Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

jjulika Creative Commons License 4 órája 0 0 6048

Én már nagyon régen szorgalmazom,hogy a BAUMAG ügyben bűnösnek talált-elítélt emberek hold udvara-családi-rokoni kapcsolatok körül kell keresni a pénzeinket,nem tudom miért nem történt ez meg-és miért tesznek ránk magasról a felszámolók-na és mindenki ,akinek lenne jogusultsága-fizettünk is érte,hogy végre a mi érdekeinket képviselje!!

Előzmény: egyesületek (6045)
micimackó513 Creative Commons License 4 órája 0 0 6047

Ez egy olyan ország, ahol aki tesz valamit, pláne ha az igazsága fáj, azt el kell hallgattatni, le kell járatni, lehetetlenné kell tenni. Ezt a már bevált eljárást folytatja, és veszi a mintát Barta Levente nick nevű a Paradsasvár Kft dolgozója, vezetője is.

Fájó pont a ma még mindig a BAUMAG holdudvarában és az ellopott pénzből élőknek az Egyesület, és annak elnöke Szabados András, akik nem hagyják az állóvízben a lubickolást.

Kellemetlen lehet, hogy a felszámoló polgárjogi igény iránti perében az 5.-ik tárgyalási nap után felveti hogy mi az oka hogy meg sem jelent, mint felperes a tárgyaláson? miért nem képes kellő bizonyítékot benyújtani (ha már ő a sértett, és nem a károsult magánszemélyek) az őt ért kár mértékéről.

A per most 6 hónapra szünetel, és félő, ha nem történik változás, a zárolt vagyon Balázs család részére visszaszáll.  Ki és kit veszteget meg feltételezhetően???

Ahogy el kellett hallgattatni Putyin ellenzéki bírálóját, ahogyan el kellett tüntetni a magánnyugdíj pénztárak 3000 mrd Ft-ját a fiataloknak, ahogy a Klub rádió és az ATV is szálka, a POSTABANK "eltűnt pénze", a BUDA-CASH 100 mrd-os állítólagos hiánya, a Kulcsár ügy elveszett 10 mrd.-jai, és a BAUMAG 41 mrd-ja után nem is érdeklődött lés nem nyomozott, nem kereste senki, csak a személyek bűnössé kikiáltása volt a cél, ez ismétlődik most. 

Az ellenzéki és felderítő munkát végző, túl hangos, és nem tetsző szöveget megengedő civil Egyesületet, de legalább az  elnökét kell megsemmisíteni, elhallgattatni.

Emberek, Károsultak! Ne hagyjátok!

Örüljetzek, hogy legalább valakik még felszínen tartják a reményt, hogy pénzetek megtérüljön.

 

 

Reinkarnált Creative Commons License 5 órája 0 0 6046

T. Egyesületek ! Köszönöm válaszodat. Ez is egy érdekes információ ! Azonban "két malomban őrölünk". Az a link, amit feltettem, az a http://www.mfor.hu/menedzserek/1540.html nem Balázs Gyuláról, hanem Dr. Balázs László nevü, magas pozícióban lévő személyről szól ! Ezért nem értem , hogyan hoztad őket összefüggésbe. ( Talán nem nyílt ki nálad a feltett link ? Üdv...Reinkarnált.

Előzmény: egyesületek (6045)
egyesületek Creative Commons License 6 órája 0 0 6045

DE az ugye nagyon ritkán fordul elő, hogy az azonos vezetéknév mellett az anya neve is azonos legyen egy teljesen kívülálló személy esetében.

Ismerve az ügy részleteit is, megnyugodhatsz ez a Balázs (Gyula) az a harmadik fivér, aki sajnos nem szerepelt a büntetőügy vádlottjai között, mert nem tudták (akarták) rábizonyítani nyilvánvaló bűnrészességét.

Előzmény: Reinkarnált (6044)
Reinkarnált Creative Commons License 7 órája 0 0 6044

Sajnálom, hogy a rendkívül izgalmas, és rendkívül fontos párbeszéd közben jutott eszembe , hogy megosszam kíváncsiságomat az alábbi oldallal kapcsolatban. Én azt FELTÉTELEZEM, hogy a két személynek nincs köze egymáshoz rokonsági szinten, csupán névrokonság,  dehát, én nem tudhatom....Nem ismerem a familiát....Gondoltam, megkérdezem, hátha valaki meg tud nyugtatni.

http://www.mfor.hu/menedzserek/1540.html

Toprongy1 Creative Commons License 8 órája 0 0 6043

Én is merem remélni, hogy Szabados András nincs benne ebben az ügyben olyan mértékben, hogy eladta volna magát, mert ez már azt jelentené, hogy ebben az országban teljes mértékben elszabadult a gátlástalanság, és a fertő.

