Keresés

Részletes keresés

petike23 Creative Commons License 2016.10.26 0 0 1413

Hogyan csinálják vissza ?

Tegyék ki a klubcsoportból, vissza az életmódba ?

Előzmény: Vik 23 (1412)
Vik 23 Creative Commons License 2011.05.06 0 0 1412

Peti, ha még jársz erre, azt intézd el, hogy csinálják vissza az egészet úgy, ahogy volt!
Hátha még föl lehetne éleszteni valamit.

Előzmény: petike23 (1411)
petike23 Creative Commons License 2010.12.20 0 0 1411

Kedves Viki, és többiek,

 

ha van ötletetek a megoldásra, szóljatok, és továbbítom az életmódos moderátor-kollégának.

:-)

 

Üdv; Peti

Előzmény: Vik 23 (1408)
Belohin Creative Commons License 2010.06.03 0 0 1410
Van valamim, amit ti is tudtok hasznosítani.
Hagymás-gombás pirogtöltelékbe félpuha lencsét tettem. Részben a fölös nedvesség felszívására, de az ízvilágba is beleillik.
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.27 0 0 1409
Csinalj egyet a konyhaasztalon talan?
Előzmény: Vik 23 (1408)
Vik 23 Creative Commons License 2010.05.06 0 0 1408
Nem mi akartuk ezt az egész hülye klubosdit.
Az egykori moderátorok verték szét a nyílt topikot. :-(((
Pedig nagyon jó volt.
Előzmény: Törölt nick (1407)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.08 0 0 1407
Nem kene egy nyilt forum vega kajakrol? Itt ti teljesen meg vagytok peneszedve.
Vik 23 Creative Commons License 2009.05.05 0 0 1406
Vik 23 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 1405
Vik 23 Creative Commons License 2009.02.04 0 0 1404
Vik 23 Creative Commons License 2009.02.04 0 0 1403
Vik 23 Creative Commons License 2008.09.11 0 0 1402
Vik 23 Creative Commons License 2008.09.11 0 0 1401
Vik 23 Creative Commons License 2008.02.17 0 0 1400
Hozzávalók: 8 kicsi vagy 4 nagy tölteni való paprika, 50 dkg gomba, 20 dkg főtt rizs, 1 fej vöröshagyma, 2 tojás, 2 liter paradicsomlé, 2 evőkanál liszt, cukor, olaj, só.
Az apró kockákra vágott hagymát megfonnyasztjuk az olajon. Beletesszük a felszeletelt gombát, megszórjuk pirospaprikával, megsózzuk, és addig főzzük, amíg a leve elpárolog. A kész gombát összekeverjük a főtt rizzsel és a tojásokkal. Ezzel a masszával megtöltjük a paprikákat. A megtöltött paprikákat a cukorral, sóval ízesített paradicsomlében megfőzzük. Amikor megfőttek, kiemeljük őket a paradicsomléből. Miután a paradicsomlét rántással sűrítettük, visszahelyezzük bele a paprikákat, és főtt krumplival tálaljuk.
Vik 23 Creative Commons License 2008.02.17 0 0 1399
Hozzávalók: 2 közepes krumpli, 1 evőkanál olaj, 5 dkg reszelt füstölt sajt, 2-3 evőkanál tejföl, 2 evőkanál liszt, só, 1 gerezd fokhagyma reszelve.
Elkészítés: A krumplikat meghámozzuk és kislyukú reszelőn megreszeljük. A reszelt krumpliba belekeverjük a többi hozzávalót. A krumplis keveréket egy olajjal kikent, előmelegített serpenyőben elsimítjuk. Nagyon lassan megsütjük az egyik oldalát, aztán átfordítjuk, és megpirítjuk a másik oldalát is.
Vik 23 Creative Commons License 2007.11.27 0 0 1398
Nekem sincs mostanában semmi ötletem.
