Keresés

Részletes keresés

Bobbyyy Creative Commons License 6 órája 0 0 18833

Helló!

Ez a jelenlegi buszmenetrend. 

Előzmény: Kartika (18826)
Thaimai Creative Commons License 14 órája 0 0 18832

Sziasztok!

 

Az idén nyáron Zakynthosra szeretnénk utazni.

10 éjszakára szeretnénk menni, tengerparti apartmanba, az apartmant létesítenénk előnyben a tágasabb hely miatt.

Túl vagyunk már a booking.com-on, de igazából ott csak olyan szállásokat találtam, ami nem közvetlen tengerparti és akkor még mellé a repülő vagy Pozsonyból vagy Bécsből indul. Nézelődtünk az invia.hu-n is, de 10 napos utazás repülővel náluk csak Pozsonyból elérhető. De azt hiszem, hogy ha más nem lesz, bevállaljuk így.

Tudnátok abban segíteni, hogy melyik város lenne számunkra ideális? Ketten lennénk és nyugalmasabb helyet szeretnénk, de ami azért szép is, hangulatos. Tsilivi? Köszönöm előre is.

 

 

marciéscsilla Creative Commons License 14 órája 0 0 18831

Szia a youtubon Belgrád át a városon ,Belgrádon át a városon2 

Előzmény: kisspeter59 (18830)
kisspeter59 Creative Commons License 18 órája 0 0 18830

Hááát nem is tudom.

 

Én ilyet nem találok! A yutubon vannak vidók.

Ezt a W vagy KW filmet nem.

 

Előzmény: marciéscsilla (18828)
iatti Creative Commons License 19 órája 0 1 18829

Szia 

jónak biztosan jó lesz, igen Argassiban is tudsz térképet szerezni,a buszhoz menetrendet a táblákra ki szokták írni és görög mércéhez képest pontosan is járnak, azt mondták akik buszoztak.

 

Attis

Előzmény: Kartika (18826)
marciéscsilla Creative Commons License 1 napja 0 0 18828

Szia mi is 08-12és 08-19 között megyünk tsivilibe a contessina apartmanba wattocska nagyon klassz kisfilmet tett fel a topikra

Előzmény: kisspeter59 (18827)
kisspeter59 Creative Commons License 1 napja 0 1 18827

Kedves marciéscsilla !

Valahogy nem nagyon működik itt mindig ez az oldal.

Gondolok a hozzászólásokra.

Én is kérdeztem ,hasonló képen nem kaptam választ.

Én 07.28 .- n megyek ide .

Beszámolót nem valószínű,hogy írok . Zakynhtosról egyébként a Hellasz.hu-ra már írtam igaz azt másik városkáról.

Egyébként képek szempontjából érdemes ott is körbe néznetek.

Egy albumot találtam 2008-ból. Nem sok.

Lényeg a lényeg !  Biztosan fogok képeket tenni majd a Facebook oldalamra.

(https://www.facebook.com/kissp1959)

Ez után tudok esetleg érdemben segíteni.

 

üdv.

 

Péter

 

Előzmény: marciéscsilla (18822)
Kartika Creative Commons License 2 napja 0 0 18826

Nagyon köszönöm a segítséget.

Abban tudsz még segíteni, hogy könnyű a busszal közlekedni, ki van táblázva, lehet szerezni róla, indulási érkezési időpontokat?

Argassiban gondolom kapok normális szigettérképet.

 

Tavaly Krétán voltam az unokával, mindent megoldottunk, remélem itt is jó lesz.

 

előre is kösz.

Előzmény: iatti (18823)
rudiandi67 Creative Commons License 2 napja 0 1 18825

Örülük, ha segíthettem vele, akár infóban, akár kedvcsinálóban :)

iatti Creative Commons License 2 napja 0 0 18824

Sziasztok köszönjük ezt a szép beszámolót.

