Keresés

Részletes keresés

Az elnök Creative Commons License 17 órája 0 0 7303

Tisztelt E gy e s ü l e t!

Tájékoztatom, hogy "A Victor H. u.-i" egyesületnek van neve: Befektetési Szövetkezetek Károsultjai Érdekképviseleti Egyesülete, és nem az utcáról a grundról szalajtották. Az április 11.-i levelére hivatkozva azóta is várom, hogy Sényi úrral közösen, aki állítólag nagy mágus és ötlet gazda létrehozzák, azt a levelet, amit alá akarnak íratni. Várom továbbá az engedély számmal ellátott aláíró ívet, és a személyiségi adatokat ki, hol, és milyen módon fogja őrizni, őriztetni. Hivatkozom az ELNÖK úr (Demeter István) vállalására, hogy a tagdíj bevétel nagy részét ezekre fogja fordítani. Lássuk....eddig mit mire és mennyi pénzt áldozott eddig.  

A mi egyesületünk elnöksége - mivel ez nem a közgyűlés által elfogadott költségvetési tétel - csak az adatok birtokában tud -e rendkívüli kiadásról dönteni.

Tisztelt ELNÖK (Demeter István) úr! Önt korábban egyesületi elnöki pozicióján kívül, mint megfontolt vállalkozót ismertem meg. Miért vállalta fel, hogy az enyémhez "Az elnök" hasonló ELNÖK nick nevet választotta? Miért kell megtéveszteni, és félrevezetni az olvasókat? Ez az egyesületek látszat szövetségére utalást jelenti, vagy a Befektetési Szövetkezetek Károsultjai Érdekképviseleti Egyesületét kétes értékű hozzászólásaival kívánja égetni?? A vállalkozói piacon a név használaton kívül még mit kell eltulajdonítani, vagy ez a kétes népszerűség sikerének titka? Átadom „Az elnök” nick nevet, használja az  E gy e s ü l et mellett ezt is. Nagy tanítójától a többszörös nick használaton (nyakfogóm, B U MMMMMM, stb) a lázító faragatlan beszólásokon, a blöffön kívül és a honlap kisajátításán kívül mást tanulni nem lehetett.

Sényi úr! Tudom, hogy már hegyezi a billentyűzetét, mert úgysem bírja ki, hogy ne szóljon bele abba is, amihez nincs köze, és nem érintett. „Az elnök” nem volt soha azonos személy pumukli1948;. micimackó513; szemléletfejlesztés; Az egérke és az elefánt; kényszermosoly, egyesületek; Érdeklődő; Victor Hug(jo) stb. Az üldözési kényszerképzetről le lehet állni. Térjen vissza a régi jó megszokott formájához, naponta kreáljon listákat, és hitesse el magával, hogy gyűlik a megtért Sz.battai egyesület révén az egymillió aláírás.

Az új Nick nevem, ha és amennyiben lesz a jövőben értelmes téma, amihez, mint közérdek szükséges hozzászólni, (mert van nevem) Szabados András lesz. Tájékoztatom a nyájas olvasókat, hogy ezzel a névvel jegyzem, írom alá az egyesületünk honlapján megjelent tájékoztatásokat is. Egyesületünk neve: nem VICTOR H. u., hanem Befektetési Szövetkezetek Károsultjai Érdekképviseleti Egyesülete, honlap címe: www.befszovkare.hu. , ami nem azonos a Szövetkezeti Befektetők Érdekvédelmi Egyesülete (Százhalombatta).

Előzmény: E gy e s ü l e t (7301)
nyakfogom Creative Commons License 24 órája 0 0 7302

Üdvözöljük a budaőrsi egyesületet, hogy megszervezi ,és 1 évi próbálkozás után az ellendrukkerek akarata ellenére elindítja az országos aláírásgyűjtést.

 

 

Aki  egyetért azzal,hogy a két egyesület fogjon össze,és így egyesült erővel valósuljon meg az országos aláírásgyűjtés ,kérem itt jelezni .

Jelenlegi létszám 303 fő

 

1.Nyakfogom + 100 fő 

2.risz + 1 fő

3.Elnök + 50 fő tag és azok családtagjai (legalább 150 fő)

 

Előzmény: E gy e s ü l e t (7301)
E gy e s ü l e t Creative Commons License 25 órája 0 0 7301

Tisztelt Károsultak !

 

Sajnálattal közlöm veletek/Önökkel, hogy a budapesti egyesület (Viktor H. u.) a mai napig sem válaszolt a 2016. április 11.-én írt levelemre, melyben arra kértem, hogy fogjunk össze egy országos aláírás gyűjtési akció megszervezésére. Én, illetve az Egyesület azonban a mai napig sem mondott le arról, hogy ez az összefogás megvalósuljon. 

