Keresés

Részletes keresés

nyakfogom Creative Commons License 2015.05.27 0 0 6426

 

 

AZ ALÁÍRÁSOK SZÁMA A CSALÁDDAL,ROKONSÁGGAL,ISKOLATÁRSAKKAL,AZ

ISMERŐSÖKKEL,ÉS SZIMPATIZÁNSOKKAL FELSZOROZVA 1 200 0000 LESZ.

EGYMILLIÓ KÉTSZÁZEZERREL SZEMBESZÁLLNI  NEM LEHET,AZ HENGEREL.

nyakfogom Creative Commons License 2015.05.27 0 0 6425

1    nyakfogom Creative Commons License 21 órája 0 0 6411


Azért olvastam el a magyar történelemről szóló 24 könyvet/2500 oldal/,hogy választ kapjak
a " régi dicsőségünk hol késel az éji homályban"kérdésre.Megállapítottam,hogy Szent Istvántól
kezdve az összes erős uralkodónk halála után-utód hiányában-a széthúzás,a marakodás ,és hatalmi
harc következménye egy legyengült,erőtlen,magatehetetlen állam lett.
Legyen magunkhoz való eszünk,és a saját jól felfogott érdekünknek megfelelően egy emberként
/egyeület és károsultak/húzzuk ki a tengelyéig sárban ragadt baumag ügyet a sárból.
Az egyesület vezérletével meg kell találnunk azt a lehetőleg sztár ügyvédet,aki sikerdíjért
kijeleöli a jogi utat legalább 100 hivatalos hatalmasság felé.Ez a legnehezebb része a teen-
dőinknek.Amikor ez megvan,utána az 1 millió aláírás összegyűjtését magunknak kell biztosítanunk.
A 19 pénzbefizető hely közül én már Győrben,Zalaegerszegen és Baján látom a károsultak
összehívásának lehetőségét/1550 károsult/.
Fogjuk meg egyszerre mind a 12 ezren a boldogabbik végét,ne huzza ki magát senki,mindenki tegye hozzá az erejét,és tudását.
Newton a nagy fizikus azt mondta:"adjatok egy fix pontot,és kifordítom a földet a helyéről".
Csak az összefogás erejével kaphatjuk meg a most látható 1-2 % helyett az összes elvesztett pénzünket.

 

2

"Az elnök  18 órája    0 0 6413

A magam részéről az ilyen természetű kezdeményezéshez szívesen csatlakozom magam is, és minden tudásommal, és erőmmel támogatom, segítem akár személyesen is, ha erre igény van. Baján 2014.-ben felkérésre két alkalommal is voltam, a helyi szervezők újságban hirdették meg az összejövetel helyét, és idejét, Romasz dr.-ral mentem le saját költségemen. Az egyesület fizette ki a terem bérleteket. Usgyi, lássuk együtt mire megyünk.

Előzmény: nyakfogom (6411)"

3  A fentieket nagy örömmel olvastam,és arra gondolok,hogy mégis csak sikerül közös

erővel/egyesület+nem tagok/  offenzívát indítani egy sikerdíjas sztárügyvéd vezetésével,

és a stratégiáját támogató 12000 aláírással célba érnünk.

nyakfogom Creative Commons License 2015.05.27 0 0 6424

Fitos István évfolyamtársam a 2.7 millió elvesztését nem tudta feldolgozni,lenyelni,és ebbe belehalt.

Ő-már ha igaz- az égből csak szorítani tud nekünk,és a családjának,de tenni már semmit sem képes.

