Keresés

Részletes keresés

hengerlok Creative Commons License 11 órája 0 0 6963

Akinek 13 évi tanulási idő nem volt elég,az előre is befizethet 10 évre,úgy 10-szer nagyobb eséllyel várhatja a ???????????,mert a remény hal meg utoljára.Nem vagyunk olyan gonoszok,hogy a reményt elvegyük bárkitől.

Előzmény: mama 35 (6962)
mama 35 Creative Commons License 18 órája 0 0 6962

 id. Lipcsik Márton úr írásával  abszolút egyetértek, csak a  " jogilag megalapozott, tudatosan felépített stratégia mentén a bíróságokon keresztül  " vezethet az utunk, más lehetőség már nincs!!

Én bízom a B. Károsultak Egyesületében,  aki jogilag összefogja a tagokat és képviselni képes az érdekeinket! Nem értem,hogy a károsultak ezt miért nem fogják fel és miért nem ebbe az egyesületbe tömörülnek,miért próbálnak bonyolult kivihetetlen új utakat keresni, megvalósításuk, létrehozásuk szinte lehetetlen ilyen országosan szétszóródott  károsultakkal!

BAUmagnélküli Creative Commons License 23 órája 0 0 6961

Ebben a percben dobtak be egy meghívót a postaládámba, amely szerint 2016. március 09-én (szerdán) a József Attila Színház színháztermében ismert művészek, bűvészek és zsonglőrök közreműködésével színielőadás lesz, amelytől a rendezők kasszasikert várnak. A belépődíj 3.800 forint. Az első felvonás kezdési időpontja 09 óra, a második felvonásé 10 óra, az előadás vége várhatóan 13 óra.  A műsor számtalan nagy attrakciója közül a leglátványosabb az lesz, amikor a hétpróbás bűvészek a kalapból elővarázsolják a BAUMAG által ellopott pénzünket, amiért véget nem érő vastapsot fognak kapni. A rendezők pontos megjelenést és jó szórakozást kívánnak, hiszen szerintük a siker garanciájához kétség nem férhet!...    

BAUmagnélküli Creative Commons License 26 órája 0 0 6960
nyakfogom Creative Commons License 1 napja 0 0 6959

Anikó Szénási20:01 (3 órája)
címzett: saját magamTisztelt Sényi Miklós!
Anyukám, Szénási Pálné is Baumag károsult. Most kapott egy vastag levelet Öntől, amit betegsége miatt nem igazán tudott értelmezni, csak annyit hogy be kéne fizetni 3.800.-Ft tagdíjat ismételten.Már ezt teszi idestova 13 éve. Érdeklődnék, hogy áll az ügy, most hogy a Quaestor kötvényeseket is elég soványan kártalanítják, egyáltalán van remény ennyi idő után valami kis apró kártalanításra?
Kérem tájékoztasson a fejleményekről, mit reagált Windisch úr a levelükre stb.
Előre is köszönettel: Szénási Anikó

 

 

SZÁMOMRA ÉRTHETETLEN E-MAILOKAT ÍROGATNAK NEKEM.

 

AKI ISMERI ANIKÓ SZÉNÁSIT,VAGY

LIPCSIK MÁRTONT(LÁSD ELŐZŐ LEVÉL)  HÍVJON 92 320 427

 

KÍVÁNCSI VAGYOK KIK ÉS MILYEN CÉLLAL ÍROGATNAK ŐK NEKEM ILYEN ÉRTHETETLEN DOLGOKAT

E-MAILBAN

MIND A KETTŐNEK MEGADTAM A TELEFONSZÁMOMAT,DE MÉG NEM HÍVTAK VISSZA.

