Keresés

Részletes keresés

B U MMMMMM Creative Commons License 1 napja 0 0 7165

 

A  Q csoportban olvastam

 

Éva Mártonmájus 1., 9:33

Minden pénzügyileg károsultnak (Q,Baumag, Buda Cash, Hungária, magánnyugdíj, devizahitel, stb...) össze kellene fogni egyetlen nagy demonstrácóban! Csak a tömegeknek (lásd tanárok) van hatása a változtatásra!

B U MMMMMM Creative Commons License 5 napja 0 0 7164

Ne vegye fel Matolcsy még hónapokig az 5 millióját, menjen börtönbe, mert bűncselekményeket követett el. Az MNB engedélyezte a Quaestor kötvények kibocsátását, az MNB (PSZÁF) vizsgálta a Quaestor Pénzügyi Zrt tevékenységét 2014.dec. 2015. jan. hónapokban , és információm szerint nem tett érdemi hiányosságról észrevételt. Az MNB (PSZÁF) nem akadályozta meg, hogy Tarsoly eladja és visszavegye a Quaestor cégcsoportot. Az MNB (PSZÁF) nem a csődbejelentést meglebegtető Quaestor Hruria Kft ellen rendelte el a zárolást, hanem a Quaestor Pénzügyi Zrt ellen. Az MNB (PSZÁF) nem tett az ellen, hogy a KÜKÜM 3,8 milliárd Ft-ot kivegyen (állítólag zárás után) a Quaestor Pénzügyi Zrt-ből, és ezzel bedöntötte a társaságot, miközben benfentes kereskedést hajtott végre. Az MNB PSZÁF nem tett feljelentést a Quaestor cégcsoport ellen, és így a felszámolási ügyeket a cégcsoport egyes egységeire folytatják le, nem a teljes cégcsoportra vonatkozóan hajtják végre, így a vagyon széthordását nem akadályozza meg. A teljes Quaestor cégcsoport vagyona önállóan elegendő fedezetet nyújthatott volna a cég által megkárosítottak TELJES kártalanítására, de mert a fentiek miatt Matolcsy és az MNB erkölcsi és büntetőjogi felelőssége megáll, az MNB a hiányzó részt bőven állhatta volna, és kellene is állja, mert kárt okozott ebben is.

MNB PSZÁF,ez köözös velünk.

A Q nem képes összegyüjteni 11.000 aláírást,ami most perdöntő lehetne.

Csak 5.000 aláírást tudtak eddig összeszedni,mert ők sem  szervezetten  végzik tevékenységüket.

Ugyan abban a cipőben járnak,mint a baumagosok.

Ezért kell együtt működnie a két baumag egyesületnek.

Ez ilyen egyszerű a gondolatban,de még mindíg vannak, akik gondoskodni igyekeznek arról,hogy ne legyen összefogás a két egyesület között..

tüskéskaktusz Creative Commons License 5 napja 0 0 7163

Olvastam és vártam milyen kommentek lesznek, és hajlandó lesz e valaki aki segíteni akar. Most már látom, hogy a Baumagnak két nagy tábora van. A birkák és a vén kecske kosok, akik a szarvukkal terelgetik a birkákat, mivel nekik nem ügyük, hogy a Baumag károsultak megkapják követelésüket. Példát kellene venni a Q-ról. Nem egymást ba..............ják. Összefognak és meg is lesz az eredmény. A Baumagosoknak még nagyobb fegyverük van, de sem a birkák, sem a bak kecskék nem tudnak olvasni, a közé tett anyagba. Egymást szapulják, ahelyett hogy segítenének ahogy kértem kértük a 7149 beírásba. Minden érdekli Önöket, csak a lényeg nem. Ami a mi kezünkbe van, nem az enyémbe és nem az én érdemem nagyon ütős. Higgyék el nagyot fog szólni. Még egy utolsó mondat lehet továbbra is bennünket cikizni, már minden lepereg rólunk. Tesszük a dolgunkat, megyünk előre, törjük a falat szarvak nélkül. Önök meg kedves birkák, és bakkecskék nyugodtan nyalogathatják a tökeiket, és számolgathatják a szőrszálaikat. Még annyit fölösleges három négy nick néven írogatni, mert a stílusról fel lehet ismerni kedves vén szarvas bakkecske. Az aláírásról annyit, mi lenne a szövege, de ez után jönne. Sajnos csak a Q-ról van mindig szó a többi károsultról meg nincs, gondolkodjanak el miért van így?

