En meg nem most mar van vagy 5 db 2 tokeletes 3 donor ...cseteltem mar vakut ccd - t kartya.elem frdlapot vakut ...mindent de kitartok melerruk mert hasonlo minosegu keppel sem talalkoztam azota sem voltak problemak 12 ev alatt amiota vannak de hat mi nem romlik el
Nálam a mai napig is állományban van, 2004 óta.:) 110.000 expó van benne. A CF kártya része időnként bizonytalanul működik, ezért már csak XD-vel használom.
Szervusztok. Új vagyok még ezen a topicon és nem is itt lenne a helyem, mert nem s7000 hanem s8000 gépem van. De a 8000-es topik 4 éve tetszhalott, ez a topic meg élni látszik.
Van egy újonnan jelentkező hiba a gépemen. A képen belül kiugróna fényes részekből egy felfelé húzódó fehér folt, elhúzódás indul ki. Olyan képeknél, amiken nincs kiugró fényes rész, ez nem látszik.
van egy s7000-es gépem, sötét ccd-vel. A menüben látszik minden, de feketét fényképez. Mit érdemes kezdeni vele? Ha rendelek egy ccd-t valahonnan és beleteszem, akkor jó lesz? Korábban olvastam, hogy az agyában benne van a ccd sn meg hibatérkép... Csak csere megoldja, vagy még muszáj lesz hekkelni a beszerezhetetlen progival?
Az én gépemben a CF foglalat fizikailag még ugyan jó, de elég gyakran dobál read error/write error hibaüziket, így kénytelen voltam én is áttérni az XD-re.
fuji vagy olympus? Igazabol csak vasarlas elott allok, de olvastam par oldalon pl ebay a kartya leirasanal,hogy nem mukodik S7000 es meg par tupisnal, holott a fuji honlapjan kompatibiliskent irja. Ezert a kivancsisag, mert sajnos a CF foglalatban eltort egy pin... es igy kenytelen vagyok venni egy xD kartyat, mert a javitasara 18eFt-ot mondtak... azt meg ugy erzem kicsit sok lenne.. a 2GB xd pedig olyan 3700ft Ebayon (fuji vagy olympus)
Sziasztok olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy tegnap fényképeztgettem 4-5 fénykép után zommoltam és lenyomtam a gombot egyszercsak fekete képet adott alul pár szines csíkkal 1szer 2 szer ugyan ez utánna már csak fehérkép volt de közbe élő képet meg adott vissza néztem a médiában és ott is ugyanez utánna semmi azóta csak a képeket tudom vissza nézni meg a menübe belelép de mikor a tárcsát elforgatom az optikát kitolja de semmi sötétség szerintetek mi lehet a baja válaszotokat köszönöm sziasztok
Van, ill volt egy s7000-sem, amit testvéremnek odaadtam ajándékba. Pár nap után szoltak, hogy az objektív nem megy vissza, ill homályos a kép, nem fókuszál(szerintem leejtették, de sunnyognak)
Kérésem lenne, hogy mennyire javítható az ilyen probléma, érdemes e egyáltalán foglalkozni vele.