 

Azonban ha a budapesti egyesület ettől elzárkózik, akkor mi saját erőnkből az egyesületen kívüli károsultakkal összefogva elindítjuk ezt az országos aláírás gyűjtési mozgalmat. Hiszen nincs más lehetőségünk, hogy pénzünkhöz jussunk, hiszen élő példa, hogy hiába várunk a felszámoló intézkedésére és az egyéb társszervezetek (hatóság, sajtó, média) támogatására. Tehát csak saját magunkra számíthatunk.

 

Ezért itt én, mint Elnök + 50 fő tag és azok családtagjai (legalább 150 fő) jelentkezünk az aláírás gyűjtő listára. 

 

Továbbá várjuk az egyesületen kívüli károsultakat, hogy csatlakozzanak hozzánk. Email címünk: szbeegy@gmail.com

 

Befejezésül arra kérem a károsult társaimat, hogy mivel nincs más lehetőségünk, mint a fenti módszer, minél előbb fogjunk össze.

 

 

nyakfogom Creative Commons License 1 napja 0 0 7300

 

Gratulálok.

Úgy látom előbb létrejön a károsultak ellenes egyesület,mint maga az aláírás gyűjtés.

 

Ebbe aztán igazán érdemes hatalmas munkát,és energiát befektetni.

 

Az ilyen adok kapok ügyekben egyébként (a bíró rokonom,és a volt osztálytársam főügyész tapasztalatai szerint) a bírói döntést megalapozó legfontosabb kérdés az,hogy ki kezdte az egészet.

 

Nyugodtan bele lehet verni egy milliót az ügybe,és meg lehet várni a 3 év múlva megjelenő ítéletet.

 

Addig aláírás gyűjtéssel a pénzünket is megkaphatnánk,ha mi is összefognánk,és nem aludnának ilyen mélyen a károsultak.

 

Ezen a fórumon megjelent károsultak döntő részével baráti kapcsolat jött létre közöttünk még a 4 ezres lista megjelenése során telefonon ,és e-mailon keresztül.Mintegy 300 ilyen kapcsolatom van.

 

Mostanában sok károsulttal ismét felvettem a kapcsolatot,ígéretet is tettek,hogy jelentkeznek az aláírás gyűjtésre.Láss csodát,összesen 1 károsult jelentkezett.

 

Itt már rég nem a módszer a fő kérdés,hanem az aktivitás hiánya.Az országos aláírás gyűjtést egyedül csak a magasságos atyaisten tudná megvalósítani.Na meg a két egyesület,ha összefogna.

 

A ismerőseim egyébként rettenetesen csodálkoznak azon,ami itt történik.

 

Az valósul meg itt is,mint Mária Terézia .és magyar főurak között a pozsonyi országgyűlésen  a bajorok elleni háború idején:

"életünket és vérünket áldozzuk a királynőért,de zabot nem adunk."

 

Egyetlen mencsvárnak a politikusok meggyőzésével szemben mindenki az aláírásgyűjtést tekintik.

 

Ezt igazolja az is,amit a legutóbbi 3 választásnál tapasztaltam: ugyan nagyon kellett a szavazók tömege a politikusoknak,de mi még akkor sem kellettünk a politikusoknak.A kis ujjukat sem mozdították meg értünk.

 

Nyugodtan lehet írogatni minden hova,én nem ellenzem,de a tömegerőnek  nincs alternatívája.

Előzmény: tüskéskaktusz (7299)
tüskéskaktusz Creative Commons License 1 napja 0 0 7299

Nyakfog! Most már befejezheti. Maga fogalom zavarba van. Én többet nem óhajtok Önnel foglalkozni, Ha Ön nem ismeri be, hogy hibázott, és elszaladt a ló Önnel, valamint sértegetően írogat, akkor találkozhatunk a bíróságon. Elmondom Önnek, hogy akkor még a gatyáját is leperlem Önről. Nem voltam soha véres szájú, de most hangos szájú leszek. Összeszedem mind azokat, akiket megbántott, és mind azt ki printerem amit állított rólam. Személyiség és gyalázás ellen fogok pert indítani, ha nem hagyja abba. Most már az én türelmem is elfogyott, ennyi gyalázkodása miatt, ami nem fedi a valóságot. Figyelmébe ajánlom a BTK. Látom nagyon unja magát, akkor lehet dolgozni az aláírás gyűjtésen, addig sem bánt engem és másokat sem. Előfordulhat, hogy az Ön vonala jön be, nem a miénk, nem az egyesületé. Ez mind benn van a pakliba. A végén majd kiderül. De nem kell bántani egymást. Minél többen lépünk fel, és több formába annál hatásosabb. Engedjen meg még egy gondolatot, mérges fejjel, nem írok átgondolom és másnap mikor lehiggadok és tisztán látok akkor válaszolok.Kimérten, nem vádaskodok, nem alázok meg senkit.Kulturált emberhez méltóan írok viselkedek, mind ahogyan elvárható.Utoljára mondom: nem óhajtok Önnel tovább vitázni, írogatni, ha ezzel figyelmeztetéssel  nem éri be akkor nagyon fog fájni Önnek anyagilag és erkölcsileg is. 

