Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Özséb atya 6 órája Creative Commons License 70695

Rekop György: Csináltattam szurkolói kártyát, de nem engedtek be vele. 

 

OZ Wheels 15 órája Creative Commons License 70694

Ha a románok ellen kapunk egy zártkaput, akkor Csányi megint szervez szurkolókkal közös meccsnézést? Eljöhetne Vági koma is.

 

 

Big (the real) 22 órája Creative Commons License 70693

 

ami viszont érdekesebb, honnan tudták meg a munkáltatók, hogy az alkalmazottuk fel akar szólalni valamilyen rendezvényen, erre milyen retorziót helyeztek kilátásba és mit szólt volna mindehhez a munkaügyi bíróság?

 

kár volt meghátrálni...

Big (the real) 22 órája Creative Commons License 70692

 

a bmlsz-ből ugyanaz a bullshit ömlik, reménytelen társaság...

Előzmény: laki88 (70688)
__Feyd 1 napja Creative Commons License 70691

Igen. Vajon mivel fenyegették meg?

Előzmény: Ljungberg (70690)
Ljungberg 1 napja Creative Commons License 70690

Úgy látom, Rekop Gy. lett volna az egyik felszólaló vasárnap.

laki88 1 napja Creative Commons License 70689
laki88 1 napja Creative Commons License 70688
Csaba680 1 napja Creative Commons License 70687

Az be! Én pl. kettőről biztosan tudom, hogy ott volt!

Előzmény: Big (the real) (70686)
Big (the real) 2 napja Creative Commons License 70686

 

de pl. az egyetemi docens is bejött...

Előzmény: Miller a sör (70677)
Kolompár Leonszió 2 napja Creative Commons License 70685

jav.: szintén nem Rogán fejéből pattant ki. Na.:D

Előzmény: Kolompár Leonszió (70684)
Kolompár Leonszió 2 napja Creative Commons License 70684

Ne csúsztass,légy szíves.Az,hogy Gulyás a főszervező,az MSZP egyik prominense,nem Rogán agyszüleménye,hanem dokumentált tény,amit egyébként újságírói kérdésre maga Gulyás is kénytelen volt elismerni.És az,hogy a letartóztatottak között vannak az említett Hahások,szintén Rogán fejéből pattant ki,hanem a rendőrség hozta nyilvánosságra.Ajánlom még szíves figyelmedbe ezt a netadós bohóckodást teljes mellszélességgel támogató baloldali médiumok kommentelőinek a hozzászólásait is,melyek szerint abban nagyjából egységfrontot alkotnak,hogy az összes szurkoló primitív fasiszta és náci véglény,akiket a balhén kívül más szinte nem is érdekel.Aki ezek után a szurkolók közül közéjük áll,annak lelke rajta,de én személy szerint azt kívánom annak az általad említett 30-40 ezer hülyének,aki ezeket támogatja,hogy legyen egyszer részük egy olyan oszlatásban,mint amilyet a mieink éltek át 2006-ban.És ezzel részemről a téma lezárva.

Előzmény: rich.mond (70682)
rich.mond 2 napja Creative Commons License 70683

De szerintem túlragoztuk

Előzmény: rich.mond (70682)
rich.mond 2 napja Creative Commons License 70682

Ez eddig egy az egyben Rogán szövege, aminek a valóságtartalmáról nem állt módomban meggyőződni. Amúgy az a 30-40 ezer ember azért hadd' ne legyen már hahás bohóc. Ugyanezzel a logikával lettek a szurkolók "Orbán fizetett rendzavarói"

De persze ha szerinted minden rendben van - pl. manapság éli fénykorát a szurkolói élet, a hatalom nem vegzálja a szurkolókat, nyugodtan bárki felszólalhat egy demonstráción és nem kell félnie a hatalom retorziójától - akkor nem szóltam. A többiről nemb eszélve. Gulyást, Demszkyt és a többi őgyelgőt meg el kell hajtani a picsába, mert senki sem kiváncsi rájuk, én legalábbis biztosan nem.