B U MMMMMM Creative Commons License 6 napja 0 0 7162

Az egérke és az elefánt=kényszermosoly=micimackó513=pumukli1948=egyesületek=szemléletfejlesztés,Érdeklődő 2,Victor Hug(jo)  

B U MMMMMM Creative Commons License 6 napja 0 0 7161

Egyszóval most azt állítod,hogy a családostól 60.000 baumag  károsult, és a saját tetemes károd(ami miatt saját családod is lesz ar ta a fejedet,és otthagyott saját f osod ban fetrengeni-ezt a saját szádból hallottam),csak mellékes,szóra sem érdemes ügy.Ehhez hatalmas pofa kell.

 

A közös kárunk tehát lényegtelen ,csak az a fontos,hogy a  fejős tehenetek még sokáig tejeljen számotokra.Még hogy társadalmi munka.

 

Végül is saját önző szempontotok szerit igazatok van,mert  a legjobb helyetek az elefántcsont toronyotokban van.Másnak ott nincs helye.Ezt tűzzel,vassal megvéditek.

 

Hát a lelkiismeretetekkel mikor kívántok elszámolni a károsult tömegek előtt?

Mindenki tudja honnan fúj a szél,ezt a dörgést már ismerjük,az igazi okokat már mindenki kívülről fújja.

 

Most,hogy az elefánt 2.embere lettél,azt reméled,hogy 20 év alatt  annyit felszippant az ormányos,ami kamatostól kompenzálja az elvesztett tíz millióidat.

 

Addig térjetek észhez,amíg csak kér a nép.Mert  különben nem ússzátok meg .

 

Miért nem tetszik az,hogy a nyerges mellett ott van a rudas is,és két igavonó húzza a szekeret.

 

Ép ésszel felfoghatatlan a hozzáállásotok,ha csak valamiben nem sántikáltok.

 

A magyar közmondás szerin a hazug embert hamarabb úton érik,mint a sánta kutyát.

 

Az igazság a mi oldalunkon van.Nagy művészet kell a hazugság megvédésére,ami nem is fog sikerülni.

 

A budaőrsi ügyben meg épp eltaláltátok szarva közt a tőgyét.Még nyomozzatok egy kicsit.

Előzmény: Az egérke és az elefánt (7159)
BARUKA Creative Commons License 6 napja 0 0 7160

Van e értelme annak, ha a károsultak egymást csesztetik? Ez biztosan nem visz előre semmit! Viszont, bármilyen gyengécske kísérlet is vezethet aztán eredményre. Véleményem szerint ettől kezdve az ellendrukkereket hagyjuk figyelmen kívül! Igenis kell próbálkozni, és nem a károsult hibája, ha a tolvaj politikusok, bár még magas lovon ülnek nem méltatják válaszra sem. Pontosan így vagyok ezzel én is. Legalább 10-15 próbát tettem minden pártból valakit kiszúrtam. Egyetlen egy olyan semmire nem jó , hát igen megértjük, deee......, szóval vakarózó levél érkezett, de legalább ember számba vett! Viszont, nagyon eredményes sorstársaink is vannak, mint akinek sikerült Schmuck Erzsébetet szóra bírni, és a képviselő asszony előtt le a kalappal! Aztán itt a másik lehetőség amit "tüstéskaktusz"? vetett fel, és ha jól tudom valóban ők nagyon sokat próbálkoznak, talpalnak, feltétlen csatlakoznunk kell és erősíteni ezt az irányt is. Én minden, az érdekünkbe tett lépést támogatok, az előbb említettet is és örülök, hogy megint valaki fölvállalja az aláírások gyűjtését, mint azt előtte "nyakfogom" próbálta. Nem a jó szándékkal megáldott károsultakat kell ostorozni, hanem az itt settenkedő ellenünk munkálkodókat! Nem kényszer, aki nem akar segíteni azokra nem vagyunk kíváncsiak! Akik viszont úgy érezzük, hogy van remény kezdjük végre az együttes, egymást támogató munkát. Hátsó gondolatokkal, önös érdekekből, esetleg haszonhúzás reményében settenkedők már nagy ívben fordulhatnak is, ez a hajó már elment! Jómagam is bejelentkeztem a felszámolóhoz, valószínűleg ő szintén nem ér el semmit az időhúzáson kívül, aztán túl vagyok Magyar György ügyvéden, Monostory  ügyvéden és az eredménytelenség magáért beszél! Ha segítünk magunkon és beerősítünk talán valamit remélhetünk! Kérlek benneteket összefogásra! Idétlen firkászok kíméljenek bennünket ! 

