Keresés

Részletes keresés

geodo1 Creative Commons License 2015.03.02 0 2 5397

visszahozlak a meccsbe :) balazs észlelte, h a nagyasszonyt most körülményes kimosni; így most vmi olyat eszelt ki, h az olvtárs szavait igyekszik kikezdeni, h majd lehessen egy újabb thassosos bullshit után aszondani, h ugyan, az nem ért. :))

Előzmény: Bertrand de Beaufourt (5396)
Bertrand de Beaufourt Creative Commons License 2015.03.02 0 0 5396

én kicsit elvesztettem a fonalat, de nem biztos, hogy ez baj :)

20agh2015 Creative Commons License 2015.03.02 0 0 5395

Mást ne mondjak, első találatok között egy prohardveres "tagság" ami 2003-as, azaz 11 éves:

http://prohardver.hu/tag/20-agh.html

De mind egy, tényleg tömény hányinger ami itt folyik, részemről kiszállok az ovódás homokozóból...

20agh2015 Creative Commons License 2015.03.02 0 0 5394

Miért, szerinted hány 20-agh nick nevű ember szaladgál a neten? Ha kicsit rákeresel, csomó helyen megtalálsz ezzel a névvel

2015 helyett... látod, már itt látszik a tömény hülyeség és rosszindulat.

Szerinted, ha "bujkálni akarnék" akkor nem kovács2015 névvel regelek be? úr Isten!

Előzmény: balazsh (5393)
balazsh Creative Commons License 2015.03.02 -2 0 5393

"Sajnos újra kellett telepítenem a gépemet és nem volt meg a 10 éves pass, ezért az "újonc" de végül is igaz, mindent ki lehet forgatni..."

 

Azt ugye Te sem gondoltad komolyan, hogy van aki ezt beveszi... :)

 

Sajnálom, hogy mégse görögbe (sicc!) mentek. Remélem OLASZORSZÁG jobban fog tetszeni!

 

 

Előzmény: 20agh2015 (5392)
20agh2015 Creative Commons License 2015.03.02 0 0 5392

Sajnos újra kellett telepítenem a gépemet és nem volt meg a 10 éves pass, ezért az "újonc" de végül is igaz, mindent ki lehet forgatni...

Szerintem kár ezt az egészet ragozni karácsonyig.

Magán levelezést meg egyrészt nem illendő több félnek elküldeni,másrészt meg ha már elküldi valaki, legyen már annyi esze

hogy titkos másolatban küldi...de mind egy is. Végül is olaszba megyünk, úgyhogy az egész görög téma érdekfogyottá vált.

A másik ami vicces, bár már nem ide tartozik OFF téma, hogy ka köttetsz egy csokrot és azt mondod szalagavatóra lesz, az 10e ft,

ha esküvőre köttetsz más néven ugyan olyat akkor az 30e.

Én kérek elnézést, hogy ha mindenhol csak azt látom, ha valaki nősül, azt le kell húzni. Ennyi

Én többet ebbe a témába nem írok, semmi értelme.

 

Előzmény: balazsh (5391)
balazsh Creative Commons License 2015.03.02 0 0 5391

20agh2015!

Szerintem ez az itt lévőknek nem volt titok!!!! Hidd el, rajtad kívül mindenki tudta.  ;)

Láthatod, geodo1 is várt már, de szerencsére a hétvégén sokkal jobb dolgom volt. :)

 

Tudod sokan az interneten is vállalják kilétüket, és nem össze vissza nick nevekkel regisztrálnak. Amint látod mindketten veteránok vagyunk az index-en. Sőt, mindkettőnknek az e-mail címe is publikus....

(Ha egyszer esetleg összefutnánk a vatera-n, akkor azért szólj, hogy inkább ne. Én ott is balazsh vagyok, az e-mail címem is azonos és nem egy vatera. xy @ gmail . com e-mail címmel írogatok.)

