Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Súgó

Milyen dátummal?

• mind
  • friss
  • ehavi
  • ezévi
  • Keress a témában

Tudnivalók

Iszolda

A társaság, találkozók, elveszett topikok, és a Fórum történelme
.mam válasz | megnéz 2010.01.28 18:12:52 © (294)
Szia Klára! Csak nem feladtad???
Tényleg jó lenne ezt a topikot feléleszteni.
Hahó! Nincsenek nyugdíjasok ezen a fórumon?
Előzmény: klara50 (291)
czelesztin válasz | megnéz 2009.11.20 18:51:08 © (293)
Szia! Miért kell öregebbnek lenni? Én a 60-at taposom, de szeretnék dolgozni, amennyit a korom:) enged. Üdv.Judit
Előzmény: ClientFirst (288)
lmrck válasz | megnéz 2009.09.02 09:22:13 © (292)

van egy másik, hasonló téma, ott nagyobb az élet:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9174612&la=93122734

Előzmény: klara50 (291)
klara50 válasz | megnéz 2009.09.02 09:11:37 © (291)

Nem adom fel halló nyugdíjasok!!!!!!!

"Ha majd egyszer sok év múlva,

Hajad fehér lesz, s kezed reszkető

Kisunokáid közt üldögélsz majd,

S a legkisebbik egy könyvet vesz elő.

Nézd nagymama mit találtam!

Odaviszi, s leteszi eléd,

Felújulnak régi emlékeid,

Ha felnyitod a könyv fedelét.

Eszedbe jut akkor egy valaki,

Kit talán már takar a sír,

S az unokák félve összenéznek:

Nézd, a nagymama sír!"

klara50 válasz | megnéz 2009.09.02 05:52:37 © (290)

Jó reggelt!

Próbálkozom továbbra is szeretném ha feléledne ez a topic.

De ha van másik aktívan működő nyugdíjs topic itt,kérem írjátok meg í címét.Köszönöm

klara50 válasz | megnéz 2009.09.01 18:59:54 © (289)

Szép estét kívánok!

Nem hiszem el hogy ezen a nagy fórumon,nincs nyugdíjas egyáltalán.

Szeretném ha jönnétek lányok fúk mindeggy,aki koránál fogva nyugdíjas vagy betegsége miatt.Szeretnék ismerkedni beszélgetni jöjjetek hát.

Klára vagyok és szeretek barátkozni,ismerkedni nagyon jó ember ismerő is vagyok.

Gyermekeim már kirepülnek és megajándékoztak unokákkal is már.

Írjatok kérlek benneteket.

A rózsa illata remélem ide csal benneteket..
ClientFirst válasz | megnéz 2007.12.07 15:19:33 © (288)

Elnézést az off-ért!

Üdvözlet! Kereseti lehetőség CSAK NYUGDÍJASOKNAK, akik elmúltak (vagy el tudják játszani, hogy elmúltak) 63 évesek!

Próbavásárlókat keresünk (Budapestről vagy Pest megyéből) érdekes munkára: ügyintézők tesztelése, otthon végezhető, egyszeri alkalom, díjazása: 6.500 Ft.

Bővebb információért írjon vagy küldje el telefonszámát e-mailben: regina.varga@clientfirst.hu

Boszorka válasz | megnéz 2006.12.11 00:40:02 © (287)
Marie szerint a torzsasztalon 1 korunknak megfelelö topic van, én 3 ilyet ismerek ezt jelenti a 3. Egyebként válasz volt Marie "1." beirására.
Előzmény: pvandor (286)
pvandor válasz | megnéz 2006.12.08 20:03:02 © (286)
Boszorkáknál mit jelent a 3! ? Úgy látszik, nincs elég fantáziám!
Jó hétvégét, kedves Boszi! Üdv: Klári
Előzmény: Boszorka (284)
marie28 válasz | megnéz 2006.11.24 11:22:04 © (285)