Előzmény: sin x (1397)
sin x Creative Commons License 2007.11.27 0 0 1397
Valaki adjon valami ötletet, mit főzzek?
Vadast szeretnék már napok óta, de nincs rá időm. :(
sin x Creative Commons License 2007.11.20 0 0 1396
Azt jól teszed! :))
Előzmény: Vik 23 (1395)
Vik 23 Creative Commons License 2007.11.20 0 0 1395
Még az is előfordulhat.
Végül odaköltözöm. :-)
Előzmény: sin x (1394)
sin x Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1394
De fura egy csaj vagy Te! :)) Milyen szaga van a boltinak? :)
Lehet, hogy Veszprémben a pékek is jobbak? :)
Előzmény: Vik 23 (1393)
Vik 23 Creative Commons License 2007.11.18 0 0 1393
Én már hosszú évek óta nem eszem meg a boltit. Rosszul vagyok a szagától is. Ha nincs magamsütötte, akkorn inkább nem eszem kenyeret.
Előzmény: sin x (1392)
sin x Creative Commons License 2007.11.16 0 0 1392
Hát, szerintem a bolti sem rettenetes. Egyre drágább, az igaz, de én a boltit is szeretem. Sajnos.
Előzmény: Vik 23 (1390)
Vik 23 Creative Commons License 2007.11.16 0 0 1391
Egyébként tegnap is kenyérsütés volt nálunk pizzasütéssel egybekötve.
Vik 23 Creative Commons License 2007.11.16 0 0 1390
Lehet, hogy jobb, modernebb géped van. Vagy egyszerűen más típusú kenyeret szeretünk.
Egy biztos: a bolti rettenetes.
Előzmény: sin x (1389)
sin x Creative Commons License 2007.11.16 0 0 1389
Én nagyon finomakat sütök gépben, igaz, elég hosszú tapasztalati út vezetett idáig. Sok mindenre kellett rájönnöm, sokszor nem is sikerült jól a könyér (pedig nem vagyok egy elveszett valaki a főzés-sütés terén), de most már reprodukálhatóan isteni mindig. A család bírná, ha sütnék minden nap. :)
Annak idején - mikor még "unatkozó kismama" voltam - próbáltam egyszer-kétszer sütőben sütni a hatásodra, de nemhogy jobb, inkább rosszabb lett.
Előzmény: Vik 23 (1388)
Vik 23 Creative Commons License 2007.11.15 0 0 1388
Kipróbáltam. Egyszerűen nem ízlik a gépi kenyér. Bár persze milliószor jobb, mint a bolti.
Előzmény: sin x (1387)
sin x Creative Commons License 2007.11.15 0 0 1387
És neked miért is nem jó a gép?
Előzmény: Vik 23 (1386)
Vik 23 Creative Commons License 2007.11.15 0 0 1386
Én sem sütök naponta. Csak kábé hetente kétszer több kisebb kenyeret. Mikor megsül és kihűl, berakom a fagyasztóba, és esténként kiveszek egyet, ami reggelre felolvad a konyhában, és teljesen olyan, mint a friss.
Előzmény: sin x (1385)
sin x Creative Commons License 2007.11.14 0 0 1385
Hát, ha a nap 36 órából állna, akkor se hiszem, hogy lenne időm naponta kenyeret dagasztgatni. Na meg a franc aki csinálná minden nap. Gépben sem sütök naponta, csak amikor ihletet kapok (pedig kb. 5 perc bedobálni a cuccost). :)
Előzmény: Vik 23 (1383)
Vik 23 Creative Commons License 2007.11.14 0 0 1384
Jól hangzik.
Sajnos az én gyerekeim nem szeretik az aszaltgyümölcsös sütiket. A mazsolát a fiam megeszi, de a kicsi azt sem nagyon.
Bár lehet, hogy jobb is, hogy a gyümölcsöket inkább frissen szeretik.
Előzmény: sin x (1382)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!