 

Egyébként nem tudom, miért baj, hogy elküldte nekünk is a választ. A Te soraidat mindketten olvastuk itt (is), a választ pedig Ági vállalta felénk. Az Ő válaszának olvasásához pedig szerintem nem kell az engedélyed.

 

De ha már a kiteregetésen lovagolsz. Aki kiteregetett mindent elsőként az Te voltál, mivel Ági válaszát írtad be ide a saját szavaiddal. Megtűzdelve a sértettséged hangjával.

Ha Áginak azt kellett volna válaszolni, hogy "Nem tudok, sajnos." "Nem foglalkozom ilyesmivel.", akkor neked is bőven elég lett volna annyi, amennyi az első sorod volt: "A kapott választ inkább nem minősíteném :("

 

 

Mindenki!

Egyébként értem én, hogy mire gondoltok. (Sajnos) sok mindent nem tudtok, de nem is baj.

Sokaknak a másik szapulásában kimerül a fórumozás.....

Érdekes, a pozitív dolgokon soha nem rugózik ennyit senki. Pedig az is van évente nem egy, hanem sok.

 

 

 

 

 

Bertrand de Beaufourt Creative Commons License 2015.03.02 0 0 5390

mindentől függetlenül a fotós nem olcsó sehol sem. esküvőt szerintem magyarországon sem fotóznak 200 alatt.7-8 éve haver, zenekari fotót csinált 70 körül. csak összehasonlításképpen, egy rendes fotógép 1.5M körül kezdődik. az más kérdés, hogy ezért mit kapsz, van aki rendesen bevilágít, más meg csak kattintgat.

Előzmény: 20agh2015 (5389)
20agh2015 Creative Commons License 2015.03.02 0 0 5389

Személyektől függetlenül pedig csak annyi, sokan egyből azzal ugrottak a torkomnak hogy hivalkodásból szerveztem görög esküvőt.

Miközben a helyzet az, hogy pont gyűlölöm az 5 sátras hányós, késelős, pompával díszített 3-4 millióba kerülő "majd én megmutatom"

esküvőket, ezért szerettem volna pont egy olyat, ahol rajtam és a páromon kívül nincs ismerős.

Namos, itthon ha ezt megcsinálom, akkor minden rokon a torkomnak ugrik miért nem lett meghívva. Egy kinti esküvőnél ez már máshogy

hangzik, és érthetőbb a rokonságnak is ha csak megunk megyünk.

Körbe néztem, és jó pár utazási iroda ajánlata után maradtam a megfizethető áru Thassos-i ajánlat mellett.

Fura, hogy sokaknak egy 3-4 millás hazai ereszd el a hajam esküvői ár mellett hivalkodás, egy másfél millióból kihozott görög esküvő.

Az már csak szerencsétlenség, hogy ezzel más bizniszébe, régi sérelmébe tapostam bele, ezért nekem kellene elnézést kérni??

Fotóst meg azért kerestem, mert sokallottam, hogy a fotós kitette volna a költségek negyedét, amit akkor, és most is sokallok.

Részemről próbálom ezt a témát elfeledni, bár bevallom, nem kis gyomros volt ez az adok-kapok.

Szép napot mindenkinek

Előzmény: 20agh2015 (5387)
geodo1 Creative Commons License 2015.03.02 0 0 5388

- ne haragudj, nem tudok sajnos úgy fogalmazni, h minden kis belekötni akarónak megfeleljek, főleg, amikor a megértésre még csak szándék sincs. természetesen 'itt' alatt az ügyben vitt dolgokra gondoltam, mint azt érzésem szerint te is pontosan megértetted elsőre is.