Előzmény: nyakfogom (7298)
nyakfogom Creative Commons License 2 napja 0 0 7298

Te kezdtél el piszkoskodni velem.

 

Sokáig eltűrtem a piszkoskodó írásaidat.

 

Mivel nem hagytad abba a piszkoskodást,ezért megkaptad a beosztásodat.

 

Azt kaptad amit kiprovokáltál.

 

Olyan a mosdó,amilyen a törölköző.

Előzmény: tüskéskaktusz (7295)
tüskéskaktusz Creative Commons License 2 napja 0 0 7297

Tisztelt Baumag Károsult társaim!

 

Biztos már olvasták az alábbi Rogán miniszter úr válaszát. Az utolsó részt figyelmesen olvassák el. Érdekes. Mondtam lassan lépegetünk előre. Nem adjuk fel. Viszont van egy szomorú dolog is. Engem személy szerint nagyon csúnyán alaptalanul megaláztak Sényi úr Nyakfog nick név alatt. Én megírtam a válasz neki, de most azért említem meg, mert ez az ember még semmit nem tett le.Mind az egyesületeket, mind több személyt nagyon csúnyán megalázott, köztük engem is. Ilyen embernek nincs helye a közösségbe. Ö csak bomlaszt. ezért írtam korábban azt, hogy a kicsi csapatot nem bővítjük. Nem szeretnénk, ha ilyen ember közénk kerülne, mert gátolna bennünket a további munkánkba.Az egyesület írta, hogy 80 %-ba ismerte a leírt  7108 alatt Baumag történetet. A maradék 20 % a mi életbiztosításunk. Ezt csak a megfelelő időben fogjuk kiszivárogtatni. Kérem olvassák újra a 7108 alatt a Baumag történetet, és mondjanak véleményt.Mi le mertük írni, és elküldeni akkor Önök miért nem merik a véleményüket elmondani? Folyamatosan informálunk.Ha segíteni kell szólunk. A médiai ismeretség még mindig aktuális.

tüskéskaktusz Creative Commons License 2 napja 0 0 7296

Itt a válasz a beadványunkra.

 

 

Iktatószám: MK ERK/5286/2(2016)                              Üi: dr. Balogh Attila Márton

 

Tisztelt   .................!

 

Rogán Antal miniszter úr nevében szeretném megköszönni levelét, és kérem engedje meg, hogy megkeresésére az alábbiakban válaszoljak.

2010-ben a második Orbán-kormány a választóktól a felhatalmazást kapott többek között a pénzügyi felügyeleti rendszer átgondolására. a 2013-ban hatályba lépett jegybanktörvény alapján immár a Magyar Nemzeti Bank gyakorol szigorú felügyeletet pénzügyi szervezetek és személyek felett. Történt ez többek között azért, mivel a korábban pénzügyi felügyelet végző szervezetek elégtelen, vagy hiányos munkájának révén számos család vesztette el megtakarítását, és esett áldozatul gátlástalan brókercsalásoknak.

Az MNB annak érdekében, hogy ez többet ne fordulhasson elő, széles körben él piacfelügyeleti és fogyasztóvédelmi eszközökkel, és fellép a pénzügyi szolgáltatóknál a fogyasztók jogainak érvényre juttatása érdekében. A Kormány mára rendet tett a brókerpiacon és a Questor-törvény kártalanítja ezen brókercsalások áldozatait, szemben a korábbi kormányokkal, akik soha senkit nem kártalanított.

Megkeresését ezúton is köszönöm.

Budapest 2016.május 5.

Tisztelettel

Illés István

kabinetfőnök.

