van. A BAUMAG vezetőség egyébként csak egy strómann volt, egyfajta pre-offshore, még a Kajmán-szigetek előtt, ez a társaság mosta tisztára egy ideig a kárpótlásokból ellopott közpénzeket, a BAUMAG botrányra azért volt szükség, mert ezeket a pénzeket a politikai köztörvényes bűnözők és klientúrái  az országból kimenekíteték, biztonságba helyezték. A Balázs testvére államtitkár volt, a tisztség mind az mszp, mind a fidesz idejében egyaránt politikai tisztségként funkcionált. Na, ezért marad a Túlvilág. Gyerek voltam, amikor láttam a Polip című filmet, a maffia és a politika egy és ugyanaz kishazánkban is.

cp75pp Creative Commons License 2 napja 0 0 6422

Köszönöm.

Előzmény: BAUmagnélküli (6418)
GabiZepter Creative Commons License 2 napja 0 0 6421

Alábbi levelemmel 6419-re szerette volny reagálni, csak kicsit félrecsúszott. Bocsánat.

GabiZepter Creative Commons License 2 napja 0 0 6420

Ez a megosztósdi megy már 12éve.

 

Kár is rá szót pazarolni, csak az a baj, hogy amíg ezen a ki tag, ki nem tag játékon szórakozunk, addig pont a lényeg sikkad el.

 

 

Én csak ezt az egyszerű kérdést tettem fel. 05. 23.án a facebookon Szabados Úrnak.

 

 

"Mivel, az ún. tűntetéseken kívül a hathatós érdek érvényesítésnek számos más módja is létezik, kérem, hogy engem, mint az egyesület tagját, legyen kedves tájékoztatni e helyen arról, hogy az Egyesület, és az Egyesület jogi képviseletével megbízott Romasz ügyvédi iroda milyen lépéseket tervez záros határidőn belül arra, hogy a kialakult helyzetet a javunkra fordítsa, ügyünkre ismételten felhívja a közvélemény, és a döntéshozók figyelmét, hogy a Q károsultakhoz hasonlóan kártalanítást kapjunk."

 

 

 

Választ ugyan nem kaptam, de ebből kinőtte magát egy ki a tag, és nem tag vita, ami pont arra jó, hogy elterelje a figyelmet a lényegről, és ne jussunk érdemben előre.

 

 

 

Előzmény: BAUmagnélküli (6417)
BARUKA Creative Commons License 3 napja 0 0 6419

A magam részéről ellentmondást vélek a két válasz között, bár a reakció egy témára, egy ugyanazon személytől való!

6413 "Usgyi, lássuk együtt mire megyünk." és a 6414 "akik "külsősők" nem várhatnak azonos képviseletet"

Akkor most valójában hogy is állunk? Lesz azonos rendű, rangú összefogás vagy NEM? Ne játszadozzunk tovább, mi az hogy mostoha " külsős", bár 11000-en vannak, meg kedvenc" tag" azaz belsős, , akik 1000-en vannak! Nehogy holnap jobb és bal oldalra osszák az egy cipőben, egy közös célért tenni akarókat!

Én "nyakfogom" ötletét támogatom, mindent megteszek, hogy az aláírók minél többen legyenek!

 

BAUmagnélküli Creative Commons License 3 napja 0 0 6418

"A Wortmann felszámoló úrnak a címére lenne szükségem, meg tudná valaki küldeni?"...Ma éppen egy hónapja készítette Wortmann György, a címét is itt találod:

 

http://www.befszovkare.t-online.hu/pdf/kozbensomerleg2014.pdf

 

 

Előzmény: cp75pp (6415)
BAUmagnélküli Creative Commons License 3 napja 0 0 6417

Az Alkotmánybíróság döntése nem a BAUMAG-ról fog szólni, hanem arról, hogy jogos elvárás-e a pénzintézetektől, hogy a vétlen pénzpiaci szereplők töltsék fel az üres betét- és befektetés biztosítási alapot, vagyis, hogy a pénzintézetek kötelezhetőek-e a brókerbotrányok károsultjainak kármentesítésére, függetlenül attól, hogy védett volt, vagy nem volt védett a befektetésük. Ha az ígért kamatok alapján rangsorolnánk a kártalanítás sorrendjét, akkor a BAUMAG állna az első helyen az ígért átlag másfélszeres jegybanki (bankközi betéti) kamatokkal, jóval utána következne Quaestor az ígért átlagos két és félszeres banki betéti kamatokkal, utolsó helyen pedig "Marcsika befektetési vállalkozása" állna, a jegybanki alapkamatok több mint tízszeresét meghaladó ígéreteivel... globális kártalanítási törvény kell, ha ez nem lesz, akkor csak a "túlvilágon" fognak kárpótolni bennünket...ez a valóság, ezt súlykolják a felelősök 12 éve belénk: vegyük már észre, hogy az ellopott pénzünket végleg elveszítettük, és a tanulságokat levonva kezdjünk új életet nyolcvan évesen, nincstelenül...

