Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

BAUmagnélküli fél órája Creative Commons License 5714

Törvényes út nincs! Ha fiatalok lennénk, akkor talán vállalnánk, hogy tűzharcban legyőzzük a minket kifosztó hatalmat védő TEK-et, és kezünkbe vegyük szomorú sorsunk jobbra fordítását, de így hetven fölött már szüksége van gyermekeinknek és unokáinknak ránk... még így kifosztva, időskori szegénységre ítélve is...

Előzmény: Kempf Gyula (5711)
BAUmagnélküli háromnegyed órája Creative Commons License 5713

A média vajon most miért csak a Kulcsár ügyet emlegeti az alábbi újabb piramisjátékkal kapcsolatban, holott a BAUMAG által okozott kár az itt okozott kár többszöröse!  Ha megfigyeltétek azért, mert kihangsúlyozták, hogy piacfelügyelet alá tartozó vállalkozásnál történt a csalás, a BAUMAG pedig nem tartozott a felügyelt szervezetek közé. Kihangsúlyozták azt is, hogy havi kilenc százalékos kamatot ígértek, ami kamatos kamatokkal számolva évi százhúsz százalék, ami nem hasonlítható a BAUMAG által ígért kamatokhoz, ami átlagosan a jegybanki alapkamatok másfélszerese volt, de soha nem érte el azok kétszeresét, csupán a banki betéti kamatokkal próbált konkurálni, több tízmilliárdos haszonnal a mi kárunkra. A felügyelet ezért rázta és rázza le magáról a BAUMAG ügybeli nyilvánvaló felelősségét, mert a hatalmi szervekkel közösen vettek részt kifosztásunkban. És mivel a bíróságok majonett figurák a pénzpiacot irányító és felügyelő politikai erők kezében, a BAUMAG ügyet a maguk részéről a felszámolás időpontjának kitűzésével egy időben lezártnak tekintették, számukra egy régmúlt, törvényen kívüli ügy.:

 

http://www.penzcentrum.hu/print.phtml?id=1041704  

nyakfogom 8 órája Creative Commons License 5712

Mi történt augusztus 30-adikán Baján ????????????????????????????? 

Kempf Gyula 12 órája Creative Commons License 5711

Mindenki csak levelezik, lassan 10 éve, közben a felszámolók felélik a maradék vagyont és pénzt ! A jog ez esetben már kevés, csak (erőszakos úton) , hatalommal lehetne valamire jutni, de a hatalommal rendelkezőknek már van újabb konc amivel a népet megvezessék ez az ügy régen lejárt, ha nem így van szívesen tennék én is valamit, még mielőtt teljesen feledésbe merülünk !!!

BAUmagnélküli 4 napja Creative Commons License 5710

Az Egyesületi tagok körlevelet kaptak az eddigi tevékenységek ismertetésével és a nem vagyoni kártérítés adatlapjának kitöltési útmutatójával. Ez szerintem akkor lesz célravezető, ha pernyertesség esetén út nyílik a vagyoni kártérítésünkhöz. Az erkölcsi jóvátétel nem ér semmit, ha abból vagyoni kártérítés nem következik. Eszembe jutnak a 8-10 évvel ezelőtti demonstrációkon Patyi bibliai felolvasásai, és az a baromsága, hogy "mi a mennyországba fogunk jutni, kifosztóink pedig a pokolba". Hát inkább kerüljünk a pokolba, de a pénzünket előbb adják vissza!

 

Aki figyelemmel kíséri a jelenleg folyó bankpereket a devizahitelesek védelmében, láthatja, hogy a bíróságok úgy táncolnak, ahogy a hatalom fütyül. Vagyis a deviza hitel károsultak megsegítésére hozott törvényekhez hasonlóan esetünkre is törvényt kell alkotni, mert ha nincs kormányzati, politikai szándék a BAUMAG ügy megnyugtató megoldására, akkor a Mindenható segítségére sem számíthatunk, a még reménykedők száma is a nullához fog konvergálni. Beletörődni nem lehet, de fel kell tudni dolgozni a velünk szemben elkövetett aljasságot. Évtizedekig nem tarthat egy ügy. Hetven-nyolcvan éves károsultak türelme és élete véges. Mindenkinek veszteségei, kudarctűrő képességei szerint zárul az ügy. Van akinek ez a  dátum 2003. október 9. volt, van akinek a felszámolás elrendelése után két évvel 2008-ban volt, van akinek a polgári vagy a büntetőper ítélethirdetésének napja volt, van akinek most van, de vannak néhányan akik egy-két évig még reménykedni fognak. Mindannyiunknak azt kívánom, olyan események következzenek, hogy mielőbb fájdalommentesen zárjuk le a BAUMAG ügyet.

nyakfogom 5 napja Creative Commons License 5709

Rosszul írtam,EGYESÜLET van kb. 800-1000 taggal.