 

TALÁN NEM IS MERNEK,MERT VALAMI VAN A FÜFÜK MÖGÖTT.

nyakfogom Creative Commons License 1 napja 0 0 6958

id. Lipcsik Márton <lipcsikmarci@t-online.hu>febr. 11. (1 napja)
címzett: saját magamTisztelt Sényi Úr!
Szándékomban van Önnel egy részletesebb, személyes tapasztalaton alapuló véleményt közölni,  de addig is arra kérem, hogy legyen szíves felhívni Kopp Gabikának a figyelmét, miszerint szombaton a pedagógusok fognak tűnteteni, és a többi meghívott szervezet, vagy személyek a jelenlétükkel a pedagógusok tüntetésének a támogatását lesznek hivatottak elsősorban demonstrálni.
Ha a Baumagosok különböző -a pedagógusok által szervezett demonstrációhoz nem illő- kontrollálatlan hangoskodásukkal különleges figyelmet szeretnének maguknak kivívni, úgy maguk ellen hangolhatják a pedagógusokon kívül a Q-sokat, és más, a pedagógusokkal szimpatizálókat is.
Képzelje el pl. azt az esetet, ha a politika igénye szerint esetleg megjelenő zavarkeltő hőbörgők (akár focihuligánok, vagy csak simán bajkeverők) miatt a a rendőrség beavatkozna, és egy-két joggal felháborodott baumagos is képbe kerülne, úgy az milyen színben lenne tálalva az esti híradásokban, és miként köszönné meg a pedagógus társadalom, hogy a baumagosokra is visszavezethető okból siklott ki az ő jogos és megalapozott igényérvényesítési akciójuk. 
Kopp Gabika, az egyik fő szervezetője ennek támogatásnak tud erről a lehetséges variációról? Felkészült arra, hogy gátat tudjon szabni annak, hogy a baumagosok részéről rendbontásra nem fog sor kerülni? És ha mégis... úgy vállalja-e érte a felelősséget?
Kérem, hogy ezt a figyelemfelhívásomat továbbítsa még időben Kopp Gabikának, kinek nem ismerem az e-mail elérhetőségét, de megdöbbenve olvastam, hogy az egyik facebook bejegyzésében a szombati tüntetést Ő is csak "banzájnak" minősítette. Nehogy Ő maga is úgy viselkedjen, mintha"banzájon" lenne!
Ugyancsak a facebookon olvastam, hogy információkat szeretne a Budaörs környéki egyesületről. 
Nos, én annak az egyik alapító-szervező tagja voltam, és majd beszámolok annak az egyesületnek a céltalanná válásáról, valamint arról, hogy milyen emberi gyarlóságok gyengítik a Baumag károsultak érdekérvényesítési lehetőségeit.
Az érdekérvényesítési lehetőségek között a Patyi István által éveken keresztül szervezett tüntetés-sorozat, valamint petíció-átadások megítélésem szerint többet ártottak a baumagosoknak, mint használtak volna.
Patyi is csak addig élvezte a helyzetét, amíg a tájékozatlan és a "közvetlen forrásból" származó hírekre kíváncsiak voltak a követői, akik még a brüsszeli útját is finanszírozták.
De Patyi adós maradt beszámolni arról, hogy a hívei előtt miért hallgatta el 2003 őszétől, hogy Ő milyen címen kezdeményezett különböző eljárásokat a Baumag cégek bármelyikével szemben, minek eredményeként még menet közben részben "kárpótolta" Őt Balázs, majd pedig   elmúlt évben néhányad magával a külön perének köszönhetően ismét megalapozott előnyt élvezhetett.
Nem véletlen, hogy a Patyi-hívők is elkeseredtek, és szétszéledtek.
Egy dolgot biztosan állíthatok: Ha a második Q-törvényt nem fogják alkotmányellenesnek minősíteni, majd kiterjeszteni a baumagosokra is, úgy a felszámolási eljáráson kívül rekedt károsultak esélye bármilyen megtérülésre: nulla!
A Victor Hugó utcai Egyesület az, amelyik legutolsó lehetőségként az Állam elleni érdekérvényesítési jog reményét a polgári jogi elévülés folyamatos, is ismételt megszakításával még fenntartani látszik.
Nem legalizált csoportosulások tagjai, -legyenek azok bármilyen sokan és legyenek bármilyen hangosak-, még egy törvényesen működő jogállamban sem érhetnék az általuk remélt célt.
Én már 2005-ben hangoztattam, hogy a Baumag károsultak érdekérvényesítésének nem büntető -illetve a polgári jogi alapjai hiányoznak, hanem a politikai akarat.
És ez a politikai akarat-hiány most hangsúlyozottan szembeötlő.
Átgondolta-e már Ön, hogy Zalaegerszegről szervezve meg tud-e mozgatni olyan kritikus tömeget Budapesten, amelyre a pesti utca embere, és a politikai potentátok felkapnák a fejüket? Mert a vidék nálunk semmit nem ér!  Az eseményeknek Budapesten kell történniük, és ott is dőlnek el! Sajnos!
Az a tény, hogy a közösségi hálón néhány tízen-százan egymást bátorítják, és közben minduntalan felvetődik, hogy mikor jutunk már a pénzünkhöz, nem feledteti azt a csömört, amelyet a Patyi-féle demonstrációk váltottak ki a közvéleményből, a politika csinálókból és a gyakorló politikusokból. A baumagosok -többek között éppen Patyi miatt- már évekkel ezelőtt mélyen elásták magukat.
Onnan visszatérni -a mai arrogáns hatalmi tényezők közömbösségét ismerve- nem az utcákon kiabálva vezet az út, hanem jogilag megalapozott, tudatosan felépített stratégia mentén  a bíróságokon keresztül. Mondom mindezt Handó Tünde tevékenységének ismeretében, Polt Péter elfogultságának tudatában, stb. 
Strassbourgot nem érdekli sem a magyar bírósági hierarchia működése, sem pedig a politikai elit érdeke.
Igyekszem egy héten belül ismét jelentkezni.
Addigra talán megismerhetjük a pedagógus tüntetés lefolyását, és eredményét is.
Ha nem titkos, kérem Kopp Gabika e-mail címét is közölni velem, természetesen, ha ahhoz Ő is hozzájárul.
Üdvözlettel: Lipcsik Márton baumag-károsult.

