Keresés

Részletes keresés

Biolill Creative Commons License 2017.09.13 0 0 2994

Sziasztok, véleményt szeretnék írni.

Én a B*rs*nyhoz járok, kettő van belőle, én a Mammut mellettit választottam lézeres szőrtelenítésre, immár a 3. alkalmon vagyok túl intim területen, így úgy döntöttem eljött az ideje hogy írjak egy véleményt.

 

Előtörténet: Nagyon sokáig nézegettem neten hogy merre induljak el, igazából 1 év is volt mire úgy döntöttem hogy akkor indulás. Két helyen voltam konzultáción:

- az A****a, mely különböző kupon napokon szokta hirdetni magát. A konzultációt végző hölgy végül kérésemre behívott egy kezelőt, akivel átbeszélték hogy tudnának e szőrteleníteni. A konzultációt végző hölgyre úgy emlékszek mint egy kedves, nagyon csili vili szőke nőre.

- a B*rs*nyban eleve a leendő kezelőmmel volt a konzultáció, melynek díját végül az első kezelésemből levonták. Mert hogy mellettük döntöttem, annak ellenére hogy sokkal drágábbak. Ez több tényezőből állt: az első az, hogy a kezelő nem egy csili vili hölgy volt, hanem egy épkézláb kézzel fogható, visszafogott hölgy aki kérésemre megmutatta a lábát vagy a karját már nem emlékszem, bizonyítékul a gépük hatékonyságára, továbbá nagyon kedves volt és biztosított hogy járhatok hozzá ha őt kérem. A másik tényező pedig a vélemények, sajnos az A****a központról olvastam olyat, hogy megégettek valakit. Ez akkor fordulhat elő ha a kezelő nem gyakorlott, és szakszerű. Nem tudtam elképzelni, hogy intim területen megégetnek... Így a drágábbat, de biztosabbat választottam.

 

Az első kezelés: Jajj, ez fáj! Hozzátenném, hogy intim terület nagyon érzékeny, de azért fájhat máshol is. Viszont a kezelés gyors volt, precíz, és a fájdalom utána már fél órával semmivé foszlott. (Egyébként teljesen megéri az utána következő időket.) Először nagyon fura volt elveszítenem a szőröm, de nagy boldogsággal töltött el. Körülbelül 4 hét volt teljesen szőrtelenül, és úgy éreztem ez mindent megér. Utána semmi változás nem látszott, de hát meg is beszéltük a kezelőmmel hogy legalább 3 alkalom kell míg elkezdem érezni a hatást.

 

Második kezelés: Itt korrigálni kellett, valami miatt egyes szőrszálak nem akartak kihullani, pedig minden ugyanúgy történt. A korrigálási igényemet nagyon kedvesen fogadták, semmi próbléma nem volt belőle, fizetnem sem kellett semmit érte. Így végül ezt is pozitívként éltem meg. Szintén kb 4 hét volt. Szintén semmi változás, kicsit aggasztott.

 

Harmadik kezelés: Itt tartok most, 1 hónap eltelt a kezelés óta és úgy látom tőrtént változás. Még mindig nem nőtt vissza a szőröm, de pár szőrszál igen, azok viszont sokkal vékonyabbak, gyengébbek. Elmondani nem tudom mennyire jó szőrtelenül, hetekig a melegben csak a pucér testem lóbáltam az egész lakásban. (Csak a párommal élek együtt, ő meg kifejezetten örült neki :D )

 

Szóval reménykedem, hogy javul a dolog, biztos el fogok menni a következő kezelésre is, és nem adom fel.

A kezeléseket minimum 3-4 hónap kihagyással csináltam, ennek többnyire pénzügyi háttere volt, de úgysem szabadott volna 6 hétnél hamarabb mennem a következőre, minek siessek vele :) Idén még tervezek egy kezelést, miután már kicsit fakul a színem.