DE, az biztos, hogy a Baumag vagyon töredéke lehet meg, mert nem véletlen, hogy a felszámolónak kellett ez a 11-év.

Azt sem értem, hogy a 27 millió forintos követelésem,(kamatok nélkül) a felszámoló szerint leolvadt 22 millióra, és végül már 16 milliónál tartunk.

És még fizettünk, a felszámolónak, nem úgy, mint a mostani bróker botrány esetében, ahol állítólag gyorssegélyben részesülnek a károsultak.

Aztán lehet, hogy ez is hazugság, hiszen miniszterelnökünk mondta, hogy nem azt kell figyelni, hogy mit mond, hanem azt, hogy mit csinál.

DE ez a jogi hókusz-pókusz akkor is túlzott, ha a Balázsék menteni akarták a vagyont a felszámoló elöl.

Az hogy nem tudják központilag hogy melyik befektetőnek mekkora kára származott abban a rendőrség is közrejátszott, hiszen ők foglalták le a Baumag számítógépeit, ahol az elsők között kellett volna ezt megállapítani. 

Mert olyan nincs, hogy ezek az adatok nem voltak bent a számítógépekben. És akkor mit csinált a rendőrség is?

 

Szóval nem kellene mindjárt pumuklinak befenyegetni azokat, akik a tűz közelében látják, hogy mi történik, még akkor sem ha pontatlanságok is szerepelnek az írásban, és írója nem tudja használni a jogi halandzsát. Tessék kijavítani, ha úgy látja valami nem stimmel, hiszen én külön örülnék, ha Szabados úr nem lenne benne így ebben az ügyben. 

Mert eljutottunk oda, hogy a károsultból csinálják már a vádlottat, ahelyett, hogy összefognánk.

De hogy nem kaptuk vissza a pénzünket kevés kivétellel, az biztos. És ez Barta úr által tapasztaltakat erősíti.

Az sem véletlen, hogy a felszámoló nem, vagy hiányosan tájékoztat bennünket, és még azt sem közli, hogy mi várható?

Mint ahogy arra sem vette a fáradtságot, hogy amikor átvette az ügyet, akkor tájékoztasson személyesen bennünket, hogy mivel jár egy felszámolás.

Szerintem nem véletlenül, mert sejtette, hogy akik nem tudnak a negyven napról, azokat már akkor ki lehet húzni a listáról.

Most már a bróker üggyel kapcsolatban az is felmerül, hogy a PSZÁF nyakig felelős az ilyen ügyekben, és akkor az államnak kellene intézkedni, mert az hogy nem jól működik a világon a legjobban adóztatott ország ellenőrző szerve, az végső soron az állam hibája.

Előzmény: pumukli1948 (6042)
pumukli1948 Creative Commons License 8 órája 0 0 6042

Kedves Barta Levente!

Hogy ne érje szó a ház elejét a pontatlanságom miatt:

1./ A cég fiók telepe: 2040 Budaörs, 4028/5. hrsz.,Hatályos: 2012.01.26 - 2013.11.22

      Magyarország (Törölve)

2./ A képviseletre jogosult(ak) adata:

      2/1 Balázs László Ügyvezető Hatályos: 2011.12.11 - 2013.11.22 (törölve)

      1112 Budapest, Csenger utca 14. fszt. 1., 

      Megjegyzés: Ma is ez a szálloda budapesti székhelye

     

      2/2 Balázs Gyula Ügyvezető 

      Jogviszony kezdete: 2013.11.22 Képviselet módja: önálló Hatályos: 2013.11.22 - ..

-Ha mint a szálloda vezetője nem tudná:-

Méretadatok
 2012 esztendő: Létszám 44 fő Árbevétel 283 millió Ft. 
 2013 esztendő: Létszám:40 fő Árbevétel 247 millió Ft. Saját tőke:13.771.000.Ft 

                          Mérleg szerint eredmény:21.402 millió Ft

 2014 esztendő: Létszám: 42 fő várjuk a pénzügyi beszámolót 

 2015 esztendő: Létszám: 41 fő 

 

Emlékeztetőül: 2013 november 20.-án mondja ki a Főv. Ítélőtábla Balázs László és társai elleni jogerős ítéletét, amelynek része a gazdasági tevékenységtől történő eltiltás. 2013 nov. 23.-án az új cégtulajdonos, és ügyvezető Balázs Gyula.

