Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

nyakfogom 2014.07.31 23:43:30 © 5671

Kedves micimackó teljesen igazad van.Az írás 

nem enyém ,a fészbukról másoltam,arra gondoltam,

hogy segíthet nekünk.Én baumagos vagyok,mi ismerjük

egymást,elnézést ha vétettem,mert "ront vagy javít,de

nem henyél.Tudom Te profi vagy a baumag témában is.

Ha akarod kérlek mondd el véleményedet az aláírás gyüjtésről.

Előre köszönettel.

 

micimackó513 2014.07.31 11:41:24 © 5670

Kedves nyakfogom!

 

Te, mint Pilises károsult, kérlek, ha a Baumag jogerős büntető ítéletet nem ismered, (hozzászólásod ezt mutatja) a károsultaknak ne oszd a észt, mert van elég bajuk.

A JOGERŐS BÜNTETŐ ÍTÉLET:

-folytatólagosan elkövetett hűtlen kezelés bűntette [2012. évi C. tv. 376. § (1) és (6)

-közvetett tettesként elkövetett hűtlen kezelés bűntettének [2012. évi C. tv. 376.§ (1) és (4)

-hűtlen kezelés bűntettének [2012. évi C. tv. 376. § (1) és (5)

-csődbűncselekmény bűntettének [2012. évi C. tv. 404. § (1), (2), (3) bekezdés

-közokirat-hamisítás bűntettének [2012. évi C. tv. 342. § (1)

-társtettesként elkövetett jogosulatlan pénzügyi tevékenység bűntette

-tőkebefektetési csalás bűntettének [2012. évi C. tv. 411. §

 

A másodfokú bíróság osztotta a törvényszék álláspontját, miszerint a hűtlen kezelés bűntette

esetében a tényállás I. és VII. pontjában megjelölt gazdálkodó szervezetek (Baumag Általános Befektetési Szövetkezet, Baumag Ingatlanfejlesztési Szövetkezet,  Bautherm Szentes Kft., Baumag Holding Rt.) szenvedtek el a vagyoni hátrányt, tehát e cselekményeknek e szervezetek a sértettjei.

Az ítélőtábla fentebb kifejtett álláspontja szerint a hitelezők a csődbűncselekménynek sem

sértettjei.

Áttételes a károsulti, vagyonjogi sérelem, nem konkrét és közvetlen a tényállás III. és V.

pontjában írt gazdasági bűncselekménynél, míg a befektetők sértetti minősége a

közokirat-hamisítás és a tényállás VI/l. pontjában foglalt bűnpártolás esetében fel sem

merülhet.

 

Az ügyben szereplő befektetők megtévesztésének konkrét személyekre leírt körülményeit a

vádirati tényállás nem tartalmazza, ezért helyesen azt az elsőfokú bíróság sem állapította meg. Kétségtelen, hogy a vádhatóság a vádemelés során azt a megoldást is választhatta volna, hogy egyes, konkrét befektetők sérelmére elkövetett bűncselekmények (például sikkasztás, csalás) miatt is vádat emel, azonban erre nem került sor.

 

Az ítélet szerint az elítéltekkel nem vagyunk sértetti pozícióban. A Mátraholding, Stratégia "f.a" a sértett,  a javára megítélt polgárjogi igény céljából zárolt vagyon megszerzésért  a polgári pert megindította. 

 

KÉRDÉSEIM:

- Ki velünk szemben a károkozó? Ki lesz a perbe behívott alperes?

- Mennyi a tényleges kárunk, miután a felszámolásban megtérülő összeg nem ismert? Ezt hívják idő előtti jogtalan pereskedésnek.(641/2002 Pp. elvi határozat.)

És végül: A perilleték mentesség csak nyert per esetében igaz, aki veszít, mindent fizet.

 

Fogadjátok meg az egyesület tanácsait, javaslataik nem öncélúak, értetek dolgoznak. Ami most időszerű, beadás 2014. dec. utána elévül.  http://www.befszovkare.t-online.hu/pdf/serelemper.pdf

 

Előzmény: nyakfogom (5668)
egyesületek 2014.07.30 15:10:32 © 5669

tuti44   #5227  2013 11 22 -i beírása alatt olvashattuk már itt is.