 

 

 

tüskéskaktusz Creative Commons License 2 napja 0 0 7295

Lotyoka magának a kedves anyukája, meg az, akivel egy ágyba aludt. Annak mondhatja, de nekem nem.közlöm Önnel nincs 15 millióm a Baumagba. Rossz az információja. Nem vagyok tehén, sőt mi több nem vagyok 80-90 kiló. Koromnak és magasságomnak megfelelő a sulyom. Nem is nézek ki rosszul, mint ahogy Ön lefest. Magának nagyon rosszak az információi. Nem vagyok liba, nem csaptam be még senkit, nem nyaltam be, se ki, senkinek. Maga szégyellheti magát. Ilyen alpári mocskos stílusba nincs joga Önnek senkiről írni. Engem soha nem látott, nem beszélt velem hogy veszi a bátorságot hogy ilyeneket írjon rólam. Ilyent még egy  elme - beteg sem engethet meg magának. Ön példálózott az általam tisztelt és nagyra tartott Sándor Máriával.Ö tett és nem bántott meg senkit. Tessék lehet utána csinálni. Ön nagyra tartja magát. el kell indulni az Ön által kitalált aláírás gyűjtéssel, Senki nem akadályozza meg. Ne várjon másokra. Mi is elindultunk a mi általunk felállított céljaink felé, nem vártunk senkire, csináljuk a dolgunkat.

Most viszont utoljára figyelmeztettem nyakfom, ha még egyszer bárkit gyalázni mer, anélkül hogy arra alapja legyen. Összeszervezem azokat az embereket akiket meggyanúsított, és megalázott, a bíróságon fogunk találkozni. Önnek az nagyon fájni fog. Így nem lehet viselkedni, ezért tiltották ki a facebookról is.  

Előzmény: nyakfogom (7285)
nyakfogom Creative Commons License 4 napja 0 0 7294

A világ összes politikusa,és parlamentje vonatkozásában soha nem fordult az elő a világtörténelemben az,hogy egy személy érvényesíteni tudta volna akaratát egyetlen másik személy,vagy pláne más személyek felett.

A parlamenten kívüliek ilyen próbálkozásai pedig a veszett fejsze nyelével azonosak.

A parlamentben minden esetben eddig minden esetben csak a tömeg ereje győzött.

 

Lehet próbálkozni,mint a lottó ötössel,de az esély a politikusok megváltoztatására nulla.

 

Ezzel szemben Seres Mária közéjük vágta a 600 ezer aláírást,és mind  a 263 képviselő úgy vágta hasra magát ,mintha atombomba robbant volna fel.

 

Az már más kérdés,hogy utána a képviselők nagy egyetértésben megegyeztek egymás között a térítéseik felemelésében ,így anyagi kár nélkül megúszták a robbanást.

 

Ennek az átütő erőnek a neve: POLGÁRI KEZDEDEMÉNYEZÉS,ALÁÍRÁS GYŰJTÉSSEL.

Ehhez semmiféle engedélyre nincs szükség.Ez állampolgári jogunk.Utólag meg kifújhatják a port a károsultak seggéből agáncsoskodók.

A magyarokat kopaszra nyírók soha sem kértek előre engedélyt ,az állam pedig díszkíséretet adott a rabláshoz.

Előzmény: tüskéskaktusz (7284)
nyakfogom Creative Commons License 4 napja 0 0 7293

Jöhettek még ezren,mivel az igazság a károsultak oldalán van,egytől egyig minden megsemisültök.

nyakfogom Creative Commons License 4 napja 0 0 7292

 

 

El sem olvastam az írásodat.

Ha netán abban meggyóntad eddigi bűneidet,akkor még gondolkodom a feloldáson,és a kiszabandó büntetéseken.

Már most kijelentem,hogy a győztes csata után a gazember társaiddal együtt egy fillért sem kaptok vissza,mert azt már előre elkártyáztátok.

Előzmény: Márton Lipcsik (7290)
nyakfogom Creative Commons License 4 napja 0 0 7291

Te törpe,hát felébresztett a vérszag te lófejü.

Előttem te=oooooooooooooo vagy régóta+ tarháló,+ a károsultak esküdt ellensége,csak a saját zsebét kívánja ez is megtömni a tagdíjakkal.

Ez hatalmas egyéni perspektíva,de a közösség téged is le fog szarni a végén,az alkalmi 3 zsebbarátoddal együtt.

Már hárman vagytok.Mi ez a 4 ezerhez,vagy az összes magyar károsult millióihoz képest.

Csak egy légypiszoknyian vagytok,ez édes kevés a végső győzelemhez.

A felbőszült milliók lesöpörnek benneteket is a trágyába,ott van a cselekedeteitekhez méltó helyetek.

Előzmény: Márton Lipcsik (7290)
Márton Lipcsik Creative Commons License 4 napja 0 0 7290

Úgy látszik, nyakfogom kizárólag egy srófra járó agya kifogyhatatlan a sajátjaként védjegyzett alpári mocskolódások terén.