 

Ezeket az adatokat csak azért írtam, mert ha mint vezető olyan nyitott szemmel járt és annyi mindenről vél tudomásul bírni, akkor a saját cégéről hiteles ismereteket kívántam nyújtani.

Igaz ez, amikor egy vezető a fától nem látja az erdőt. Ilyenkor mondják, hogy vezetőnek nem alkalmas, de ettől még rágalmazónak jó. A vezetői képességekhez a korrektség, jellembeli erősség nem előfeltétel

 

Előzmény: Barta Levente (6034)
pumukli1948 Creative Commons License 17 órája 0 0 6041

Kedves Barta Levente!

Ebben az országban divat a hazudozás, és a hangulat keltés. Felhívom a figyelmét, ha ír valamiről, azt pontosan a tényekre alapozva tegye, különben  jó esetben nevetségessé válik,  rossz esetben a büntető eljárás keretében kell hamis állításaiért felelni.

 

1./ A P.K.S Hotel (és nem K.P.S) Szolgáltató Kft "f.a".

    Felszámolója: VIENNA CONSULT Könyvvizsgáló és Adószakértő K.F.T. (nem LIKVID-B)

    Felszámoló biztosa: Bajor Lászlóné 2010.06.24-től

    Cégbeli tulajdonosa: AGENDA-H Vagyonkezelő Szövetkezet "felszámolás alatt" [Minősített többségi     tulajdonú tag] Szövetkezet és nem Kft. Itt a felszámoló a LIKVID-B Kft 2013.04.01-től

2./ AGENDA-H tulajdona a Baumag Sratégiai Fejlesztő Szövetkezet (nem Kft, és nem fordítva a              Strétégia Szövetkezet tulajdona az AGENDA-H)

3./ A bűnügyi zárlat alatt, a felszámolási vagyon értékének csökkentése,  és a bevételnek a felszámoló és a hitelezők elöli kimentése okán alakult meg (Hatályos: 2011.12.11) -a szálloda eredeti nevével kísértetiesen hasonló néven (P.K.S. nélkül) Kastélyhotel Sasvár Kft., az a cég, amelynek állításod szerint vezetője vagy.  Az üzemeltetésből adódó bevétel 2011. decembertől mint  tulajdonosnál, Balázs Lászlót,  2012. 02. 11.-től napjainkban is Balázs Gyulát tulajdonosként gazdagítja. Az ingatlan, folyamatosan az évek alatt emelkedő költségeivel, az épület állagának romlásával a felszámolónál maradt. Egy építmény nem ér annyit, mint egy bevétellel bíró szálloda.

     Hogy ez a cég a bűnügyi zárlat. és a felszámolás hatálya ellenére milyen, módon kerülhetett bejegyeztetésre most nem térek ki, mert az egy külön BAUMAG-ra jellemző "eljárási sajátosság".

Erre vonatkozó tények:

Cég neve:Kastélyhotel Sasvár Kft.

Székhelye:1112 Budapest, Csenger utca 14. fszt. 1.

Fióktelep(ek)3242 Parádsasvár, Kossuth utca 1., Magyarország  Hatályos: 2011.12.11 - 

                   3242 Parádsasvár, Rákóczi utca 2., MagyarországHatályos: 2011.12.11 - .

Jegyzett tőke 500.000.-Ft

4./A tag(ok) adatai:

1/1.Balázs László [Kft. társasági tag] (an.: Horváth Rozália)1112 Budapest, Csenger utca 14. fszt. 1.,                      Tagsági jogviszony kezdete:  2011.12.11 - ...Bejegyzés kelte:2011.12.11

1/2.Balázs László [Kft. társasági tag] (an.: Horváth Rozália)1112 Budapest, Csenger utca 14. fszt. 1.,                      Tagsági jogviszony kezdete: 2011.12.08 (Törölve)Hatályos: 2012.02.13 - 2012.02.14

1/3.Balázs Gyula [Kft. társasági tag] (an.: Horváth Rozália)3261 Pálosvörösmart, Hagyóka út 11.,                            Tagsági jogviszony kezdete: 2012.02.14. Hatályos: 2012.02.14 - ..

                     Bejegyzés kelte:2012.02.21. Közzététel időpontja:2012.03.08.

