A biszex azért van mert a szülei, (vagy a várandós anyuka meg a szex partnere), kölcsönösen egymás nemiszervét dícsérgették szex közben.
Orgazmusnál a magzat kapott egy kis hormonfröccsöt, és mit tesz Isten, amikor a saját hormontermelése beindul, mindkét nem iránt vonzódni kezd, majd hajkurássza őket.
A tudatalatti tartomány kitisztítható. Ha megteszi, attól kezdve kissé röstelleni fogja féleszű korábbi törekvéseit és normális lesz!
Ilyenek az elme zavarainak túlnyomó többsége. Ám most degeneratív világot ösztönöznek "uralkodóink".
másfelől magamból indultam ki, mer mikor exkolleginával szexeltem, akkor első éjjel folyton az exnejem jutott eszembe. Hiába volt másik csaj alattam, ha a fejemben ott volt a néhai közös nyaralás afejembe.
Havas Henrik vagy kimonta hogy a buzik drogoznak aminek sztem az az oka, hogy tele vannak kécségekkel emlékekkel, rémálmokkal meg hülyékkel
"Ma közismert, hogy a homoszexualitás első számú oka: egy gén hibája
Ezek deviancia? (Ez o:ngol volt, ciszko...)
Es megkerdezhetem, hogy melyik az a gen?
Mert tudomasom szerint mindeddig meg nem ....
A homoszexualitás nem gén hiba, a tudományos kutatások szerint semmilyen génhiba nem találhat az ilyen szexuális gondokkal küszködű személyeknél.
A szexuális gondok - mint sok egyéb probléma - a tudatalatti tartomány programja valójában.
Az ilyen gondokkal küszködő személynek csak előkell hívnia a tudatalatti tartalmakat és azok attól kezdve semmilyen kényszerű cselekményre nem szedik rá.
(Persze az emberiség lepusztításán buzgolkodók rögtön ádáz lehurrogásba kezdenek, ha ezt valaki közzéteszi!)