 

Remélem, azóta tuti44 is okosabb lett valamivel és rájöhetett, hogy bizony ennek a  a magánvagyonnak az összértéke (mind a 11 vádlott tekintetében is) legfeljebb pár tízmillió Ft -ot tehet ki. 

(hacsak azóta már ez is megfoghatatlanná nem vált !!!)

Mellesleg a jogerős büntető ítéletre hivatkozással a Baumag SFSZ fa felszámolója felperesként 2,5 milliárd Ft követelési értékben megindította a polgárjogi bírósági eljárását a Balázs család vagyonának terhére. (2014 július 11 -én lezajlott az első tárgyalás)

Lehet totózni, hogy ez a magánvagyon mekkora behajtható kielégítést eredményezhet.

Szerintem az eljárási illeték fedezetére sem lesz elégséges.

 

Előzmény: nyakfogom (5668)
nyakfogom 2014.07.29 23:31:22 © 5668

Kedves Baumagos károsultak!
Segíteni szeretnék nektek, mi az amit a jogerős ítélet után tehettek, hogy a zárolt vagyonból részesüljetek.
Soron kívül kereseti kérelmet kell benyújtanotok polgári perben, mely szerint az elítéltek kárt okoztak nektek a bűncselekménnyel, ezért kéritek, hogy a bűnügyi zárlat alatt lévő magánvagyonukból szeretnétek kártérítésben részesülni. A kereseti kérelmet az első rendű elítélt lakóhelye szerinti bíróságnál kell benyújtani! Ez nagyon fontos! A kereseti kérelmet eggyel több példányban kell benyújtani, mint a jogerős ítéletben elítéltek száma. A kereseti kérelemhez csatolni kell minden okmányt, ami igazolja követelésetek jogosságát. Minden példányhoz csatolni kell másolatban a bizonyító okíratokat.
A kereseti kérelemben egyúttal kérni kell, hogy a polgári bíróság rendeleljen el biztosítási intézkedést annak érdekében, hogy a zár alatt lévő magánvagyonukból részesedhessetek.
A Fővárosi Ítélőtáblától, mint sértettek, megkérhetitek a jogerős ítélet arra vonatkozó kivonatát másolatban, melyben a másodfokú bíróság úgy rendelkezett, hogy a bűnügyi zárlatot a magánvagyonuk tekintetében fenntartja a károsultak kielégítése érdekében.
Tulajdonképpen a legrövidebb időn belül kártérítési igényt bejelentő kereseti kérelmet kell benyújtanotok az általam megjelölt bíróságon, melyben külön kéritek biztosítási intézkedés elrendelését annak érdekében, hogy az elítéltek zár alatt lévő magánvagyonából részesedhessetek.
Legyetek körültekintőek a kereseti kérelem előterjesztésénél, mert különben a bíróság hiánypótlás címén elhúzza hónapokig a tárgyalás kitűzését.
Azt kell leírni, hogy azért terjesztitek elő a kártérítési igényt, mert a jogerősen elítéltek által elkövetett bűncselekmények miatt következett be a károtok. /Ok-okozati összefüggés./ Mivel az elítélteket egyetemleges felelősség terheli, alperesként a büntetőperben elítélt valamennyi személyt fel kell tüntetni. /Pontos lakcímük, személyi adataik kellenek./ Ezt a Fővárosi Ítélőtáblán a jogerős ítéletből meg lehet szerezni! Fontos, hogy hiánytalanul adjátok be a kereseti kérelmet.
Mivel kártérítési igényetek bűncselekményből származik, illetékfeljegyzési jog illet meg benneteket, így a kereset beadásakor nem kell fizetni.
Én Pilises károsult vagyok, túl a fenti dolgokon, és szeretnék nektek segíteni, ezért írtam le, hogy mi a léphető lehetőség. Ez az út a felszámolástól független. Összegszerűen meg kell jelölni mennyi az igényetek. Nem tudom a felszámolásban kaptatok-e valamit, ha nem, akkor a felszámoló által visszaigazolt hitelezői igényt és a felszámolás kezdetétől a megtérülés napjáig járó késedelmi kamat megtérítését kell kérni a kereseti kérelemben. Ha kaptatok vissza valamit a felszámolásban, akkor azzal az összeggel csökkenteni kell a követelést.
Szemesnek áll a világ, ne késlekedjetek, mert a felszámolásból szerintem nem sok megtérülés várható, viszont a zár alatt lévő magánvagyonuk megvan, abból pernyertesség esetén részesedhettek.
Sok sikert, gyorsan lépjetek!