 

- ez magyarul anyanyelvi szinten tudóknak csak mellébeszélés. ilyet, h árban másként csak olyan értelemben lehet használni, h valami olcsóbb vagy drágább, de minden kétséget kizáróan ára van. ha eljön a haverom az esküvőmre vőfélynek, ám ezért meg kell etetnem, ki kell nyomtatnom a mondandóját, alkalmasint ki kell bérelnem a nem tudom milyen kis helyre öltönyét, attól még ezer százalék, h ha megkérdezi valaki tőlem, h na és mennyibe fájt az a vicces vőfény, akkor azt fogom mondani: szívesség volt.

meg hát ugye, csak farkába harap minduntalan az a kígyó, hiszen ha meg ezek csak háveri segítségek voltak, akkor ellopni se volt nagyon mit...

 

- semmi probléma, hogy nincsen képben a turizmusról. csak akkor ne is állítson olyat, h ő talált ki valamit, ha annyit se tett meg előtte, h utánanéz, tényleg ő-e az inventor...

 

- 1996 óta és főleg az utóbbi öt-hat évben volt szerencsére párszor elutazni az országba, egy pár görög emberrel volt alkalmam is, lehetőségem is levelezni; soha ilyen görög szokásról nem hallottam még...ettől persze még tévedhetek.

egyébként persze, tud ez hasznos lenni; csak meg kell kérdezni a másik felet és utána lehet hasznoskodni. meg ugye itt pont, h a munkaszervezés fel sem merült, hiszen egyrészt nem vállalta, másrészt nem is volt mit, hiszen ez misztérium és nem biznisz.

 

- valóban, hibátlan nincs. talán, harcolni se kéne annyira amellett, h egy azért mégis van.

 

Előzmény: pamag (5386)
20agh2015 Creative Commons License 2015.03.02 0 0 5387

Egyet mutatok csak, aztán a tanulságot mindenki maga vonja le.
( részemről ezzel lezártam, de nehogy már én legyek a "fekete seggű hangoskodó" )

A "kiadott" levelezés 2 mellék címzettje milyen fura, pamag és balazsh...

Érdekes, ki aki itt a legjobban fröcsög hogy Ágit "meszelni" próbálják? Ki az aki védi? Milyen fura... pamag és balazsh...

A többit mindenki találja ki.

Előzmény: pamag (5386)
pamag Creative Commons License 2015.03.02 -1 0 5386

"...ági itt vitt viselkedéséről..."

 

Áginak NINCS itt vitt viselkedése, mivel nincs jelen ezen a fórumon.

 

"...árban másként..."  - igen, ezt éreztem, hogy ebbe bele lehet és bele fogtok kötni.

Aki elolvasta a linkeken található anyagokat, az látja, hogy régi ismerősöknek, régi barátoknak barátságból szervezte meg. Viszont a virág, a gyertya, az autó meg a hajó üzemanyaga, a hivatalos illeték stb. sok minden nincs ingyen, az bizony pénzbe kerül.

Felmerült utána, hogy esetleg vállaljon idegeneknek is esküvőszervezést - de túl sok időt és túl sok utánajárást igényel.

Azért talán bocsássátok meg neki, hogy nem naprakész ebben a turizmus-ágban. Ő hagyományos utazási iroda hagyományos idegenvezetője. Nincs oka semmi, amiért azt kövesse, milyen divat és üzlet van az esküvőszervezésben.

 

Ami valóban aggályos, az az, hogy munkaszervezési szempontból ahhoz szokott hozzá, hogy egy levelet címez meg egyszerre sok embernek. Szóltam már egyszer-kétszer, és már más is szóvá tette. A szokás hatalma...  Van sok eset, amikor kifejezetten előnyös ez a szokás.

Azért gondoljatok arra, hogy ő már cirka húsz éve él Görögországban, nem a magyar, hanem a görög viselkedés, reflexek alapján gondolkodik. Magyar szemmel ez aggodalomra ad okot. Görög szemmel valószínűleg nem.

 

És most sokadszorra szeretném kérni az ittenieket: aki kíváncsi Ágira, megtalálja, olvassa, keresse meg a saját helyén. Itt meg felejtsük el végre.