Az, hogy ki, mikor és milyen alkalmakkor járt Parádsasváron, azt Te tudod, és hogy kinek és miért kell félnie a bemutatott cégkivonatból kiderül. A Balázs család a begyűjtött és összerabolt vagyont fosztogatja, és egymás között osztogatja.

 

5./A   Befektetési Szövetkezetek Károsultjai Érdekképviseleti Egyesülete egyébként nincs abban a helyzetben, hogy bármilyen, a Parádsasvári Kastélyhotel értékesítéséhez kapcsolódó jogügyletet megtámadjon, mivel tudomásom szerint  az Egyesület egyetlen tagja sem jelentkezett be a Vienna Consult Kft. felszámolásába, így nem lehet ebben a vonatkozásban képviseleti jogosultsága az Egyesületnek.

 

6./Szabados András 2006. óta a  Befektetési Szövetkezetek Károsultjai Érdekképviseleti Egyesülete elnöke.  Az Egyesületnél évek óta konkrét jogi lépések érdekében folytatja aktívmunkáját, levelez és perel a tagok érdekében, ezekről folyamatos tájékoztatást ad. Az egyesület célja, hogy a tagjai képviseletében a Baumag Stratégiai Fejlesztő Szövetkezetben elveszett pénzük visszaszerzése érdekében minden lehetséges lépést megtegyen.

 

7./ Kedves Barta Levente! Amit az Index 6034 sz hozzászólásodban összehordtál egy minden alapot nélkülöző fogalmazvány, amit talán egy elrontott álmatlan éjszakán ötlöttél ki, miközben a Hold a szemedbe világított és elbűvölte a szürkeállományodat.

Ha üldözési mániád van, menj neurológus orvoshoz és ápoltasd magad, mert neked arra van szükséged. Ez jó tanács, és fogadd meg.

Nem csodálkoznék, ha Szabados András az agyrémedet komolyan venné és feljelentést tenne ellened, mint ismeretlen tettes ellen, hamis vád bűncselekménye  miatt. 

 

 

Előzmény: Barta Levente (6034)
Toprongy1 Creative Commons License 27 órája 0 0 6040

Kedves Barta Levente!

 

Én még nem tértem magamhoz, de nagyon szépen köszönjük ezt a tájékoztatást. Én megpróbálok tanácsot kérni, és attól teszem függővé, hogy mit kéne csinálni.

Az biztos, hogy a pártoknak azonnal el kell küldeni.

Sejtettem, hogy hasonló folyik itt, már 11-éve, ezért tart ez ilyen sokáig.

A rendőrségen esetleg nem lehetne azonnal feljelentést tenni?

Előzmény: Barta Levente (6034)
208D Creative Commons License 27 órája 0 0 6039

Addig kell ütni a vasat amíg meleg!

Tegyenek feljelentést, akinek bizonyítékok vannak a kezében. köszönöm.

Előzmény: jjulika (6038)
jjulika Creative Commons License 1 napja 0 0 6038

Felháborító,semmiféle értesítést nem kapunk-és ha jól látom itt is lejárt a 30 napos határidő !

Mit lehet tenni?  Jó lenne ha nem csúszna ki megint,és nem mi lennénk újból a vesztesek!! 

Előzmény: Barta Levente (6034)
fehér andrea Creative Commons License 1 napja 0 0 6037

Szabos Andrásnak csúszópénzt adnának aki az Egyesület elnöke ?  Ez aztán nagyszerű............

Előzmény: Barta Levente (6034)
nyakfogom Creative Commons License 1 napja 0 0 6036

Kedves Levente!

Egy formulát kérlek adjál meg , amit  kinyomtatva,és kitöltve azonnal

ajánlottan feladunk.A címet is légy szíves megadni.

 

Nagyon ügyes vagy.Köszönöm .

Barta Levente Creative Commons License 1 napja 0 0 6035

Tisztelt sorstársaim!

Azonnal támadjuk meg az értékesítést, tudomásunk szerint nem készűlt el az adásvételi szerződés.

A szállodára volt komoly befektető, aki megadta volna a 2 milliárd forintos árat is, de meg lett félemlítve! Annyit kellene csinálni, hogy kifogást kell benyújtani az illetékes bíróságra. Az érdekvédelmi képviseletünknek lehetősége lett volna 2 milliárd alá nem engedni a becsértéket, és így maximum annak 70%-áig mehetne le a felszámló, amennyiben ezt jelzi a képviseletünk. Ha nyílvánosan újságban meghírdetjük, nem lehet megfélemlíteni az érdeklődőket.

ui.:TEGYÜNK MEG MINDENT A PÉNZÜNKÉRT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Barta Levente Creative Commons License 1 napja 0 0 6034

Tárgy: Soron kívüli intézkedés kérése, a volt

BAUMAG vagyon kimentési kísérlete

Tisztelt Cím!

