Keresés

Részletes keresés

kecskeméti greenkeeper Creative Commons License 2025.09.05 0 0 71788

GYAKA!

Előzmény: Fatboy Slim (71787)
Fatboy Slim Creative Commons License 2025.09.05 0 0 71787
kecskeméti greenkeeper Creative Commons License 2025.09.04 0 0 71786

Szabad diverz européer világban hogy van az hogy nem szabad valakire azt mondani hogy homoár? Én úgy tudtam, hogy ez tök jó dolog!?

Előzmény: Fatboy Slim (71785)
Fatboy Slim Creative Commons License 2025.09.04 0 0 71785

X.Y. is homoszekszuál.... beszarok. szóval, ezt ne mondjátok. amúgy másra szabad jelzőt használni?

ez valami annyira félrement kommunikáció, hogy el sem hiszed. 

Előzmény: NB2 (71784)
NB2 Creative Commons License 2025.09.04 0 1 71784

Fradi szurkolók alig lettek szembeköpve :))))

https://www.youtube.com/watch?v=V4zBguPLoMk

Tamásik Creative Commons License 2025.08.15 0 0 71783

"ZÁSZLÓNK ÚJRA BÜSZKÉN LOBOG EURÓPA EGÉN

Még mindig keressük a szavakat a tegnapi győzelem után. Bár az idegenbeli mérkőzés képe alapján valós esélyünk volt a továbbjutásra, ahhoz az kellett, hogy hazai pályán mindenki a maximumot nyújtsa. A csapat, a stáb, és mi, szurkolók, egész biztosan a maximum teljesítőképességünkön küzdöttünk 90 percen át, de még tovább is. A pályára vonuló csapatunkat egy egyszerű, zászlós koreográfiával fogadtuk. Alig egy éve, hogy zászlónkat újra kitűztük a magyar első osztályra, most Európa egén loboghattak büszkén. És a mérkőzés előtt még nem is sejtettük, hogy ennél még büszkébben loboghatnak 90 perc elteltével. Büszkék vagyunk mindenkire, akinek ehhez a sikerhez bármilyen köze van. Néhány szót meg kell ejtenünk az AIK táborról is. Kiutazásunk során az első kapcsolatfelvételüknél jeleztük, hogy a két tábor nem egy szinten van, ezt természetesen mi tiszteletben tartjuk, és semlegesként tekintünk rájuk, nem keresünk konfrontációt. Ezt látszólag megértették és tiszteletben is tartották. Az első mérkőzés után azonban egy szurkolótársunkat és feleségét (!) túlerőben, a hoteljük előtt betámadták, aminek az eredménye két elvesztett ETO-s póló lett. Igen, egy nőről szedették le az egyik pólót. A támadók bőrszíne alapján nem tudtuk értelmezni, hogy a svéd vendégszeretetet élvező migráns csoport lehetett, vagy az AIK-hoz köthető az eset. A szerdán Győrbe érkező első csoportoktól érdeklődtünk, akik semmit nem tudtak az esetről, és inkább a városunk adta szórakozási lehetőségeket keresték. Megdöbbenésünkre a mérkőzés kezdete előtt a vendégszektorban feltűntek a pólók, mint provokációként lengetve. Ez már nem maradhatott válasz nélkül, és ha Svédországban ilyen játékszabályok vannak, és egy nőről leszedett póló büszkeség nekik, akkor becsatlakoztunk mi is ebbe a szánalmas játszmába. Ennek eredményeként jó pár vendég póló és sál nélkül térhet haza, nagy szükségük úgysem volt rá a kelet-európai hőségben. A kiírásukra reagálva pedig erőteljes cáfolatot adtunk, hogy ennek a városnak az utcáin, a lelátóin és a pályáján csak és kizárólag az történik, amit a Győri ETO szeretne. A következő körben a bécsi Rapid lesz az ellenfelünk. A fiúk reméljük, teljesen lelazulva mennek neki a párharcnak, hiszen amiért jöttünk, már messze túlszárnyaltuk. De ha már itt vagyunk… miért is ne álmodhatnánk tovább? A pályánk állapota miatt egyelőre kérdéses, hogy jövő csütörtökön hol fogadjuk az osztrák ellenfelünket. Amint több információ lesz, jelentkezni fogunk a hazai és a bécsi meccsel kapcsolatban is.

