Keresés

Részletes keresés

Gyarmi69 Creative Commons License 2017.06.13 0 0 5

Egy nagyon fontos infót kihagytam az előző írásból.

Az angol és német fórumokon többen jelezték, hogy szoftver frissítés közben is lehet így járni.

Ha ilyenre vetemednétek jegyezzétek fel az eredeti firmware -t. sikertelen frissítés után az eszköz ugyan ezt a lehetőséget ajánlja fel, de csak az eredeti firmware-t (rajtalévő) szabad visszatenni. Nem tudom miért, gondolom ez nem frissítés, hanem helyreállítás.

Köszönöm. Üdv mindenkinek.

Gyarmi69 Creative Commons License 2017.06.13 0 0 4

Tisztelt fórumozók.

Szeretném megosztani mindenkivel, hogy az előzőekben feltett kérdésemre sikerült megoldást találnom.

Cisco RVS4000 router valami oknál fogva elvesztette a firmware-jét.

Előzmények az előző 3 sz. hozzászólásbán. Szóval T-SYSTEM -es barátomat megzaklattam, hogy segítsen, adjon ötleteket, Ő már látott Cisco vasakat. Azt mondta hogy kezdjem az elején, látom-e az eszközt mint hálózati eszköz, ping, nem volt siker. WEb felületen az IP beírásával a router kommunikál.Kiderült, hogy ezekhez az eszközökhöz van TFTP progi amivel a firmware-t fel lehet tölteni az eszközökre. (Cisco tftp.exe) Sajnos ezzel sem ment.

A következő lépés: gépemen Firefox böngésző van, próbáljam meg másikkal. Jött a Crome, ezzel sem sikerült, előkerestem a Win 10-ben az Inernet Exploler -t hátha ez jól lesz, és lássatok csodát, a router az IP cimre reagált (192.168.1.1) ugyan úgy felajánlotta a frimware feltöltést és érdekes módon meg is csinálta. A router 4 perc motyózás után újraindult és működik. Azt nem tudom, hogy a többi böngészővel mért nem sikerült a feltöltés, de sikerült, működik. Remélem senki sem jár így mint én, de ha igen ez lehet egy kis segítség.

Köszönet, Üdv mindenkinek.

Gyarmi69 Creative Commons License 2017.06.12 0 0 3

Tisztelt fórumozók.

Segítsetek, kaptam egy Cisco RVS4000 router-t, aminek a jelszava nem volt meg. A problémát a Google segítségével megoldottam. ( 30 mp reset) Na utána kezdődtek a gondok, nem csináltam semmit a router-ben, csak ellenőriztem a gyári belépési lehetőséget. (admin/admin) Az újraindítás után az eszközön felváltva villogott a zöld és a piros led, a leírások szerint frissítése üzemmódban van. Az alap ip cím beírása után (192.168.1.1) a böngészőben megjelent egy leírás. Kérte, hogy adjam meg a Firmware útvonalat. ha megadom aut. frissíti a firmware-t 4 perc és újraindult.

A SISCO oldalán megkerestem a hozzávaló firmware-t, megadtam neki az útvonalat, láttam hogy a beolvasás elindult a zöld led villogott, a webes felületen elindult a visszaszámolás, le is futott de az eszköz nem indult újra. Ha az eszközt újraindítom, kezdődik előröl, kéri a firmware-t. ha valaki tud segíteni tanáccsal, szívesen fogadom.

Előre is köszönettel.

 

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2004.07.15 0 0 2

Hello!

 

Csak annyi lenne a kérdésem, hogy ha az internet szolgáltatóm csak egy gépet engedélyez, akkor ha én a kapcsolatot megosztom a házban egy routerrel, akkor azt ők ott valahogy ki tudják nyomozni???

 

Előre is köszi

OddMan Creative Commons License 2003.04.07 0 0 1
A soros porton be tudtam lépni a router-be, csak nagyon sokat kínlódtam, mire rájöttem, hogy pont 9600 bit/s-re kell állítani a HyperTerminal-t.
Miután összejött a kapcsolat elindítottam a router hálókártyáját és a "copy tftp flash" paranccsal feltöltöttem a gépemről az IOS v12.0 változatát.
Először azt hittem, hogy mindent töröltem, de ahogy nézem, van a router-ben egy rom, amiben van egy alap rendszer.
Azért kössz a segítséget.
Előzmény: unix guru (0)
unix guru Creative Commons License 2003.04.06 0 0 0
Ha azert nem tudod feltolteni, mert nincs halozata, akkor lehet (bar nem vagyok biztos benne), hogy soros konzolon keresztul bele tudod kuldeni X-modem vagy milyen protokollal a zios-t.
Ha nem, akkor google, vagy cisco.com, ott felul van egy kereso, valszeg ott talalsz ra megoldast.

udv

Előzmény: OddMan (-)
OddMan Creative Commons License 2003.04.05 0 0 topiknyitó
CISCO 1000 ROUTER - TELJES FLASH TÖRLÉS?
Asszem ezt jól elszúrtam!!!
A CISCO 1000 SERIES ISDN ROUTER-nek töröltem a flash memóriáját, és most nem tudom feltölteni az új IOS oprendszert.
Hogyan tudnám és milyen szoftverrel feltölteni az IOS oprendszert a router-be?
Előre is nagyon köszi a segítséget!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!