 

Összességében ajánlom a B*rs*nyt, megéri félrerakni havonta azt a pénzt ami ehhez a boldogsághoz vezet, inkább egy-két kihagyott buli, és cserébe szőrtelenség.

Most van egy akciója a bársonynak: "20% kedvezmény az első kezelés árából bármely területre
Ingyenes előzetes orvosi konzultáció"
Nekem pedig van egy kártyám amivel +10% kedvezményt kaphatsz az első kezelésből. Mivel szerintem drága egy kezelés, megéri kihasználni, a következő kezelésre úgyis lehet gyűjteni. Ha valakit érdekel írjon nyugodtan, a kezelőm nevét is megadom ;)

Zsuzsufi Creative Commons License 2017.08.29 0 0 2993

Szalonba én se mennék tartós szőrtelenítésre, pénzkidobás. Valóban csak az elektrolízissel lehet végleges eredményt elérni, bár az új felbukkanó szőrszálak miatt az sem végleges azért teljesen. Viszont azt a kínt és rengeteg időt, amit egy ilyen kezelés igényel, én nem vállalnám be. A nőknek szenvedni kell a szépségért, de azért ne ennyit! :D

 

Egy otthoni tartós szőrtelenítő gépet használva, ha időnként fenntartó kezeléseket végzel, jó hosszú évekig el lehet húzni a szőrtelen időszakot, és ha visszajön a szőr, legfeljebb újra elvégzed a kezeléseket. Szerintem ez éri meg a legjobban, mert olcsóbb is (amit én vettem, kb. 35.000 Ft volt) és az időnkénti fenntartó kezelésekkel is kevesebb idő, mint végigcsinálni egy elektrolízist. Én ezért választottam ezt a módszert a lehetőségek közül. Aztán ki tudja, lehet feltalálnak később valamit, amivel tényleg teljesen végleges eredményt lehet elérni fájdalommentesen....

Shima29 Creative Commons License 2017.08.20 0 0 2992

Mennyi idő? Amennyit rászánsz. Ha valóban véglegesen akarsz szőrtelen lenni akkor nem sajnálod az időt. Pl: lábon gyors, de a lábak közt lassú, mert nem lehet kibírni olyan gyorsan csinálva mert nagyon fájhat.

Shima29 Creative Commons License 2017.08.08 0 0 2991

Hali!

 

Igen, szálanként 40 forint.

Vegyük például a hónaljakat.

Nekem ennyi szál volt a bal és a jobb kezelése:

400-400 majd 100-100 majd megint 100-100 majd 20-40 darabot távolított el.

Most van 2 az egyik oldalon 1 a másikon, ott tartok szerencsére.

40 forint darabja, akkor ez összesen: kb 50000.-

 

Shima

naty777 Creative Commons License 2017.08.07 0 0 2990

Köszönöm a tippet, erről eddig nem hallottam. Szálanként? Az mennyi idő? 

 

Semmi negatív tapasztalatom nem volt a lézerrel égetés területén. Szerencsére. 

Előzmény: Shima29 (2989)
Shima29 Creative Commons License 2017.08.06 0 0 2989

Szia naty777!

 

Akkor örüljünk hogy nem égettek meg a lézerrel, mert ott vannak olyan balesetek szép számmal sajnos.

 

Ajánlom neked az elektrolízist.

 

Végleges.

 

Shima

naty777 Creative Commons License 2017.08.06 0 0 2988

Sziasztok!

2 éve szeptember tájékán voltam először lézeres kezelésen a hónaljammal. elsőre látványosnak tűnt az eredmény, így apránként mentem a többi testrészemmel is.