Valaha a Patyival indult VÁLASZTMÁNY nincs.

Andrea ,mindig jók a kérdéseid.

nyakfogom 5 napja Creative Commons License 5708

Egyesület nincs.

fehér andrea 6 napja Creative Commons License 5707

Budapesti károsultakat ki fogja össze ?  A felszámoló mi csinál ? Létezik még ?  Mi a telefonszáma  és hol található ?  Csak úgy nem tünhet el ?  Gondolom  aki regisztrálta magát még reménykedik  az 7200 ember aki még él is  itt levelezik.

 

Találtunk már olyan ügyvédet aki rendezi a dolgokat ? Az egyesület most hol található ?

 

Kinél kell érdeklődni ?

Baumagkár aug. 25. Creative Commons License 5706

Kedves Juhlaci ! a bajai találkozóról kérlek tudósíts, beszéljétek meg, hátha van valakinek infója a vagyonról, feloldások utáni helyzetről, teendőről ? Meghívtátok a választányt vagy az egyesületből valakit, hogy hiteles és naprakész tájékoztatásotok legyen ? A Kastély pályázatról, eredményről tud valaki ? Más vagyonról ?

juhlaci aug. 23. Creative Commons License 5705

Baján augusztus 30. án délelőtt fél 10 re hívták össze a baumag károsultakat a Bérci házba. nem tudom, hogy mi lesz , aláírás gyűjtés vagy ki tudja....

jjulika aug. 23. Creative Commons License 5704

Nagyon örülök,hogy gyarapodunk,jó lenne valamit elérni már !  Én Pest megyei az-az Törökbálinti vagyok és az általam említett ügyvéd viszont bár rokon-de Hajdú-Bihar megyei ,igy nem tudom 10 év elteltével mi is lett a vagyonával-és ez vonatkozik a többi bűnösre,ugye mert azok-és szerintem az általunk jogtalanul megszerzett magán vagyonukkal is felelniük kellene a mi kárunkért,mert valószínű senki gyereke 2 évesen stb... nem tudott ingatlanokat,erdőket saját keresetével felhalmozni,abban ott van a mi megtakarított pénzünk!  A nagy külföldi utak-nyaralások is mind a pénzünkből voltak,bár ők magukénak gondolták! Ha bárki érdemleges megoldást tud ,hogy előre lépjünk,mi is benne vagyunk,a férjem-a fiam és én vagyunk a károsultak! Segítsünk egymásnak ,hátha elérkezik végre a mi időnk!! 

nyakfogom aug. 22. Creative Commons License 5703

Kedves Baumagkár én földid vagyok.Ugy tudom Választmány nincsen.Van

egy Egyesület kb. 800 taggal,ők átlátják a helyzetet,kezük az ütőéren van

ha jól tudom.Időnként itt is adnak tájékoztatást,talán az általad felvetett

vagynzüllesztésről is hallunk tőlük friss híreket.

Baumagkár aug. 22. Creative Commons License 5702
Egyetértek Barukával, lehet itt az időnk a devizaperek miatt is. Figyelni kell a pereket, hátha lehet valamit használni a mi ügyünkben is. De én továbbra is a meglévő vagyonra koncentrálnék, mert az csak a mi kárunkra lehet fordítani. Ha odafigyelünk ! Biztos nyár van, azért nem jött senki az ötletekkel, információkkal a vagyonunk állásáról, pedig régen volt néhány nagyon okos és alapos tájékoztatás ezen a fórumon a vagyonról is. Nagyon kérem a budapesti sors-társakat, hogy segítsenek a választmánnyal együtt tájékoztatni a vidéki baumagosokat is, mekkora vagyonunk van, mi várható és főleg mikor, ha a vagyoni zárolás már nem akadály.
fószer57 aug. 22. Creative Commons License 5701

Üdvözlöm a Fórumozókat!