kalandor123 Creative Commons License 2016.02.06 0 0 6957

Az a kérdés jogosan nevezhető-e szócséplésnek a közel 1000 szivoskodás, ha az Alkotmánybiróság az ügyet lezártnak tekinti. Mit lehet tenni még ezután?

Előzmény: akaratosi (6955)
nyakfogom Creative Commons License 2016.02.06 0 0 6956

Nevezd meg a szócséplőket,kíváncsi vagyok kire gondoltál.előre is köszönöm.

Előzmény: kalandor123 (6954)
akaratosi Creative Commons License 2016.02.06 0 0 6955

Ezt a facebookon írták

Az alkotmánybírósági megmozdulás volt a tavalyi évben az Egyesület nem tudom én pontosan hányadik lukra futása.

Minek által a 2015. ápr.17.én az un. Quaestor törvényt kihirdetésre került, (Közlöny) az Egyesületnek már 2015 okt.

22.-én eszébe is jutott beadványt intézni az Alkotmánybírósághoz a törvényt kifogásolandó. A beadvány okt. 26.-án

érkezett meg, és mivel a 180 napos jogvesztő hatáidőből így kifutottak, Dr.Bitskey Botond erre való hivatkozással az

egyesületi beadványt nov. 18.-án elutasította. Mindez olvasható az Egyesület honlapján. Utána kellene nézni, mert az

anyag fellelhető.

kalandor123 Creative Commons License 2016.02.04 0 0 6954

Arról miért nem esik szó, hogy az Alkotmánybiróság 2015 okt. hóban válaszol keresetünkre? A sok szócséplés helyett erre kellene választ követelni. Ha erről elfeledkezünk az ránk jellemző!

akaratosi Creative Commons License 2016.02.04 0 0 6953

köszönöm

akaratosi Creative Commons License 2016.02.04 0 0 6952

igaz minden

nyakfogom Creative Commons License 2016.02.03 0 0 6951

A mi érdekünk egyszerű, világos,szeplőtelen,tisztakezű.Mi a célunkat a tömeg erejével,polgári kezdeményezéssel kívánjuk -egyéni haszonszerzés nélkül ,senkit nem bántva-elérni.