Hibátlan ember nincs.

geodo1 Creative Commons License 2015.03.02 0 2 5385

először is örülök, h megjelentél, kíváncsi voltam az álláspontodra.

 

Ami engem illet, én ezt tenném hozzá:

 

-az, hogy te is, pamag is, meg még ki tudja ki olvasta a levelezést, sztem igen komoly udvariatlanság, elég nagy otrombaság volt (feltéve ha ehhez nem járult hozzá mindegyik résztvevő)

 

- azt vitatnám, h egy bármilyen thassosi út ne férne bele a topik témájába

 

- visszaolvasásra véleményem szerint nem volt ok felhívni az illetőt, lévén ez a téma nem, vagy csak borzasztóan elvétve szerepelt a beszélt témák között

 

- az, hogy az ő programjait másolta le az iroda, továbbra is módfelett gyenge lábakon áll. ez nem a rubik-kocka, ez egy világszerte sok-sok ideje működő biznisz, a turizmus egyik ága. nem tudom ezt az érvet komolyan venni, olyannyira, hogy magam részéről ezt változatlanul önhittségnek gondolom

 

- amit bertrand már észrevett az azért jókora önellentmondásnak tűnik... egyik mondatban ő ezzel nem kereskedik, sőt, ez egy misztérium!, majd a másikban ott van egy árulkodó, elszólásos tőmondat: "árban másként" - itt elég nagy öngól szagot érzek...

 

- abban egyetértek, hogy rossz helyre 'irányítottam' a kérdezőt, ez biztosan nem fog többet előfordulni. pedig megtörtént már sokszor, itt is, hellaszon is szállást keresőknek, informálódni akaróknak is rendszeresen ajánlottam a nő oldalát. talán emlékszel is, volt olyan, h ki is javítottál, mikor két ss-szel írtam a honlap címét.

ezt most nem önfényezésből emelem ki, hanem mert egyrészt pamag erősen szektás 'önvédelme', másrészt a te kommented utolsó gondolata is félremegy ezen a ponton, mert annak ellenére, h az itt olvasottak és tapasztaltak meghökkentettek sokszor, mégis ajánlottam őt, ahogyan többen az ehhez hozzászólók közül is megemlítették, h az oldal rendben van, sőt a szállásfoglalás is, hiszen sokaknak pont ez a megfelelő. a gond inkább a kizárólagosságra való törekvéssel van, mely sugárzik ebből meg a régebbi vitákat is kirobbantó dolgokból. kétlem, h bárkinél is bármiféle zsigeri gyűlölet, bántani akarás vagy nemtommi nem játszott szerepet ennek az ügynek a megítélésében; inkább csak a ledöbbenés. 

 

- viszonylag kevés jogunk és okunk van abba beleszólni, h milyen dolog ismeretlenül oda menni esküvőzni; miközben egyébként egyáltalán nem áll meg az, h rendre visszatérőknek jut eszükbe az ilyesmi. ugye a jellegzetesen ilyenre használt helyek, maldív- meg seychelle-szigetektől santorini-ig pont nem arról szólnak, h a helyet ismerők, visszatérők választanák ezt és ott. miért ne lehetne, hogy valaki thassosról gondolja ezt? oké, közel van-de ezen kívül? és ha a szívetek csücske ez a sziget, ennek nem örülni kéne inkább?

meg azt se pontosan értem, ez egyébként hogyan jön ide. mármint, az oké, hogy ez neked, talán nekem is fura; de ezen kívül elmond bármit is ági itt vitt viselkedéséről? sztem nem.

 

Előzmény: balazsh (5383)
Bertrand de Beaufourt Creative Commons License 2015.03.02 0 2 5384

Szerintem a megengedhető, ám elfogadható és ráadásul megfelelő elutasító válasz az lett volna, hogy "Nem tudok, sajnos." "Nem foglalkozom ilyesmivel." Megsértődni, hogy nem őt választották, az nevetséges, kivéve abban az esetben, ha a kérdező kért volna ajánlatot ettől az Ágitól is, majd egy másikat választ, DE a fotóst azt nem onnan szeretné. Tudtommal ilyenről szó sem volt.