A napokban találtam rá erre a fórumra. Sajnos a mi családunkban is öten vagyunk károsultak: édesanyám, feleségem, lányom, húgom és én.

A továbbiakban napi szinten szeretném követni a fórumban leírtakat. Ha aláírásgyűjtésről vagy bármi olyan dologról születne döntés, amiben részt vehetünk, megyünk!

BARUKA aug. 22. Creative Commons License 5700

Szerintem az aláírások begyűjtését kellene megkezdeni.

A devizás perben ma kezdődik a bankok-állam első per, és nagyon érdekes érvekkel védekeznek a pénzintézetek. Érdemes figyelni, és gyűjtögetni ami ránk is vonatkozhat. Példának okáért egyik fontos hivatkozás az állam szerepe. Olyan értelemben, hogy túl a rossz törvényi szabályozáson, nem elég arra való hivatkozásuk, hogy ők a kockázatra és a veszélyre fölhívták a figyelmet, viszont utána kényelmesen hátradőlve nézték végig hogyan mennek tönkre az adósok. Ugyanis a figyelmeztetést azonnal leállításnak kellett volna követni. Ez nálunk sem történt meg. Ez csak az egyik! Kell, nagyon kell, hogy minél nagyobb számban követeljük ki ügyünk ismételt napirendre tűzését!

Baumagkár aug. 22. Creative Commons License 5699
Én is távol vagyok, Zala M, főleg a neten tudom követni az eseményeket. Ezért kérem a kommentelőket, akik többet tudnak, hogy a gazemberek ügye utáni vagyonzárlat törlés hogy áll, ki tud valamit ? Korábban nagyon sok minden volt olvasható itt is a vagyonról. Most, hogy a végrehajtás vagy vagyonzárlat megszűnik, mi várható ? Jó lenne abban bizakodni, hogy felszámolás ide vagy oda, a károsultak mit kaphatnak ? Mit kell tenni. Az írásokból az jön le, hogy a választmány képvisel minket, ő kezeli az igényünket. Ők maguktól adnak tájékoztatást vagy kérni kell őket ? Olvassák-e a kommenteket, mert úgy tudom ez a legjobb vagy egyetlen fóruma a károsultaknak.
nyakfogom aug. 21. Creative Commons License 5698

Baumagkár csak így tovább,egyszer csak megmozdul valami,

ha ilyen agilis emberek fujják az ébresztőt.Én sajna a világ végén

lakok,talán a pestiek jobb helyzetben vannak.

Baumagkár aug. 21. Creative Commons License 5697
A kastélyt ki használja ? Meg ott van valami lovas tanya is vagy állatfarm. A felszámolónak van bevétele?
Baumagosss aug. 21. Creative Commons License 5696

 

A Madárvölgy lakópark kft-ről tud valaki valamit. Ott vannak az állítólagos milliárdos építési telkeink. A kamaraerdei nagy ingatlan, iroda (Kamaraerdei u. 11 ?) sorsáról sincs semmi hír, azt is milliárdokért akarták eladni.

Baumagkár aug. 21. Creative Commons License 5695
No én nem vagyok ennyire nyugodt, arról se írt senki, hogy adják a kastélyt. Nekem is egy ingatlanos barátom mondta. Azt is, hogy hogy bármennyiért el lehet adni, a felszámolót ezért ellenőrízni kellene. A választmánytól kérni kellene infót, mit tudnak. A többi vagyonról is. Mi várható ?
BAUmagnélküli aug. 20. Creative Commons License 5694

Azért van az Egyesület és a felkért jogi szakember, hogy az általad megjelölt vagyonelemek mozgását figyelemmel kísérje, szükség esetén beavatkozást eszközöljön. A Hitelezői Választmánynak pedig törvény adta kötelezettsége, hogy a felszámoló minden lépését, minden tranzakcióját felügyelje, és minden olyan cselekményt megakadályozzon, amely hitelezői igényeink mielőbbi kielégítését gátolja. Mostanában nem sokat hallunk a Hitelezői Választmány munkájáról, eddig elért eredményeiről...    