 

Ezt ma találtam a fészbukon

egyesületek 2014.07.29 08:17:53 © 5667
Előzmény: BAUmagnélküli (5666)
BAUmagnélküli 2014.07.26 06:03:39 © 5666

...természetesen esetünkben ezekhez még a késedelmi kamatok is hozzá fognak adódni!...

Előzmény: BAUmagnélküli (5665)
BAUmagnélküli 2014.07.25 21:21:42 © 5665

A mi kárainkat is hasonlóképpen kell majd a rablóknak és az Őket segítő felelős állami szerveknek visszafizetni!:

 

http://www.penzcentrum.hu/print.phtml?id=1041283&p=PAGE_ID3

nyakfogom 2014.07.24 22:31:55 © 5664

Üdvözöllek 11. Ennek fele sem tréfa,hisz ez már

egy futbalcsapat,amely már kedves a legfelsőbb

szinten is.Ezzel talán divatossá is válunk.

Elküldés előtt mindíg ellenőrzöm,hogy nincs-e íráshibám,ennek

ellenére sajnos utólag veszem észre azokat.

Tudja valaki törölni a nemtetsző  beírásait az Elküldöm után?

Ha igen,akkor írja le nekem is,köszönöm.

 

baumagkirálylány 2014.07.24 19:22:18 © 5663

Leszünk itt már akár tizenegyen is. U.i. velem is számolhattok.

 

(Korábban az egy a sokkozul nick névvel voltam a fórumban, de nem engedett a rendszer újra be, újból regisztrálnom kellett. )

 

Szerintem az lenne a leghatékonyabb - ?? - megoldás, ha egy Baumag károsult , azaz közülünk vki bejutna a parlamentbe, mint képviselő és talán így képviselhetné a megkárosított közel 12.000 embert. (De kérdem én, hol van ez a tizenkétezer ember? Mindenki csak nem halt meg a tizenegy kivételével? De, ha így is lenne, a leszármazóknak akkor is járna a részük, amit az őseik tettek be a Baumagba!)

 

Talán a legjobban akkor tudnánk képviselni magunkat a Parlamentben, ha miniszter lehetne valamelyikőnk a károsultak közül. Tuti első - vagy második netán? - dolgunk az lenne, hogy az immár több mint tíz éve elrabolt pénzüket visszaszerezzük. 

 

 

De tényleg! Mi történt a Baumag korábbi oszlopos védőjével Patyival? És az ügyvédekkel? (Nem is egy volt, akinek a neten talált videóját belinkeltem itt...Mindenkit " eltettek láb alól" ????????? Hogy a Mátraholding Baumag fa. felszámoló egy kalap sz..t sem ért vagyis a mi nézőpontunkból, az már sicher! Ahogy a többi egyéb fórum sem, mint pld. a szövetkezeti károsultak egyesülete - itt is csak a marok atrtás megy a tagdíj beszedésre érdemben semmi eredmény!!!! - vagy a bíróság, ahová be kellett fizetni az 1%-ot.... - na azt vajom mire költötte a T. Bíróság???? - vagy lehetne sorolni a listák sorát...Mint pld. AGENDA -H, ahová szintén pénzt vártak a megboldogult baumagosaktól, azaz tőlünk...