Az egérke és az elefánt Creative Commons License 2016.04.29 0 0 7159

Az egérke (budaörsi egyesület) éppen a saját nekrológját (jogutód nélküli megszűnés) írta, amikor nyakfogom kérésére, ösztönzésére, két nappal a közgyűlés előtt jogszerűtlen módon felvette a napirendi pontjai közé az országos aláírásgyűjtés megszervezését az ötletgazda elképzelése szerint.

Nyilvános levélben megkereste az elefántot (Victor Hugo utcai egyesület) hogy együtt dübörögjenek át minden akadályon, és mutassák meg az oroszlán-falkának (kormányzati erők), hogy ketten mire képesek. Ehhez a felvonuláshoz a lélegeztető gépen lévő egérke minden tőle telhető segítséget megad, ha az elefánt az ormányával felsegíti a hátára. Onnan majd ő megtervezi a csata útvonalát nyakfogom és BUMM iránymutatása szerint.

Az elefántnak csak az erőt, a muníciót és a kitartást kell biztosítani.

Az elefánt meg tudja, honnan fúj a szél, és nem akar többször ugyanabba a hibába esni. Meg kell várni, míg a saját erejüktől öntelt oroszlánok stratégiai hibát vétenek. Ilyen hiba pedig bőven van, csak még nem jött el az idő azok fel-és kihasználására. Lásd legutóbb a Q-törvényt.

Szegény egérkét még az ág is húzza, 2012-es dicstelen közgyűlése óta három elnöki levélen kívül semmit nem tudott produkálni, a legutóbbi közgyűlését bírósági kötelezésre tartotta meg, de az elkövetett számos jogsértés miatt azt meg kell majd ismételni. Arról nem is beszélve, hogy egérke nyakát fojtogatóan szorítja bizonyos kétséges pénzügyi tevékenységek miatti hurok is. Egérke az elefánttól várná a segítséget, hogy a csúfos megsemmisüléstől szabaduljon.

 

B U MMMMMM Creative Commons License 2016.04.28 0 0 7158

kényszermosoly=micimackó513=pumukli1948=egyesületek=szemléletfejlesztés,Érdeklődő 2,Victor Hug(jo)  

meg egyebek

B U MMMMMM Creative Commons License 2016.04.28 0 0 7157

 

Jól gondolod.

 

"akkor minek az egyesület?" Hogy egyesült erővel szervezze meg az országos aláírásgyűjtést.

Előzmény: hunapénz (7151)
B U MMMMMM Creative Commons License 2016.04.28 0 0 7156

Nyakfogom és remény korábban elverte a port Szabadoson, amiért nem vállalta fel egyesületi szinten az aláírásgyűjtés szervezését. Szabados biztosan tudja, hogy miért zárkózott el tőle.

 

Hát ezt mindenki nagyon jól  tudja.A károsultak nem vakok.

Előzmény: Victor Hugfo (7147)
B U MMMMMM Creative Commons License 2016.04.28 0 0 7155

Az is vak, aki nem veszi észre, hogy az egyesület nem  akar csinálni semmit. Ilyen béna kacsa ....

 

Na látod ,már pedzed a lényeget

 

 

Előzmény: Lidérclidi (7148)
B U MMMMMM Creative Commons License 2016.04.28 0 0 7154

 

Az idő ilyenekkel múlik,nem a jó törekvésekkel

Előzmény: Lidérclidi (7148)
B U MMMMMM Creative Commons License 2016.04.28 0 0 7153

Mert előre megmondtam Szabadosnak,hogy csak akkor lépek be hozzájuk,ha országosan az aláírásgyűjtés élére állnak.