 

Az összefogás erejét,célszerűségét,hatékonyságát előttünk más már bebizonyította.

Ez egy járható út.Ezzel szemben az eddigi a sorozatos jogi zsákutcával (sajnos) soha,senki nem ért el eredményt.

A jogi utat veletek együtt számtalan károsult kipróbált már.Például ott van az 1810 polgárjogi peres esete(közöttük én is),meg a legutóbbi 300 fős vesztett per(azon is mint köztudott nemrég személyenként 80 ezret veszítettetek).

 

Még egy strasburgi bíróságot megjárt személy is vereséggel távozott onnan,amely már a jogi út végső csődjét is igazolja.

 

Tudjuk hogy mi az oka annak ,hogy mindezek dacára mindent elkövetsz,hogy módszerünket eltaposd.Úgy félsz a módszerünktől,mint az ördög a tömjénfüsttől.Miért is?Mi tudják az okát.

 

Naponta hallom ahogy suttognak erről a károsultak.Tudod sokan telefonon tartjuk egymással a kapcsolatot ,ahol sok mindenre fény derül .Ebből csak rövid távon lehet megélni.

 

Sokan örülnénk,ha bemutatnád azt a jövőképet,amit 10 körömmel védesz.Mindenki tudja,hogy mi  az oka a nagy ellenkezésednek.

Nagy kár volt megtámadnod azt az egy igaz embert-aki látva a jogi út többszörösen bebizonyított csődjét-az eddigiekkel szemben más módszert is ki akar próbálni.Ettől-kivételeddel- nagyon sokan jogosan várják az eredményeket.

Kváncsi lennék mit tudsz mondani arra,hogy állandóan gáncsoskodsz.

 

Soha nem piszkáltalak,csinálj amit akarsz,de ne ellenségeskedj folyamatosan mindannyiunk kárára,és ha egyszer már önös érdekből nem segítesz.

 

Legközelebbi támadásod esetén egy nagyobb létszámú károsult jelentkezik be,akik sok konkrétumot tudnak előadni.

 

 

bassus Creative Commons License 2016.02.03 0 0 6950

"Hazai Péter

Ezt Ő most is megismétli.

Követelésünket erre kell alapozni!"

Előzmény: kalandor123 (6946)
nyakfogom Creative Commons License 2016.02.03 0 0 6949

Ezzel a hozzáállással 100 éves korodban sem kapod meg a pénzedet,pedig az én veszteségem 10-szeresét veszítetted el. Próbáljunk meg békében egymás mellett élni még akkor is,ha az összes vesztes kárára fejted ki "áldásos saját hasznú"romboló tevékenységedet.Ha továbbra is ilyen hangot ütsz meg,akkor még mást is közzéteszek.

Tudomásul vehetnéd végre,hogy a bírói,jogi incselkedésed 13 éve maga az ember tragédiája.Hallom az új belépőket azzal édesgeted,hogy 3 éven belül visszaszerzed a pénzüket.Ha a tömeg erejét kipróbálás nélkül  ennyire lebecsülöd -ami az egyetlen reményteli út-akkor remélem nem tartasz igényt sem az így visszanyert pénzre.Tudom ki vagy,és javaslom először békélj meg magaddal.

Nagy bátorság kell ahhoz,hogy a sorozatos kudarcok ellenére így viselkedjen valaki. Ez több mint......................de inkább nem mondom ki.

Előzmény: egyesületek (6948)
egyesületek Creative Commons License 2016.02.03 0 0 6948

Ez bizony így van, halott mert megfojtottad azzal a sok eszement destruktív listáddal, meg egyebekkel.