Kedves Klárika! Vártam már a válaszod a freemailen. De jó, hogy véletlenül idekattintottam. Azért szeretek ott levelezni, mert nagyon sok szép fájlom, videom van, amit szeretnék neked elküldeni. A virusoktól nem kell félned, mert a forrásaim megbizhatóak és nagyon sok szépet tartalmaznak.   A család, illetve eredet kutatással a vőm is foglalkozik, valami kanadai kutatócsoporttal van közvetlen kapcsolatban, kideritették  a véranalizis alapján, hogy Afrika az óshazűja, a Kaukázus és a Finn félsziget érintésével került Európába, stb. Nagyon érdekes utat mutattak, csak az a baj, hogy elég sokba került és elég hosszu ideig tartott a térkép ideérkezése. Én a közvetlen anyakönyvi kivonatok alapján kb az l82o-as évekig tudom követni a dolgokat.   Érdekes lenne folytatni, talán lehetne, de nincs hozzá energiám.  Nagyjából én is azokkal a dolgokkal töltöm az időm amivel Te, olvasok, tévézek, rejtvénytfejtek és elég sok időt töltök el a számitógépen. Már nagyon sok mindent megtanultam kezelni, a mult héten már az elromlott távirányitóm helyett ujat tudtam rendelni a neten, meg is érkezett két napon belül.    Rájöttem, hogy mi idősebbek (nem öregek!) és képesek vagyunk bizonyos technikai ismereteket elsajátitani. Várom email cimedet, küldök neked sok mindent.    Szeretettel csókollak Marika

Előzmény: pvandor (283)
Boszorka válasz | megnéz 2006.11.22 22:41:38 © (284)

3!

Előzmény: marie28 (279)
pvandor válasz | megnéz 2006.11.22 21:35:44 © (283)
Kedves Marika!
Hamarosan írok hoszabban az e-mail címedre, amit köszönök.
Már az újak is eltüntek, talán azt gondolják, nem tudunk másról írni, csak az unokáinkról.
Korábban leveleztünk könyvekről, filmekről,-beszélgethetnénk a homeopatiáról, zenéről, színházról ,de ha kell-a lekvárról is, hogy melyik finomabb.Csupa olyan dologról ami nem nehezíti meg a hétköznapokat, igaz?Olvasási szenvedélyem tart, új könyveket vettem. Tudod, a családtörténet is nagyon érdekel, a régi magyar családoké is. Az én családom apai-anyai ágon már felkutatásra került, nem volt túl nehéz.
Érdekes az, hogy valamikor 60 felé kezdett igazán érdekelni a dolog, de a családi történetek mindig is érdekeltek. Ezek ismeretében lehet feltérképezni, hogyan éltek és gondolkodtak, milyen szokások voltak, és a család íratlan törvényeit is meg lehet ismerni a történetekből, elvégre mindíg volt, aki megszegte őket.
Vettem egy "Családunk könyve" című kiadványt, melybe be lehet vezetni mindent, amit tudsz a családról visszamenőleg, a család "fájának" is van helye. Most láttam, hogy a Magyar Könyvklubnál is lehet kapni. Nagyon szép a könyv kívül-belül, de a legszebb akkor, ha már minden bele van vezetve, tartalommal megtöltve.
Én még nem kezdtem bele, talán a téli napokon majd.
Legyen még itt valaki, aki felészti az idekalandozókat!

Szerettel:Klári
Előzmény: marie28 (282)
marie28 válasz | megnéz 2006.11.16 11:38:15 © (282)

Kedves Klárika! Nagyon  örülök, hogy  mvégre ismét tudunk levelezni. Megkereslek a szenioroknál, de jobb lenne, ha az interneten találkoznánk, nagyon sok szép videót, képet kapok, amit tudnék neke is küldeni. A cimem: www.freemail. hu   

marie28@freemail.hu

Várom  leveled,  csókollak Marikal                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Előzmény: pvandor (281)
pvandor válasz | megnéz 2006.11.13 23:34:51 © (281)
Kedves Marika!
Örülök , hogy visszajöttél, így én is újra jelentkezem. Hiányoztál. A többieket nem ismerem még , de jó témákkal talán fel tudjuk dobni őket és magunkat.
Bejelentkeztem a a Nők Lapja cafe-ba is, és kerestelek /Zsuzsát is/, ám nem leltelek benneteket, így feladtam. Ajánlok neked egy jó oldalt, ahol szívesen kalandozom, rengeteg a jó téma, a társaság szívesen fogadja az újakat. www.seniorok.hu , ha ajálhatom neked is.
Mi híred van magadról? Mit olvasol, milyen filmet néztél, ami tetszett? Milyen a közérzeted?
Tudod, ha megvannak az e-mail címek egymás között, akkor ellaposodik az oldalunk.
Természetesen nem lehet mindenről nyilvánosan levelezni, ezt megértem.
Szeretettel:Klári
Előzmény: marie28 (280)
marie28 válasz | megnéz 2006.10.24 11:26:29 © (280)