A lentebb tárgyalt jogügylettel kapcsolatban közérdekű bejelentéssel kívánok élni, amely haladéktalan intézkedést igényel.

A Parádsasvári szállodában dolgozunk (Kastélyhotel Sasvár Kft.) vezetőként, ahol a szálloda jelenleg az K.P.S Hotel Szolgáltató Kft. felszámolási vagyonát képezi. A Szálloda hosszú ideig bűnügyi zár alatt állt, így az értékesítése nem volt lehetséges. A bűnügyi zárlat feloldását követően sem történtek nagy változások, egészen az elmúlt hónapokig.

Előzmények:

A Baumag Stratégiai Fejlesztő Kft. -felszámolója a Mátraholding Kft. (felszámolóbiztos: Worthmann György)- tulajdonában van az AGENDA-H Kft. -felszámolója a Likvid-B Kft. (felszámolóbiztosa: Ádám Éva, ügyintézője: Balogh László), -amely cég tulajdonolja a P.K.S Hotel Kft.-t, felszámolója a Vienna Consult Kft. (felszámolóbiztosa: Bajor Lászlóné, ügyintézője: Bajor Tamás) aki a Parádsasvári Hotelt értékesítette.

A közelmúltban több alkalommal megjelent a szállodában Worthmann György (Mátraholding Kft.), Balogh László (Likvid-B Kft.), Lesztinger Tamás, és megfenyegették a szálloda vezetőségét, hogy ők fogják ezt a szállodát megvásárolni, és örüljünk, hogy eddig itt dolgozhattunk Bajor Tamás jóvoltából. Ezek a személyek együtt, és külön-külön is megjelentek a szállodánkban.

A jogügyletben Balogh László látta el a „postás” szerepét, aki mindig egy PASL630SL német forgalmi rendszámú AMG Mercedes-el jelent meg a szállodánál, és fenyegette meg a főnökünket.

A fenti személyek és Bajor Tamás (Vienna Consult Kft., Bajor Lászlóné felszámolóbiztos fia) közti megbeszéléseknek a lényege az volt, hogy ebben az évben (2014) Lesztinger Tamás és üzlettársai (Worthmann György és Balogh László) megvásárolják a felszámolási eljárás alatt álló, 2 Milliárd Ft feletti értékkel bíró szálloda komplexumot, 400 Millió forintos vételáron. Ehhez a felszámolónak saját felelősségére 3 hirdetés alatt kellett 1,6 Milliárd forinttal csökkenteni a vételárat!

A http://www.befszovkare.t-online.hu/agenda-HYPERLINK "http://www.befszovkare.t-online.hu/agenda-felszamolas.htm"fHYPERLINK "http://www.befszovkare.t-online.hu/agenda-felszamolas.htm"elszamolas.htm -on olvasható Felszámolóbiztos közbenső mérleg beszámolója 2013 december 5. (9. oldalán) a K.P.S Hotel Szolgáltató Kft. vagyonát 2,18 Milliárdon tartják nyílván.

Ahhoz, hogy ez a jogügylet a fenti vételáron létrejöhessen, Bajor Tamás és Bajor Lászlóné 200 Millió forint (csúszópénzt) kért. Így a több ezer károsult a 2 Milliárdos vagyon helyett 400 Millió forinttal kénytelen beérni.

Ezen felül Szabados Andrást, a Befektetési Szövetkezetek Károsultjai Érdekképviseleti Egyesülete elnökét is tájékoztatták a vételi szándékukról, és megállapodtak, hogy az érdekképviseleti Egyesület nem fogja támadni az adásvételt. Megállapodás szerint Szabados Andrásnak Balogh László a szerződéskötés jogerőre emelkedésekor fogja átadni a kialkudott csúszópénzt.

Balogh, Worthmann, és Lesztinger azon az állásponton vannak, hogy ha a fentiekből adódóan bármilyen felelősségre vonásra kerül sor, vagy az adásvétel az egyességtől eltérően jönne létre, és az hátrányosan érinti a vásárló felet, úgy betámadják Bajor Tamást és Bajor Lászlónét, akik magánvagyonukkal felelnek az okozott kárért.