 

Attis

Előzmény: rudiandi67 (18820)
iatti Creative Commons License 2 napja 0 0 18823

Szia a második kérdésre a válasz nem kell bemennetek Zantéra mert a busz Argassin keresztül megy és meg is áll hogy felvegye azokat akik a Vasiliki félsziget strandjainak valamelyikére mennek.sajnos a szállodáról nem tudok segíteni.

jó nyaralást nektek

 

Attis

Előzmény: Kartika (18813)
marciéscsilla Creative Commons License 3 napja 0 0 18822

köszönjük a beszámolot nagyon klassz

Előzmény: rudiandi67 (18820)
Cimili Creative Commons License 3 napja 0 0 18821

Köszönöm a részletes beszámolót!

Előzmény: rudiandi67 (18820)
rudiandi67 Creative Commons License 3 napja 0 5 18820

Zakynthosi álomnyaralás  2016.09.01-09.15.

Nem egy szokványos beszámolót fogtok olvasni, mivel nagyon sok kérdést kaptam a szervezéssel, a foglalással kapcsolatban, így megpróbálom teletűzdelni információkkal is azok számára, akik még nem voltak ezen a szigeten, vagy már voltak, de esetleg visszatérnének; esetleg most tervezik az utat; azoknak, akik nem mernek saját szervezésben nekiindulni egy ilyen útnak; akik kétkednek, hogy nyelvtudás nélkül is lehet egy nyaralás tökéletes, és még sorolhatnám kiknek szól, de főként azoknak, akik szeretik ezt a szigetet. Lesz benne időnként visszautalás a tavalyi nyaralásra is.

Minden amit leírok a mi igényeinkhez és pénztárcánkhoz volt igazítva, így ha valakinek mások voltak a tapasztalatai, elvárásai, az nyugodtan írja meg a saját beszámolóját.

A tavalyi év után úgy döntöttünk, hogy mivel sok minden kimaradt, így ismét Zakynthos lesz az úti cél, de mindent és mindenkit kihagyva, teljesen saját szervezésben.  Nem szeretek többször visszatérni egy helyre, mert ebben  az országban végtelen a látnivalók sora, és egy élet kevés a felfedezésére, de most megszegtük ezt a szabályunkat.

Az idén egyéb okok miatt nem foglaltunk korán,  hanem mikor kiderült, hogy tudunk menni (június eleje) vadásztam a Wizznél a kedvező árat, törölt előzményekkel, és időnként különböző IP címekről is megnéztem,  hogy állnak az árak (igen, ezek nagyon fontosak), és mikor egy nap alatt 240 ezerről lecsúszott az általunk foglalt árra, azonnal lecsaptam rá. Hozzáteszem, volt egy  50 eurós szabad kuponunk is amit fel tudtunk használni, és wizzdiscount tag vagyok.

Sokan  kérdezik, hogy az illetékek ezen felül vannak-e? Nincsenek illetékek, ez csak az utazási irodák találmánya. A légitársaságok jegyei mindent tartalmaznak, nincsenek plusz pótdíjak.

 

Az utazást és a szállást (Laganas Vossos apartman) csomagban foglaltuk a Wizztoursnál, így jelentősen kedvezőbb az ár.

2 főre 2 hétre 157 ezer Ft volt az összeg, ezen felül 28 ezer forint volt a poggyász, ez 1 db 23 kg és egy db nagyméretű kézipoggyász, valamint egy ingyenes kisméretű kézipoggyászt tartalmazott. Bőven elég volt 2 személyre.

Biztosítást csak 1 főre kellett kötni, ez 14 napra 6750,-Ft volt az Aegon biztosítónál, a másik biztosításunk kártyához kötött, tökéletesen megfelelt ez is.

 

Maga az utazás, a szállás elfoglalása, vagyis a Wizztours által intézett dolgok életünkben a legzökkenőmentesebbek voltak. Ilyen szervezettséggel, oly módon, hogy senkivel nem találkoztunk, senkivel nem beszéltünk, és igazából  5 perc alatt 10 kattintással elintéztünk mindent itthonról, még soha nem találkoztam, pedig ez a 15. sajátszervezésű utam volt, de ilyen formában az első.