Előzmény: Baumagkár (5693)
Baumagkár aug. 20. Creative Commons License 5693

Kedves Kárbarátaim. Figyeljünk, nem lopják-e a vagyonunkat ? A Cégközlönyben megjelent (2014.08.02. - 35. szám) a Kastélyunk eladására kiírt pályázat. Az ár nem rossz, de vigyáznunk kell, nehogy a Mátraholding gödörbe essünk, aki mindent eladott, elköltött, s nem maradt semmi. Ha van jogászunk, meg kellene nézni, nem tudjuk-e megvenni a követelésünkért. Össze kellene fogni, ha lehet. Figyelmet érdemel, hogy a felszámoló a saját ügyvédjét akarja díjazni a kiírás szerint, az ingatlan adásvételi szerződése el¬készítésében a felszámoló szervezet által megjelölt ügyvéd jár el, akinek az ügyvédi munkadíja a véglegesen kialakult bruttó vételár 1%-a + áfa, mely költséget a vevő viseli, tehát nem a felszámoló.
Nézni kellene, hogy a budaörsi, szentesi, meg budapesti telek ingatlanokkal, meg az egyéb vagyonokkal mi a helyzet.
Úgy tűni, a vagyonzárlatnak vége, adják a vagyonunkat.
Ha valaki tud infót, küldje, s akinek ideje van, keresse a felszámolókat, mivel úgy tudom minden Baumag cég felszámolás alatt van.
A pályázat:
„A VIENNA CONSULT Könyvvizsgáló és Adószakértő Kft. (Cg.: [01 09 161096]; 1119 Budapest, Petzvál József u. 56.), mint P.K.S. HOTEL Szolgáltató Kft. „f. a.” (Cg.: [01 09 939405]; 1025 Budapest, Tömörkény u. 28.) felszámolója, nyilvános pályázat útján értékesíti a felszámolás alatt álló gazdálkodó szervezet tulajdonát képező alábbi ingatlanokat:
A Parádsasvár belterület, 2. helyrajzi számú ingatlan adatai a következők:
Cím: 3242 Parádsasvár belterület, 2. hrsz.
Ingatlan megnevezése: Kivett üdülőépület, udvar
Ingatlan fekvése: belterület -Építés éve: 1876-1882
Átépítés/felújítás éve: 2000
Telek területe: 2 ha 7206 m2
Hasznos alapterület: 3.830 m2
Tulajdoni hányad: 1/1
Mátrai Tájvédelmi Körzet
Jogok, bejegyzések:
-Muemlék (2000.05.17.)
Földmérési jelek elhelyezését biztosító használati jog. Jogosult: Heves Megyei Földhivatal (3300 Eger, Barkóczy Ferenc u. 7.) (Bejegyzés kelte: 1979.01.17.)
Zárlatot megelőző biztonsági intézkedés. Jogosult: Budapesti Rendőrfőkapitányság (2004.06.18.)
Bunügyi zárlat. Jogosult: Budai Központi Kerületi Bíróság (2004.10.15.)
Jelzálogjog bejegyzésének elutasítása. Jogosult: Nyírő Gábor (2010.05.31.)
Széljegy: bünügyi zárlat törlése iránti kérelem. Jogosult: Budai Központi Kerületi Bíróság (2014.07.02.)
Az ingatlan irányára: 2 061 311 000 Ft + áfa.
A Parádsasvár belterület, 1/2. helyrajzi számú ingatlan adatai a következők:
Cím: 3242 Parádsasvár belterület, 1/2. hrsz.
Ingatlan megnevezése: Kivett beépítetlen terület
Ingatlan fekvése: belterület
Telek területe: 873 m2
Tulajdoni hányad: 1/1
Mátrai Tájvédelmi Körzet
Jogok, bejegyzések:
Zárlatot megelőző biztonsági intézkedés. Jogosult: Budapesti Rendőrfőkapitányság (2004.06.18.)
Bunügyi zárlat. Jogosult: Budai Központi Kerületi Bíróság (2004.10.15.)
Széljegy: bunügyi zárlat törlése iránti kérelem. Jogosult: Budai Központi Kerületi Bíróság (2014.07.02.)
Az ingatlan irányára: 1 200 000 Ft + áfa.
A Parádsasvár belterület, 13/2. helyrajzi számú ingatlan adatai a következők:
Cím: 3242 Parádsasvár belterület, 13/2. hrsz.
Ingatlan megnevezése: Kivett hétvégi ház, udvar
Ingatlan fekvése: belterület
Építés éve: 2005
Telek területe: 1.534 m2
Hasznos alapterület: 471 m2
Tulajdoni hányad: 1/1
Mátrai Tájvédelmi Körzet területén
Jogok, bejegyzések:
Zárlatot megelőző biztonsági intézkedés. Jogosult: Budapesti Rendorfokapitányság (2004.06.18.)
Bűnügyi zárlat. Jogosult: Budai Központi Kerületi Bíróság (2004.10.15.)