Az előbb megcsíptem magamat,és megbizonyosodtam,hogy én még élek,ez óriási különbség

a kettőnk lehetőségeit illetően a pénz visszanyeréséért,

Amíg élek addig pedig a veszteségbe nem kívánok  belehalni,sőt lehetetlent nem ismerve

minden ésszerű,racionális eszközt jogosan fel fogok használni,mert a gazemberek csak az első

félidőt nyerték meg, a második félidő a miénk lesz.Rendezőelv:a remény hal meg utoljára.

cp75pp Creative Commons License 2015.05.27 0 0 6423

Marad tehát a Túlvilág, mivel az AB a mindenkori K. zsebében van. A BAUMAG vezetőség egyébként csak egy strómann volt, egyfajta pre-offshore, még a Kajmán-szigetek előtt, ez a társaság mosta tisztára egy ideig a kárpótlásokból ellopott közpénzeket, a BAUMAG botrányra azért volt szükség, mert ezeket a pénzeket a politikai köztörvényes bűnözők és klientúrái  az országból kimenekíteték, biztonságba helyezték. A Balázs testvére államtitkár volt, a tisztség mind az mszp, mind a fidesz idejében egyaránt politikai tisztségként funkcionált. Na, ezért marad a Túlvilág. Gyerek voltam, amikor láttam a Polip című filmet, a maffia és a politika egy és ugyanaz kishazánkban is.

cp75pp Creative Commons License 2015.05.27 0 0 6422

Köszönöm.

Előzmény: BAUmagnélküli (6418)
GabiZepter Creative Commons License 2015.05.27 0 0 6421

Alábbi levelemmel 6419-re szerette volny reagálni, csak kicsit félrecsúszott. Bocsánat.

GabiZepter Creative Commons License 2015.05.27 0 0 6420

Ez a megosztósdi megy már 12éve.

 

Kár is rá szót pazarolni, csak az a baj, hogy amíg ezen a ki tag, ki nem tag játékon szórakozunk, addig pont a lényeg sikkad el.

 

 

Én csak ezt az egyszerű kérdést tettem fel. 05. 23.án a facebookon Szabados Úrnak.

 

 

"Mivel, az ún. tűntetéseken kívül a hathatós érdek érvényesítésnek számos más módja is létezik, kérem, hogy engem, mint az egyesület tagját, legyen kedves tájékoztatni e helyen arról, hogy az Egyesület, és az Egyesület jogi képviseletével megbízott Romasz ügyvédi iroda milyen lépéseket tervez záros határidőn belül arra, hogy a kialakult helyzetet a javunkra fordítsa, ügyünkre ismételten felhívja a közvélemény, és a döntéshozók figyelmét, hogy a Q károsultakhoz hasonlóan kártalanítást kapjunk."

 

 

 

Választ ugyan nem kaptam, de ebből kinőtte magát egy ki a tag, és nem tag vita, ami pont arra jó, hogy elterelje a figyelmet a lényegről, és ne jussunk érdemben előre.

 

 

 

Előzmény: BAUmagnélküli (6417)
BARUKA Creative Commons License 2015.05.27 0 0 6419

A magam részéről ellentmondást vélek a két válasz között, bár a reakció egy témára, egy ugyanazon személytől való!

6413 "Usgyi, lássuk együtt mire megyünk." és a 6414 "akik "külsősők" nem várhatnak azonos képviseletet"

Akkor most valójában hogy is állunk? Lesz azonos rendű, rangú összefogás vagy NEM? Ne játszadozzunk tovább, mi az hogy mostoha " külsős", bár 11000-en vannak, meg kedvenc" tag" azaz belsős, , akik 1000-en vannak! Nehogy holnap jobb és bal oldalra osszák az egy cipőben, egy közös célért tenni akarókat!

Én "nyakfogom" ötletét támogatom, mindent megteszek, hogy az aláírók minél többen legyenek!