Azt hittem, hogy a korábbi visszavonulásom Sényi Úr övön aluli ármánykodásai miatt végleges lesz, azonban a 7285 sorszámon megjelent -az általa nem ismert tüskéskaktuszt becsmérlő-  írását minden fórumozó figyelmébe azzal a céllal ajánlom, hogy az itt található, beteges elmére utaló kifejezésekből vonja le azt a következtetést, hogy ha nem akar ennek a két lábon szabadon járó fertőző kórtünetnek a következő céltáblája lenni, úgy egyszerűen csak figyelmen kívül hagyni.

Tudom, hogy légből kapott, vagy az általa gyártott, megalapozatlan  gyanúsítgatásival szemben ép elméjű ember okkal lépne fel, de akkor számolnia kell azzal, hogy éjszakai fogatlan lotyóvá, a baumag károsultak ellenségévé, stb., stb., vagy mint én: "bolti tolvajláson tetten ért" bűnözővé fog válni.

Nyakfogom maga ismerte be az ominózus írásában, hogy a (bármilyen)  nézeteit nem osztókkal szembeni reakciója "Határtalan, fékeveszett"

Erről az oldalról senki nem tiltható ki, de lássuk milyen eszmecserét fog folytatni saját magával ez az agyalágyult csőlátó, ha a jó érzésű, jó szándékú és tisztességes károsultak átnéznek rajta.

Tekintsük őt a károsultak fekete bárányának, akiről ha jót nem tudunk mondani, a sok rosszat viszont szégyenkezve próbáljuk meg magunkban visszatartani. Hogy mennyire nehéz, erre példa jelen írásom is...

Lipcsik Márton 

nyakfogom Creative Commons License 4 napja 0 0 7289

 

A jogi út teljes csődjére álljon itt 2 példa:

 

1.Míg e sorokat írom,közben szól a Lánchíd rádió,és hallom hogy:

A Questorosok bíróságra adták az MNB felelősségének megállapítására vonatkozó kérelmüket,amit a bíróság most utasított el.Ezért tüntetést szerveznek,ezen kívül a strassburgi bírósághoz fordulnak.

 

2.Egyik sorstársunk ,bizonyos S.G.(aki többet tud a baumaggal kapcsolatos jogról,mint a többi összes tudor) is megjárta Strassburgot.

Ő telefonon elmondta nekem,hogy az az ítélet született Strassburgban,hogy S.G.-nek még csak fellebbezési joga sincs.

Ez igazolja a jogi vonal teljes csődjét.

 

Hát így állunk a joggal kedves károsult társaim, valójában csak időhúzásra alkalmas a jog,amit egyesek szorgalmaznak,miközben lehúzzák a második bőrt is a károsultakról.

Csak az aláírás gyűjtés segíthet rajtunk.

 

Most jelentkezzünk mindnyájan támogatóinkkal együtt az itt újra elindított listába.

 

Legyen most a korábbi 4 ezres listával szemben 10 ezres lista.

 

Ugyanis már az első 4 ezres lista láttán  megadta magát az egyesület,de 10 ezer ember akarata előtt feltétlen meg kell hajolniok,és akkor már kötelesek lesznek az országos aláírás gyűjtést megszervezni.Ez nekik is megváltást jelent,mert ők is károsultak,csak ők külön utakon járnak,és másban spekulálnak.

 

 

nyakfogom Creative Commons License 4 napja 0 0 7288

Te , most  tényleg ,te olyan 80-90 kiós tehén vagy ,ahogy a telefonálótól hallottam,és egy északi gyér fogú banyára hasonlítasz? Szinte alig akarom elhinni,erre azért kíváncsi lennék,hogy igaz-e.

Meg azt is mondták,hogy 15 milliót veszítettél a baumagon.Ezért viszont nagyon sajnállak,fogadd részvétemet.Remélem más probléma már nincs veled.

Előzmény: tüskéskaktusz (7284)
nyakfogom Creative Commons License 4 napja 0 0 7287
nyakfogom Creative Commons License 4 napja 0 0 7286

Valaki azt mondta a minap telefonba,hogy ne törődj azzal a tehénnel.Biztos ismer,és igazat is adok neki utólag.

Előzmény: tüskéskaktusz (7284)
nyakfogom Creative Commons License 4 napja 0 0 7285

Ez a liba teljesen megzakkant, erre bevágtam a sarokba a selejt anyagok közé,mert oda való.

 

A zárt osztályra is be kell juttatni,mert nem csak magára de másokra is halálosan káros.

 

Zaláig bűzlik a szájszagod ,amit magad körül árasztasz.

 

A jog ócska hajója(mindenki meg már 13 éve elsüllyedt a kloakába veled együtt,te mániákus csaló.