A pályázatban megjelölt kapcsolattartónak, Szakács Andrásnak (Vienna Consult Kft.) az volt a feladata, hogy Lesztingerékhez irányítsa az érdeklődőket, mondván, hogy ők kalauzolják körbe a Parádsasvári Szállodában.

Javasoljuk:

az ügyben érintettek, általunk megjelölt személyek kihallgatását, híváslisták lekérését

a Pest Megyei Bíróságon az adásvétel –szerződés vélelmezhető keltétől (2014.12.09) számított- 30 napon belüli megtámadását

házkutatások tartását a megnevezett személyek lakhelyén, és a bankszámláik átvizsgálását

az adásvételi szerződés haladéktalan beszerzését

Vonatkozó jogszabály, BH:

49.§ (5) Ha a felszámoló a vagyontárgy értékesítése során az e törvényben foglalt - az értékesítés formáira és a közjegyző igénybevételére vonatkozó - rendelkezéseknek nem tesz eleget, az érdekelt fél az értékesítéstől számított 30 napon belül az értékesítés - így különösen a pályázat, árverés - eredményeként megkötött adásvételi szerződést a bíróságnál [6. § (1) bek.] keresettel megtámadhatja. E határidő elmulasztása jogvesztéssel jár.

(6) Ha a felszámoló a vagyontárgy értékesítése során az elővásárlási jog figyelembevételére vonatkozó kötelezettségének nem tesz eleget, az elővásárlásra jogosult az (5) bekezdésben foglalt jogvesztő határidő alatt keresetével a bírósághoz [6. § (1) bek.] fordulhat.

  A törvény ismét speciális, csak a csődtörvényben szabályozott perindítási lehetőségeket szabályoz. Ezekkel a perekkel kapcsolatos legfontosabb kérdések a következők:

Jogvédelmi eszköz: kifogás vagy per

A sérelmet szenvedett fél – különösen, ha hitelezőről van szó – gyakran kifogást nyújt be a bírósághoz a felszámoló intézkedése ellen. A bírói gyakorlat már kialakult (ld. közzétett BH.), mely szerint csak perben lehet az igényt érvényesíteni. A perben a szerződést kötő feleket kell alperesként beperelni, közte az „fa” céget. A felszámolót nem lehet a szerződés érvénytelenségének megállapítása iránti perben marasztalni, ezért a felszámoló szervezetet nem kell perelni.

Annak nincs akadálya, hogy a felszámoló szervezet ellen ebben a perben kártérítési igényt érvényesítsenek, ebben az esetben tárgyi keresethalmazat keletkezik, s a felszámoló szervezetnek is alperesként kell szerepelnie.

Érdemben ugyan nem dönthet a kifogás alapján a bíróság a szerződés érvénytelenségéről, de ha a kifogás alapján megállapítja, hogy a felszámoló súlyosan megsértette az értékesítésre vonatkozó előírásokat, akár fel is mentheti a felszámolót a tisztségéből.

BDT.2008.1809. A felszámolási eljárásban történt vagyonértékesítés során kötött szerződést feltűnő értékaránytalanságra hivatkozással a hitelező megtámadhatja. A feltűnő értékaránytalanság vizsgálata során abból kell kiindulni, hogy a forgalomban elérhető legmagasabb vételár nem azonos a vagyontárgy piaci értékével, hanem a Csődtv. által előírt nyilvános értékesítési formák alkalmazásával elérhető legmagasabb árat jelenti. A felszámolási eljárás során megkötött adásvételi szerződés feltűnő értékaránytalanság címén történő megtámadása akkor lehet eredményes, ha a szerződést megtámadó személy bizonyítja, hogy a nyilvános és szabályos értékesítés mellett elért vételárnál a szerződéskötés időpontjában nyilvános és szabályos értékesítés mellett lényegesen magasabb vételár lett volna elérhető, például a nyilvános értékesítés másik formájának alkalmazásával.

Az érintettek telefonszámai:

Worthmann György 06 (1) 887-49-30

Bajor lászlóné 06 (1) 371 0099

dr. Bajor Tamás 30/241 2238

Balogh László 20/205 9214

Ádám Éva 06 (1) 302-5790

Szakács András 06 (1) 204-3140

Arra kérnénk önöket, hogy a fenti jogügyletet, vagyis a nyilvános pályázatot a törvényi lehetőségeknek megfelelően, az adásvétel vélelmezhető keltétől (2014.12.09) számított 30 napon belül támadják meg, és az adásvételi szerződést szüntessék meg, és a jelzett törvényszegéssel kapcsolatban minden hatáskörükbe vonható eszközzel fellépni szíveskedjenek.