Előzmény: kalandor123 (6410)
cp75pp Creative Commons License 3 napja 0 0 6416

Olyan, mintha a középkorban lennék, akkor volt ilyen a magyar jogrendszer... Gondolkoztam azon is, hogy a jogtalanul beszedett adót vissza kellene követelni az államtól, de az adót is csak öt évre visszamenőleg lehet követelni. Az AB időhúzás, jogilag kifogásolhatatlan lesz a törvény, az alkotmánybírák mind politikusok, aki ellenkezőjét állítja, az porhintés. Mindenesetre szemét egy munka. Amíg élek nem fogok az MSZP-re szavazni. Ha megtenném, leköpöm magam. A másikkal is így állok. De ez csak egy puffogás a részemről, gondolom, ettől nem lett senki okosabb, sajnos.

cp75pp Creative Commons License 3 napja 0 0 6415

A MEH szerint a BAUMAG károsultak nem kapnak a BEVA-ból, sem az OBA-ból, ez most már számomra is hivatalos. Arra kellene hivatkoznuk, hogy ítélt bűncselekmény áldozatai vagyunk. De jelen esetben az állami kártalanításból nem kapunk, mivel a BAUMAG Szövetkezet más típusú társaság, mint a Quaestor. Jogászi csűrés-csavarás. Egyébként, ha összeadjuk a 11 év havi tagdíját, akkor még nagyobbnak tűnik a kárunk. A Wortmann felszámoló úrnak a címére lenne szükségem, meg tudná valaki küldeni?

Az elnök Creative Commons License 3 napja 0 0 6414

Megköszönöm mindenkinek a hozzászólást, az akár ingerült, akár kevésbé az, ha tárgyszerű. Az egyesületben tömörültek, és a külsősök is ugyan azt akarják. Meg vagyok arról győződve, hogy egyszerű szótöbbséggel, személyes ad-hok tömörüléssel eredmény nem elérhető, kormányzat politikai nyomásra BAUMAG ügyben hajthatatlan volt, és lesz. Az, hogy idáig jutottunk, a jelenlegi kormány, és az elődök ugyan úgy vastagon közreműködtek, és élvezték az előnyét. Ezt próbáljuk reményeink szerint a jog erejével áttörni. 

 Igen,  gyűjtöm én is az anyagot, mert köztudott, hogy egyetlen kifizető helynek a Magyar Köztársaság költségvetését gondolom. Megköszönnöm mindenkinek, aki az egyesületnél esetleg hiányzó irattal segítséget nyújt.  Az Alkotmány Bíróság az egyesület egy korábbi beterjesztését

376 B/2007. számon már elmeszelte, amelyet dr. Vetró László jegyzett. (részletesen a beterjesztés és az ítélet a honlap 2007. éves fülnél),

Egy komoly anyaggyűjtés eredménye a honlap   Elnök válasza a BEVA -nak 2015 05 11. fülön olvasható. Sok hozzászólónak ez kevés, de lassú víz partot mos. Ez egy vitathatatlan jogalap. Ezért is tettem közzé, NEM TITOK, minden más sem.

Próbáljunk meg közelíteni egymáshoz, de lássák be, hogy akik "külsősök" nem várhatnak azonos képviseletet azokkal, akik az egyesület tagjai, akik immár 10-11 éve fizetik a tagdíja. Nekem elsősorban öértük kell küzdenem, mert ez jogos elvárás.

Még-egyszer. Aki, akik a cé megvalósításához segítséget nyújtanak, köszönet nekik, mert mindenkinek ebből haszna származhat.

 

Előzmény: kalandor123 (6410)
Az elnök Creative Commons License 3 napja 0 0 6413

A magam részéről az ilyen természetű kezdeményezéshez szívesen csatlakozom magam is, és minden tudásommal, és erőmmel támogatom, segítem akár személyesen is, ha erre igény van. Baján 2014.-ben felkérésre két alkalommal is voltam, a helyi szervezők újságban hirdették meg az összejövetel helyét, és idejét, Romasz dr.-ral mentem le saját költségemen. Az egyesület fizette ki a terem bérleteket. Usgyi, lássuk együtt mire megyünk.

Előzmény: nyakfogom (6411)