Autót itthonról béreltünk, így megoldva a reptéri transzfereket is, és szem előtt tartva, hogy a tavalyi 2 napos autóbérlés semmire nem volt elég.  Tavaly 2 napra 80 € (Motoclub), az idén a 25 €/nap teljes körű biztosítással az Ionian rentalsnál, kaukciót nem kértek.

 "A" kategóriás kiskocsit kértünk, de helyette egy  Suzuki Liana kombi autót kaptunk.

A reptéren névtáblával vártak minket, a szerződés megírva, jogosítványt kértek, a számát rávezették a szerződésre, elmondták-mutogatták (még mindig nem beszélünk csak pár szót angolul, és annál párral többet görögül :) ) a legfontosabb tudnivalókat, bezárólag, hogy hol és hogyan hagyjuk a kocsit majd a reptéren 2 hét múlva. (görögösen slusszkulcs a gumiszőnyeg alá :) ).

Mint kiderült elég benzinzabáló volt a kicsike. Összességében 833 km-t mentünk és tankoltunk kereken 100 €-ért. Az üzemanyag 1.39-1.45 között mozog, vagyis nem mondhatni, hogy olcsó, de viszont mindent megnéztünk amit szerettünk volna, és azt is amit nem.

 

Szállásunk Laganasban, a Vossos apartmanban volt.

 Azért döntöttünk  Laganas mellett, mert a tavalyi évben bejött nekünk a filingje, ugyan sok minden elmondható rólunk, csak az nem, hogy bulizósak lennénk. Ráadásul mivel volt autónk, így tudtuk, hogy nem sokat leszünk helyben, összességében 3 napot töltöttünk helyben a parton, és 2 napot a szálláson, amikor szinte megállás nélkül esett az eső.

Tavaly  Aeolus irodával a Vasso apartmanban voltunk, ami nekünk a szívünk csücske volt, főleg Vasso mama, aki egy tündéri öregasszony.  Csendesebb, kisebb szállás nem is igen lehetett volna, vagyis abszolút családias (7 db 2 ágyas stúdió+Vasso mama stúdiója)

Ezzel ellentétben az idén a Vossosban csak pihenni nem tudtunk. Valóban messze van a buli utca, de ez is főút mellett van, ahonnan a tavernák és a hazafelé tartó bulizók bandázása felhallatszik. Az egyik szomszédunk egy idős német házaspár, akiknek hangját sem hallottuk,  a másik oldalon a két hét alatt 3-szor cserélődve 8-10 fős fiatalokból álló társaság, akik este készülődés közben már megadták maguknak az alaphangot, ezáltal nekünk is, majd hajnalban hazajövet ébresztették a házat és buliztak tovább.

Ezt leszámítva a szállás a célnak tökéletesen megfelelt. A konyha felszereltsége a minimálisat is alig érte el, de volt vízforraló, és nekünk csak az kellett a reggeli kávéhoz, mivel nem főzni és mosogatni mentünk, azt a másik 50 hétben is ráérünk.

Takarítás naponta, törölköző csere naponta, ágynemű csere 2-3 naponta.

A medence szép  az erkélyről, mert hogy azt sem használtuk, a közelébe se mentünk. Akkor voltam a legközelebb hozzá, amikor a kulcsot leadtam a recepción. Ha medencézni akarok, akkor itthon maradok és elmegyek a strandra, de a homokos part és főleg a tenger és a látnivalók miatt mentünk ilyen messzire.

 

Maga a tenger 80 méterre a szállástól, hosszú homokos part, át lehet sétálni Kalamakiba és Ag.Sostisba is, útba ejtve a Cameo szigetet.

A parton bárok, éttermek, kávézók sora végig.