 

 

Kapják az érintettek, és az alábbiak:

Legfőbb Ügyészség

Pest Megyei Főügyészség

Fővárosi Főügyészség

Budapesti Nyomozó Ügyészség

Befektetési Szövetkezetek Károsultjai Érdekképviseleti Egyesülete

Dr. Icsu Róbert

Dr. Romasz Árpád

Dr. Monostory Attila

 

 

 

 

Üdvözlettel a szálloda nevében, és a hitelezők érdekében!

Toprongy1 Creative Commons License 2 napja 0 0 6033

Az a baj, hogy most is fizetjük az egyre csak sokasodó adókat. És ami még nagyobb baj, hogy talán mi magyarok fizetjük egész Európában a legtöbb adót, a legkisebb fizetéssel.

Talán még Romániában és Albániában van kevesebb fizetés.

És ezekért az adókért az állam tényleg nem látja el feladatát. Valóban ki kellene használni ezt a Buda-Cash ügyet.

Meg talán politikailag most alkalmas az is, hogy remélhetőleg, ez a pénzbegyűjtő kormány leszálló ágban van.

jjulika Creative Commons License 2 napja 0 0 6032

Tökéletesen egyetértek- minden képen felelősségre kellene vonni a mindenkori kormányt és ugye az ilyen pénzbefektetéseket

 ellenőrző szervezetet a mi időnkben a PSZÁF,na és a mostani MNB-ot !  De én bizony úgy látom,hogy a megérdemelt büntetésüket töltő 

kárunkat okozókat -bűncselekményt elkövetőket is számon kellene kérni,hogy miből éltek úgy ahogy,és a családtagjainak,rokonainak miből van a vagyonunk-miközben a mienk-amit rájuk bíztunk sehol sincs! A mostani Buda-Cash ügyet ki kellene használni,hogy felelevenítsük a mi kárunkat is a feledékeny törvény csinálók között!  Mi abban az időben adót fizettünk -kinek?-miért nem tesznek több mint egy évtizede semmit??? 

Előzmény: Toprongy1 (6031)
Toprongy1 Creative Commons License 3 napja 0 0 6031

Persze, hogy nem jut eszükbe, mert a Baumag és társai kirablásában már az egész gárda benne volt, mint tudjuk.

Azt hiszem, hogy most kell megint minden pártnak írni egy szép levelet, elküldve sok újság szerkesztőségébe.

Bár, mint a polip azt hiszem a csápok mindenhova elérnek.

Mit várunk egy olyan kormánytól, amelyik cirkuszügyi államtitkárt nevez ki.

Hallgattam az egyetlen betelefonálós műsort, és a mostani brókerbotrányhoz még mindig nagyon kevesen szóltak hozzá, pedig itt már a mi tizenháromezrünkhöz képest, kb. százezer emberről, és jóval több családtagról van szó.

Hát, persze hogy csinálják tovább a lopásokat, ha senkit nem érdekel, hogy emberi életek százezrei mennek tönkre. 

A lényeg, hogy a híradók tele vannak kórházba került állatokkal, akik szerencsések annyiban, hogy még várólistára sem kerültek.

Hülye egy ország ez.

Először reménykedtem, hogy végre talán az állam hibájára, és mulasztásaira  is rádöbbennek az emberek ami talán nekünk is segítene, de most is úgy néz ki, hogy agyon lesz hallgatva, és elsimítva ez az ügy is, nehogy a régieket is elő kelljen venni.

Előzmény: egyesületek (6030)
egyesületek Creative Commons License 3 napja 0 0 6030

például:

 

http://index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2015/02/24/brokerbotrany_buda_cash/

 

eszükbe sem jut az ingatlanszövetkezeti maffiózók többtízmilliárdos pénzlenyúlása.

Előzmény: Toprongy1 (6029)
Toprongy1 Creative Commons License 3 napja 0 0 6029

Úgy csinál ez a maffiózós társaság, mint ha ez volna az első eset. De azért végre felmerül már az állam felelőssége is, ami nem is kicsi.

Hogy 15-évig azt csinálhatták itt is amit akartak, az annak a bizonyítéka, hogy a PSZÁF nem csinál semmit.

Most derült ki, hogy csak Amerikában 12 ilyen a PSZÁF-hoz hasonló szervezet van, akik szigorúan együtt működnek egymással, és ha csak egy csirája is felmerül a csalásnak, azonnal jelzik az államnak, akik ha kell törvényt módosítanak.