A karomnál 2 alkalom után már láttam, hogy nem tud vele mit kezdeni, nyilván túl világos a szőr, így azt ott abba is hagytam. a hónaljam, bikinivonal szépen alakult, belekezdtem a láb projektbe a télen. 

viszont másfél évvel az első hónalj kezdés után azt fedeztem fel, hogy újra szőrösödik, elég rendesen. a következő talán 7. kezelésnél megnyugtattak, hogy ezek csak az eddig alvó szőrtüszők. de a bikini is kezdett szőrösödni.

a lábnál a 3. alkalomra már nem kértem időpontot ezek miatt.

jelenleg közel 2 év után ott tartok, hogy a hónaljam nagyjából ugyanolyan szőrös, mint az elején volt (8 kezelés volt) és a bikini is halad a visszaszőrösödés felé. (6 vagy 7 kezelés)

nem tudom szabad-e helyet írni, de az egyik legjobban reklámozott helyre jártam a mom park közelében.

Mindent betartottam, amit mondtak. 

 

Másnál mik a tapasztalatok? 

Köszönöm!

Shima29 Creative Commons License 2017.07.21 -1 0 2987

Megint jelentkezem elektrolízissel.

Múlt héten voltam Pesten Katinál, és sikerült egy nagy adagot letudnom.

Hónaljban már csak 20-40 szál maradt bal és jobb oldalon; Intimen 220 (a múltkori alkalmakhoz képest haladás 850 majd 500 darab), illetve elkezdtük a bal fenekem tükörsimaságának garantálását 1150 darab-bal.

Másnap is visszamentem: a péniszről 350 darab, a herékről 150 (sajna itt feladtam ez a területet arra az alkalomra mert fájt :S , így a bal fenekemről 1000 darabot sikerült kiirtani.

Már lassan körvonalazódik a vége, talán jövőre letudom a nagy részét, úgy hogy idén még kétszer megyek.

A lábaimat és a kezem-karom nem bántom, csak nem vagyok nő.

Akkor Hölgyek és Urak szőrtelenítésre fel!

tunderelle Creative Commons License 2017.06.10 0 0 2986

Szia! 

Szeretném megköszönni a hozzászólásod. Nekem is vöröses szőke erős szőrzetem van. Én évekkel ezelőtt végigcsináltam bőrgyógyásszal egy kezelés sorozatot, többszázezret hagytam ott de közel sem sikerült az ígért eredményt elérni, így most gondolkozom egy ilyen itthon használható gépen. Reményt adtál, hogy van megoldás effajta szőrzetre, a felére ritkulás már óriási eredmény lenne nekem is. :) Remélem a további eredményekről is majd beszámolsz! :)

Előzmény: vöröscica (2985)
vöröscica Creative Commons License 2017.06.09 0 0 2985

Szia! Én a Silkn Infinity gépet használom még nem vagyok túl a teljes kezeléssorozaton. Azt tudni kell hogy sok, erős, vörös ill.szőke szőrzetem van. Az elején azt hittem nem fog használni semmit az első pár kezelésnél nemigen láttam változást. Most viszont már látom a változást a lábon ami a legdurvább volt kb a felére ritkult. Nekem már ez is nagy eredmény nagyon örülök neki. De a legnagyobb változást a hónaljban látom amit kb kétszer kezeltem csak de szinte alig nőtt vissza valami. Szóval folytatom a kezeléseket remélem tovább fog csökkeni a szőr mennyisége.Azt tudom hogy teljesen nem fog kikopni de nekem már ez is nagy eredmény. Remélem tudtam segiteni!

Előzmény: Redzsi74 (2974)
Zsuzsufi Creative Commons License 2017.06.06 0 0 2984

Igen, de szerintem az nem "beépített", aki elmondja magáról, hogy hivatásszerűen űzi a mesterséget. :) Az a beépített, aki úgy tesz, mintha rajta végeznék a szőrtelenítést és közben pedig csak népszerűsíteni szeretné a módszerét. Az a korrekt, amit a Doktor úr csinál, még ha jól is jár vele hosszú távon. :)

Előzmény: Dr. Kádár bőrgyógyász (2983)
Dr. Kádár bőrgyógyász Creative Commons License 2017.06.04 0 0 2983

Szerintem azzal nincs semmi baj, ha valaki beépített ember. Ügyesen kell csinálni. Én is beépített ember vagyok, évek óta szőrtelenítek, drága pénzért, egyfajta garanciával, a legmodernebb gépekkel. Úgy gondolom, hogy azokat az információkat, melyeket adok itt (ingyen), nagyon nehéz máshonnan beszerezni. Adjatok hasznos információt ingyen, majd tartsátok a markotokat! Szépen kivárva, amíg a gyümölcs beérik! És nem egyből, hogy hívjatok bizalommal.

