Végre egy olyan média-ember aki nem rohan megplasztikáztatni hanem vállalja,hogy ilyen és kész. Amúgy nekem is szobaantennám van és csak két adás jön be a m1 és a tv2.
Nekem kimondottan tetszik a tájékozottsága, nyitottsága. Kimondottan üdítő a sok törtető, vagy éppen magamutogató "riporter" között, mégha az éppen a Vitray kedvence is volt...... A kinézete se szörnyű az Antal Imre se egy Alain Delon...:)
Nem tudom, hogy lehet az, hogy neked csak m1 van, hiszen egy sima földi annternával is legalább 6 csatornát lehet fogni. Az ára kb 5000 ft max 10.000 ha esetleg az egyéb tartozékokat is bele számoljuk. Ajálom, hogy ezen összeget szánd rá és mindjárt lesz választék. ( ha ezen összeg is sok van még egy megoldás a szobai annterna aminek az ára most 4.000 Ft és ugyanazt tudja mint a földi csak elég magasra kell tenni.)
különben a vidu pali is kicsit olyan, mint a szanto david. olyan ertelemben, hogy elöben abszolut nem tunik fel a feje!! a davidnak sem a fulei. a kepernyon viszont igen. nekem fel se tunt hogy vidunak nagy a feje, csak mikor vki mondta, hogy nezzem meg a tvben.
bullshit, mondhatnám, már bocs de az úszás közvetítése alatt is elég sok olyan infot nyom/nyomott, amiről egy mezei néző nem hiszem, hogy tud, max az aki minden egyes versenyt nyomon követ, ez viszont már fanatizmus, és még meg is jegyzi őket...
sztem meg az buta duma, hogy igenis nézni kell, mer közszolgálati TV; blabla; bocs de ez annyira gyenge......
van rádió is, meg van x más adó, amin többnyire ugyanazok a sporthírek hangzanak el; Duna TV, hogy egyet említsek, de még az olyan fos TV-k, mint a BUdapest, meg ATV is adja a sporrthíreket, sz'al van bőven választék - ha meg neked csak az m1 van, amit kétlek, akkor pech:) de rádiót is feltalálták már
Ahhoz képest, hogy mostanában kiket engednek a Telesportban képernyőre (pl. Vidu Pál, könyörgöm, miééért), Dávid a legjobbak között van.
Maga a Telesport pedig sajnos a legsötétebb korszakát éli, otromba, 20 évvel ezelőtti divatú főcímek, azt sem tudom minek kellett azt a régit is előbányászni.
Már a Foci EB-n sem volt semmi a minimalista stúdiódíszlet, illetve, hogy műsoridőkitöltés címén a riporterek elbeszélgettek egymással - de amit Athénban előadtak, az mindenképpen nagydíjas, mintha még sosem közvetítettek volna olimpiát...:(
Sajnos nem tudom igazolni, hogy az eletben is ilyen lenne. Korantsem vigyorgo pofaval maszkal fel-ala.
A legnagyobb baj szerintem az, hogy tul fiatal a kepernyöre. A fülei tenyleg nem veszesek elöben, es ha egy riporter jo, akkor ugysem füleinek a fesztavolsaga miatt nem fog kepernyöre kerülni. Mashol is vannak nagyfülü, nagyorru riporterek.
Davidot en is a legtehetsegesebbnek tartom az mtvs riporterek körül. Azonban ez meg semmit nem jelent, hiszen tudjuk, milyen az mtvben a szinvonal. Ott kimagaslonak lenni nem nagy szam. Közvetitesei rettentöen amatörök, sajnos ö is csak statisztikakat daral, meg olyan informaciokat ad, amit a nezö lat a kepernyön. (pont ezt nem szabad egy riporternek csinalnia) Hatterismeretekkel nem szokott elkapraztatni. A hangsulyozasa is rossz, szaggatottan beszel, ami engem, szemely szerint nagyon idegesit.
Ezt a buta dumat meg legyszi felejtsetek mar el, hogy nem muszaj öt nezni. Igenis muszaj, mivel a közszolgalati televiziot szoktam nezni. Kereskedelmi hiradoban nincs is sporthirek, se külön sporthirbemondo.
Sziasztok!
Azoknak szertnék üzeni akik lefikázzák szegény Dávidot!
Közlöm veletek, hogy élőben nem olyan nagyok a fülei, mint képernyőn keresztül. (a tv mindenkit kövérít egy kicsit) Egyébként pedig nagyon intelligens és okos fiatalember akivel nagyon jól el lehet beszélgetni. Hogy miért "vigyorog"a hírek közben, azért mert ő az életben is ilyen. Jókedvű!!!!!!
Inkább örülni kellenne, hogy vannak még olyan emberek akik akkor is tudnak mosolyogni, ha éppen nem süt a nap. Én inkább az ilyen embereket nézem a tv-ben, mint a szépfiúkat akik kettőt sem tudnak szólni.
Addig míg nem beszéltetek vele élőben nem lenne szabad elitélni senkit sem.(főleg nem első látásra)
Akinek pedig nem tetszik, addig nézzen másik csatornát. Nem kötelező őt választani.
mellesleg odatettem azt is h "imo", ha esetleg nem vetted volna észre, továbbá hallottad már pl úszóversenyt közvetíteni? ahol nem látod az arcát? ahogy beszélsz róla, marhára nem de az lejön h nem igazán tudod elviselni viszont arra nem vagy képes h elkapcsolj egy másik adóra
és én itt hol írtam h te azt mondtad?????? nah akkor ki is néz hülyének kit?
mellesleg mondatm h mi a megoldás és akkor nem kell elégedetlenkedned mindenen ami nem tetszik, de szerintem mondd meg neki is, írj egy levelet hátha hallgat szent szavadra és véleményedre, akkor talán olyan lesz amilyennek te akarod és akkor jó lesz végre amit csinál
namost ha megnézed a CNN bemondóit, hát tele van mindenféle nemzetiségűekkel, a világ legtöbb bevándorlóját egy helyen megtalálod a CNN-en, sportműsoroknál főleg, de nemcsak ott; így ott elég soknak sajátos az akcentusa pl Pedro Pinto, de mondhattam volna pár évvel korábbról Graeme Joffe-t, pedig ő meg angolajkú oszt mégis....