Keresés

Részletes keresés

P.Pitzu Creative Commons License 2013.06.04 0 0 11

Ez a topik úgy tűnik eléggé döglött, de felteszem a kérdésem, hátha reagál valaki.

Hol lehet relatíve olcsón, tartós, akár előre gyártott könyökkaros napellenzőt kapni? A barkácsáruházak felhozatala tragédia. Ez alól úgy tűnik, hogy a Bauhaus a kivétel, mert ott legalább 4 féle van és mindegyik legalább 2 színben kapható. Kinéztem ott egyet: német gyártmány, 5 év garancia, 5*3 méteres, motoros, van teteje is. 140.000 forint. Ez nagyon jó árnak tűnik az egyedileg gyártatott napellenzőkhöz képest.

Van nekik teljesen záródó tokos kivitel is, de azt sajnos csak oldalfalra lehet felszerelni, én pedig csak a szabadon álló szarufák alá tudom felrakni. A motorosság nem feltétel, de jobban tetszene egy teljesen zárt kivitel, aminek nincsen az elején "lelógó" rész.

A guta megüt, hogy például a német e-bay-en alapból mekkora a méret és színválaszték. Nekem igazából egy 6*3 méteres lenne az idális. Az e-bayen van ilyen, teljesen zár tokozású, függőlegesen is felszerelhető, nem motoros, kb. 500 EUR. Ez is nagyon jónak tűnik, csak hát 300 EUR a szállítás...

 

Arider Creative Commons License 2010.07.17 0 0 10
Üdv a kedves fórumozóknak!


Sürgős segítségre lenne szükségem szakértőktől!! A lakásom teraszán van egy könyökkaros napellenző és amikor a napokban volt a vihar elfelejtettem behúzni és a szél vagy az eső terhe miatt leszakadt. Pontosabban a fal felöli vége az hosszú aluminium rúd elgörbült és kiesett a foglalatból. Kérdésem a következő: hogy lehet ezt a legolcsóbban és leggyorsabban orvosolni? Ezt a rudat vissza lehet hajlítani, nem olyan nagy a görbülés. Illetve ha egy kb árat tudnátok írni azt megköszönném. Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!!

Üdv,
Arider
Axióma Creative Commons License 2008.09.16 0 0 8
Felhivnam a figyelmedet hogy tilos a hozzaszolasokban hirdetni! Szabad peldaul bannert venni jo penzen az indextol...
Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.16 0 0 7

Szia!

 

Én nem ajánlom neked a barkácsáruházas napellenző vételt..., nagyon sok rosszat hallottam az ilyen már bocsánat, de "bóvli" megoldásokról...elszakad, kiszakad, leszkad, nem működik, gyorsan tönkremegy stb. Én szakkereskedést ajánlanék tipp itt sok hasznos infóhoz juthatsz szakemberektől www.motorosredony.hu - nekem segítettek!!

Előzmény: BBéci (5)
rucip Creative Commons License 2008.03.28 0 0 6

üdv mindenkinek4

Könyökkaros napellenzőt hogy lehet felszerelni 5cm vastagságú hungarocell szigetelésű falra?

BBéci Creative Commons License 2007.05.23 0 0 5
 Napellenző vásárlást tervezek, ehhez kérek tanácsot! Meg szabad venni a barkácsáruházas, hipermarketest, vagy csak a szaküzletből származó a jó?
521478963 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 4
Ide már 4 éve nem süt be a Nap. Pedig jó lenne ha leírnátok kinek milyen kellemes, netán kellemetlen tapasztalatai vannak eme eszközzel, ill. a felszerelő cégekkel kapcsolatban!
JFEry Creative Commons License 2003.06.08 0 0 3
Egy a "Kapitány" által gyártott, a "GS" által forgalmazott és felszerelt darabot néztem ki ~140ezer forintos áron. Kb. két héten belűl fel is szerelik.
Lehetett volna hozzá burkoló dobozt venni ca. 200ezerért, és néhány ezerért oldal vásznat, ami a szélére, nem a végére lett volna felcsipeszelgethető. Ezeket funkcójuk mellőzhetősége miatt nem kértem. Ugyan ezen okból nem kellett hozzá a motor sem.
Előzmény: JFEry (2)
JFEry Creative Commons License 2003.05.31 0 0 2
Köszi, de mint írtam délelött végig süti a Nap!
Kelet-délkelet.
Előzmény: Lomposloncsosésbozontos (1)
Lomposloncsosésbozontos Creative Commons License 2003.05.30 0 0 1
Ha a napellenzőn valamiféle ki-betekerhető ernyőt, vagy fix előtetőt értesz azt a keleti oldalon nem javaslom, mert délelőtt (ill. napnyugtakor) lapos szögben süt a nap, besüt a tető alá. Az ilyen szerkezetek a déli oldalon hatásosak, amit magasról süt a nap.
Keleti és nyugati homlokzaton inkább valamilyen (állítható) lamellás árnyékoló szerkezet a logikus.
Előzmény: JFEry (0)
JFEry Creative Commons License 2003.05.30 0 0 0
Ez lemaradt:-)

Van egy kis családi házikom, és ennek az udvarára néző terasza. Keleti fekvésű, de délig telibesüti a Nap! Ezért délelött elég meleg.

Az az ötletem támadt, hogy napellenzővel teszem az ott tartózkodást kellemesebbé, otthonosabbá.
Nincs tapasztalatom, de a netet bogarászva a kívánt 530*200cm-es méretben 120-180 ezer forint között találtam előzetes ajánlatot.

Ha van tapasztalatotok, kérlek írjatok, segítsétek a választásom!
Köszi
tunya!

Előzmény: gratunya (-)
gratunya Creative Commons License 2003.05.30 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!