Előzmény: nyakfogom (6947)
nyakfogom Creative Commons License 2016.02.01 0 0 6947

Úgy látom ez az oldal halott.A facebook baumag károsultak oldala viszont pezseg,pedig korábban ez az oldal kétszer többet tudott.Jelentkezzetek be oda is.

kalandor123 Creative Commons License 2016.01.29 0 0 6946

Annak idején Hazai Péter a Baumag ügyfélszolgálati iroda vezetője mondta: A vagyonzárlat előtt épitő gépek vártak arra, hogy elkezdjék űj lakópark épitését. Ezt Ő most is megismétli. Volt tehát pénze a Baumagnak, azt kell kinyomozni hová tűnt el ez a pénz, ami elég lenne a kártalanitás egy részének fedezésére. Követelésünket erre kell alapozni!

BAUmagnélküli Creative Commons License 2016.01.29 0 0 6945

Már lassan csaknem minden olyan károsult a pénzéhez jut, akik az elmúlt egy év brókerbotrányai miatt bedőlt cégek miatt eddig nem tudták kivenni megtakarításaikat. Már nehogy az legyen, hogy mindenki visszakapja a pénzét, de a BAUMAG károsultjai nem!! A quaestor működtetői sokkal mohóbbak és gátlástalanabbak voltak az ígért kamatok tekintetében mint a baumag: (a QUAESTOR 1,5-2,0%-os banki betéti kamatok idejében 6,55%-ot! ígért, míg a BAUMAG 6-8%-os banki kamat idején csupán 8-12% kamatot ígért). Íme a legújabb fejlemény:

 

http://www.origo.hu/gazdasag/20160129-beva-buda-cash-brokerhaz-hungaria-ertekpapir-karosult.html

 

Kifosztóink (beleértve az állami felelősöket) megérdemelnének egy célzott terrortámadást, hogy kényszerből visszaszolgáltassák ellopott megtakarításainkat...

 

 

nyakfogom Creative Commons License 2016.01.28 0 0 6944

A tömeg ereje az összefogásban van.A nulláról elindulva első számú teendője az itt lájkoló 100 körüli károsultnak az,hogy minél több károsultat elérjünk a tömegerő létrehozása céljából(kapcsolatteremtés telefonon,interneten).Csak ez a 100 fő lehet a "kelesztője" a károsultak felébresztéséhez ebben az országban.Ha ez a mag nem aktivizálja magát a kapcsolatok felvételét illetően,akkor akár 100 évig is ellájkolgathatunk ezen az oldalon,marad a bús magyar élet.A kapcsolat felvételéhez a személyes kapcsolatokon kívül egyenlőre csak 2 módszert(adatsort) említek meg: 1.A fenti táblázat a bíróságokat megjárt 1810 baumag károsult (un.polgárjogi igényesek) adatait tartalmazza 6 sávra bontva,és összesítve.Ez természetesen nem azonos a felszámoló Wortmannhoz bejelentkezettek adataival(az un.hitelezői igényesekkel,azonban ezt is jó lenne megszerezni).A kapcsolattartást segítheti az,hogy megvan a fenti 1810 ember név szerinti adatsora is,a személyenkénti összegekkel együtt(korábban ez utóbbit Koppnak e-mailban már megküldtem).Gondolom Ők a legmotiváltabbak,a leginkább aktivizálhatók,ha egyszer már a bíróságig is eljutottak.Akit érdekel ezt a névszerinti listát elküldöm e-mailban azért,hogy kapcsolatba kerülhessünk(T:92 320 427).Csak név,és összeg látható az 1810-es listán.Az 1810 emberből én 26 telefonszámát ismerem,velük már megbeszéltem az időszerű teendőket(pl.petíció,stb) . 2.Korábban kaptam egy e-mailt az egyesülettől.Mivel nem titkosították a körlevelüket,így hozzám került az 1100 egyesületi tagból 207 károsult e-mail címe is.Kaptam az alkalmon,és azonnal értesítettem e-mailban a 207 embert a petícióról.Koppnak már korábban elküldtem a 207 e-mil címet.