 

Azonkívül:

"Ő üzletet csinált belőle. Sikereset. Annak idején engem is felkértek rá, mire egyértelmű nemmel válaszoltam, hogy e szép misztériumből ilyen szervezést tegyenek." vs. "Az iroda ki az esküvőket szervezi, az én programjaimat másolta le. Árban másként." Tehát akkor most szervez esküvőt, vagy nem? Mert ha nem, akkor mit másolt le az iroda (a linken egyértelműen egy esküvő van)? Ha meg meg szervez, akkor mi baj van a misztérium megszentségtelenítésével? 

 

Te (sokadmagaddal) tényleg nem érted, hogy mi ezzel az egésszel a baj? Azt hiszem, hogy nem.

Előzmény: balazsh (5383)
balazsh Creative Commons License 2015.03.02 -3 0 5383

De jó, hogy a hétvégén nem foglalkoztam az index-el!!!!!!!

 

Látom megint kialakult a egyoldalú álláspont, és a hangosabb mellé áll az amúgy sem pártatlan közönség.

 

Én sok mindent nem értek, de legyen ez az én bajom.

 

Az index szokásait követve, sokszor az új regisztrálót felszólítják a régi tagok, hogy először olvass, majd kérdezz! Itt most nem ezt történt, hanem regisztrált egy új ember, majd az utazáshoz, nyaraláshoz nem kapcsolódó témával megjelenik a topic-ban. (Na jó, nincs topic leirás.)

Most mi történt? A kérdező mellé állt a csapat, egy lassan 10 éves történetet felemlegetve. (Persze akkor még más volt a neves egyeseknek.)

A másik felet nem hallgatják meg, csak az egyoldalú, kissé túlzó és sértődött választ tupírozzák tovább.

 

Én bemásolom a választ, mert kérés volt. (Ágitól nem kértem engedélyt! A kérdező nevét kitöröltem.)

A feltett kérdést tudjátok, mert 20agh2015 leírta, hogy egy az egyben azt küldte el, amit ide is írt. Ez valóban így is volt.

 

Szóval a válasz, amin kiakadt a hölgy:

" Kedves .......!
Az iroda ki az esküvőket szervezi, az én programjaimat másolta le. Árban másként. De legyen mindenki boldog azáltal, ahogy teszi a dolgait.
http://www.thasos.hu/index.php/agi-blog/411-ezeregyejszaka
http://www.thasos.hu/index.php/elmenybeszamolo/thassos-i-elmenybeszamolok/555-hazassagkotes-thassoson

Ő üzletet csinált belőle. Sikereset. Annak idején engem is felkértek rá, mire egyértelmű nemmel válaszoltam, hogy e szép misztériumből ilyen szervezést tegyenek.
Ti azt választottátok, ami után félre kacsintani nem illő dolog. És részemről sem illik beleavatkozni az ő üzleti menetükbe.
Hosszan tartó boldogságot kívánok nektek.
Üdvözlettel: Ági"

 

Én elsőre azt reagáltam rá, hogy nagyon finoman és kulturáltan küldte el az érdeklődőt. Én így nem tudtam volna.

A felháborodásotokat és a később kiderülteket olvasva, most már azt mondanám, hogy akár valóban félre is érthető.

 

De gondoljatok bele. Van valaki, aki elkezdett valamit szervezni. Annak egy része nem tetszik a megrendelőnek. Arra az egy  valamire, ami az esemény szerves része (akinek volt esküvője, az tudja) keresek másvalaki által embert, hogy majd menjen. Ez nekem sem jönne be..... 

 

De elemezzük ki a kérdést is:

"Szerintük a görög fotósok meg "bénák"
Elnézve pár képet ( ha hiszek az irodának hogy azokat görög fotós csinálta ) akkor tényleg bénák."