 

Ezt mindenki,még a vak is látja,és tudja.

 

Ismerik már  széles e hazában a fékeveszett stílusodat,amit belőlem is te kényszerítettél ki.

 

Most ez egyszer emberedre találtál,ilyen kis pondrók százait csavartam már az ujjaim köré.

 

Azt írtad,hogy nem reagálsz az írásaimra.A szavad kevesebbet ér a gyilkosokénál.

 

Becsókolhatsz egyenként az általad 1000-szer meggyalázott csalóknak is,mer már te is közéjük tartozol.

 

Te is csak imitálod,a károsult létet,igaziból egy kém vagy(seggecském)

 

Te kezdtél piszkoskodni velem.

Három ordenálé gyalázkodásodra először nem válaszoltam,de betelt a pohár,mindennek van határa,de ezeket a határokat  nem ismered.Határtalan ,fékeveszett 

 

Így aztán  megkaptad a beosztásodat.

 

Most lefogadok előre 10 millió erejéig,hogy a joggal  egy légypiszoknyit sem érsz el,csak az időhúzás megy.

 

Már az elején megismertem,és mindenki emlékszik is rá ,hogy milyen véres szájú vagy.

 

Lassan több kárt okozol a baumagosoknak,mint azok,akiknek most nyaltad ki a frissen fostos seggét.

 

Jobb lenne,ha a kedvenc témára fordítanád az energiáidat,és befejeznéd a piszkoskodást,amit te kezdtél el elsőként.

 

Látszik,hogy nagy baj van az idegeiddel is,hamar elszakad a cérnád.

 

Nyugodj bele ,a te munkád szart se ér, csak nyugodtan szórakoztasd magadat,de másokat meg hagyj nyugodtan ,élni te egyesületi bérenc.

 

Mennyit kapsz a károsultak elleni aknamunkádért?Nem szégyelled magadat mások előtt.

 

Már rég el kellett volna süllyedned szégyenedben,a,cselekedeteid miatt,te áruló.

 

Sok áruló fejezte be a bitófán,te is közel vagy hozzá.

 

Én soha sem szóltam be neked,te  vetted a bátorságot a szemtelenkedésre.

 

Te még az élő fába is belekötsz,te szemtelen kergebirka.

 

A baumag történelem süllyesztőjében fogod végezni,ha így folytatod.

 

Most még nagyon kíméletes voltam veled kis lotyóka,de ez nem lesz mindig így.

 

 

Addig kérj bocsánatot a pimaszságaidért,amíg megteheted.

Előzmény: tüskéskaktusz (7284)
tüskéskaktusz Creative Commons License 4 napja 0 0 7284

Te vén varjú, még mindig nem kértél bocsánatot. Csak írod a hülyeségeidet. Nézd meg egy két nap múlva mit teszek fel, én nem csak fröcsögök, hanem dolgozik a kicsi csapat Te meg álmodozol, bilibe ér a kezed és felébredsz. Most már elég volt, a hülyeségekből. Ne szórakozz másokkal.Inkább a tehenekkel ott Zalába társalogj. Jobban jársz.

Előzmény: nyakfogom (7283)
nyakfogom Creative Commons License 4 napja 0 0 7283

 

 

 

 

A jogi út teljes csődjére álljon itt 2 példa:

 

1.Míg e sorokat írom,közben szól a Lánchíd rádió,és hallom hogy:

A Questorosok bíróságra adták az MNB felelősségének megállapítására vonatkozó kérelmüket,amit a bíróság most utasított el.Ezért tüntetést szerveznek,ezen kívül a strassburgi bírósághoz fordulnak.

 

2.Egyik sorstársunk ,bizonyos S.G.(aki többet tud a baumaggal kapcsolatos jogról,mint a többi összes tudor) is megjárta Strassburgot.

Ő telefonon elmondta nekem,hogy az az ítélet született Strassburgban,hogy S.G.-nek még csak fellebbezési joga sincs.

Ez igazolja a jogi vonal teljes csődjét.

 

Hát így állunk a joggal kedves károsult társaim, valójában csak időhúzásra alkalmas a jog,amit egyesek szorgalmaznak,miközben lehúzzák a második bőrt is a károsultakról.

Csak az aláírás gyűjtés segíthet rajtunk.

 

Most jelentkezzünk mindnyájan támogatóinkkal együtt az itt újra elindított listába.

 

Legyen most a korábbi 4 ezres listával szemben 10 ezres lista.

 

Ugyanis már az első 4 ezres lista láttán  megadta magát az egyesület,de 10 ezer ember akarata előtt feltétlen meg kell hajolniok,és akkor már kötelesek lesznek az országos aláírás gyűjtést megszervezni.Ez nekik is megváltást jelent,mert ők is károsultak,csak ők külön utakon járnak,és másban spekulálnak.