Helyenként a nyugágyak fizetősek 6-8 €, máshol fogyasztás ellenében vehetők igénybe.

Nekünk a tavalyi év után, mivel jól bevált  a Little Ariel volt az ottani törzshelyünk. Van free wifi, és nyugágyanként 1-1- frappéért egész nap el lehet lenni. Használható az édesvizes zuhany és a mosdó is.

 

Cameo szigetre 5 € a belépő, ezért a bárból lehet egy italt, kávét fogyasztani. Szinte mindig zsúfolt a picike partja, úgyhogy max tényleg egy kellemes italozásra és egy mártózásra alkalmas, de semmi képen nem érdemes kihagyni.

Ag.Sostis nekünk nem jött be, keskeny part, nincs lehetőség lepakolni sem nagyon, de mivel Zsófiék ott vannak (Manthos cég, majd később róluk is írok,) ezért 2x is átmentünk.

Másik irányba Kalamaki, na ez megér egy nagy sétát. Az idén mi sétálva nem mentünk át, ez tavalyi program volt, de aki arra jár legalább egyszer sétáljon végig főleg, ha kagylókat is akar gyűjteni a finom homokos parton. Ha szerencsések vagytok, akár a teknősök kikelését is láthatjátok, mert ez az egyik legnagyobb tojáslerakó hely.

 

Az idén nem vettünk részt szervezett kiránduláson, ezeket is magunk oldottuk meg (és még közben sem szereztünk nyelvvizsgát).

Egyik ilyen utunk a Blue caves -Navagio-Shipwreck(Hajóroncs)  öböl volt.

A Potamitis fivéreket választottuk. Skinariban a szélmalmon túlról indulnak, helyben lehet foglalni. 15 € a kombinált kirándulás. Először elvisznek a Kék barlangokhoz és Kék barlangokba, egy üvegfenekű hajóval, majd át kell szállni egy nagyobb hajóra és kivisznek Navagio öbölbe és ott 1 órás fürdési lehetőség van. Nekünk 1 óra 20 perc volt, de nem bántuk.  Tudni kell, hogy ezek a kishajók akkor is kikötnek az öbölben, amikor a nagy turistahajók már nem vállalják a szél miatt. Majd visszavisznek a kiindulópontra. Tavaly nem volt fürdőcipőnk, idén igen, úgy gondolom, hogy csak ezért nem érdemes venni. Mi sem ezért vettük, hanem a sziklás partok miatt.

Ezt a kirándulást azért választottuk, mert tavaly egész napos hajókiránduláson voltunk a Mytours céggel 22 €/fő, ami nagyon tetszett, de tudtuk, hogy most nem akarunk egész nap hajókázni, de a Hajóroncsot és a Kék barlangokat nem akartuk kihagyni.

A másik utunk a Teknős les- Keri caves- Marathonissi vagy Teknős sziget hajókirándulás volt.

Ehhez a Manthos céget választottuk Ag.Sosotisban. Itt könnyű dolgunk volt, mivel Zsófi, az egyik képviselő magyar. Őt sokan ismerhetitek a facebookról, ahol saját oldala van és ott is sok segítséget ad, de helyben is mindenben segít.

Ennek a kirándulásnak is 15 € az ára, és 3 órás, nekünk ez is hosszabb volt.

Itt először bevisznek a laganasi-öbölbe és ott teknőst lehet fényképezni-videózni (na nem véletlen vannak ott,  etetik őket), de itt közelről láthatóak. Ezek után elmentünk a Keri-barlangokig, ott volt egy 20 perces fürdőzés, majd onnan vissza Teknős sziget és ott szabad fürdőzés a megadott időpontig.