Előzmény: Kolompár Leonszió (70680)
Ljungberg 2 napja Creative Commons License 70681

G. B. amúgy Gurmai Zita fia! :D

Előzmény: Kolompár Leonszió (70680)
Kolompár Leonszió 2 napja Creative Commons License 70680

Az egész tüntetés kitalálója és főszervezője az a Gulyás Balázs,aki korábban az MSZP 8.kerületi szervezetének volt az alelnöke,a Fidesz székháznál letartóztatottak között pedig ott vannak azok a HaHa-aktivisták,akik az előző székházfoglalásnál is ott voltak és akik a Sándor palota erkélyén is bohóckodtak.Mi ez,ha nem egyértelmű politikai kötődés?

Előzmény: rich.mond (70679)
rich.mond 2 napja Creative Commons License 70679

Kik dolgoztak ellenünk? Mert most nem "ők" hívták össze a tömeget, hanem a tömeghez próbál csapódni pár levitézlett bohóc. Ha "ők" szervezték volna,akkor tizedannyi ember megy el, mint ahogyan történt az összes korábbi esetnél. És speciel azt sem bánom, hogy ebben a végtelenül unalmas, közönyös országban végre történt valami érdekes.

De ez talán már tényleg túlmutat a topicon, úgyhogy befejezem.

Előzmény: Fradisták (70673)
ljudski vrt 2 napja Creative Commons License 70678

Atyám emlékezetét a misebor jótékony hatása homályosíthatja el, de én vasárnap este 20:00 és 21:45 között a HírTV-t néztem. Ott a riporter úr rémeket és fociultrákat látott mindenhol. Különösen az eltakart arcú ministráns gyermekeket azonosította be igen nagy biztonsággal. Gondolom, a reggeli Biblia nyomtatásra leszólt a zsinat, hogy legalább írott formában ne vétkezzenek az Úr legnagyobb bánatára.

Előzmény: Özséb atya (70675)
Miller a sör 2 napja Creative Commons License 70677

Én ezt inkább le sem reagáltam. Bevallom kicsit megremegtem, mert nőgyógyászt nem találtam úgy fél perc gondolkodás után sem.Igaz ügyvédből kettőt is :-)

Előzmény: Big (the real) (70676)
Big (the real) 2 napja Creative Commons License 70676

 

 

így lottózzál, kishaver...

Előzmény: UltraFanaticoUngheria (70663)
Özséb atya 2 napja Creative Commons License 70675

Ide is beteszem...

 

"...Bár bizonyos médiumok vasárnap erőnek erejével próbálták a futballszurkolókat felelőssé tenni a Fidesz székházánál történt rongálás és garázdaság miatt, minden jel arra utal, hogy az MLSZ ellen korábban lezajlott tüntetés résztvevőinek semmi köze a Lendvay utcában történtekhez..."

 

http://mno.hu/belfold/igy-vitetnek-el-a-fociultrakkal-a-balhet-1255370

Fradisták 2 napja Creative Commons License 70673

Ne keverjük már össze a dolgokat. Ők röhögtek rajtunk 2006-ban és mindig is ellenünk dolgoznak. Ezek nem a bajtársaink, nem kell kiállnunk értük.

 

Előzmény: rich.mond (70669)
Artúr Doki 2 napja Creative Commons License 70672
Miller a sör 2 napja Creative Commons License 70671

Márk, először is jobbulást kívánok én is neked.Azok akik szervezték most egy nagy lehetőséget hagytak kihasználatlanul, mert még egyszer nem fognak ennyien sem megmozdulni.A beszédeket fel kellett volna olvasni, akár egy fizetett színész segítségével is. De legalább lett volna valami....

Én komolyan sajnáltam pl a nyíregyháziakat,egerszegieket és a többi vidéki szurkolót akik erre a semmi rendezvényre igazi pénzt és igazi időt áldoztak.

Nekem belefért egy vasárnap délutáni programnak, hogy Városkaputól metrózok egyet, sétálok egy kicsit, dumálgatok a haverokkal, és egy óra múlva már itthon nézem a képeket a neten a tüntetésről.De azoknak jár az elismerés igazán akik buszt béreltek, vonatjegyet vettek és utaztak oda-vissza fél napot, azért, hogy a téren a semmibe belekiabálják, hogy Csányi sándor szeresse fasszal az anyját, majd haza utaztak.