 

 

nyakfogom Creative Commons License 4 napja 0 0 7282

Miközben fulladoztok, vergődtök a saját csapdáitokban, nézzük csak meg ,mi a két egyesület rövid,és hosszú távú célja.Mivel erre az alapvető kérdésre a mai napig sem adtatok választ,álljon itt is az igazság:

 

 

1. A  csak pillanatnyilag még   "ELEFÁNT":

-rövid távú célja :    tagdíj gyűjtés,és annak elherdálása.

-hosszú távú célja:   tagdíj gyűjtés,és annak eltüntetése.

 

2. A csak pillanatnyilag még    "EGÉRKE":

-rövid távú célja : országos aláírásgyűjtés megszervezése

-hosszú távú célja: 13 éve a baumag károsultaktól ellopott pénzük visszaszerzése.

 

El lehet dönteni ,hogy melyik egyesület céljai szimpatikusabbak.

 

nyakfogom Creative Commons License 4 napja 0 0 7281

 

 

Az kétségtelen,hogy Pepi az újonc a 7274-ben téged  nevezett találóan genyának,mert a 7271-es írásodra hivatkozik

Ez a genya szó szerintem is jól kifejezi a te lényedet.

Előzmény: Az egérke és az elefánt (7278)
nyakfogom Creative Commons License 4 napja 0 0 7280

 

 

Szerintem pontosan Pepi az újonc  tudja azt,hogy mire gondolt pontosan a 7274-ben,és igaz-e az,amit az alábbi "9"  zakkant  írt a 7278-ban a:

 

1.Az egérke és az elefánt

2.kényszermosoly

3.micimackó 513

4.pumukli1948

5.egyesületek

6.szemléletfejlesztés

7.Érdeklődő2

8.Victor Hugjo

9.Baumagol          

 

Így akar egy nagy pulykának  látszani Az egérke és az elefánt.

Az igaz károsultakkal szemben csak ketten vannak a hamis oldalon,ezért kényszerülnek minél többnek ,és nagyobbnak látszani.

A másik oldalon pedig az igaz emberek kifosztott tömegei állnak. 

 

Pepi az újonc válaszát kérem a fentiekre vonatkozóan

Előzmény: Pepi az újonc (7274)
Az egérke és az elefánt Creative Commons License 5 napja 0 0 7279

Nyakfogom többször említette, hogy az egyesület állítólag azt ígérte, ígéri  tagjainak, hogy három éven belül visszaszerzi a pénzüket.

Ez hazugság! Egy hasonló mondat más irányba való fordítása.

Velem a belépésemkor éppen azt közölte az egyesület vezetése, hogy három éven belül biztos, hogy nem juthatunk a pénzünkhöz. Az időpontot nagyban befolyásolja az egymással szoros kapcsolatban álló felszámolási eljárások jogerős befejezése, és csak azt követően kerülhet sor az Állam elleni perre. Ennek a pernek a végkifejlete a magyar igazságszolgáltatás ismeretében legalábbis borítékolható, a végső döntés minden valószínűség szerint nemzetközi bíróságon fog megszületni. Ezzel ellentétes tájékoztatást azóta sem kaptam, sőt ezt meg is erősítették.

Az egérke és az elefánt Creative Commons License 5 napja 0 0 7278

Pepi az újonc sokunk nevében állapította meg helyesen: "nyakfogom egy zakkant hülye" Egy ilyen sommás és találó jelző ellen nincs semmilyen érvem, azzal egyetértek. 

Én mindkét egyesületben érintett vagyok és innen tudom, hogy melyik az egérke és melyik az elefánt.

Mindkét egyesület vezetése tudja azt is, hogy az általa külön-külön elképzelt pénzvisszaszerzési megoldási mód valamennyi  -kizáró ok hatálya alá nem tartozó-  károsult javát is szolgálni fogja.

Ha tehát valahol találtak, találnak megoldást, annak az egyesületeken kívüli károsultak is élvezhetik majd az előnyeit. És ezzel nyilvánvalóan tisztában van tüskéskaktusz is.

Miután mindkét egyesületben sima tagként már találkoztam a tüskéskaktusz által felsorolt érvek jelentős részével, feltételeztem azt, hogy annak minimum 80%-a mások előtt is ismert. Az én megállapításom azonban nem zárja ki, hogy a dokumentálható információk 100%-ban azonosak.

Tüskéskaktusz is tudja, hogy ha bármit is elér majd a csapatával, az a megoldási mód nem lesz számukra kizárólagos.