Ugyanennél a cégnél, szintén Zsófi segítségével béreltünk motorcsónakot. Speed csónak 3 órára 2 főre 70 € volt. Nincs külön üzemanyagár. Adnak térképet, elmondják (berajzolják) merre hol lehet menni, elmondják, hogy kell vezetni (ez volt az első életünkben) és mehettünk is.  Így bejártuk a laganasi öblöt, láttuk mi is a teknőst külön is, voltunk Keri-barlangoknál és megálltunk Teknős szigeten is. Vagyis bejártuk ugyanazt az utat 1 héttel később, csak éppen úgy, ahogy mi akartuk.

 

Minden egyéb helyre autóval mentünk, akkor amikor akartunk, és addig maradtunk, ameddig tetszett, ott álltunk meg, ahol éppen kedvünk támadt, és ha úgy döntöttünk mégis másfelé kanyarodtunk. Ez a tökéletes szabadság :)

 

Már előre eldöntöttük, hogy melyek azok a helyek, ahova biztos el akarunk jutni, a többi, az csak ráadás volt, és volt ahova többször is visszamentünk.

 

Nem feltétlen sorrendben, de ahol jártunk:

-          Navagio felülről: úgy gondolom soha nem lehet kihagyni, idén nem csak a kilátóból, hanem a párom kimászott a szemben lévő sziklára is (én két műtött térddel nem vállaltam), de az ő által készített képeken átélhettem

-          Keri kilátó és a legnagyobb zászló: tavaly csak a sziklacsúcsra mentünk, és mivel nem volt fent a zászló meg sem álltunk. Idén szerencsénk volt. Lobogott a zászló is, és a Keri Lighthause tavernában lévő kilátónál is frappéztunk egyet. Itt 4 € a frappé.

-          Skinari:  2x voltunk, egyszer megnéztük a szélmalmot, itt ittuk meg az aktuális frappénkat (4 €), majd lementünk a kék barlangokhoz vezető lépcsőn és fürödtünk-sznoriztunk. Létrán vagy a sziklán található ugródeszkáról lehet a vízbe jutni. Kristálytiszta a víz, csodás halakat láttunk.  Másodszor mikor visszamentünk, akkor mentünk Navagiohoz, majd a délutánt szintén itt töltöttük fürödve-sznorizva.

-          Korakonissi : itt is kristálytiszta a víz, de nagyon hideg és csodás a tengeri élővilág. Lépcsőkön lehet lejutni, majd sziklákról bemászni és kimászni a tengerbe.

-          Porto Limnionas és Porto Roxa:  egy út visz oda, úgyhogy a kettő összeköthető. Érdekes módon tavaly Limnionas volt a vonzóbb, de az idén inkább Roxában töltöttünk el 2 napot. Limnionasban 7 € a nyugágy+napernyő és tömegnyomor van. Roxában fogyasztásért vannak a nyugágyak és sokkal nyugisabb hely. A tengeri élővilág is itt szebb, mint Limnionasban.

Itt egy frappé 3.5 €, egy görögsali+csirkeszuvlaki és 2 ital 22 €

Mindkét hely sziklás, beugrani vagy mászni lehet, de Roxában ez is meg van oldva egy könnyebb lejáróval.

-          Kampi: ez tavaly sajnos kimaradt, úgyhogy az idén semmiképpen sem volt kihagyható. A naplemente élő adásban, ahogy belebukik a nap a tengerbe innen mesés. És mindez megspékelve egy isteni görögös vacsorával, az meg már a überélvezet kategória. Nem tudtam levenni a szemem az égről, miközben Szuvlakit és Panchetátát ettünk frissen csavart narancslével. Nem volt jelentősen drágább a vacsink, mint más tavernában 32 €.

-          Porto Vromi: 2 részből álló kikötő, és nem lehet átsétálni az egyikből a másikba, csak autóval körbe menni. Mindkét oldalán lent voltunk (tavaly csak az egyiken), Innen is indulnak kishajók a Navagio öbölbe, innen is 15 €, de nincs benne a Blue Caves, ami nem elhanyagolható. Viszont itt látható Poszeidon arca, egy szikla formájában.

Mindkét része kavicsos, de nagyon tisztavizű.