Tartalom kellett volna, mert ennél az is többet érne ha felbasznánk mi is egy sátrat a Kossuth térre állandó személyzettel!

Kolompár Leonszió 3 napja Creative Commons License 70670

Valószínűleg igen. De amire én gondoltam az egy olyan ernyőszervezet,ami ha szükséges,az összes tábor összes tagját tudná képviselni,mind a rendőrség,mind az MLSZ ellen,akár a bíróságon is.Valami hasonló,mint a Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás által létrehozott Nemzeti Jogvédő Szolgálat.Ők pl elég sok,a 2006-os események miatt meghurcolt,embernek tudtak kézzelfogható jogi segítséget nyújtani.Valami hasonló iroda sokat javíthatna a mi érdekérvényesítési nehézségeinken is.

Előzmény: Marci14 (70662)
rich.mond 3 napja Creative Commons License 70669

Én is gyors és teljes felépülést kívánok mindenek előtt!

 

 

Más, és talán OFF, de úgysem pörög a topic...

 

Nézd, én teljesen őszintén értetlenül állok a netadó elleni tüntetéshez való hozzáállás előtt.

Volt ott jó pár ezer ember (talán több tízezer), akit persze le lehet zsidóbibsilibsizni, mert megjelent köztük Demszky és az amerikai fazon. Lehet elmélkedni azon, hogy "kik álltak mögöttük és mik a céljaik" - USA kormánybuktatás, kijevi forgatókönyv, stb.

 

De akkor te se csodálkozz, ha bármilyen szurkolói demonstrációt elintéz a közvélemény azzal, hogy"itt neonáci kopaszok (akiket Orbán 2006-ban fizetett, ugye...) hőbörögnek, hogy szabad legyen verekedni a stadionokban"

 

A fejem fogtam, amikor olvasgattam a két demonstrációról tudósító Index cikk kommentjeit. Az emberekben fel sem vetődik, hogy valaki tényleg egy értelmes célért áll ki saját elhatározásából, mindenféle hátsó szándék és hátulról jövő súgás nélkül.

 

Szerintem mindkét esemény nagyobb tömeget és megértést érdemelt volna.

Előzmény: márk,R.B.D. (70667)
Beaverfieldmarketplace 3 napja Creative Commons License 70668

Márk.
És akik felszólaltak volna, azok helyett nem voltak valakik akik vállalták volna esetleg ?
Gondolom nem mindenki narancs közeli cégnél van. Olvasva a beszámolókat, elég rövid volt.
De legalább volt.
Tudom nem lehet leírni a fenyegetéseket, mert akkor nyilvánvaló lenne kik voltak, ami egyenlő lett volna a felszólalással. Annyi hiányérzetem van, hogy valami jópofa dumával talán jobban szólt volna.
Na mindegy. Csak magánvélemény.

Előzmény: márk,R.B.D. (70667)
márk,R.B.D. 3 napja Creative Commons License 70667

egyébként a netadó elleni tüntetés megmutatta, h nem az ultráktól kell tartani ebben az országban!

néztem a hírtv-s közvetítést, nagyon komoly gyökerek voltak ott.

az viszont elég szar, h megpróbálják "ultrának látszó" egyénekre kenni a dolgokat.

egy csoporttag írta találóan, h az index biztos onnan tudja, h kik voltak a támadók, h felmutatták az "ultra igazolványukat"...

 

örülök, h a szurkolói demonstráció békésen lezajlott, és jó volt a megjelenés.

sztem mindenkinek köszönet jár érte, aki eljött!

a felszólalók visszalépése viszont egy olyan üzenet, amely komolyan elgondolkodtatja az embert...és elkeseríti. (és nem a visszalépők hibájából)

márk,R.B.D. 3 napja Creative Commons License 70666

köszönöm!

alapból nem volt vészes a dolog, bár a szövettanig mindenkin rajt van a para... de így utólag azt mondom, nem volt komoly a dolog, csak kellemetlen.

 

Előzmény: No good ticket (70665)
No good ticket 3 napja Creative Commons License 70665

Mielőbbi teljes felépülést kívánok!

Előzmény: márk,R.B.D. (70657)