marie28          Én voltam előttetek az utoldó aki beirt a topikba. Sajnos pvandort azóta sem találtam meg.  Viszont abban igazatok van, hogy ujra kellene a topicot inditani, gondolom, csatlakoznának hozzánk. Sajnos az eredeti levelezőtársak valahogyan nem látogatták többé a topicot, igy kerestem én is más lehetőségeket. A Nők Lapja Caféban sok érdekes topic van, de valahogyan nem tudok beilleszkedni, nem találom a helyem. Ha kiváncsiak vagytok rám, bemutatkozó oldalam a Nők Lapja Caféban található, marie28 néven. 

Most mindennap benézek, hátha találok üzenetet. Vátom s válaszaitokat.   Marika

Előzmény: marie28 (279)
marie28 válasz | megnéz 2006.10.24 11:09:52 © (279)
Előzmény: Boszorka (278)
Boszorka válasz | megnéz 2006.10.12 11:25:39 © (278)

Nem tudom hol néztél utána, illetve hol az a másik topic. Én most tiszta véletlenűl kerültem ide, mert normál esetben a törzsasztal a törzshelyem.

Itt sose volt rendes "élet" mert a "mucikám ma sok a dolgom mert jön ixke az unokám" jellegű beírások nem tudnak éltetni egy topicot. A nőklapjánál se működik a dolog. Ha tényleg akarsz dumálni hülyéskedni, lelkedet kiönteni, problémákra tanácsot kérni, stb.  nézz körül a törzsasztalon. Ez nem a reklám helye, de van ott 1-2 korunknak megfelelő topic ha nem is viseli a nyugdijas címet.

Előzmény: birgitbp (277)
birgitbp válasz | megnéz 2006.10.11 08:51:19 © (277)

Sziasztok nyugdíjasok!

Jó lenne ezt a topicot feléleszteni. Visszaolvasva láttam a topicozók átmentek egy másik fórumra. Megnéztem az új helyet, de azt tapasztaltam nem igazán lehet egy összeszokott társasághoz csatlakozni. Szíveslátásban nincs hiány, de az újak nem igazán tudnak beilleszkedni.

RAJTA, PRÓBÁLJUK MEG!

Üdv. Birgit

marie28 válasz | megnéz 2006.09.01 07:17:04 © (276)

pvandor

Kedves Klárika!  Megkeresed a Nők Lapja Cafét, megnyomod a Fórum cimet, ott megjelennek a rovatok. A Szeressünk rovatban a 6o-7o-esek is itt vagyunkra rákattintasz. Beirod a cimzéshez a nevem  marie28, elküldöd az üzenetet, mindennap megnézem, ne törődj más hozzászólással én válaszolni fogok. Ha nem megy, mindennap ide is benézek, irjál, hogy mi van veled. Egyébként ott találni fogsz egy bem oldalat, ha odakattintasz, megtalálsz ott is, onnan is el lehet indulni. Az lenne a legjobb, ha jobboldalon található részen regisztrálhatnád magad, akkor minden topicban üzenhetsz, levelezhetsz. Ha regisztráltatod magad, özönével fogod kapni a leveleket, tapasztalatból tudom.   Csókollak Marika

Előzmény: pvandor (275)
pvandor válasz | megnéz 2006.08.31 19:56:50 © (275)
Kedves Marika!
Nem találom a helyem, mióta eltüntetek,-sem itt, sem a ncafe-ban. Sajnálom, hogy így alakult. Azért időnként benézek ide, hátha ....
Puszillak benneteket:Klári
Előzmény: marie28 (274)
marie28 válasz | megnéz 2006.08.29 15:39:39 © (274)

pvandor

Klárika! Ha nem találtál meg a Nők Lapja Caféban, akkor irjál ide, megnézem az itteni üzenetedet is. Mi van veled? Várom leveledet. Csókollak Marika