 

Látom a kerékkötő lipcsikek még nem tűntek el teljesen.

Előzmény: Lidérclidi (7148)
B U MMMMMM Creative Commons License 2016.04.28 0 0 7152

Majd ha egyszer egymagad megpróbálod az országos aláírásgyűjtés-mint egyetlen reménybeli megoldás-végrehajtásának egyes lépéseit megvalósítani(persze ehhez tudnod kellene mik ezek a lépések,és azt is hogy mi az egyes lépések fontossági sorrendje,értelme),akkor majd megismerkedsz a magyarok istenével,és nem csak térkép lesz e táj számodra.Akkor se vekengni ,se mekegni nem fogsz.

A két egyesület együttműködése létkérdés.

A tömeg ereje pedig az összefogásban van.

Bomlasztani,rontani,ahhoz a dilettáns is ért.

Előzmény: Lidérclidi (7148)
hunapénz Creative Commons License 2016.04.28 0 0 7151

Ja, ja, milyen igazsága is van magácskának. Ennyi erővel minek is csinálni bármit is? Minek is pereskedik az egyesület, hiszen a bíróságokat is meg lehet venni, nyomást lehet rájuk is gyakorolni. Nem elvesztették első fokon a pert tavaly? Ugye nem megmondták, hogy kár bármit is csinálni? Nekik mindig igazuk van. De akkor minek az egyesület?

Minek is az állam elleni pereskedés is, amivel jelenleg a tagságot hitegetik, úgysem lesz abból sem semmi. Ha lesz is kedvező ítélet, úgysem fogja senki végrehajtani, úgy mint a Quaestor törvényt. Aztán majd húsz év múlva még azon fognak pereskedni, hogy hajtsák végre az ítéletet.

Dőljön minden Baumagos nyugodtan már most a kardjába, de előtte lehetőleg ássa ki a saját sírját, hogy ne legyen vele sok gond. Ezzel a felfogással meg az egyesület oszlassa fel magát holnap, de izibe! Ne reménykedjen senki, ne gondolkozzon senki, ne zavarogjon itt senki, majd az egyesület mindent elintéz! Nem ezt szajkózzák 13 éve? És mire jutottak? Semmire! Hát nem megmondták, hogy így lesz?!

Előzmény: Victor Hugfo (7150)
Victor Hugfo Creative Commons License 2016.04.28 0 0 7150

Én meg arra lennék kíváncsi, hogy tüskéskaktusz hány médiának, tv-nek küldte meg a saját anyagát eddig? És ha nem tette, úgy miért ajánlja másoknak?

A közelmúlt eseményei közül érdemes figyelni a pedagógusok jól szervezett (hol rosszul) tüntetéseit, sztrájkjait. Valamint a Q-sokat és Matolcsy ügyeit.

Látott valaki is a kormányoldalon egyetlen személyt, aki elszégyelte volna magát, és akár egy keveset is hosszába tett volna a sztrájkolóknak, vagy ki akarná vizsgálni Matolcsy üzelmeit? 

Annak idején az MSZP nem tett semmit baumag-ügyben, míg az SZDSZ-től felszólalgattak, utóbb pedig a FIDESZ jelentette ki, hogy a baumag ügyben szerinte nincs kormányzati felelősség.

Az ellenzéki oldalon megszólalók ugyanúgy senkik a kormány szemében, mint a baumagosok, vagy vagy bárki más, aki nem a FIDESZ érdekkörébe tartozik.

Az RTL klub több mint egy éve szórja a fekáliát a kormányra, de úgy kenik el az arcukon, mintha fabulon lenne.
Igaza van valamelyik kommentelőnek, hogy csak egy jogerős ítélet kötelezheti a kormányt meghátrálásra. Ilyen ítéletet pedig nem pótol sem egymillió aláírás, sem pedig ezer újságcikk, és minden este egy fél órányi baumagos beszámoló sem.