-          Ag.Nikolaos: itt csak kis időre álltunk meg, mert tavaly innen ment a komp Kefalóniára a fakultatív kiránduláson, és akkor volt több, mint 1 óránk körbenézni. Aprókavicsos, nagyon tiszta a víz. Innen is mennek kirándulások Navgiohoz és a Blue Caveshez.

-          Mikro Nisi: ici-pici öböl (ahogy a neve is mutatja) pici stranddal, csodás kilátással és szintén hajókázási lehetőéggel.

-          Makris Gialos: köves strand, tiszta víz, igazából nekünk tavaly sem és idén sem jelentett semmi különöset, de idén azért megfürödtünk.

-          Xigia, csak felülről és tavaly hajóról néztük meg, messziről érezni a kénes gyógyvíz szagát, mi kihagytuk fürdésileg.

-          Alykest csak megnéztük, tavaly egy nagyon kellemes napot töltöttünk itt, napágyak fizetősek voltak.

-          Ezután megnéztük a Vasiliki félsziget strandjainak egy részét  Porto Zorro, Porto Azurro, Banana beach, Royal palace beach, Porto Roma, Gerakas, Dafni

-          Nekünk nem jöttek be a nagy strandok de annál inkább Porto Roma, ahol 2 napon is fürödtünk, kellemes, csendes kis beach, kevés emberrel, kavicsos parttal. Nyugágy 7 euró, nincs kötelező fogyasztás, de bármit kihoznak. Van wc, zuhany.

-          Másik nagy kedvenc Dafni, itt nyugágy fogyasztásért cserébe, nagyon jó kis taverna a Dafni taverna, ennek használtuk a strandszervizét, italokért, frappéért, szuvlakiért 15 € fizettünk.

És akkor a 2 igazi nagy kedvenc Zante és Bochalli.

A fővárosba minden este vacsora után bementünk, vagy ott is vacsoráztunk. Nagyokat sétáltunk, néztük a forgatagot, kisétáltunk a kikötő végébe.  Egy probléma volt, bár a végén már rutinosak voltunk, a parkolás. Szinte lehetetlen parkolót találni, de azért mindig megoldottuk.

Bochalli már tavaly szívünk csücske lett, így nem volt kétséges, hogy az idén többször is arra vesszük az irányt. Zante városa és a kikötő innen a leglátványosabb. Este a kivilágított város, ahogy az esti komp jön be a tengerről, és kiköt, az mesés.

Nappal meginni egy frappét, sőt többször ott reggelizni és nézni a kikötői forgatagot, a városi nyüzsgést, az maga a csoda. Imádom a kilátást a városra, háttérben a tenger, a hegyek és távolban a teknős sziget.

 

Éttermek közül tavalyról megvoltak a jól bevált helyeink, így nem igazán újítottunk.

Első este 2 személyes vegyes haltál ( 3-4 embernek is elég) az Apollonban. Ez a welcome vacsorán üdítőkkel, sörrel 51 €, ami különlegessé teszi, az a citromos olajjal készült krumpli és a nagyon finoman elkészített rizs, ami jár hozzá (ezek igazából szinte megmaradtak, hogy a haltál elfogyjon).

Kedvencünk továbbra is Panos tavernája maradt. Olyan kedves kiszolgálást, baráti üdvözlést nem mindenhol kap az ember. Isteni finom a muszaka (8 €), a pancheta (9 €), a lamb kleftiko (9€), a citromos sertés (8 €), a grillezett rák (12 €), a tintahal (9 €), a töltött paradicsom és paprika (7,5 €), grillezett polip (12 €).

A Penguinban a gyros utánozhatatlan. Gyros pitában 2 €, kis gyrostál 5 €, nagy gyrostál 7 €. Ennél jobb gyros nem sikerült ennünk, tavaly még próbálkoztunk, az idén már nem igazán.