 

Tehát beépített emberként nem azt írom, hogy gyere, bátran jelentkezz be, hozd a pénzed, hanem értékes információkat adok évek alatt, melyeket csak nehezen lehet az orvosokból "kifejni". A lézer kezelések elkötelezett híve vagyok. Szívesen bocsájtkozom vitába, melynél nagyon vigyázom (és a másik féltől is elvárom), hogy ne gyalázkodjak.

Shima29 Creative Commons License 2017.06.01 0 0 2982

Hahaha beépített, ez tetszik.

Csak a tényeket írom.

Én nem fogom azt kiemelni vagy dicsőíteni ami leszerepelt nálam.

Nincs szükség toborzásra ha ezt gondolod, van elég ember aki igénybe veszi az elektrolízist.

 

"Én nem fogom a szőrös testrészeimet a netre pakolgatni, az biztos"

Mert egy láb vagy kar fotót kirakni annyira lehetetlen.

 

Menj csak el a hairtell.com weboldalra.

Megtalálod sok ember képeit.

 

 ... se pénzem ... Először számolni kellene, majd utána bocsátkozni ilyen kijelentésbe.

 

Na de mindegy, száz szónak is egy a vége, aki eredményt akar az tudja hova forduljon, aki meg mismásolni akar ideig-óráig szőrtelenül az játsszon csak a pénzlehúzó módszerekkel, nem én leszek elégedetlen.

Zsuzsufi Creative Commons License 2017.06.01 0 1 2981

Már ne is haragudj, de az eddigi hozzászólásaid alapján nekem teljesen úgy tűnt hogy te vagy az egyik a "beépítettek" közül, akikről eddig szó esett, de ezek után meg kb. biztosra veszem: "Ha felkeltettem az érdeklődésed írj."

 

Én nem fogom a szőrös testrészeimet a netre pakolgatni, az biztos. Hogy te megtetted, az a te dolgod. (Ha egyáltalán a tied)

 

Az elektrolízisről pedig sok rosszat olvastam. Nálam az volt az első, amit biztosan kizártam. Se pénzem, se türelmem, se fájdalomtűrő képességem nincs hozzá elég. :)

Előzmény: Shima29 (2980)
Shima29 Creative Commons License 2017.06.01 0 0 2980

"De ha valóban évekig biztosítja a szőrtelenséget, akkor nekem teljesen megfelel."

 

HA

 

Hónapok óta várok a fórumozóktól képeket előtte, utána képekről. de SEMMI.

Ezek szerint nem működik vagy nem csináltak.

Én tettem ki előtte-utána képeket hónaljról, ha visszagörgetsz megtalálod.

Elektrolízist vettem igénybe nem IPL meg holmi hitegetés. IPL kipróbáltam hónaljakon. Többmilliós kozmetikai gép.

70000-be került a kezeléssorozat első fele (10 alkalom), utána kaptam még 10-et ingyen mert annyit használt az egész (garanciát meg vállalhatnak, alacsony a villanásszámonkénti költség, szóval miért ne?).

Hát igen, 10%-os szőrcsökkenés, ezt tudja.

Ezen a területen nem volt erős a szőr hiába vagyok férfi, éveken át epilálva volt, az valamennyire gyengítette.

A lézerrel meg csak óvatosan, tapasztalt kollégához kell menni, orvos illetve mesterkozmetikus ajánlott, akinek vizsgája van az adott gép használatából.