Jelzálogjog 51 000 000 Ft kölcsön és járulékai erejéig. Jogosult: Csevicevölgy Regionális Turizmus- és Ingatlan¬fejlesztési
Kft. (2006.06.13.)
Vezetékjog. Jogosult: ÉMÁSZ Hálózati Kft. (1012.02.08.)
Az ingatlan irányára: 54 240 000 Ft + áfa.
A benyújtandó pályázatnak tartalmaznia kell a következőket:
- A pályázó adatait (társaság esetén 30 napnál nem régebbi cégkivonatot, aláírási címpéldányt).
- A felajánlott nettó és bruttó értéku vételár megjelölését.
- A fizetési feltételekre vonatkozó nyilatkozatot.
- Nyilatkozatot, hogy elfogadja-e az e-mailen keresztül történo értesítést, amennyiben igen, azt milyen e-mail címre kéri.
- 30 napos ajánlati kötöttséget.
A Parádsasvár belterület, 2. helyrajzi számú ingatlant és a Parádsasvár belterület, 1/2. helyrajzi számú ingatlant egy¬ben értékesíti a felszámoló.
Az ingatlanok előre egyeztetett időpontban megtekinthetők. Ügyintéző: Szakács András, 06 (1) 204-3140.
A pályázat érvényességének további feltétele, hogy a parádsasvári 2. helyrajzi számú ingatlan tekintetében 40 613 110 Ft, a parádsasvári 1/2. helyrajzi számú ingatlan tekintetében az irányár 3%-a (36 000 Ft), a parádsasvári 13/2. helyrajzi számú ingatlan tekinteté¬ben az irányár 3%-a (1 627 200 Ft) ajánlati biztosítékként a pályázat benyújtásának idopontjáig jóváírásra kerüljön a P.K.S. HOTEL Szolgáltató Kft. „f. a.” OTP Bank Nyrt.-nél vezetett 11742173-20158693 számú számláján, illetve az átutalás közle¬mény rovatában kerüljön feltüntetésre a „P.K.S. HOTEL Szolgáltató Kft. f. a. ajánlati biztosíték” megjelölés.
Nyertes pályázat esetén a bánatpénz a vételárba beszámításra kerül. Az eredménytelen pályázók részére a befizetett ajánlati bizto¬síték 8 napon belül visszafizetésre kerül.
A pályázathoz csatolni kell az ajánlati biztosíték befizetésérol szóló banki igazolást, továbbá nyilatkozni kell arról is, hogy a befi¬zetett ajánlati biztosítékot - ajánlatának el nem fogadása esetén - milyen bankszámlára kéri visszautalni a pályázó.
Áfakörbe tartozó nyertes pályázó esetében, figyelemmel az áfa-tv. 142. § (1) bekezdés g) pontjára, az adót a vevő fizeti meg a fordí¬tott adózás szabályai szerint, míg az áfakörbe nem tartozó nyertes pályázó esetében a felszámoló számlája 27% áfát tartalmaz.
A pályázatokat egy példányban, lezárt, kettős borítékban kérjük benyújtani a VIENNA CONSULT Kft. székhelyére postai úton vagy személyesen - az 1119 Budapest, Petzvál József ű. 56. szám alá. A feladó nélküli borítékra „P.K.S. HOTEL Szolgáltató Kft. f. a. pályázat” jeligét kérjük feltüntetni. A pályázatok beérkezésének határideje a megjelenéstől számított 15. nap utáni első munkanap 12 óra.
Az ajánlatok bontására közjegyző jelenlétében kerül sor. A benyújtási határidőt követő 30 napon belül a felszámoló az ajánlatokat értékeli, annak eredményéről nyolc napon belül értesíti a pályázókat. Szerződéskötésre az értesítéstől számított 30 napon belül kerül sor. A vételár megfizetése átutalással történik a szerződéskötéstől számított öt napon belül.
Több megfelelő, azonos értékű (a vételár vonatkozásában legfeljebb 10%-kal eltérő) árajánlat esetén a felszámoló a pályázók kö¬zött nyilvános ártárgyalást tart, melynek idejéről, helyéről és szabályairól az ajánlattevőket írásban értesíti.
A nyilvános értékesítésen a tulajdonjogot szerző pályázó adós társasággal szemben a Cstv. 49. § (4) bekezdése szerint beszámítás¬sal nem élhet.
Az ajánlat benyújtásakor a pályázónak nyilatkozatot kell csatolnia annak elfogadásáról, hogy az ingatlan adásvételi szerződése el...