A Little Arielben ettünk egy este tintahalat, árban ugyanaz, mint a Panosban, de az adag jelentősen kisebb volt.

A Kampiban lévő Cross tavernás vacsoráról már írtam.

Ezenkívül Zantén vacsoráztunk, amikor már elegünk volt a húsokból. Találtunk a sétáló utcában egy Pasteriát, ahol nagyon jó spagettik voltak 8-15 €-ig.

Útközben ettünk itt ott 1-1 salátát, szuvlakit általában az árak minimálisan változnak.

A reggelinket boltból oldottuk meg általában. Felvágott-sajttal egybecsomagolva (10-10 szelet) 2 € többféle változatban; nagy 250 g-os lekvár 2,8€; kenyér 1 €; péksütik  0,8-2 €-ig; komplett reggelik kávézóban 5 €-tól; kész szendvicsek 2 €-tól.; club szendvics és görög szendvics 4,5 €-tól.

6-os víz zsugorban 1,5 €, gyümölcslevek, nekünk az Argo a kedvencünk 1.39-től/liter. Tej 1 l  1,2 €. Gyümölcsöt minden mennyiségben kapni, de nem olcsók. Dinnyét műanyag dobozban felkockázva, lehűtve 1,5 € vettünk. Füge 3,8 €-tól, szőlő 2,8 €-tól.

 

Az időjárás igen sokrétű volt. 15 nap alatt volt 2 nap hatalmas esőzés, dörgéssel villámlással, volt részünk 35 fokban, megéltünk egy földrengést (na nem nagyot), láttunk igazi hurrikán tölcsért kialakulni, majd felszívódni, és láttuk, ahogy a tűzoltó repülök veszik a vizet a laganasi öbölben, hogy tüzet oltsanak. Sajnos a nagy vihar átrendezte egy kissé a partot. A víz felkeveredett, és nem volt már szép tiszta, a partra rengeteg tengerifüvet hozott ki a vihar, és ezt sajnos még napok múlva sem takarították el, csak részben.  Voltak napok, mikor beborult, elkezdett esni, de mi beültünk a kocsiba, és mentünk ki a felhőből, így mindig találtunk naposabb és tisztább helyet magunknak.

 

Összességében elmondható, hogy egy tökéletes nyaralás részesei voltunk. Mindent megnéztünk a szigeten, amit elterveztünk, sok csodában és felejthetetlen élményben volt részünk. Készítettünk 1000 db képet, elraktároztunk megszámlálhatatlan élmény, és mindig örömmel fogunk visszaemlékezni erre a 2 hétre.

 

marciéscsilla Creative Commons License 4 napja 0 0 18819

tsivili contessina apartmanról és a strandról tudnál képeket vagy leírást feltenni köszönjük előre is

Előzmény: rudiandi67 (18811)
hufik Creative Commons License 4 napja 0 0 18818

Nagyon jó és hasznos volna, ha a beszámolót ide is feltennéd, kedves rudiandi67. Előre is köszönöm !!! 

Előzmény: rudiandi67 (18811)
Kartika Creative Commons License 4 napja 0 0 18817

köszönöm, a többire is várom a választ.

Úgy láttam én is, hogy a taxi fix árral megy és fő nem számít. Én már nem vagyok fiatal, az unokámmal megyek, szeretnék mindent jól megszervezni.

Előzmény: marciéscsilla (18814)
marciéscsilla Creative Commons License 4 napja 0 0 18816

Szia nagyon jól jönne előre köszönjük 

Előzmény: rudiandi67 (18811)
Cimili Creative Commons License 4 napja 0 0 18815

Szerintem tedd fel ide is, biztos sokan találnak benne hasznos infókat! :)

 

Előzmény: rudiandi67 (18811)
marciéscsilla Creative Commons License 4 napja 0 0 18814

szia ha pl:1 fő 5 euro akkor a4 fő is annyi  tsivili viziparkban  a kis gyerekek is nagyon jól érzik magukat majd

Előzmény: Kartika (18813)
Kartika Creative Commons License 4 napja 0 0 18813

sziasztok, segítséget kérnék, kisgyerekkel megyek Zakynthos-Argassiba.