BAUmagnélküli Creative Commons License 2016.01.26 0 1 6943

Ezen a vonalon lehet és kell is továbblépni.

 

http://24.hu/fn/penzugy/2015/04/16/felszamolo-a-baumag-karosultakat-magukra-hagytak/

 

Ellenünk gazdasági bűncselekményt, pénzügyi terrortámadást követtek el. Az államnak kutya kötelessége megvédeni és kártalanítani bennünket! Ne csak az illegális bevándorlókkal foglalkozzanak éjjel-nappal, nekünk a pénzünk visszaszerzése ennél sokkal fontosabb!!!...    

nyakfogom Creative Commons License 2016.01.25 0 1 6942

EZT A FACEBOOKON ÍRTAM VALAKINEK

 

Közismert,hogy a baumag károsultak ügyét illetően én azt tartom egyedüli megoldásnak,ha 1 millió magyar(károsultak,és támogatóik)Orbántól lefelé 100 illetékesnek írásban elküldjük az ÁLLAMPOLGÁRI KÖVETELÉSÜNKET.
E módszer életképességét más személy előttünk már bebizonyította.
Bármilyen egyéb, más okoskodás(pl. bírósági,jogi utak,petíciók,tüntetések,újságcikkek stb.)kellenek ugyan,de ezek "csak" tájékoztatások,és HANGULATI ELEMEK tudnak lenni. Ezek már 13 éve bizonyítottan egyenlők a dupla nullával az ügy végső megoldását illetően.
Miközben én a fent leírt javaslatom kivitelezésén dolgoztam,és már az egyesület elnökét is meggyőztem arról,hogy ez az egyetlen járható út, az elnök is az együttműködéséről nyilatkozott(erről telefonon hangfelvételem is van,majd ide fel is teszem) KÉT DOLOG MIATT FELFÜGGESZTETTEM A A FENTIEK KIVITELEZÉST:
1.Megvártam,hogy mit tud a petíció.Látható,hogy ez is a dupla nullával egyenlő,legfeljebb egy névsort ismerhettünk meg általa. 
2.nagyon rosszkor vesztetek egymásba az elnökkel,emiatt megszűnt az elnök és köztem is a további együttműködés.Ugyanis azt kérte akkor,hogy az őt gyalázó kezdőlap kerüljön le onnan.Ezt kérésem ellenére túl későn vetted le .Pedig egy ilyen központi lebonyolító szervezet nélkül nem megy a szekér.Ott van felszerelt iroda titkárnő,személyzet,jogász,és a minden eddigi történést legjobban ismerő személyek,1100 tag ,és nem utolsó sorban anyagiakkal is rendelkeznek.RÁNÉZTÉBEN EZ EGY MEGKERÜLHETETLEN,IDEÁLIS SZERVEZET LEHETETT VOLNA ÜGYÜNK CÉLBA JUTTATÁSÁHOZ ,DE EZT SIKERÜLT EGO ALAPON ELSZABNI.
Lehet velem flegmáskodni,irreálisan tőlem követelőzni(a 4000 fő jelentkezését a két fórumon láthattad ,emellett nálam telefonon sokan jelentkeztek(mert egyedül én mertem telefonszámot is megadni).A 4 EZRES LISTÁT ELSŐSORBAN AZÉRT VEZETTEM,HOGY AZ EGYESÜLETET ÁLLJON AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉS ÉLÉRE.EZT EL IS ÉRTEM 2 NAPIG,DE A VESZEKEDÉSETEK MIATT MEGREKEDT AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSÜNK. 
Odaadom a telefonszámokat,hogy rákérdezhess az inaktivitások okára-én ezt részben már megtettem-legalább megismered a helyzetet,ÉS NEM ENGEM CSESZEGETSZ A MOSTANI KEVÉS ALÁÍRÁS MIATT.
TARTSÁL EGY KIS ÖNVIZSGÁLATOT IS A FENT LEÍRTAK ALAPJÁN.
MÁR KÉRTELEK NE RAJTAM KÖSZÖRÜLD A NYELVEDET,DE ÚGY LÁTOM EZ KEVÉS VOLT.
NEM AZT A LOVAT KELL ÜTNI AMELYIK HÚZ.
A TÖMEG CSAK EGY MÓDON NÖVELHETŐ.ITT VAGYUNK KB.100-AN.MINDENKI LEGALÁBB 2 EMBERT(KÁROSULTAT,TÁMOGATÓT)JELENTKEZTESSEN,ÉS ÍRJA IDE LE EZEK NEVEIT A KÖVETKEZŐKÉPPEN:
1.SÉNYI MIKLÓS 30 FŐ (A LISTÁBAN SZEREPLŐ 33 ZALAEGERSZEGI FŐ KÖZÜL). EZ HAMAROSAN SOKSZOROZÓDIK(MAJD NÉV SZERINT IS FELSOROLOM ŐKET) 
2.KOPP GABRIELLA (nevek felsorolása) 
3...................... " 
4......................... "
MINDENKI KÍSÉRJE FIGYELEMMEL,HOGY A SAJÁT VONALÁN ELINDÍTOTT TERJESZTÉS LÁNCSZERŰEN FOLYTATÓDIK-E. 
HA EZ A LISTA NEM JÖN LÉTRE,AKKOR ÉN IS ÁTMEGYEK A CSAK OLVASGATÓK/ LÁJKOLGATÓK TÁBORÁBA,egyébként EZ SEHOVA NEM VEZET,ÉS NEM FOGLALKOZOK A BAUMAG ÜGGYEL A TOVÁBBIAKBAN.
AKINEK NEM INGE,NE VEGYE MAGÁRA.
HA A TOVÁBBADÁS NEM VAÓSUL MEG,AKKOR AZ UTOLSÓ SZALMASZÁL IS ELÚSZOTT,LEHÚZHATJUK A ROLÓT.
A T Ö M E G E R E J E A Z Ö S S Z E F O G Á S B A N V A N .ÖSSZEFOGNI PEDIG CSAK A FENTI MÓDSZERREL LEHET. 
M O S T V A G Y S O H A EZT JÓL MEG KELL GONDOLNI.
CSAK ÍGY LEHET ÖSSZESZEDNI AZ 1 MILLIÓS KRITIKUS TÖMEGET
AMELY A GYŐZELMÜNKHÖZ VEZET.