Na de nem???? Ki nem rajtunk akar/akart nyerészkedni????

Micsoda habzsi-dőzsi ez az ország!!!!!!!!!!!!!!!)

 

Szerintetek bárki is kiadná a tizenkétezer károsult nevét, címét?

Ez egyébként egy aláírásgyűjtéshez talán kezdetnek jó lenne. Azaz elkérni - amíg nem lesz vki is miniszter közülünk :D - az elérhetőségeket.

Sajnos az eddigi Baumagos demonstrálásokkal semmit nem tudtak elérni!!! (Még az az aillető sem, aki megfenyegette a MÁV-ot, h. kisiklatja a magyarországi vonatokat............).

 

Mit tegyünk, h. ne csak meddő levelezésekbe fojtsuk indulatainkat, pénztelenségünket és több, mint egy évtizedes nyomorunkat???????????????????????

nyakfogom 2014.07.23 23:47:48 © 5662

Köszönettel ,akkor már tizen vagyunk.

Kiváncsi lennék arra,hogy az a további  mintegy

30-40 itt író, vagy csak olvasó károsultnak

nincs-e jobb ötlete,mint az aláírásgyüjtés.

Mindnyájunk kedvéért esetleg jelezzék véleményüket,

ők is,mert egységben az erő.

Itt helyileg mozgolódás indult,mintegy 800 fős körben.

Részletek később,az uborkaszezon sajna lassít bennünket.

nyakfogom 2014.07.23 23:45:10 © 5661

Köszönettel ,akkor már tizen vagyunk.

Kiváncsi lennék arra,hogy az a további  mintegy

30-40 itt író, vagy csak olvasó károsultnak

nincs-e jobb ötlete,mint az aláírásgyüjtés.

Mindnyájunk kedvéért esetleg jelezzék véleményüket,

ők is,mert egységben az erő.

Itt helyileg mozgolódás indult,mintegy 800 fős körben.

Részletek később,az uborka szezon sajna lassít bennünket.

nyakfogom 2014.07.23 22:35:36 © 5660

 

Köszönettel ,akkor már tizen vagyunk.

A kiváncsi lennék arra,hogy az a további  mintegy

30-40 itt író, vagy csak olvasó károsultnak

nincs-e jobb ötlete,mint az aláírásgyüjtés.

Mindnyájunk kedvéért esetleg jelezzék véleményüket,

ők is,mert egységben az erő.

Itt helyileg mozgolódás indult,mintegy 800 fős körben.

Részletek később,az uborka szezon sajna lassít bennünket.

 

 

okoskodo12 2014.07.23 22:12:35 © 5659

természetesen +

Előzmény: nyakfogom (5658)
nyakfogom 2014.07.22 23:26:32 © 5658

A "derékhadba"a + jeleseket sorolom magamban.Ennek jelentkezési

időrendje:

1.Toprongy

2.Mama

3.Fehér Márta

4.Baruka

5.10 R

6.BAUmagnélküli

7.Kres 58

8.tegzi 235

Emlékezetből írtam a neveket,elnézést a betühibák miatt.

Elnézést okoskodó 12,megkérdezem mi a véleményed

a hogyan továbbról. 

okoskodo12 2014.07.22 21:04:55 © 5657

"ősrobbanás".

2003 őszén és 2004 elején történt számunkra.

az előzmények és folytatás igazságügyi (sáros) hatalmi szervek kezében teljesült!

a kirablásunk sikerét a jog képviselői alapozták meg, majd ...

Előzmény: nyakfogom (5656)
nyakfogom 2014.07.19 23:15:26 © 5656

Mélységesen egyetértünk abban,hogy a plusz jel semmi,de ez

volt az egyik első gondolat ,vagyis "ősrobbanás".Ez is kellett

a szerintem ahhoz a jó úton járó gondolatsor elindulásához,

ami az utolsó beírásokból is olvasható.

Most is várom a + jeleket,mert a derékhad ezen emberekből áll.

Az új gondolatokat is tőlük kaptuk,Baruka,Baumagnélküli,Mama stb.

