hat meg nem szedtem ki, illetve nem is en fogom szerelni, de hozzaer a lemeze, es ranezesre vekony felulrol. Vettem 6 ezer forinter Bosh-t, 50%-os kedvezmennyel, es meg hozzatennek annyit, ez az auto csak a kisvarosban kozlekedett vegig, max 50km/h sebeseggel :-) Viszont, ilyen mocskos kereku autot meg eletemben nem lattam, telironditotta mindig fekporral az alufelnit, es le sem lehet takaritani rendesen magasnyomasuval, csak gyenge sosavval. Szoval valami vajpuha fekbetetekkel szerelhettek fel.
A Ferodo megszunt, trw-t meg direkt nem vettem, mert az a masik autoban is csikorog, es el is vetemedett ido elott.. Szoval ide ekkora sebessegre ez az olcso szar Bosh is eleg lesz, sott, lehet tovabb fog tartani mint a gyari (bar a textar fekbetetre akartak rabeszelni a Unix-ban, lehet az megis jobb, szerintem tok mind1).
Van egy diesel skodam is, abban 80 000-nel kellett elsot es 100-nal hatsot cserelnem, mondjuk kemenyen hajtom (ja es hibamentes az auto 17 eve)
manualis a valtoja. Van valtozas, most menet kozben, tehat elore menet kozben a jobb hatso kereknel zorog valami (a jobb hatsonal van a hang is). Nem tudom ennek a kezifeke kulon dobfekes-e bowdennel, es ha igen akkor arra gondolok, h levalt az egyik fekpofarol a ragasztott betet, es esetleg az okoz ilyeneket..
Bar ha jol tudom a kopott fekbetet is tud zorogni, fekezes nelkul is.
Nekem is csak a hátsó szólt, és csak tolatáskor. Igaz hogy már készültem is rá hogy cserés lesz, nem ért meglepetésként (nekem 60e km volt).
A GK-kban legtöbben arról számoltak be, hogy a hátsó fogyott el hamarabb (bár autóipari átlagban valóban nem úgy szokott). A 25e km persze attól még elég korainak tűnik, de 40e-ről nem kevesen írtak már.
Egy hangvilla-szerű lemezke a kopásjelző, nem csikorgással vagy ilyesmivel jelez.
nade annak eloremenetkor is szolnia kellene. Es ennyi kilometerre kizart, hogy elkopjon a hatso, az elso elobb fogy el. Ma megvizsgalom jobban, megprobalom fekvorendoron megrazatni kicsit, hatha megis valami be van szorulva.
Amugy a kopasjelzo ilyen "szilveszteri trombita" hangot ad ki? Rohadt hangos, mind bent ulve, mind kintrol hallgatva. Amit en mar hallottam autoknal kopasjelzot, ott csikorgas volt csak.
Sziasztok, van egy 25 000km-es 6 eves 1.3-as jazz-unk, csak tolatasnal es tolatasbol rafekezeskor olyan hangot ad ki, mintha tok hangosan megfujtak volna egy szilveszteri trombitat.
Mi a franc??
Esetleg valaki tudja milyen tipus hibaja lehet? Ilyet meg eletemben nem hallottam, teljesen tanacstalan vagyok. Ez nem olyan, mintha bekapott volna valamit a fekpofa, vagy ko lenne a lemez es tarcsa kozott..
Sziasztok! 2004-es 1,4-es benzinesem van. A váltóolajat cserélném le, de egy videó szerint 1/4 inches négyszög kulcs kell a leeresztő csavarhoz, megvettem, de ez nagyon kicsi, olyan gyerekméretű kulcs. Ez biztos nem jó. Valaki tudja esetleg, hogy milyen kell pontosan? A betöltő nyílás 17-es a videó szerint, de ha valaki biztossan tudja, abban is megerősíthetne. Köszönöm!
2012-es ge Honda jazz hybridem van, a központi zára egy egész éjszakás beriasztás után nem zár be csak nyit. Manuálisan működik de fényjelzést sehogy sem ad. Van esetleg ötlet, hogy mi a baja?
Én az aliexpress-en vettem mindkét típust. Egy csomagban ha jól emlékszem 5 vagy 10 darab volt, bagatel áron. Most is lehet kapni az alin, azonban a kínai újév miatt kicsit hosszabb a szállítási idő, Teljesen jól világított, megfelelő volt a fényereje. Ezeket is foglalattal adták, de nem passzoltak, így a rádióból kiszedett izzók régi foglalatába tettem bele az új izzókat. A Varga Miklós Balázs féle videó nagyon jó támpont annak aki még nem csinált ilyet.
Üdv mindenkinek! Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy 2019-es Jazz amiben a képen látható fejegység van. Szeretném kicserélni androidosra , amit már meg is vettem. Szerelés közben tapasztaltam, hogy a kábel amit küldtek vele, az nem kompatibilis. Tolatókamerát is beszereltem, de azt sem tudom bekötni. Ismeri e valaki ezt a csatlakozó típust vagy szerelt e már ilyet? A neten sehol nem találok hozzá való kábelt. Előre is köszönöm a segítséget ha valaki tudna megoldást a problémámra.
Üdv mindenkinek! Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy 2019-es Jazz amiben a képen látható fejegység van. Szeretném kicserélni androidosra , amit már meg is vettem. Szerelés közben tapasztaltam, hogy a kábel amit küldtek vele, az nem kompatibilis. Tolatókamerát is beszereltem, de azt sem tudom bekötni. Ismeri e valaki ezt a csatlakozó típust vagy szerelt e már ilyet? A neten sehol nem találok hozzá való kábelt. Előre is köszönöm a segítséget ha valaki tudna megoldást a problémámra.
Egy 2005-s Jazz került most a családba (GD, 1.3 IDSI 61/83) és azt szeretném megkérdezni, hogy az alábbi képen bekarikázott kezelőszerveknek van-e háttérvilágítása, mint a többi elemnek? Ha igen, akkor milyen izzó való bele és hogy álljak neki kicserélni?
Tisztelt Fórumozók! Egy 2010-es Jazz-zel van problémám. Azt fedeztem fel, hogy a fényszóró magasságállítása nem működik. Ha próbálom állítani a magasságot, akkor hallatszik,hogy "dolgozik" egy motor, de nem történik semmi, egyik oldalon sem változik a helyzet. Mi lehet a probléma, és mi lehet a megoldása? Előre is köszönöm a válaszokat! Üdv: Frigyes
Akkor az lesz ,köszönöm... mert jobban megfigyelve a start/stop piktogramm mellett van egy akkumulátor piktogramm is ... gondolom akkor ezt így kell értelmezni 🤔
Nemrég tudtam meg, hogy a nyest alulról be tud mászni a motortérbe. Esetemben leszagatta a motorháztetőről a hangszigetelést, és leszarta az akkumulátort.
A hiba, menet közben random módon leáll majd leállás után újra indítható.
Több szerelőnél járt mindenkin kifogott, cserélték főtengely, vezérmű tengely jeladót, meg kitudja miket, de a hiba továbbra is fennáll. Valószínűleg a motortéri kábel kötegben van valahol zárlat.
Valaki találkozott már ezzel a hibával.
Bármilyen ötletet szívesen veszek, hogy merre induljunk el.