 

BAUmagnélküli Creative Commons License 2015.05.27 0 0 6418

"A Wortmann felszámoló úrnak a címére lenne szükségem, meg tudná valaki küldeni?"...Ma éppen egy hónapja készítette Wortmann György, a címét is itt találod:

 

http://www.befszovkare.t-online.hu/pdf/kozbensomerleg2014.pdf

 

 

Előzmény: cp75pp (6415)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2015.05.27 0 0 6417

Az Alkotmánybíróság döntése nem a BAUMAG-ról fog szólni, hanem arról, hogy jogos elvárás-e a pénzintézetektől, hogy a vétlen pénzpiaci szereplők töltsék fel az üres betét- és befektetés biztosítási alapot, vagyis, hogy a pénzintézetek kötelezhetőek-e a brókerbotrányok károsultjainak kármentesítésére, függetlenül attól, hogy védett volt, vagy nem volt védett a befektetésük. Ha az ígért kamatok alapján rangsorolnánk a kártalanítás sorrendjét, akkor a BAUMAG állna az első helyen az ígért átlag másfélszeres jegybanki (bankközi betéti) kamatokkal, jóval utána következne Quaestor az ígért átlagos két és félszeres banki betéti kamatokkal, utolsó helyen pedig "Marcsika befektetési vállalkozása" állna, a jegybanki alapkamatok több mint tízszeresét meghaladó ígéreteivel... globális kártalanítási törvény kell, ha ez nem lesz, akkor csak a "túlvilágon" fognak kárpótolni bennünket...ez a valóság, ezt súlykolják a felelősök 12 éve belénk: vegyük már észre, hogy az ellopott pénzünket végleg elveszítettük, és a tanulságokat levonva kezdjünk új életet nyolcvan évesen, nincstelenül...

Előzmény: kalandor123 (6410)
cp75pp Creative Commons License 2015.05.27 0 0 6416

Olyan, mintha a középkorban lennék, akkor volt ilyen a magyar jogrendszer... Gondolkoztam azon is, hogy a jogtalanul beszedett adót vissza kellene követelni az államtól, de az adót is csak öt évre visszamenőleg lehet követelni. Az AB időhúzás, jogilag kifogásolhatatlan lesz a törvény, az alkotmánybírák mind politikusok, aki ellenkezőjét állítja, az porhintés. Mindenesetre szemét egy munka. Amíg élek nem fogok az MSZP-re szavazni. Ha megtenném, leköpöm magam. A másikkal is így állok. De ez csak egy puffogás a részemről, gondolom, ettől nem lett senki okosabb, sajnos.

cp75pp Creative Commons License 2015.05.27 0 0 6415

A MEH szerint a BAUMAG károsultak nem kapnak a BEVA-ból, sem az OBA-ból, ez most már számomra is hivatalos. Arra kellene hivatkoznuk, hogy ítélt bűncselekmény áldozatai vagyunk. De jelen esetben az állami kártalanításból nem kapunk, mivel a BAUMAG Szövetkezet más típusú társaság, mint a Quaestor. Jogászi csűrés-csavarás. Egyébként, ha összeadjuk a 11 év havi tagdíját, akkor még nagyobbnak tűnik a kárunk. A Wortmann felszámoló úrnak a címére lenne szükségem, meg tudná valaki küldeni?

Az elnök Creative Commons License 2015.05.27 0 0 6414

Megköszönöm mindenkinek a hozzászólást, az akár ingerült, akár kevésbé az, ha tárgyszerű. Az egyesületben tömörültek, és a külsősök is ugyan azt akarják. Meg vagyok arról győződve, hogy egyszerű szótöbbséggel, személyes ad-hok tömörüléssel eredmény nem elérhető, kormányzat politikai nyomásra BAUMAG ügyben hajthatatlan volt, és lesz. Az, hogy idáig jutottunk, a jelenlegi kormány, és az elődök ugyan úgy vastagon közreműködtek, és élvezték az előnyét. Ezt próbáljuk reményeink szerint a jog erejével áttörni. 

 Igen,  gyűjtöm én is az anyagot, mert köztudott, hogy egyetlen kifizető helynek a Magyar Köztársaság költségvetését gondolom. Megköszönnöm mindenkinek, aki az egyesületnél esetleg hiányzó irattal segítséget nyújt.  Az Alkotmány Bíróság az egyesület egy korábbi beterjesztését

376 B/2007. számon már elmeszelte, amelyet dr. Vetró László jegyzett. (részletesen a beterjesztés és az ítélet a honlap 2007. éves fülnél),

Egy komoly anyaggyűjtés eredménye a honlap   Elnök válasza a BEVA -nak 2015 05 11. fülön olvasható. Sok hozzászólónak ez kevés, de lassú víz partot mos. Ez egy vitathatatlan jogalap. Ezért is tettem közzé, NEM TITOK, minden más sem.