MI VAGYUNK A GYŐRI ETO!"

Paldibence Creative Commons License 2025.01.21 0 0 71779

Úgy hallottam megromlott a Győr-Vasas barátság. Tudja valaki mi történt? Pár éve nagyon masszívnak tűnt ez a viszony.

Prónay junior Creative Commons License 2025.01.16 0 0 71778

Hogy az urak minek tartják magukat, arról fogalmam sincs.

Én nem az FH nevében beszélek, csak a saját véleményem írom le.

Előzmény: UHACAB245 (71777)
UHACAB245 Creative Commons License 2025.01.16 0 1 71777

Teljesen mindegy milyen néven írok te sem a sajátodon írsz..  A választ megkaptam hogy ezekszerint mégse tartjátok már magatokat Európa királyainak.. Az meg tény hogy a 90es évek óta rengeteg ídő eltelt és hatalmasat változott a huliganizmus.

Előzmény: Prónay junior (71773)
Prónay junior Creative Commons License 2025.01.15 -2 0 71775

Milyen videón?

Régen brutális merítésünk volt, emlékszem egy Újpest-Fradira, ahol a Bvsc pályánál volt a találkozó és vonattal mentünk ki a 4. kerületbe.

Lehettünk vagy 400-an, elképesztő volt, 2 rendőrsorfalon mentünk át, csak hogy üthessünk a lilákkal, és az már nem is a fénykorban volt.

De bármelyik meccsen a 9-es, 16-os, 2-es szektorokban ott voltak a brigádok.

Ma már teljesen mások a törvények, mindenhol kamerák, minden mobillal mindent rögzítenek.

Régen ha megfogtak a kékek, kaptál két pofont, ha nagy ritkán volt előállítás is, a letöltendő ritka volt, mint a fehér holló.

Előzmény: Fakhard Livehard (71774)
Fakhard Livehard Creative Commons License 2025.01.15 -2 1 71774

Nem azt mondta senki, hogy nem odaállós mai napig a fradi, én arra célzok, hogy ennek (is) hála más vetélytársat lát akár benne, akár a magyar klubokban, viszont a realitás már nem ugyanaz, mint volt.

A Fradi utánpótlás nem tudom milyenben van éppen, de elnézve azt a lenti videót, a srácok fele ütés nélkül eredt szélnek. Persze rispect maxifokon, hogy ott voltak, csak nem az a fradi crew, amitől mindenki anno rettegett. 

Előzmény: Prónay junior (71773)
Prónay junior Creative Commons License 2025.01.15 -6 0 71773

Annyira bírom, hogy mindig mikor elmondják mekkora szarok vagyunk, azt soha senki nem a saját nickjén teszi :-)

Ennek mi lehet az oka? :-)

Az 1990-es években már utazott a Fradi brigád Európában, és bizony mindenkit megbaszott.

Más idők voltak, az akkori kettes Európa egyik top brigádja volt.

Itthon csak az volt a kérdés, hogy utolérik-e a menekülő ellenfelet.

Ennek már vége, aminek rengeteg oka van.

Ettől függetlenül volt egy Sparta Praha-Fradi ahol idegenben lettek széthajtva a csehek, volt egy box a Millwallal ahol a délelőtti meccset behúztunk, este már az angolok nyertek, és volt egy Fradi/Slask-CSZKA Moszkva/Widzew ahol a rendőrök vetettek véget a mókának a Nagyvárad térnél.

Szívesen megnézném, hogy bármelyik magyar brigád felállt volna-e ezeknek az uraknak, mi megtettük.