 

Tüskéskaktusz és a köré csoportosuló ismeretlen számú károsult az alapos helyzetismerete birtokában lát-e a peres eljáráson kívül más megoldást? És ha igen úgy az az aláírásgyűjtés, és a média figyelemfelhívása lenne, amellyel eddig valamely titkolt okból mégsem élt? 

tüskéskaktusz Creative Commons License 2016.04.28 0 0 7149

Olvasom a komenteket, és elcsodálkozom. Ennyi értelmes ember csak az egyesületekkel foglalkozik,ahelyett a saját szekerét tolná tovább. az egyesületek eddig sem csináltak semmit, felmutatni semmit nem tudnak, azon kívül, hogy a tagdíjat beszedte. Most mit várnak még tőle? - azt hiszik majd Ők el tudják érni, hogy kártalanítsák a Baumagosokat? Nem. Most viszont leirom, hogy mivel tudunk előbbre lépni. Média- Média 

sokszor . A következőt kell csinálni: Kimásolni a 7108 számú beírást ami a Baumag története és leküldeni, minden TV adóra azzal, hogy ez igaz, ez elképesztő, így vezettek meg bennünket ? Kérni, hogy foglalkozzanak vele, és kérdezzék meg hogy az említett bizonyítékok mit takarnak. Tessék. Ezzel kell foglalkozni, mert az egyesülettel csak kitörölhetik az alsó felüket, abból nem lesz kártérítés. Annyi segítség minden TV adónak fenn van a netten az elérhetősége.  Kedves Károsultak! Most érdeklődve várom, ki hányszor hova küldte le a cikket egy rövid levél kíséretébe és milyen választ kapott.

Lidérclidi Creative Commons License 2016.04.28 0 0 7148

Íme a "fény kivetítése" egyesületi módra. Zárjon ki mindenki mindenkit mindenből, ez vezet majd a pénzünk visszaszerzéséhez. Nyakfogom egy éve vekeng a Szabados féle egyesület után, nem is értem, miért nem lép már be hozzájuk, aztán kéz a kézbe indulhatnának a fény felé, mert a vége ugyis ez lesz, akár akarják, akár nem.  De addig is a levelezgetésekkel múlik az idő, legalább addig sem történik semmi érdemleges, ez kell Victor Hugonak is. Addig gyomrozzák egymást nagy kölcsönös önelégültségben, amíg napjaik elfogynak, és örömmel szállhatnak sírba, igaz se pénz se posztó, és a fejfájukra ráirathatják: Nem értem el semmit, de legálabb szófostam vég nélkül. Az is vak, aki nem veszi észre, hogy az egyesület nem  akar csinálni semmit. Ilyen béna kacsa után vekengeni csak arra jó, hogy az elnöksége ettől érezheti magát valakinek.

Victor Hugfo Creative Commons License 2016.04.28 0 0 7147

Nyakfogom és remény korábban elverte a port Szabadoson, amiért nem vállalta fel egyesületi szinten az aláírásgyűjtés szervezését. Szabados biztosan tudja, hogy miért zárkózott el tőle.

Nyakfogom ötletére megtette ezt a budaörsi egyesület elnöke, melynek nyakfogom remény és bumm nickek alatt nagyon örült. 

Korábban fel sem merült nyakfogomban, hogy Szabados fogjon össze a budaörsiekkel, most miért várnák el Szabadostól, hogy társuljon ahhoz, amelytől korábban elzárkózott.

Amit a budaörsiek felvállaltak, valósítsák meg, bizonyítsák be, hogy nem a levegőbe beszéltek.

Vagy azt remélték talán, hogy a jogutód nélküli megszűnésre hajtó  40 fős csipet-csapat vállalását majd a tőkeerősebb Victor Hugo utca fogja finanszírozni, és megvalósítani, miközben a babérokat Budaörs aratná le?

Nyakfogomnak is van állítólag egy egyesülete.

Fogjon  össze az a két egyesület, és zárja ki Szabadosékat minden kedvezményből, előnyből, ha a Szabados vezette egyesület ennyire makacs.

Éppen nyakfogom írta, hogy nem lehet boldoggá tenni azt, aki nem akar boldog lenni.

Legyen hát boldog a nyakfogfom és a Budaörs szervezte károsulti csoport.  