jjulika aug. 20. Creative Commons License 5692

Kedves Nyakfogom,igen valószínű ,hogy van vagyon csak hol?  annak idején a Bárándy ügyvédi irodát ezért kértük fel,hogy a büntető per befejezése után a kártérítési perben képviseljen -sajnos nem úgy néz ki,és még igazat is mondott az ügyvéd úr,mert mikor a végre hajtó belépett a körbe az ő feladata lett volna ,hogy zárolja a vagyonokat,hogy megtörtént -e nem tudom !Van -e és ki a végrehajtó?   Annyit helyesbítenék,hogy Ábróknak 1 lánya és 1 fia a van -a lánya most lett nagy korú-ki tudja mekkora és milyen vagyonnal rendelkeznek-rég megszakított kapcsolat nem segít ebben ! 1 tény tegnap felhívtuk az Ábrók és Horogh ügyvédi irodát és bizony működik,hogy kik adnak megbízást nekik  fogalmam sincs,egy tény úgy akarják beállitani,hogy Ábrók ügyvéd is áldozat-átverték!  Kérdem én egy jogból diplomázott embert ,hogy lehet törvénytelenségre bírni?  A másik kérdésére a válaszom ,mi sokkal régebben tartottuk ott a megtakarításunkat,éppen arra számítva,hogy mivel unoka öcsém,ha bár mi gond lenne szól -hát nem igy történt,sőt becsületsértők-rágalmazók lettünk ez a véleményük rólunk! Ennyit egyelőre ! Kérem tájékoztassanak ha valami jó terv létezik,mi a családbó 3-an vagyunk károsultak ! Üdvözlettel jjulika

nyakfogom aug. 19. Creative Commons License 5691

Kedves jjulika az írása számtalan gondolatot és véleményt  

ébresztett,formált bennem,és Ön bíztatott,hogy kérdezhetünk:

-Írja,hogy Ábrók Lászlónak,és a két fiának a jelentős

költekezés ellenére is hatalmas vagyona van.Ha a többi

orbitális gazembernek is ilyen jelentős vagyona maradt ,akkor

egy kicsivel rózsásabb a helyzetünk mint eddig gondoltam.

-Ezek szerint a 40 milliárd egy részét tudták csak elélvezkedni.

-Vajon ezek az Ábrókok a jjulikáékon kívül a saját apjukat,

anyjukat,más rokonaikat,ismerőseiket,és barátaikat is megfejték?

-Ezzel a rablással az Ábrók mennyi személyes ellenséget szerzett

a saját lakhelyén,és máshol?

-Remélem ezek után az Ábrókfélék nem alszanak nyugodtan,

és megbánták amit tettek.

-Miért nem figyelmeztették jjulikát hogy ez egy csapda?

-Ezek nem ismertek se Istent,se Embert?

-Melyik évben lépett be hozzájuk?Én 2003-ban.

-A rendes emberek a helyükben arra is gondolnának,hogy

később is lesznek kellően mérges károsultak,akikkel

nemlesz szerencsés személyesen találkozniuk.

Vagy átoperáltatják az arcukat?

-Tanultak valamit,vagy ujra ezt tennék?

-jjulika kapcsolata a baumag ügy miatt szakadt meg

a testvére fiával az Ábrókkal?