A Doktor Úrnak jó gépei vannak, de azért nem tudok oda menni, mert messze lakok Pesttől, és nem tudom tartani a kezelési időközöket.

DE

Az elektrolízisnél nincs ilyen. Akkor mész amikor akarsz, és annyi szálat kezeltetsz amennyit enged a pénztárcád.

Az első kezelés után sajnos van visszanövés, de a második csodát hoz.

Hónaljon nekem első alkalomkor 400-at szedett ki, második alkalommal is, de utána ár csak 100-at. Most meg lehet rajta 20-30 kb.

Összköltség 44000 körülbelül. Hogy ezért mit kapok? Akár 10-20 vagy élethosszig tartó szőrmentességet.

Az elektrolízis szálankénti legolcsóbb ára 40/szőrszál.

Hölgyeknél bármilyen területet vállal.

Érdemes strandszezon után kezdeni, mert nap nem érheti 6 hétig, illetve ilyen-olyan kenőcs használata erősen ajánlott legalább 1-2 hónapig.

Ha felkeltettem az érdeklődésed írj.

Előzmény: Zsuzsufi (2979)
Zsuzsufi Creative Commons License 2017.05.31 0 0 2979

Nekem nem is mondták, hogy szőrtelen maradok örökre és nem is az a cél. De ha valóban évekig biztosítja a szőrtelenséget, akkor nekem teljesen megfelel. Utána legfeljebb újra elvégzem a teljes kezeléssorozatot és kész. És az a gép, amit én vettem, nem 100.000 Ft volt, hanem 35000, ami azért lényeges különbség. De mint írtam, nekem ez is sok pénz és nagyon remélem, hogy nem lesz pénzkidobás.

Előzmény: Dr. Kádár bőrgyógyász (2976)
Dr. Kádár bőrgyógyász Creative Commons License 2017.05.31 0 0 2978

Bocsánat, de egy szó kimaradt a sietségben, a helyes mondat:

 

...hogy egy teljes LÁB lézeres szőrtelenítés árából (100 000 Ft) vehetnek egy örökre náluk maradó gépet....

Előzmény: Redzsi74 (2977)
Redzsi74 Creative Commons License 2017.05.30 0 0 2977

Köszönöm a választ, bár nem nekem szólt. Jól értem, hogy garanciát vállalsz a teljes szőrmentességért, 100.000 Ft-ért?

Köszönöm a választ.

Előzmény: Dr. Kádár bőrgyógyász (2976)
Dr. Kádár bőrgyógyász Creative Commons License 2017.05.30 0 0 2976

Az ide írók egy része tényleg érdekelt az eladásban. 

 

Az otthoni gépek az un. fénygyantázásra valók, vagy még arra sem. Olyan kicsi az energiájuk, hogy a szőrtüszőt, a hagymát nem érhetik el. 4 nagyságrenddel kisebb az energiájuk, magyarán 10 000-szer kevesebb értékben adnak le károsító sugárzást. Így csak a szőrszálat roncsolják, ami időleges szőrvesztést ad. Sokan vannak, akik nem engedhetik meg maguknak a lézeres, garanciás szőrtelenítést és úgy gondolkoznak, hogy egy teljes lézeres szőrtelenítés árából (100 000 Ft) vehetnek egy örökre náluk maradó gépet. Így mindenképpen jól járnak. Egy dolgot nem kell elfelejteni, a szőr vissza fog nőni.

Előzmény: Zsuzsufi (2975)
Zsuzsufi Creative Commons License 2017.05.30 0 1 2975

Szia Redzsi74,

 

Azt nem tudom, hogy ezen a fórumon ki beépített, ki forgalmazó, ki tulajdonos, stb, de az biztos, hogy itt sokan írnak személyes tapasztalatot otthoni szőrtelenítőkről. Én folyamatosan figyelem a fórumot már egy ideje, és nemrég vettem én is egy ilyen gépet. Biztosra akartam menni, ezért alaposan körüljártam a témát. Én is egy Silk'n gépet vettem kb. 2 hónapja, mint sokan előttem, a 100000 villanásosat (Silk'n Jewel). Én még ennek az árát is soknak tartom egy szőrtelenítőért, de ha beválik, akkor megéri... már észrevettem változást, de még nem vagyok megnyugodva teljesen, remélem, hosszú távon is jó eredményeket hoz...

