Na, feljött ez a topicom? Miylen furi... mikor nyitottam még 25 éves fisz-fasz kis pályakezdő voltam. Most meg maholnap apuka. Itt a fórumon is rohan az idő!
Üdv minden 78-as évjáratúnak! :))) Személy szerint aug.4-én születtem. Emlékszem, sok-sok évvel ezelőtt volt egy akciója a vidámparknak, hogy aki aug.1-10 között született, az ingyen látogathatja meg a parkot a szülinapján. De jó is volt régen....régi szép idők....
én változatlan. viszont egy év múlva valszeg azt csinálom, mint a barátnőm, szegény elvonult szakvizsgára tanulni, amolyan csajos módon, tehát most kezdte el, még van 3 hete (tanulmányi szabit kért, otthon tanul), és már most kész, hogy nem tudja megtanulni... életemben nem tanultam még egyhuzamban 3 hetet, vagyis talán a jogtöri UV-ra, hajrá RJ!
Én meg azon kapom magam sokszor, hogyha szóbakerülnek események - pl.: 10 évvel ezelőtti dolgok, az van a fejemben, hogy igen, 12-13 éves lehettem - aztán rájövök, hogy bizony több voltam már annál...:)
egyik - szintén '78-as, sőt velem egy napon született - cimborám jött össze még a nyáron egy 16 éves leányzóval. Jókat röhögtünk azon, hogy mikor ő már részegen fetrengett egy fesztiválon, leendő csaja még csak akkor tanult olvasni :) persze az egésznek nincs jelentősége, mert a majd 10 éves korkülömbség ellenére mindketten tudtak aztán részegen fetrengeni egy festziválon... hiába, no, ez a fejlődés :)
szalasi vitte ki magaval nyugatra menekules kozben a egy szazadost es egy rajt bizva meg az orzesevel, ok aztan valahun ausztriaban elastak, es 4 evvel kesobb astak ki az amcsik akik egybol el is vittek fort knoxba:)
Osszt a gulyaskommunizmus idejen hoztak vissza jolL:)