 

jjulika aug. 18. Creative Commons License 5690

Igen kedves Nyakfogom sajnos a nagynénje vagyok a 6. rendü vádlottnak aki 6 év letöltendő börtön büntetést kapott,de természetesen ,sok éve meg szünt teljesen a kapcsolat közöttünk,azt hiszem eléggé el nem  ítélhető módon részemről,de az ügyvédi irodának cimét,amit együtt működtetett a feleségével Ábrók és Horog Ügyvédi irodaként azt hiszem most is működik,pedig kértek rá tiltást nem jött össze!  Jó lenne ha valami történne,mert a gyerekem 10 évi megtakarítása úszik,amit jó lenne már ha lakásra fordíthatná,ahogy az tervbe is volt ,ha bármire kiváncsiak velük kapcsolatban sok mindent találnak a NET-en róluk,én csak a több mint 10 évvel ezelőtti állapotokról tudok,arról szivesen beszámolok ! 

nyakfogom aug. 17. Creative Commons License 5689

1.Első lépésként tudjuk meg,hogy hova kell majd beadnunk az aláírásokat.

Aztán itt kérdezzük meg,hogy milyen követelményeik vannak

a pontos alakiság,és minden más vonatkozásban ahhoz,hogy ne

potyára gyűjtsük össze azokat.

 

2.Ha ez nem megy, akkor egy ügyvéd ,plusz más szakember

-ahogy Baumagnélküli írta korábban-irányítása szerint kell 

a formai kellékeket biztosítanunk.

 

Ezután egy próbabeadványt adjunk be

valakinek a konkrét adataival,hogy azt elfogadják-e.

 

Csak ezt követően álljunk neki az aláírások összegyüjtésének.

 

Jobb javaslatot is lehet tenni. 

 

BARUKA aug. 17. Creative Commons License 5688

Egyelőre az aláírások gyűjtését kell megkezdeni, de ha van ügyvéd akinek a véleményét kikérhetjük az nem árt!

Előzmény: tegzi235 (5687)
tegzi235 aug. 17. Creative Commons License 5687

Kedves Károsultak!

Nem tudom, hogy érdemes-e ügyvédben gondolkodni a felkérés szintjén, ugyanis ezeknek a bűnözőknek több pénzük van, mint nekünk, még ha összedobjuk is! Ha bármelyik ismert sztárügyvéd látott volna benne lehetőséget, már biztosan tettek volna valamit. Akinek van ideje keresni a régi TV Híradók között volt szó egy olyan Baumag károsultról, aki magánpert indított, természetesen elveszítette, az összes perköltséget fizetnie kellett és még valamiért meg is büntették. Ez 1-1,5 éve volt, azóta letettem arról, hogy valaha viszontlássam legalább egy részét a pénzemnek. De próbáljuk meg! A felszámoló csak hasznot húz az egészből, mint ebben az országban - tisztelet a kivételnek -  szinte mindenki! Más pénze ugyan kinek fáj, kikerült az utcára na és?

 

Üdv. tegzi

nyakfogom aug. 15. Creative Commons License 5686

Kedves jjulika örömmel olvastam,hogy van közöttünk egy

olyan károsult is,aki testközelből is ismer egy gazembert.

Ha  úgy ismerhetnénk ezeket a gazembereket, és minden

gazemberségüket,mint ahogy most nem ismerjük,

akkor jobban találnánk rajtuk fogást.

Akkor tán jogász se nagyon kellene.

A történelem során a nagy bűnügyekre is a gazemberek

veséjébe belelátó nyomozás derített fényt,rámutatva a

gyenge pontjaikra,ahol el lehetett kapni a grabancukat.

Ilyen nyomozónk sajna nincsen,de lesz aláírás gyüjtés.

Nincs lehetetlenség,csak tehetetlenség van.

Ha a kormány az aláírásgyütést jó módszernek látta a

rezsiccsökkentés megvédésére,akkor az segíthet rajtunk is.

Önben egyben üdvözöljük a 13.pluszost is.

BARUKA aug. 15. Creative Commons License 5685

A magam részéről annak idején  megpróbáltam Magyar György ügyvédet! Dettó Bárándy iroda! Vigyázat, ezek csapdába vezetnek!