Próbáljunk meg közelíteni egymáshoz, de lássák be, hogy akik "külsősök" nem várhatnak azonos képviseletet azokkal, akik az egyesület tagjai, akik immár 10-11 éve fizetik a tagdíja. Nekem elsősorban öértük kell küzdenem, mert ez jogos elvárás.

Még-egyszer. Aki, akik a cé megvalósításához segítséget nyújtanak, köszönet nekik, mert mindenkinek ebből haszna származhat.

 

Előzmény: kalandor123 (6410)
Az elnök Creative Commons License 2015.05.26 0 0 6413

A magam részéről az ilyen természetű kezdeményezéshez szívesen csatlakozom magam is, és minden tudásommal, és erőmmel támogatom, segítem akár személyesen is, ha erre igény van. Baján 2014.-ben felkérésre két alkalommal is voltam, a helyi szervezők újságban hirdették meg az összejövetel helyét, és idejét, Romasz dr.-ral mentem le saját költségemen. Az egyesület fizette ki a terem bérleteket. Usgyi, lássuk együtt mire megyünk.

Előzmény: nyakfogom (6411)
BARUKA Creative Commons License 2015.05.26 0 0 6412

A "külsősök" eddig sem zárkóztak el az összefogástól , ezt a te példád is mutatja, kitetted a" lelked"!

Tudomásul kell vennünk, hogy van aki külön úton kívánja megoldani saját problémáját és ezt muszáj tiszteletben tartani. Kicsit változik a dolog, de nem szabad visszalépnünk, ahogy eredetileg elhatároztuk meg kell csinálni, Na bumm! más áll az élre, és fogja össze az ügyet!

Előzmény: nyakfogom (6411)
nyakfogom Creative Commons License 2015.05.26 0 0 6411

 

 

Azért olvastam el a magyar történelemről szóló 24 könyvet/2500 oldal/,hogy választ kapjak

a " régi dicsőségünk hol késel az éji homályban"kérdésre.Megállapítottam,hogy Szent Istvántól

kezdve az összes erős uralkodónk halála után-utód hiányában-a széthúzás,a marakodás ,és hatalmi

harc következménye egy legyengült,erőtlen,magatehetetlen állam lett.

Legyen magunkhoz való eszünk,és a saját jól felfogott érdekünknek megfelelően egy emberként

/egyeület és károsultak/húzzuk ki  a tengelyéig sárban ragadt baumag ügyet a sárból.

Az egyesület vezérletével meg kell találnunk azt a lehetőleg sztár ügyvédet,aki sikerdíjért 

kijeleöli a jogi utat legalább 100 hivatalos hatalmasság felé.Ez a legnehezebb része a teen-

dőinknek.Amikor ez megvan,utána az 1 millió aláírás összegyűjtését magunknak kell biztosítanunk.

A 19 pénzbefizető hely közül én már Győrben,Zalaegerszegen és Baján látom a károsultak

összehívásának lehetőségét/1550 károsult/.

Fogjuk meg egyszerre mind a 12 ezren a boldogabbik végét,ne huzza ki magát senki,mindenki tegye hozzá az erejét,és tudását.

Newton a nagy fizikus azt mondta:"adjatok egy fix pontot,és kifordítom a földet a helyéről".

Csak az összefogás erejével kaphatjuk meg a most látható 1-2 % helyett az összes elvesztett pénzünket.

 

kalandor123 Creative Commons License 2015.05.26 0 0 6410

Meg kell várni az Alkotmánybiróság döntését addig úgy sem történik semmi.