Menni fog ez,csak így tovább.

A soron lévő legfontosabb teendőnk egyike szerintem a névsor

megszerzése.Ki van ehhez legközelebb,sajna én 250 km-re.

Olyan főszervező/k/ is kellenek akár a pluszosok közül is,akik ezt vállalják,

és netán a kezük  messzebb is elér az átlagnál.

Megbolydult a méhkas,csak így tovább. 

 

BAUmagnélküli 2014.07.17 16:53:34 © 5655

A címek az Agendánál, a felszámolónál és az egyesületeknél is megvannak. Ha kiadják ezeket, és van forrás az aláírási űrlapok kiküldésre, akkor nyerő. De legalább ezres nagyságrendű aláírás szükséges, ha lehet 5-6 ezer. Az űrlap fejlécét lássa jogász és pénzpiaci szakértő is! Ez is kevés, sokkal kevesebb mint a hitel károsultak száma, de a semminél azért ez is több...kártalanításunkhoz ugyanúgy törvényt kell alkotni mint a deviza hitel szerződések árfolyamrés különbségeinek semmisségéhez...

 

Minden bankot érő megszorítást nekünk kell viselnünk, mint a bankadó bevezetésénél is a saját bőrünkön tapasztalhattuk, mert a bank ügyfelekből és azok számláiból áll és él, ha nincs ügyfél, nincs kit megsarcolni! nincs bank...a Baumag esetében minden adófizető jóváhagyására is szükségünk lesz a törvény megalkotásához, elfogadásához...      

Előzmény: mama 35 (5654)
mama 35 2014.07.17 13:41:40 © 5654

Az aláírás gyűjtéshez területenként  "sejtekre" lenne szükség akik az adott körzetben gyűjtenék az aláírásokat.Leginkább ott ahol a Baumag  üzletei szerepeltek, ott vannak a tagok is. Először ezt kellene tudni,másodszor az adott területen 2-3 fő aki vállalná a gyűjtést.

Vannak olyan területek mint pl. Baja ahol nagyon sok a baumag károsult.

Kellenének nevek,címek, hogy a levelezést akár a Fórumon vagy levélben meg lehessen keresni. Meglehetne-e szerezni azt a kb.6 ezer cimet,nevet ami a felszámolónál van, vagy amit a Károsultak Egyesülete tart nyilván, kb.1000 fő, tudom ez most csak felvetés,de másként érdembeli gyüjtést aligha érhetünk el.

Vagy itt az interneten adjunk meg egy szöveget és  címet ahova az érintettek postáznák az aláírt  anyagot -Felhívást- amit először meg kellene szerkeszteni és közzétenni. Biztosan vannak jobb ötletek is de először ezeket kellene tisztázni,kidolgozni a menetet.A + gyűjtés kevés!

 

 

 

 

BARUKA 2014.07.17 11:45:34 © 5653

Éppen, hogy nem vitatom az aláírás hatékonyságát, csak el kellene kezdenünk végre!

Előzmény: nyakfogom (5652)
nyakfogom 2014.07.16 23:05:30 © 5652

Kedves Baruka a módszer megvan, 1000000000000000000000 százalék 

hogy az aláírás gyüjtése a legütősebb,nem megtörténtté tenni,letagadni,

stb. nem lehet,annak nyoma marad míg el nem égetik.A módszer legfon-

tosabb tulajdonsága,hogy a hatóságot lépésre kényszeríti.

A h o g y a n t kell kitalálnunk.

Az összes cím összegyüjthetetlen,de köszönjük gondolkodást.

Ha minden település általam a korábban írt,miénkéhez hasonló

szervezhetőségü lenne,akkor 1-2 hónap alatt kézben lennének

az aláírt fénymásolatok,ahogy korábban  írtam.

Ha van jobb módszer elő vele.

Én csak egy vagyok a 12000 közül 75 évesen,

de akár Kricskó is lennék adott esetben,köszön-

hetően a napi 3 óra tornámnak.