A tények közé még nyugodtan behúzhatjuk, hogy az ÚG felajánlott egy 20 vs 20-as meccset a Crvena szurkolóinak, korrekt fair, eszközök nélküli matekot, és a szerbek nem vállalták. Sunyi faszszopó gecik, maradjunk annyiban.

Ma már nem tartozunk a tophoz, de mi legalább odaállunk.

Te meg a saját nicked nem vállalod.

Előzmény: UHACAB245 (71767)
lazázó Creative Commons License 2025.01.15 0 0 71772

Talán ez, de nem pont ugyanez egyik sem.

https://www.youtube.com/watch?v=NG2i4d8xOMo

Előzmény: Paldibence (71768)
lazázó Creative Commons License 2025.01.15 0 0 71771

Volt egy Videoton -Ruch

Előzmény: UHACAB245 (71770)
UHACAB245 Creative Commons License 2025.01.13 0 0 71770

Utóbbi 20 évben nemis tudok nagyon magyar hőstettekről .

Győr nekiment Montpellier-nek , Vidi megfutatta a Maribort , a pécsieknek volt egy boxa horvátokkal ott tudták hova mennek eszközökkel mentek . Kb ennyi ami eszembe jut , többi mind futás vagy lehúzás vagy szóra sem érdemes kategória.

Előzmény: Fakhard Livehard (71769)
Fakhard Livehard Creative Commons License 2025.01.13 0 1 71769

háhá pont ezen gondolkoztam én is 

én utólag olvastam újra ezt és pár évvel ezelőtt is elkezdett valaki amiatt parázni hogy túl komoly volt a Fradinál (is) a marketing, és hogy mi lesz ebből.

Hát gyerekek az hogy az emberevő balkániaknak könnyű préda és jó skalp bmeik magyar ultracsoport, mert túl nagy lett a füstje, mint amekkora a lángja.

Fradi, Pécs lettek elverve mostanában, ugye?

Előzmény: UHACAB245 (71767)
Paldibence Creative Commons License 2025.01.07 0 0 71768

Sziasztok!

Ennek a fehérvári dalnak mi az eredetije? Firenzeiektől is hallottam már, egy csaj énekelte.

RBD dalok 21.: Átvezetlek majd a városon! - YouTube

UHACAB245 Creative Commons License 2025.01.02 -6 5 71767

Ennek kapcsán hagy tegyek fel egy kérdést a fradistáknak. Régen még olvastam ezt a fórúmot a 2010 környékén , akkor még arról szólt az egész , hogy ők "Európa királyai¨` és ha majd kijutnak európába meglesz mindenki baszva... Azóta eltelt 15 év és a fradi jó 10 éve minden évben ottvan a nemzetközi küzdelmekben. Ezidő alatt kit vert el egyáltalán mert én nem tudok egyről sem. 

johnsonbronson Creative Commons License 2024.12.30 -5 5 71766

"U22: Újpest (Viola Offenders, Újpest Youth, Viola Fidelity) vs. Ferencváros (Pirates Youth, XVI Youth , YoungSters) kb. 32x28 , Újpest győzelem"

Redhot100 Creative Commons License 2024.11.05 -1 1 71765

Hogy jut be 300 BBB-s Pozsonyba előző este úgy, hogy szabadon mozognak órákon keresztül? Költői a kérdésem. Úgy hogy be akarnak jutni. Slovan sehol persze.

Szongcen Galpo Creative Commons License 2024.10.18 0 0 71764

Ezt hol olvastad?

Előzmény: Evil_666 (71762)
henteskeeee Creative Commons License 2024.10.18 -1 0 71763

Sajnos nem voltál az üldözöttek között ….😥

Evil_666 Creative Commons License 2024.10.17 0 0 71762

Na még egyszer:

A bosnyák - magyar meccs után pár magyar szurkoló ott maradt a városban, ezt a helyi szerbek megtudták, először üldözni kezdték a magyar szurkolókat, majd eszméletlenre vertek párat fa botokkal. 

A szerbek amúgy nem járnak válogatott meccsre...