Előzmény: tüskéskaktusz (6381)
nyakfogom Creative Commons License 2015.05.26 0 0 6409

 

A 6406 megnyítása:

1.Kijelölés

2.Jobb katt a linkre,és:

 -vagy megnyítás  más lapon,

 -vagy hivatkozás megnyítása

 -van egyéb megnyítási lehetőség a jobb katt után

 

 

Az elnök Creative Commons License 2015.05.26 0 0 6408

Köszönöm, hogy pozitív hozzászólással erősíti azt, amit szeretnénk elérni, és mindenki részére megvalósítani. A honlap 2015-ös fülén a közeljövőben történt levelekre hívom fel a figyelmet. A BEVA alapon történő Q kártalanítás jogalapját is mi az EGYESÜLET bányásztuk ki. Kérem, ehez a vonulathoz csatlakozzanak, mert a közeljövőben nekünk ez az irányadó

Előzmény: Kres58 (6404)
jjulika Creative Commons License 2015.05.26 0 0 6407

Gratulálok valahogy igy kellene hozzá állni aki akar is valamit tenni azért,hogy a pénzünket visszakapjuk ! https://www.youtube.com/watch?v=L2obqT-5nM0&feature=youtu.be

 

Előzmény: nyakfogom (6406)
nyakfogom Creative Commons License 2015.05.26 0 0 6406

https://www.youtube.com/watch?v=L2obqT-5nM0&feature=youtu.be

GabiZepter Creative Commons License 2015.05.26 0 0 6405

1./Hát ha Lenin elvtárs még mindig az Ön referencia személye, csak nyugodtan, láttuk mi lett a vége. De hátha mégeszer 3,60 Ft lesz a kenyér.

 

2./Én nem vitatkozom csak eszmét cserélek mindenkivel. Az, hogy nevén nevezzük egymást, szerintem nem személyeskedés.

 

3./Az Egyesület még a károsultak egy tizedét sem tömöríti, és jelen állás szerint tevékenysége folytán nem is tud több embert maga mellé állítani, ami elég szomorú, de csak saját magának köszönheti.

Az, hogy valaki az Egyesület vezetőségében van, nem garancia arra, hogy mindent jól csinál, és nem jelenti azt sem, hogy nem lehet véleményt mondani a tevékenységéről. Nem tartoznak az érinthetetlenek kasztjába sem.

 

4./Ha az Egyesület tevékenysége mégsem vezetne oda, hogy visszakapjuk a teljes követelésünket, jutalmazza tevékenységüket egy meleg elvtársi kézfogással, gondolom ez leghőbb vágya.

 

Azért mi megpróbálkozunk mással is.

Előzmény: Kres58 (6404)
Kres58 Creative Commons License 2015.05.26 0 0 6404

Ez az Egyesület (azon belül személyeskedő) és nem egyesületi tagok közötti vita nem szép dolog. Ha valaki egyesületi tag, akkor fogadja el a vezetőségének tevékenységét, ha nem, akkor meg ne kritizálja. Egyesületen kívüliek azt várják el, hogy az Egyesület álljon melléjük? Nem fordítva kellene? Már Lenin elvtárs megmondta, hogy egységben az erő. Ha az egyesületen kívüliek is össze akarnak fogni, előbb-utóbb nekik is egyesületbe kell tömörülniük. De hát már van egy, akkor minek egy másik is? (Kérdem pl. egy "sztárügyvéd előlege" hogy lesz kifizetve?) 

Én egyesületi tag vagyok, továbbra is megbízok munkájukban, és minden elismerésem azon nem egyesületi tagoknak is, akik szívüket lelküket kiteszik a saját és tagtársaink érdekében.

GabiZepter Creative Commons License 2015.05.26 0 0 6403

Tisztelt Szabados Úr!

 

Első körben megtehetné, hogy legalább a nevemet jól írja, csakúgy az illendőség kedvéért.

