Miért írja ki évente többször, hogy IP cím ütközés? Annyira dühítő, este hazajövök, és nincs net. Másnap dolgozom, a probléma ugyanaz. Mire hazaérek, már csak a rögzítő van. Nem erre szeretném ellőni a szabadnapjaimat...
Telefonáltam a szolgáltatónak, hogy ígéretük szerint 2007 okt. 31.-től 1,5 Mbps-re emelik a sávszélességet régi ügyfeleknek "ingyenesen" és ez mikor valósul meg. Telefonos hölgy kapcsolta a műszakis kollégát, neki is elmondva, adatok név lakcím megadása után kérte indítsam újra a gépet mert felemelte a sebességet. Azóta 1500/256 megy. Mindenkinek javasolnám a telefonálást mert magától nem megy / 06-1-492-0000 / Budapesten.
En es arra volnek kivancsi van mar,ahol megemeltek a savszeleseget 1.5 megara ? Mert lassan vege az evnek,bar holnap ejfelig meg van idejuk dolgozni rajta :)
Üdv ! Érdeklödnék tud-e róla valaki, hogy 2007 okt. 31.-től a régi ügyfeleknek emeltek-e már ingyenesen sávszélességet itt a Havannán " akár 1,5 Mbps-re". ill. mennyi lenne a letöltési sebesség. Megjegyezném a kábeltévé nagyon nyomul a 3-as díjcsomaggal + 1Mbps internettel 5900 ft.-ért, ami végülis nem rossz ár. Nem akarok más szolgáltatót hirdetni csak itt is lehetne egy kicsit gyorsabban ill. nem értem az új előfizető miért kapja meg olcsóbban mint a régi ügyfél. Üdv
Mostanában esténként gyalázatosan megy a net; dl speed:96,8 kbps ul speed: 138 kbps (juhúúú :)) QoS: 2%
Útvonal követése a következőhöz: bix.hu [193.239.149.1] legfeljebb 30 ugrással:
1 349 ms 439 ms 449 ms 192.168.0.254 2 * * * A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.
3 207 ms 387 ms 527 ms core0.beltav.hu [80.253.180.1] 4 265 ms 430 ms 673 ms 213.253.204.141 5 359 ms 204 ms 254 ms vlan230.bud4cat2.pantel.net [212.24.163.148] 6 81 ms 66 ms 220 ms r1.bix.iszt.hu [193.188.137.7] 7 164 ms 169 ms 115 ms www.bix.hu [193.239.149.1]
Éjszaka/délelőtt szuperül pörög az 1 MBit... Tudnál segíteni, vagy próbálkozzak az ÜFSZ-nál?
Nálunk 2+ éve megy Beltáv. T-Kábel most kötötte át csillagpontosra a tv kábelezést. Sebbel lobbal hirdetik szolgáltatásaikat. T-kábelen adsl 5ezerxxx Ft letöltési korláttal. Vegyünk telefont is, kérlelnek. Lóf&szt nekik. 2 voip szolgáltatás csont nélkül megy beltávon, router azért van, mert versenytársatoknál dolgozom, és technikai ügyeletet adok ügyfeleinknek. Laptopi routeren + pc, amit ritkán használok. Routerbe pap2 2 vonallal.
Lehetséges 2.990 és tréfa áron folytatni 1Mpbs csomagot?
Udv beltavosok nagy erdeklodessel neztem a beltav.hu oldalt elobb mert lattam hogy" új ügyfelei számára havi 2 990 Ft-ra csökkentette" Na most eszt hogy lehet erteni szerintetek? hogy aki regi beltavos annak nem csokkent az ar?? az eleg szomoru lenne. En bizok benne hogy akinek mar van beltavja annak is csokkent az ar, mert ez a 2990ft/1Mbit kb realis lenne mas szolgaltatoval szemben is kb!!
Igen, tényleg megy 400kb-tal a letöltés, ha a másik oldal tudja nyomni. A feltöltés is emelkedett valamennyit, de az nem annyira drámai.
Nálam úgy ment, hogy felhívtam az üfsz-t, és kértem az upgrade-et, bekapcsolták 3 napra próbaüzemre (mert nem biztos, hogy a házig terjedő részen elég a kapcitás hozzá), és amikor az lejárt, bementem a Rákóczi térre szerződést módosítani.
X. kerben jelen vagytok? Ha igen, a Salgotarjani uton? Ha nem, kiepitheto ott ha az ember igenyli? ... OFF Masoktol-> Mondjatok kerlek 1-2 szolgaltatot, akik jelen vannak a X. kerben s 5-6k-bol meg tudom uszni max a netet cakkundpakk. (<-Remelem ezert nem lesz cenzurazva a hsz-em..)
Visszavonok mindent.... Ma ezerrel belevetették magukat és bekábeleztek.. már csak az antenna van hátra, de ahhoz legalább már nem kellek ....Talán tényleg egy olyan cég a Beltáv, ahol figyelembe veszik az előfizetők érdekeit....Furcsa az ilyen a mai világban.. Szóval a jelek szerint tévedtem... Mentségemre a tcomhoz voltam szokva akik csak ígérgettek és jól átcs...tek...A legkorrektebb szolgáltató akivel eddig találkoztam.... :) Az alvállalkozójuk is nagyon normális kiderült, hogy a lakásszövetkezet kevert be neki, de ma reggel személyesen lerendeztük ezt is ...Pár óra alatt bevezetékelték az egész házat.... Ezek után én csak ajánlani tudom őket !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja , és már várom az antennát !! Állítólag ma túl sok helyen kellett karbantartaniuk ezért nem tudtak kijönni.. Talán már holnap ( szombaton ) jönnek és feldobják az antennát....
Szerény véleményem az hogy a többi szolgáltatónál még ilyen szolgáltatást sem kapsz. Ha, megigérték meg is fogják csinálni. Ismerem őket jól! Higgadj le és gondold át mégegyszer hogy biztosan a Fogyasztóvédelem és a HIF a megoldás?
És én ezért elcsesztem egy nap szabadságot... Ez bosszant a legjobban.. Node nem baj, ha nem intéznek semmit ezt egy levélben meg fogom említeni a Hírközlési Felügyeletnek és a fogyasztóvédelemnek is...
JA , és még annyi : a kábelezést végző alvállalkozó rendesen meg volt lepődve, hogy be kell kábeleznie a házat... Vajon mire számított ???Arra, hogy egy disznóvágást kell majd koordinálnia???Röhej ....
Már egy hónapja megrendeltem a szolgáltatásukat és minden adatomat felvették ( szig szám stb... ) akkor tájékoztattak, hogy a házunkban nincsenek bent de telepítenek egy antennát és bevezetékelik. Azt ígérték, hogy 3 héten belül már fütyülni fog a net... Szándékosan úgy mondtuk le a régi szolgáltatót ( ADSL ) , hogy fedje egymást a váltás. A múlt héten felhívtak, hogy ezen a héten jönnének kábelezni...A telefonos hölgy biztosított affelől, hogy ezen a héten menni fog a net ! Hittem nekik, kivettem szabadságot meg minden... Erre a telepítő alvállalkozó beállított egy darab kézben tartott mobillal, megnézte a házat, és 3 perccel később elment azzal, hogy majd a jövő héten visszajönnek kábelezni... Kérdezem én, ez egy komoly versenyképes üzletpolitika ??A központjuk mentegetőzik, és hebeg - habog... A vállalt 3 hétből egyből 5-6 hét lenne ha nem hajtanám el őket a francba....Ezek után hogy lehet bízni bennük, hogy ha bármi problémás van, akkor segítenek ???