Onnan szeretnék rövidebb kirándulást tenni a környéken, főleg szép homokos partra. Napok óta olvaslak benneteket, de nem tudok már mindent visszaolvasni.

Kérdésem lenne:

1. a taxi 1-2 főre is ugyanannyi? vagy az az ár amit írtatok főre vonatkozik? a szállodához hívom az plusz pénz, le kell állítani útközben, vagy taxi dropszot kell keresni?

2. a busszal Argassiból el kell menni előbb Zakintos busz pályaudvarra és onnan menni tovább, mondjuk Gerakasba? (az időben mennyi?)

3. Van-e valakinek tapasztalata az Eleeana szállodával kapcsolatban.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

 

hallaignác Creative Commons License 4 napja 0 0 18812

Akinek van tapasztalata arról, hogy milyen a wifi Laganas, Timos apartmanban, legyen szíves megosztani. Köszönöm.

rudiandi67 Creative Commons License 4 napja 0 3 18811

Sziasztok! Az elmúlt 2 évben Zakynthoson nyaraltunk és készült erről egy terjedelmes beszámoló. Szervezéssel, árakkal, éttermekkel, autóbérléssel, sajátszervezésű hajókirándulásokkal, motorcsónak bérléssel kapcsolatosan. A Hellaszon és a facés Zante csoportban megtalálható, de ha van rá igény itt is szívesen megosztom, hátha valaki tud belőle mazsolázni.

marciéscsilla Creative Commons License 4 napja 0 0 18810

Wattocska nagyon jó kis filmet  tett fel 

marciéscsilla Creative Commons License 4 napja 0 0 18809

Sziasztok mi 08 .11.-én indulunk Zakhyntosra a Contessina apartmanba  tudnátok a környékről képeket  küldeni bocsánat tsivilibe a strandról  árakról. Itt jelezném  hogy Autoval Görögországba topicra NAGYON hasznos kis filmet tettek fel  nagyon jók az infok is

Bobbyyy Creative Commons License 6 napja 0 2 18808

Helló!

A repülőtérről/re nincsenek menetrend szerinti buszjáratok. Taxi viszont van. A legismertebb társaság a Zanre Radio Taxi.
Beülhetsz egybe a reptéren, vagy ha biztosra akarsz menni, foglalhatsz előre is az oldalukon. Fix áron fuvaroznak, nem taxióra szerint. Az árlistát megtalálod a honlapjukon:

http://www.zantetaxi.gr/en_prices.php


Esetleg bérelhetsz autót is, de ebben nem tudok segíteni, nincs tapasztalatom.

Üdv.: Róbert

Előzmény: suntence (18799)
ditotti Creative Commons License 2017.06.20 0 0 18807

Köszönöm szépen,örülni fogok neki.

 

Előzmény: drakulagrof1955 (18801)
szolnok11 Creative Commons License 2017.06.20 0 0 18806

Szia! Árakat én is szivesen vennék, mi 29.-én megyünk Tsilvibe, valaki tud még infokkal ellátni esetleg(auto,robogo bérlés, vizitaxi?) Elöre is köszönom.... Három éve Pargaban voltunk , az szuper volt

Előzmény: marciéscsilla (18803)
Domonkos Szilvia Creative Commons License 2017.06.20 0 0 18805

Bocsánat, javított a telefon!😂😂😂 Nem lábfájásra! Laganas-ra!😁😁😁

Előzmény: Domonkos Szilvia (18804)
Domonkos Szilvia Creative Commons License 2017.06.20 0 1 18804

Sziasztok! Mi július 11-én megyünk  Zakynthos-ra az Astir Palace hotelbe, Lábfájásra! Valaki jön esetleg oda? Ismeritek a szállodát?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!