Előzmény: Redzsi74 (2974)
Redzsi74 Creative Commons License 2017.05.30 0 0 2974

Sziasztok!

 

Újonc vagyok, de komolyan érdekelne az otthoni IPL téma. Rengeteg készülék van a piacon, számtalan különböző vélemény. Senki ne vegye magára, de objektív véleményre vagyok kíváncsi. Nem forgalmazóra, nem "beépített emberre", nem milliós professzionális készülék tulajdonosára, aki természetesen "ócsárolja" az otthoni gépeket, hanem tényleges, személyes tapasztalatra lenne szükségem. Feltéve, ha ilyen kérés működik itt...:) hálás köszönetem előre is...

zumizu Creative Commons License 2017.05.12 -1 0 2973

Jujj, miket írtam xD 

Előzmény: Nikkyy987 (2972)
Nikkyy987 Creative Commons License 2017.05.12 -1 0 2972

Szia!

 

Elég sokan írtak már korábban erről a típusról, olvasgass vissza.

Én is ezt használom, itt vannak pl. az én hozzászólásaim: http://forum.index.hu/Article/showResultList?o=4&aq_text=&aq_cre=&user_id=1649543&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=0&t=9094704

 

Vagy itt van zumizu, akinek szintén Silk'n Glide-ja van, én az ő hatására vettem meg az enyémet :) http://forum.index.hu/Article/showResultList?o=4&aq_text=&aq_cre=&user_id=1638222&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=0&t=9094704

 

Nikkyy

 

 

Előzmény: Niki-halas (2971)
Niki-halas Creative Commons License 2017.05.11 -1 0 2971

Sziasztok! 

 

Van e vélemény, tapasztalat a Silk'n glide vagy a Philips Lumea Prestige gépekröl.

 

Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni????

Remélem olvassa vki és kapok választ.

 

Niki

Nikkyy987 Creative Commons License 2017.05.05 -1 0 2970

Szia Barlaura,

 

A barátnőm ilyen Jewelt vett, miután javasoltam neki a Silk'n-t. Én Infinity-t használok, mert világos a szőröm, neki viszont sötétebb, így mondtam, hogy ő is próbálja ki a márkát, legfeljebb visszaviszi...  Jewelt vett, mert egyedül használja és sötét a szőre, tehát ideálisak a "színei". Ez volt kb. 5 hónapja és mondanom se kell, nem vitte vissza. Tök jól ritkul a szőre, azóta is hálálkodik, úgyhogy én mindenkinek szívesen javaslom.

 

Nikkyy

Előzmény: baralaura (2968)
Povimari Creative Commons License 2017.05.04 0 0 2969

Én Philips Lumea Advanced készüléket használom több mint 3 hónapja. Meg kell mondjam, hogy egyáltalán semmit nem veszek észre. Semmit nem csinál. Az arcomon van 2 db szőrszál, kb legalább 12 szer lekezeltem, de semmi eredmény. Se a hónalj, se a láb, se a kéz, sehol nem kevesebb a szőr. A 3-as fokozatot használom, ég a bőröm, szinte égett szagot érzek, de a szőr az bizony nem tűnik sehová. A legszebb az volt, hogy én Németországban élek és itt is vettem a készüléket. Volt 90 nap pénz visszaküldési garancia. Nos, én a 86.napon visszaküldtem a készüléket a Philipsnek (a címük egyáltalán nincs feltüntetve a weboldalon, de nagy nehezen megnéztem egy másik linken) pár nap múlva visszajött a készülék, hogy ilyen cím nem létezik. Csak email címük és telefonszámuk van.