Nálunk meg ez a szemét banda semmi mást nem csinál, mint a Baumagot, és hasonló pénzzel megbukott szervezetet minden erejével igyekszik elhallgatni.

Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e valaki, aki most a brókercéggel kapcsolatban meg meri említeni, hogy a Baumaggal együtt a közelmúltban hány szervezet bukott meg úgy, hogy érdemi intézkedés, történt volna.

Mert ez a hatalom, csak a pénzbegyűjtéshez ért, semmi máshoz.

 

Előzmény: BAUmagnélküli (6026)
Toprongy1 Creative Commons License 3 napja 0 0 6028

dr.Vetró László családjának részvétemet nyilvánítom. Aki ebben az ügyben igyekezett segíteni sok ezer károsultnak, az csak jó ember lehetett.

 

Nyugodjon békében.

fehér andrea Creative Commons License 3 napja 0 0 6027

 

Ezzel mi nem fogunk előbbre jutni. Velünk mi lesz ?  Ezzel kellene foglakoznunk valahogy.

Előzmény: BAUmagnélküli (6026)
BAUmagnélküli Creative Commons License 4 napja 0 1 6026
jósvafő Creative Commons License 2015.02.21 0 0 6025

sziasztok, sajnos a felháborodásomon kivűl nem tudom hogy mit tehetnék még, már több mint 3 éve nem kapok sehonnan értesitést semmiről. Amennyiben van valami lista amit alá kellene irni, szivesen csatlakozom hozzá. kérem hogy értesitsetek ha van valmi fontos találkozó.

 

micimackó513 Creative Commons License 2015.02.18 0 0 6024

Sajnálattal értesítünk  mindenkit, aki tisztelte és szerette a Befektetési Szövetkezetek Károsultjai Érdekképviseleti Egyesület ügyvédjét, dr. Vetró Lászlót, hogy hosszú betegség után elhunyt.

Temetés: 2015. február  24.-én ½ 12-kor lesz az ÚJ KÖZTEMETŐ (Budapest, X.Kozma u. 8-10,) 

BAUmagnélküli Creative Commons License 2015.02.18 0 1 6023

Fordulni tengernyi szervezethez lehet, de előbb lesz ötösöd az ötös lottón, minthogy bármelyik kormányszerv, hivatal vagy politikai szervezet érdemben kézbe venné ügyünket...úgy gondolják, mi is "lottószelvényeket" vásároltunk sok-sok millióért, de nem nyertünk, ergo a húzás ("szívás") után a nyeretlen szelvényeket nem váltják vissza...  

Előzmény: fehér andrea (6022)
fehér andrea Creative Commons License 2015.02.15 0 0 6022

Az egyesület beadta a sérelem díjas pert.  Ennyi történt.  De a pénzünk az hol van. Hova lehetne még fordulni ?  KI tudja folytatni az ügyünket?  Hova  lehetne még fordulni ?

 

Gondoltam lottózni fogok, hogy talán itt szerenycsém lesz .................

Előzmény: cp75pp (6021)
cp75pp Creative Commons License 2015.02.13 0 0 6021

Naná, hogy reménykedek... Eddig eljutottunk, most már végig kell harcolni, minden szalmaszálba belekapaszkodni, ezt kell tenni, nem sopánkodni. Igen, mint 30 éve látjuk, ezt is meg lehet tenni ebben az országban. És ez a mi felelősségünk is, ha rálegyintünk, és mindenbe belenyugszunk. A felszámolóbiztos szerintem végrehajtónak minősül, és azoknak van kamarájuk. Sokat nem érünk el, de ha egy fullánkot beledöfök a nagyarcú gerinctelen hólyagjába, már jobban fogom érezni magam! :)

cp75pp Creative Commons License 2015.02.13 0 0 6020

Ha nem vagyunk károsultak, akkor minek nevezett bennünket a bíró? Melyik bíróságon volt az utolsó tárgyalás, melyiken mondták ki a verdiktet?

fehér andrea Creative Commons License 2015.02.12 0 0 6019

 

Én sem láttam .  2015 február van ...  még van aki itt levelezik és reménykedik.  ebben az országban ezt meg lehetett tenni.  B. a börtönben van  10 évig.  És  akkor mi van ? A pénz meg eltünt ?  A felszámoló pedig csak sumákol

Előzmény: Toprongy1 (6018)