BARUKA 2014.07.16 18:08:36 © 5651

Nem tudnánk a fórumozás helyett valahol összejönni, és megvitatni mit lépjünk? Szerintem sokan nem adtuk még fel!

Előzmény: nyakfogom (5646)
tegzi235 2014.07.16 13:42:00 © 5650

Tudomásom szerint - azt beszélték - Patyi Istvánnak 2 ház ára veszett oda a Baumagnál. Nem ő az egyedüli akinek jelentős vagyona veszett oda. Az írásait olvasva ez igaz lehet, annyira elkeseredett, hogy már csak istenben bízik: http://baulek.tripod.com/tajek/111111En_ugy_gondolom_ma_mar.html

 

A felszámoló Mátraholding is megéri a pénzét, az is csak beszedte a követelés 6 %-át (ha jól emlékszem). Amikor még tájékoztatott a dolgok állásáról, az eladásból befolyt összeg és a költségükre fordított összeg végén valahogyan mindig 0 lett az eredmény. Semmi + ..., amit a károsultak megkaphatnának. Tudomásom szerint a Parádsasváron álló kastély is a károsultak pénzén épült-szépült, valaki most is üzemelteti. 

 

A politikusok csak addig fogják felvállalni az ügyet, míg hatalomra nem kerülnek, mások pénze senkit nem érdekel! Nem véletlenül nem volt olyan ügyvéd sem, aki felvállalta volna az ügyet, még úgy sem, hogy ha több embert képvisel egyszerre. 

 

Meg kéne tudni, hogy hol lakik Balázs családja, oda kéne menni tüntetni, majd a kiérkező TV-ken keresztül eljuttatni a károsultak felé valamilyen felhívást mondjuk transzparenseken keresztül. Csak egy ötlet.

BARUKA 2014.07.14 10:07:18 © 5649

Fölvehetné, meg is próbáltam, de egyelőre válaszra sem méltattak. Jó lenne többünknek is ostromolni őket. Aztán gondoltam még arra a siófoki ügyvédre aki a devizások ügyében elég aktív és sikeres volt. A véleményét mindenképp jó lenne tudni. Korábban Boros Imre közgazdász is úgy látszott, hogy igazat ad nekünk, jó lenne ismét megkeresni.

Előzmény: Nanderzon (5648)
Nanderzon 2014.07.14 09:31:19 © 5648

És a CÖF szakember gárdája nem vehetné fel témájául a médiában is ugy mint a

devizahitelesek ügyét ?

BARUKA 2014.07.12 09:18:22 © 5647

Sokban igazad van, főleg, hogy korábban is voltak akik örültek a kárunknak, és "uzsorásoknak" kiáltottak ki bennünket. Azóta azért már történt egy s más, a devizahitelesekre gondolva, megállapítható, hogy azok megsegítése feketén, fehéren a hatályos törvény "megerőszakolása" árán valósulhat csak meg. Egyébként meg sok adófizető azzal sem ért egyet, hogy olyan réteget/tömeget/ segélyez a kormány milliárdokkal akik nem dolgoznak csak élősködnek. Mégis megteszik! Ki kell harcolnunk az igazunkat, és ítélet ide-oda, Balázs és társainak is teljes vagyonelkobzással kell felelni kifosztásunkért. Én nem azért spóroltam, hogy történetesen a Balázs akkor 3-4 éves kölykének száz milliós lakásra jusson.  Ne legyünk kishitűek, nincs mit vesztenünk, mert egyelőre még semmit nem kaptunk vissza!

Előzmény: BAUmagnélküli (5644)
nyakfogom 2014.07.12 00:40:41 © 5646

Amennyiben nincs lehetőségünk pártokkal célt érni,

mert nem nincs kapcsolatunk velük

-pedig az ő győzelmük izmos záloga lehene a

mi szavazatunk,akár a mérleg nyelve

is lehetnénk-akkor a saját kezünkbe kell

vennünk a sorsunkat.

Ezt így javasolom:

1.Városunkban a multban

ujsághírdetéssel 30 alkalommal

össze lehetett trombitálni a

károsultak jelentős részét.