Továbbá ahogy látom, Ön még a saját hozzászólására sem emlékszik, hagy frissítsem fel az emlékezetét: " A további lépéseket, amelyek az előkészítés fázisában vannak engedje meg, hogy taktikai okokból előre ne áruljam el." Akkor ez most minek minősíthető?

A honlapjukon kint van az alapszabály, legyen kedves másolja be azt a pontot ide, ami megengedi, hogy a közgyűlést kiváltsák egy beszámolóval.

Az, hogy Patyi úr mit csinált, mit nem csinált, ma már senkit nem érdekel szerintem. Egy dolgot lehet többféleképpen is csinálni, azért mert ő nem jól csinált valamit akkor, nem jelenti azt, hogy nekünk is úgy kell tennünk.

A kialakult helyzetben a mi megmozdulásaink is más megítélés alá esnének, ha azt megfelelő módon tesszük. A Quaestor demonstrációt, amihez az Egyesület nem akart csatlakozni, és az azt követő DK-s demonstrációt sem ítélte el senki, sőt széles média nyilvánosságot kapott, és nagy valószínűséggel ügyük gyors megoldását elősegítette. Ez nekünk is jó lett volna, nem? Sok károsult társunk igényelte volna a megmozduláshoz való csatlakozást. Az aztán tényleg nem érthető, hogy az Egyesület miért nem él az Alaptörvényben mindenki számára biztosított jogokkal?

Ami a tagtoborzást illeti, ha most a szavakon lovagolunk, ám legyen, de nem Ön akart lemenni vidékre is a taglétszám gyarapításának érdekében? Ön írta:

„Ha igénylik az idős korosztályra tekintettel akár az ország bármely területén is a csoportos belépést is lehetővé tesszük.”

Legyen kedves szintén írja már le erre az oldalra is, egyébként mi/vagy ki tiltja a tagok „toborzását”?

 

Sajnos meg kell állapítanom, hogy hosszú hónapok óta mindenről beszélünk, csak nem a lényegről.

Továbbra is az a kérdés: mit tesz a közeljövőben az Egyesület a kialakult helyzetben annak érdekében, hogy a Q károsultakhoz hasonlóan, minél hamarabb megkapjuk mi is a pénzünket?

Kérem erre válaszoljon.

Előzmény: GabiZepter (6402)
GabiZepter Creative Commons License 2015.05.26 0 0 6402

Szabados Úr válasza:

 

Ha már így nevesítünk: Titkolózás nincs, nem is volt. Ön az egyesület régi tagja, amit nagyra értékelek, ezért az Ön "bírálatára " mint minden tagunk véleményére igen is nagyon is adok. A közgyűlés 2014-ben 570.000.-Ft-ba került, szervezés, és szóróanyag, postaköltség nélkül. A 2015-ben kipostázott (110.000.-Ft) éves beszámoló végén olvasható, hogy "közgyűlésnek minősül...." A honlapunk nyílt, aki tájékozódni akar, a teljes szöveget megtekintheti. 2014 évben további 4 körlevél ment a TAGOK-nak. Békés, és nem békés demonstrációt Patyi úr már korábban szervezett. Az eredményességet Ön is megtapasztalhatta. Tájékoztatás mindenkinek jár, és azt tisztelettel meg is kapja az egyesülettől, de külön szolgáltatást ne kérjen, aki KÜLSŐS. Az egyesületi törvény a tagtoborzást tiltja, ezért azt nem is teszem, a tagság önkéntes.

Előzmény: GabiZepter (6400)
BARUKA Creative Commons License 2015.05.26 0 0 6401

Az Elnök úrnak a legjobbakat kívánjuk, mi kívülállók akiknek a NEM jár! Reméljük az Egyesületnek van jelvénye, zászlója, évenkénti bált is rendeznek és tán még diplomáciai kapcsolatot is sikerült kiépíteni!