galvin Creative Commons License 2016.01.22 0 0 6941

Üdv!

Ha ez 2004-es anyag, akkor az elmúlt évtizedben ők sem intéztek sok mindent :(

Előzmény: nyakfogom (6940)
nyakfogom Creative Commons License 2016.01.21 0 0 6940

Ez egy 2004-es anyag?

Előzmény: bassus (6939)
bassus Creative Commons License 2016.01.20 0 0 6939

De, itt igen

GAZDASÁG / GAZDASÁGPOLITIKA Baumag-munkacsoport alakul az MSZP-né

lBaumag-munkacsoport alakul az MSZP-nél ...

Előzmény: kalandor123 (6938)
kalandor123 Creative Commons License 2016.01.08 0 0 6938

De a baumagról itt sincs szó

 

Előzmény: fószer57 (6931)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2016.01.07 0 0 6937

A BAUMAG felszámolója mikor jut el idáig, ahová más felszámolók fél éven belül eljutottak?

 

http://24.hu/fn/penzugy/2016/01/07/a-quaestor-felszamoloja-megkezdte-az-ugyfelek-kifizeteset/

BARUKA Creative Commons License 2015.12.31 0 0 6936

BUÉK MINDENKINEK!!!

BAUmagnélküli Creative Commons License 2015.12.31 0 1 6935

2016. legyen végre a BAUMAG ügy megoldásának éve. Kívánom ezt minden károsult társamnak.

nyakfogom Creative Commons License 2015.12.29 0 0 6934

454

Előzmény: nyakfogom (6932)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!