A résztvevők a távollévőket

tájékoztatták,így mindenki értesült.

Ilyen településszervezők sok

helyen ma is vannak,akik a saját

területük szervezésén túl más

településeken lévő ismerőseiket

is értesíthetnék.

Az aláírásokat nem lapok formájában kellene gyűjteni,

mert azokat a hatóság utólag biztosan ellenőríztetné,

és ez sok időt rabolna el,meg el is tünhetnének a lapok.

Azzonnal törvényes lenne,ha mindenki a saját szerződése 

ÜZLETRÉSZ ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS oldal/csak egy oldal/

fénymásolatára alul ráírná,hogy:

A fentiekben rögzített,tőlem elrabolt .......................Ft összeget

kamatostól azonnal visszakövetelem. 

2.Országos médiában is megjelentethetnénk akaratunkat.

mama 35 2014.07.11 20:06:04 © 5645

Az aláírásgyűjtéshez meg kellene szerezni a károsultak nevét,címét.Indítani egy levelezést -utánvéttel- mellékletként a megszövegezett lapot amit aláír hivatalosan  és visszaküldi a gyűjtőnek.kellenének egy-egy területen emberek akik ezt levezénylik mert országosan szórtak vagyunk. és azután koordinálni,összegyűjteni!

BAUmagnélküli 2014.07.11 18:59:10 © 5644

OK! De azt is figyelembe kell venni, hogy akik nem károsultjai a BAUMAG-nak, nem biztos, hogy mind a mi pártunkon vannak, a politikusok pedig oda húznak, ahol több szavazót tudnak megszólítani...mert hol van a kifizetés fellelhető forrása? Ellopták, és nem minden adófizető ért egyet avval, hogy az Ő adóforintjai is a kártalanításunk forrása legyen...

Előzmény: BARUKA (5643)
BARUKA 2014.07.11 11:47:38 © 5643

Azzal is számoljunk, hogy nem mindenkinek van internet hozzáférése, nem olvassa ezeket az oldalakat, de ha informáljuk biztosan aláír a saját érdekében. Közben persze nem árt tovább ostromolni a különböző pártokat, szervezeteket, és civileket. Amire szép számú aláírást szedünk össze addigra csak mellénk áll valaki. Ne mondjunk le most már erről a jó ötletről!

Előzmény: nyakfogom (5641)
Toprongy1 2014.07.11 08:49:38 © 5642

Nem tudom, de Patyi urat már kifizették. Nem úgy állt az ügyhöz, mint itt az aláírás gyűjtés felszólításakor, hogy talán tízen jeleztek vissza.

 

Nyakfogom úrnak meg azt tudom mondani, hogy a Lánchíd Rádió vezetői addig amíg aktívan dolgoztam a munkatársaim voltak. Én is beszéltem velük.

Ha olyan komolyan vennék ezt az állami igazságtalanságot, amit művelnek velünk, akkor nem csak személyes  beszélgetés közben ígérnének fűt-fát, hanem a műsoraikban nélkülünk is emlegetnék ezt a szerintem világszerte is példátlan állami rablást, amit velünk csináltak. 

Valahogy úgy, ahogy a devizahitelesek problémáját emlegetik a nap minden órájában. Bár úgy néz ki, hogy ez most a parlamentben lévő politikusoknak megoldódik, és egyre ritkábban fog a devizahitelesek problémája elhangozni, legfeljebb akkor, amikor tovább hazudoznak, hogy milyen nagyszerűen oldották meg ezt a problémát.

A Baumagról meg úgy tesznek, mintha nem is létezne.

Amikor interpelláció volt a parlamentben a Baumag üggyel kapcsolatban, akkor is krokodil könnyeket hullatott a válaszoló értünk, de kifejezte, hogy sajnos......

Nem véletlenül, mert nagyon jól tudják, hogy az állam velünk szemben mekkora gazemberséget művelt, és ezt nem is akarja megoldani.

 

Előzmény: F.Zoltán (5640)