Igaz, ugyanúgy nem térítette meg senki a kárukat akárcsak nekünk kívülállóknak, de sebaj, Elnök úrék akkor sem hajlandóak "lehajolni" a külsős károsultakhoz! Nekik van ugyan nem elévülési jogosultságuk? az állammal szemben, nekünk van jogerős ítéletünk 18 milliárdot illetően, de úgy látszik mégsem lép érdekünkben senki, ügyünktől félnek mint ördög a tömjéntől! Sebaj! !Elnök úrék különcködnek, mert mégiscsak nagy karrier az egyesület elnökének lenni!

GabiZepter Creative Commons License 2015.05.26 0 0 6400

Tisztelt Szabados Úr!

Egyre inkább elég nagy csalódás hozzászólásait olvasni, nem csak a kívülállóknak, hanem a tagoknak is. Ön rendszeresen kettéosztja a károsultakat tagokra és nem tagokra. Tagoknak jár a segítség a kívülállóknak nem. Van ebben a dologban ráció, de azt azért magyarázza meg legyen kedves, ha az Egyesület segítsége nem jár a kívülállóknak, akkor miért fogadja el a kívülállók segítségét rendszeresen? Tudomásom van arról, hogy kívülálló károsult társunk rendszeresen és önzetlenül segíti az egyesület munkáját a rendelkezésére álló, ügyünkben hasznosítható dokumentumokkal.

Az aztán végképp elszomorító, hogy Ön örül annak, hogy a kommentjei „nagy port kavarnak fel”. Szóval Önnek mindegy, hogy miért, csak beszéljenek az Egyesületről, a negatív reklám is jó reklám?

Az még nem merült fel Önben, hogy az azért jelenthet valamit, hogy a kívülállók is folyamatosan figyelemmel kísérik az Egyesület munkáját? Nem kellene tagokat toboroznia, ha az Egyesület hathatós lépéseket tenne, különösen a pár hónapja kialakult kivételes helyzetre reagált volna rekord gyorsasággal.

De e helyett mit tesznek Önök? Semmi érdemlegeset! Sőt titkolóznak! A tagok, akiknek a nevében cselekednek, nem tudhatnak arról, hogy milyen lépéseket tervez az egyesület? Nem furcsa ez Önnek?

Mert nekünk az.

Megelégednénk az Egyesület megbízott ügyvédjével is, nem kellene sztárügyvéd, ha az Egyesület ügyvédjét látnánk legalább olyan agilisan intézkedni, mint Marcsikáék károsultjainak ügyvédjét.

Még az egyesületi tagok is kénytelenek magán akciókba kezdeni, mert ők is úgy látják, hogy az Egyesület nem reagál megfelelő módon a kialakult, számunkra is kedvező helyzetre.

Ha eredményeket mutatnának fel, az emberek csatlakoznának Önként.

Az aztán Önt végképp nem zavarja, hogy folyamatosan azzal vádolja a hozzászólókat, hogy tűntetni, erőszakot alkalmazni akarnak. Kitől olvasott itt ilyet az elmúlt hónapokban? Ön mossa össze folyamatosan a békés demonstráció és a tűntetés fogalmakat itt. A békés demonstrációhoz, és a szabad véleménynyilvánításhoz mindenkinek az Alaptörvényben rögzített joga van, így az Egyesületnek is van, ezt a jogot nem írhatja felül sem az egyesület Alapszabálya, sem Bírósági engedély!

Szerintem Önnek kellene a tagság és a károsultak szemébe nézni! Erre kiváló alkalom lett volna az éves közgyűlés, amit Önök nem hívnak össze, (vajon miért?) pedig az Alapszabályban le van írva:

„Az egyesület legfőbb szerve a közgyűlés, melyet az egyesület tagjai alkotnak.

A közgyűlés összehívása:

Az egyesület legfőbb szervét szükség szerint, de legalább évenként össze kell hívni.”

 

 

Nem Ön az, aki a valóságot elferdíti? A hozzászólásai hemzsegnek a csúsztatásoktól, pontatlanságoktól, a tételesen feltett kérdésekre pedig nem válaszol.