Ezért -mármint a 12.000. károsult érdekében- szeretném azt, ha a két "szervezet" szorosabbra fűzné a kapcsolatát, énem pedig azért, hogy egymástól talán már nem is létező titkokat lopjanak.

Nyakfogom -a zakkant!- maga gyűjtené az aláírásokat a két egyesület együttműködése érdekében, és én erről az aláírásgyűjtő ívről beszéltem.

Sokat mondhat az is, hogy nyakfogom az általa megnevezett utolsó napon érdekes módon beírta azt a 100-as számot, amelyet az eredeti, de kudarcba fulladt aláírásgyűjtés során is odabiggyesztett a neve mögé.

Ne tévesszen meg senkit! Ha létezett is az a 100 károsult, azok a petícióhoz adták a nevüket, nem pedig a két egyesület együttműködést szorgalmazó felvetéshez.

Természetesen nem ellenezném a két egyesület együttműködését, sőt már 2012-ben felvetettem, hogy az egérkéhez tartozó tagok lépjenek át az elefánt soraiba, mert az egérke által megfogalmazott egyesületi célok okafogyottá váltak.

A két egyesület eddig sem volt egymásnak riválisa és értelmetlennek tartanám, ha a Victor Hugo utca és tüskéskaktusz kezdene most vetélkedésbe egymással Pepi az újonc szándékai szerint.

Ne vakítsa el a fény Pepit, az újoncot! A fénynek 12.000. károsultra kellene kivetítődnie! Ne vessen hát rá árnyékot az együttműködéssel szembeni álláspontjával. 

nyakfogom Creative Commons License 5 napja 0 0 7277

Te írtad a 7269-ben:

 

"A szójátékokról pedig annyit: a nyakfogomról nekem elsőként is az aláírásgyűjtést nyafogom már mióta! szóösszetétel rögzült."

 

Te töpörödött,ha én egyszer megfogom a nyakadat,akkor elfelejted az összes eddigi károsultak ellenes mesterkedésedet,és könyörögsz ,hogy engedjelek el.

 

Egyébként csodával határos módon a nyakfogom nevet nem én választottam ,hanem az index ezt adta nekem.Én ugyanis a regisztráláskor az erőteljes szót írtam be,de a gép  nyakfogom-ot  írt ki.

Először egy kicsit gondolkodtam mit tegyek,vagy hogy mi ez az egész,de megtetszett.Rögtön arra gondoltam,hogy úgy is szívesen megfognám a gazemberbalázs nyakát,de te is közel állsz hozzá.

 

Előzmény: Az egérke és az elefánt (7269)
nyakfogom Creative Commons License 5 napja 0 0 7276

 

 

Ekkora mafla azért nem vagy ugye?

 

Hol van még az aláírandó ív te bibas.

Ennyire ne tetesd  már hülyének magadat.

 

Megsúgom, az ív a ti feneketek alatt van,azon ültök nehogy kiszabaduljon,mert akkor végetek lesz azonnal.

Azért nem írta alá az ívet a budaőrsi elnök ,mert az még meg sem született,ezt te is jól tudod.

Gábor én téged okosabb embernek ismertelek meg.

 

Előzmény: Az egérke és az elefánt (7268)
nyakfogom Creative Commons License 5 napja 0 0 7275

 

 

Az aláírásgyűjtő listába nem akarsz benevezni? 

Előzmény: Pepi az újonc (7274)
Pepi az újonc Creative Commons License 5 napja 0 0 7274

Kéne az info, mi?

 

Te kisnagy genya, attól függően áll a minősítés rád, hogy a kettős, meg többszereplős személyiséged éppen melyik felét húzod magadra aktuálisan. Nem tudod eldönteni, hogy egér vagy-e vagy elefánt? De ez legyen a te bajod.

 

Nem azt írtad, hogy a 80 %-át tudtátok annak, amit leírt tüskéskaktusz? Kezdtetek valamit a tudásotokkal a károsultak, és nemcsak az egyesületi tagok érdekében? NEM!!!!!!!

 

Eszmecsere? Minek?

 

Vetítsd ki a fényt a  saját köreidben, gazdálkodj abból, amid van, ne nyájaskodj itt, csak azért, hogy aztán más tollaival ékeskedhessél !

 

Egy ilyen nyilvánvalóan zakkant hülyét hitegettetek, aztán most rugdostok élvezettel, mint nyakfogom, tüskéskaktusz felé meg nyalnátok.

 

Ne reménykedjetek, mindenki tudja ki vagy, kik vagytok, és mit csináltok.

 

Reméljük, tüskéskaktusz is tudja ezt.

 

 

 

 

Előzmény: Az egérke és az elefánt (7271)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!