B U MMMMMM Creative Commons License 2016.04.28 0 0 7146

Nagyon eredeti,jó gondolat.Ezt az okos gondolatot kellene százezer számra sokszorosítani,klónozni.

Hajrá ,kezdjük el,kezdődjön az aláírásgyűjtés. 

Előzmény: verthad (7143)
B U MMMMMM Creative Commons License 2016.04.28 0 0 7145

Kedveseim nagyon jó gondolat visszafelé tekintéssel is létezik,mert megalapozhatja,és szolgálhatja ez is a jövőbeni történéseket.

Bizony már a taggyűlésen is el kellett volna kezdeni az aláírásgyűjtést,és egy likkal már beljebb lennénk. Emiatt most gyorsítani kell,hogy behozzuk a lemaradást.

Természetesen kíváncsian várják ezen az oldalon rengetegen csak olvasgatók is,hogy Szabadoséknak végre megjön-e már magukhoz (meg hozzánk)való eszük,mert a milliókat csak így lehet visszaszerezni.

Ezt mondja minden sima egyesületi tag is,kivéve a vezetőiket,mert ők tudják,hogy  az állóvíz az ő malmuknak a megfelelő állapot.Ez többet hoz nekik a konyhára.

Előzmény: hunapénz (7144)
hunapénz Creative Commons License 2016.04.27 0 0 7144

Jaaaaaj, ha a nagynénémnek áramszedője lett volna, ő lett volna a hatos villamos. Ugye ezt ismerjük. A mi lett volna ha..., kezdetű mondások nem jók semmire, ugye ezt is tudjuk. Szabadosék lezavarták a közgyűlést hamarjában, mert ez állt az érdekükben. Nem néztek se jobbra, se balra, csak az érdekelte őket, hogy elfogadják az új alapszabályt. Nem akarnak ők semmit, sem aláírásgyűjtést, sem egyéb hathatós intézkedést a károsultakért. Kinek nem világos ez, aki olvassa az itt lévő hozzászólásokat? Budaőrs ne is számítson semmilyen együttműködésre, járja a saját útját.

Előzmény: verthad (7143)
verthad Creative Commons License 2016.04.27 0 0 7143

Örömmel olvasom, hogy újra alakul a Budaörs-i Egyesület és együttműködést javasol és  kér Szabadosékkal. Egy aláírás gyűjtés kezdeményezéséhez erre szükség is van. A károsult tagok az egyesületen keresztül e-mail és lakcím ismeretében elérhetők. Az aláírás gyűjtés megszervezése könnyebben megoldható. Erre pl. az idei közgyűlés is jó alkalom lett volna. Ha a tagoknak megküldött meghívón programként szerepelt volna az aláírás gyűjtés, valószínűleg többen vettek volna részt a közgyűlésen. 

Hajrá Budaörs!

Magdi Fábián Creative Commons License 2016.04.27 0 0 7142

                                                                    Kalász

Igazán jó lenne, azt hiszem mindenkinek, ha a Befektetési Szövetkezetek Érdekképviseleti Egyesülete /Victor Hugó u./ összefogna a budaörsi egyesülettel, mert összetartásban van az

erő, nem pedig az örökös széthúzásban. Itt csak egy célunk van, ha összefogunk, mivel mindenkinek

egy célja van, hogy végre ilyen sok év után a mindenkori kormányok által ellopott pénzünket

visszakapjuk.

Érdeklődő 2 Creative Commons License 2016.04.27 0 0 7141

Nagy Francnak üzenem, hogy nem kaptam meghívót a közgyűlésre, csupán egy ottani tagtól szoktam tájékoztatást kapni a budaörsi egyesületben történtekről. Pont ugyanúgy, mint ahogyan Koppék megosztják egymás között az információikat.

B U MMMMMM Creative Commons License 2016.04.26 0 0 7140

Remélem tévedek,de most lefogadom, hogy a Szabados ,most hogy nyakára tették a kötelet , tessék lássék módon tesz valami látszat semmis javaslatot ,csakhogy lerázza magáról a komoly felszólítást.Pedig akkor úgy összeomlanak,mint egy kártyavár.Elfújja őket a károsultak haragja.Ez csak egy figyelem felhívás volt,prevenció,akár meg is lehet köszönni!