Előzmény: Az elnök (6397)
jjulika Creative Commons License 2015.05.26 0 0 6399

Na szépen "külsősök " maradtunk,és nekünk NEM -igy csupa nagy betűvel,az ész érvek,szavak elkerülték az "elnök" és az "egyesület" fülét egy egyedül ez vagyok ez a nevem itt,máshol sem szereplek több néven ,de a célom ,hogy minden károsult egyenlő elbírálásban részesüljön,mert ez igy igazságos !

Előzmény: BARUKA (6398)
BARUKA Creative Commons License 2015.05.26 0 0 6398

Megértettük: "hát külsősnek NEM"!

Mindazonáltal megjegyzem, nem havi 1 kg kenyér árát áldoztuk befizetésre a felszámolóhoz, és mindjárt az elején tudattuk, hogy összefogás esetén természetesen az ügyvéd munkáját megfizetjük!!!

Az első levélváltás után is   egyenes választ vártunk , hogy miért kellett ennyire körbejárni?!

Előzmény: Az elnök (6397)
Az elnök Creative Commons License 2015.05.25 0 0 6397

Kedves Fórumozók!

Örülök, hogy hozzászólásom oly nagy port kavart.

Évek óta arról szól a nóta, itt a fórumon, hogy "mások" mit csinálnak, csináltak, és hogy kéne másképp. Az egyesületen kívüliek bírálják az egyesület vezetőit, és személy szerint engem, mint elnököt, hogy"azért a rengeteg pénzért", amit a tagdíj címen befizetnek(3800.-Ft/év) a tagok , ők akik még ennyit sem szánnak a boldogulásukért külsősként nem kapják meg a tuti címet, ahol a farvizen felvehetik a pénzüket.

Nem is értem, hogy viszi rá  a lelkiismeretük a kívülről az oly nagy hangú demokratákat, hogy kívülről "osszák az észt" és még mocskolódásukat is el kell tűrni? Szegények, ugyan károsultak, mint a fizetős taogk az egyesületben, de a tagdíjra már sajnálnak költeni, havonta 1 kiló kenyér árát.

Ők csak azt hajtják, hogy sztár ügyvéd kell, de kérdezem, amikor fizetni kell /lene/ érte, odabújnak az egyesület mellé? Hogy most segítsetek...Hát külsősnek NEM. 

Az egyesület a tagjainak ingyenes ügyvédi szolgáltatásért szervezte a pert a Törvényszék ellen. Amikor felmerült hogy egy perben bukni is lehet, 200-on felül visszaléptek. A csatlakozás mindenki a nem tagok előtt is nyitva volt, csak az egyesületi tagságot kellett VOLNA vállalni. Egyszerűbb volt kintről aggódni, és mondani ebből sem semmi. 

Sokan tüntetni akarnak, kiabálni, csatlakozni a másik károsultakhoz, akik szintén károsultak, ugyan máshol, és másképpen. Lelkük rajta, tegyék, de a higgadt, megfontolt , de nem halvérű olyanokat akik még bíznak (velem együtt) a jog erejében ne akarják , kibicként kívülről magukat az egyesület pártolóinak feltüntetni, közben rombolni a nagy nehezen felépített szervezetet.

Ha mégis az erőszak mellett döntenek, merjenek néhány év múlva az egyesületi tagok szemébe, vagy a tükörbe nézni, és vállalják a megmérettetést, hogy ki ért el nagyobb eredményt.

Addig is , mielőtt a valóságot elferdítik, és megpróbálják a vélt igazukat a maguk módján kierőszakolni olvassák az egyesület honlapját http://www.befszovkare.t-online.hu/index.htm. Tudom olvasni csendben, és figyelmesen nehezebb, mint  hangulatkeltéssel irogatni felelőtlenül.

Az egyesületünk kitartó tagjainak, vagy akik szeretnének belépni, a magam, és az egyesület elnöksége nevében ezúton is megköszönöm a bizalmat. A legjobb szándékkal, és tudásommal képviselem a károsultak érdekeit, az Alapszabály szerint.

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!