Előzmény: pvandor (272)
marie28 válasz | megnéz 2006.08.27 15:21:48 © (273)
pvandor   Klárika! Ma is irtam a Bakony te szép tájék topicba, ott megtalálsz. Pár napig nem tudtam jelentkezni, virusos volt a gépem, közben téged félretájékoztattak, irtak nekem elnéző levelet. Ugyanis a legtöbbjükkel privát levelezgetünk, de nem mindenkivel. H végignézed a topicokat, valahol máshol is rám találhatsz. Csókollak Marika. Irj, ha megkaptad.
Előzmény: pvandor (272)
pvandor válasz | megnéz 2006.08.25 21:12:31 © (272)
Kedves Marika és Zsuzsa!
Kerestelek benneteket már kétszer is az nlcafe-n, sikertelen volt a kísérlet. Úgylátszik nem vagyok formában. Ha werre tévedtek, jelezzetek, jó. Puszillak benneteket:Klári
Előzmény: marie28 (271)
marie28 válasz | megnéz 2006.08.13 17:00:52 © (271)

pvandor

Üdvözöllek Klárika! Remélem már itthon vagy, ahogy láthatod, itt egy kicsit leállt az élet, igy átmentünk a Nők Lapja Caféba a következőkön találhatsz meg:

Szeressünk: 6o-7o-esek is itt vagyunk, Hétköznapi apró csodák

Aktuális: Elmultam 7o éves!!!   Bakony te szép tájék. Itt találkozhatsz Zsuzsával, velem és nagyon sok kedves internetezővel.    Várunk, Puszillak, Marika

Előzmény: pvandor (262)
Boszorka válasz | megnéz 2006.08.07 23:17:50 © (270)
Péntek óta nálam is volt egy kis tatárjárás és ez még nem a hivatalos konyha dolog. Pénteken különleges betonfúrósok furták szét a kakást iszonyatos koszt csinálva. Ma aztán feldobták azt a két klímát amiért az egész volt. Röhögnöm kell. Közben már a fűtéssel kacérkodom.:-(((
Előzmény: anyika55 (269)
anyika55 válasz | megnéz 2006.08.06 16:08:37 © (269)

Dehogy vagyok én ügyes, csak sokat kóborlok a hálón, így sokmindennel találkozom.

Csak szeretnék nagyon ügyes lenni, de ahhoz kéne valaki windows guru.

Vizes részek készen, de az igazi rémálom a két szoba. :-(

Nippek, terítők, firlefancok, sokszor legszívesebben kihajítanám az összeset, de nem teszem, egyrészt szépek, másrészt életem részei.

Na ezt a sok frincfrancot csomagoljuk be darabonként, és rakjuk el valahová, aztán ha végeztek a mesterek, akkor ugyanez, csak visszafelé. :-(

Még csak gondolni sem szeretek rá!

Jó böngészést, ha bármiben tudok, akkor szívesen segítek. :-)

Szép napot kívánok minden kedves topiklakónak!

anyika

Előzmény: Boszorka (268)
Boszorka válasz | megnéz 2006.08.06 15:52:05 © (268)

Anyika,

mindig tudtam, hogy nagyon ügyes vagy. Én még most se jöttem rá, hogy milyen módon lehet ott keresgélni, de amit találtam az "korban hozzámillő" majd meglátjuk mi lesz belőle. Köszi!

Takarítási rémálom befejezzve???

Előzmény: anyika55 (266)
Nagyi28 válasz | megnéz 2006.08.05 22:29:49 © (267)

Igen ez a fenti link jó!

Aztán fent a narancsszínű sorban a fórumra kat. és akkor előjönnek a topicok lehet választani !

Én is írtam egy párat!

Csoport választás nem kötelező, én a nagyszülőkbe vagyok.

Zsuzsa

Előzmény: Boszorka (265)
anyika55 válasz | megnéz 2006.08.05 19:47:14 © (266)
Előzmény: Boszorka (265)
Boszorka válasz | megnéz 2006.08.05 19:17:09 © (265)
Repkedsz ide-oda mint egy pillangó! Mindig tudtam, hogy szuperügyes vagy. Én ott egy szál ilyenrányú topicot nem találtam. A keresőjük elég béna, na és muszály nekem valamilyen csoportba tartoznom???? De ha adnál egy használható linket vagy leírást, hogy lehet az illetékes topicba beletalálni (pl. pontos topic cim és csoport)akkor szivesen megnézném.
Előzmény: Nagyi28 (264)