Anatole de Nagy Francz Creative Commons License 2016.04.26 0 0 7139

Miért nem ment el személyesen, akkor nem szorulna informátorokra. Vagy nem látták volna szívesen?

Előzmény: Érdeklődő 2 (7138)
Érdeklődő 2 Creative Commons License 2016.04.26 0 0 7138

Meglepve olvasom a budaörsi egyesület nyilatkozatát az újjá alakulásáról. Ezek szerint egy másik napirendi pontok szerinti közgyűlést tartottak, mint amely meghívót informátorom nekem megküldött.

A jelek szerint még mindig van kitartás és remény a károsultakban.

Ha valaki jelentkezne, aki részt vett a közgyűlésen.... Ossza meg élményeit.

És mi lesz az aláírásgyűjtéssel, ha Szabadosék nem lesznek partnerek?

Budaörs tudja majd finanszírozni a költségeket, és meg tudja szervezni, majd összefogni az országos hálózatot?

Sok sikert hozzá! 

E gy e s ü l e t Creative Commons License 2016.04.26 0 0 7137

Kedves Károsult társaim !

 

Ezúton tájékoztatlak benneteket, hogy a budaörsi egyesület 2016. április 23.-i közgyűlésén újjá alakult. Új tagok belépésével és új vezetőség választással megerősödött. Céljai közé felvette az országos aláírásgyűjtést, mint polgári kezdeményezést. Aki támogatni akarja munkánkat, illetve az egyesület céljaival egyetért az csatlakozzon hozzánk. Email címünk: szbeegy@gmail.com

 

Más: Az új vezetőség első ülésén levelet fogalmazott meg a másik egyesület elnökének, melyben kéri együttműködését. Ezt a levelet az alábbiakban közöljük.

 

 

 

                                                                                            

Tárgy: Együttműködési megállapodás

 

 

Tisztelt Szabados András Elnök úr !

 

Mint ismeretes 2016.04.23.-án újjá alakult a Budaörsi Szövetkezeti Befektetők Érdekvédelmi Egyesülete.

Egyesületünk egyetlen, első számú célja a 13 éves csúfos jogi kudarcsorozat láttán egy új stratégia megvalósítása, az elrabolt pénzünk visszaszerzésére, az országos aláírásgyűjtés, mint polgári kezdeményezés útján. A beszedett tagdíj döntő többségét erre fogjuk fordítani.

A jog útvesztői miatt eddig már bűnösen sok időt pazaroltunk el, amit súlyos felelőtlenség folytatni annak közismert eredménytelensége okán.

 

A közös cél elérése érdekében együttműködési megállapodás megkötését ajánlunk fel Önöknek.

 

Az együttműködési megállapodásunk főbb területei FONTOSSÁGI sorrendben.

  1. Az aláírás dokumentumainak jogilag kifogástalan minőségű megszerkesztése (pl. adatvédelem, stb.)
  2. Egy aktív csapat, egy „kelesztő” aktív tömeg megszervezése (saját tagjaink, internet, index, facebook, stb.)
  3. Átütő erejű aláíró tömeg létrehozása, aktivizálása Magyarországon a károsultak, és támogatóik „felébresztésével”, összefogásával (média, pártok, interpellációk, Pilisinvest, Dunaprofit, Verticalinvest, Pannon Unió, Fundamentum, Baumag, Q,uestor, Budachas, stb). Ez minimálisan 3 millió aláíró és egyben szavazó is.
  4. Körmére kell néznünk a felszámolónak is. A korábbi ügyvédjüknek 13 éves munkájáért a hírek szerint 170 millió Ft-ot ítélt meg a bíróság, ami a pénzünk elherdálásából csak egyetlen példa.

Itt már nincs időnk sokat lamentálni.

 

A jövőbeni együttműködés reményében sürgősen várom szíves válaszát.

 

Százhalombatta, 2016. április 25.

 

nyakfogom Creative Commons License 2016.04.25 0 0 7136

kényszermosoly=micimackó513=pumukli1948=egyesületek=szemléletfejlesztés,

meg egyebek

Előzmény: kényszermosoly (7134)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!