Persze így lemaradtam a visszaküldésről, de én voltam a hibás mivel túl későn küldtem vissza. Telefonon vagy emailba adnak csak tanácsot. Nem tudom, hogy volt már valaki aki vissza tudta küldeni a készüléket? Én már írtam itt márciusban, hogy nem vagyok elégedett, de továbbra is fent kell sajnos tartanom a véleményem.

 

baralaura Creative Commons License 2017.04.28 0 0 2968

Üdv!

 

Én úgy vettem ki, hogy egy ember teljes testének szőrtelenítésére kb 15 ezer villanás kell. Akkor miért vannak ezek a horribilis számok, hogy 400? Emiatt néztem ki a Silk n Jewelt, ami 100 ezer villanás, szóval még így is bőven elegendőnek kell lennie. Észrevételeim szerint a villanások számától függ, h  a gép mennyibe kerül, így ez 35 körül megkapható... bár kicsit riasztóan olcsó is. Úgyhogy kíváncsi lennék a véleményetekre, és hogy van-e itt valakinek ilyenje. 

 

ez lenne az

Shima29 Creative Commons License 2017.04.27 0 0 2967

Sziasztok!

Hosszú idő után újra jelentkezem.

Megint voltam Pesten Katinál.

Bal illetve jobb hónaljról 100-100-a kellett eltávolítani.

Intim részről a múltkori 850-nel ellentétben csak 550-et.

Péniszről meglepően sok jött le: 550, a zacskóról "csak" 350. Fájt istenesen, de kibírtam.

Ezután már gyerekjáték volt, a bal fenekemről 1400 darab.

Legközelebb 3 hónap múlva megyek csak, addig gyűjtök.

.Nysima. Creative Commons License 2017.04.10 0 0 2966

Nem hinném, hogy gond lenne, ha szünetet tartasz a kezelések között és mivel folyamatosan ritkul a szőr a kezelésekkel, így a 6. kezelés után már megritkul annyira, hogy igencsak megkönnyítse a borotválást a nyaralás alatt, mivel kevesebb lesz a szőr, így a borotválás ideje lecsökken... nyaralás után meg lehet folytatni. De ha szerencséd van, akkor neked elég 6 kezelés is a tartós állapot eléréséhez, de inkább a legrosszabbra kell számítani, hogy nem elég, aztán legfeljebb örülhetsz :) :)

 

Olyan szerintem nincs, hogy egy alkalom elegendő legyen arra, hogy 1-2 hétig szőrtelen maradj, mivel az "alvó" fázisban lévő szőrtüszők odapofátlankodnak. :)

Előzmény: Nickaa (2965)
Nickaa Creative Commons License 2017.04.05 0 0 2965

Szia Nysima!

Köszönöm a választ! Úgy örülök neki, hogy valaki választ, úgyhogy tényleg nagyon köszi! :)

Én nem szeretnék hűde nagyon napozni, és ha napozok sem barnulok igazán. Szóval attól nem félek, hogy nem lesz elég fehér a bőrőm a kezeléshez :D

Inkább az égetéstől félek. Nehogy valami maradandó sebet szerezzek.

Mire eljutok az ötödik hatodik kezelésig, az már bőven június közepe-vége és megyek nyaralni. Mivel ezek a gépek sem tudnak végleges szőrteleníteni csak tartósan, így hát az lenne a lényeg, hogy ne kelljen sűrűn borotválni a lábamat, ha elmegyek pl egy hétre nyaralni, hanem mondjuk 2-3hétig sima legyen. És ne azért legyen sima, hogy aztán hosszúnadrágban járjak. Hanem pl. csinálok egy kezelést, aztán rá 1-2hétre irány nyaralni, és ott már ne kelljen ilyesmivel bajlódni :D  De akkor ezek szerint ezt nem lehet?

 

Köszi!

Nickaa

 

Előzmény: .Nysima. (2964)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!