Előzmény: Szongcen Galpo (71761)
Szongcen Galpo Creative Commons License 2024.10.16 0 0 71761

Bosnyákok voltak, Zenica 99%-ban bosnyák város, szerbek meg a szerb válogatottra járnak. 

Előzmény: Evil_666 (71757)
Redhot100 Creative Commons License 2024.10.16 0 0 71760

A vereséget a két esetre ( válogatott és Fradi ) értettem. Nem vitatva ezzel azok érdemeit akik ott voltak. Őket semmilyen kritika nem érheti. Ezért használtam a mozgalom szót is.

Előzmény: Choudhury (71759)
Choudhury Creative Commons License 2024.10.15 0 0 71759

Nem vereség, hiszen odaálltak. Elvileg azt kell nézni. Bátor, aki ott van, és a neten ugatni nem kell. Legalábbis itthon ez volt a szlogen.

Előzmény: Redhot100 (71756)
Redhot100 Creative Commons License 2024.10.15 0 0 71758

Banja Lukaval ellentétben itt kevés a szerb. A helyi Celik trógerjei voltak a hírek szerint.

Előzmény: Evil_666 (71757)
Evil_666 Creative Commons License 2024.10.15 0 0 71757

Szerintem azok a bosnyákok inkább boszniai szerbek és nem tetszett nekik a meccs lefújása utáni "Ubij, ubij, Srbina!" ("Öld meg a szerbet!") rigmus a vendégszektorban

Megint csak ismételni tudom magam: a Balkán ilyen, ott ezt teljesen normális... 

Előzmény: Redhot100 (71756)
Redhot100 Creative Commons License 2024.10.15 -2 1 71756

Nagyon korrekt beszámoló a pécsiektől facen. Semmi magyarázkodás csak a tények. Megint botok, vascsövek a bosnyákoknál. Nem történt más mint Banja Lukaban. Csúnya vereségek ezek a mozgalomnak.

https://fb.watch/veqfzNnRvr/

Előzmény: welcome_holm (71755)
welcome_holm Creative Commons License 2024.10.15 0 0 71755

Óriási botrányt okoztak a bosnyák szurkolók, brutálisan összeverekedtek a magyarokkal

A labdarúgó Nemzetek Ligájában hétfő este megrendezett bosnyák-magyar meccs után hatalmas botrány robbant ki Zenicában, ugyanis a mérkőzést követően a bosnyák szurkolók összeverekedtek a magyar drukkerekkel.

A két válogatott mérkőzésén a stadionban nem történt rendbontás, sőt, a hazai drukkerek nagyra értékelték a magyarok gesztusát, amellyel a közelmúltbeli boszniai árvízkatasztrófa halálos áldozatai előtt tisztelegtek. A meccs végén a bosnyák szurkolótábor megtapsolta a magyar drukkerekkel közösen ünneplő Rossi-csapatot, amelyre reagálva Szoboszlai Dominikék a bosnyák szimpatizánsokat is megtapsolták.

A mérkőzés után azonban már nem volt ilyen barátságos a hangulat. A Magyar Nemzet megírta, hogy a lefújást követően egy körülbelül ötvenfős pécsi csoport Zenica központjában összefutott az NK Celik szurkolóival. 

A két tábor között hosszú percekig tartó tömegverekedés robbant ki, a helyi média szerint több magyar szurkoló is megsérült, nekik orvosi ellátásra volt szükségük.

A rendőrök aztán hamar megérkeztek a helyszínre és az elejét vették a balhé fokozódásának. A pécsi Munkás 1950 ultracsoport a találkozót megelőzően a hivatalos Facebook-oldalán számolt be róla, hogy 36 fővel megérkeztek Zenicába. A szurkolói balhéról azóta nem közölt híreket, de a kommentekből kiszűrhető, hogy a pécsiek valóban verekedésbe keveredtek, és nem mindenki úszta meg épségben az összecsapást.

https://www.origo.hu/sport/sport-futball/2024/10/nemzetek-ligaja-bosnyak-szurkolok-magyar-drukkerek-tomegverekedes

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!