 

Miért keres valaki egy "tízenéve" Görögországban élő embernél fotóst, ha a véleménye a fenti? Mit vár tőle? Hogy ajánl majd egy kevésbé bénát?Bár tovább olvasva nem hiszem, mert magyar fotóst kér. Kérdezem én honnan???? (Sajnos geodo1 sem értelmezte jól a kérdést, és rossz helyre irányította a tapasztalatlan kérdezőt?)

(Mit gondol a tisztelt kérdező "emberi árnak"? Ha csak az útiköltséget nézzük, az is több, mint 100 eFT, plusz aludni is kell valahol, minimum 3 éjszakát. Nem beszélve magáról a fotózásról.... Szerintem itthoni fotóssal 200 eFT alatt nem lehet megúszni.)

.

.

.

Nekem egyébként az is furcsa, hogy valaki Thassos-on akar esküvőt úgy, hogy még soha nem volt a szigeten. Miért? Eddig általában olyanokat hallottam, hogy valaki valahol volt, oda szép emlékek kötik, ezért ott szeretné kimondani az életre szóló igent.

 

Még egy dolgot amit nem értek. Miért nem ismeritek el az oldalt, amit sok év alatt, sok munkával összehoztunk????

Miért ítélkeztek egyoldalúan? Miért jó mindig más ember(ek)be belerúgni?

 

További szép napot!

Élményekkel teli nyaralást!

(Nem feltétlenül Thassos-on, de mindenképpen Görögországban!)

 

 

 

 

zs_dtl Creative Commons License 2015.03.01 0 0 5382

Félreértés ne essék, nekem pl. nagy általánosságban nincs semmi gondom azzal amit ő csinál
(magyar nyelvű honlap a szigetről, szállásfoglalás, fakultativ programok) ez mind remek és kell is.

Mert voltak, vannak, lesznek mindig olyanok akik nem tudnak, nem akarnak, vagy csak egyszerűen nem hajlandók maguk bajlódni ezekkel a dolgokkal, ez érthető és rendben is van.

A necces dolgok ott kezdődnek amikor valaki megpróbálja elhinteni hogy az oda tévedő földi halandók számára ő ezen a szigeten egy megkerülhetetlen tényező.

Az hogy ezzel a hölgyeménnyel meg valami ezen a téren nem kerek, azt meg nem az utóbbi 1-2 napban beirogatók hintették el, hanem csak vissza kell olvasni a fórumot pár évre.

Részemről is dobtam ezt a témát, hiszen egy hónappal és egy évszakkal megint közelebb kerültünk a nyárhoz, javaslom az olvtársaknak ugorjunk.....

 

Előzmény: pamag (5376)
20agh2015 Creative Commons License 2015.02.28 0 0 5381

Azért sem akarom, mert arra is lehet azt mondani hogy én kreáltam

Az egész nem ér annyit. Én nem feketíteni akarom, vagy a hitelét rongálni, egyszerűen megírtam róla a véleményemet, ennyi. A többi nem érdekel igazán

Előzmény: geodo1 (5380)
geodo1 Creative Commons License 2015.02.28 0 0 5380

a levéltitok megsértésében egyébként igazad van, a dolog egyik legbotrányosabb része éppen ez nézetem szerint, h a megkérdezésed nélkül kiadta a levelezésed privátban másoknak.

 

viszont az, h a személyes adatok teljes mellőzésével nyilvánossá tennéd legalább az első két levelet (vagyis a te kérésed és az ő első válaszát) az egyrészt sokat megmutatna másoknak is arról, h mibe nyúlhatnak, másrészt kvázi a sértegetéseidre is (mármint amit te kaptál itt) csattanós választ jelenthetne (és természetesen ugyanez igaz vica versa is). na és az is szempont, h maga az egész probléma nyilvános lett már, általad, általatok.

 

na mindegy, ez nyilván a te privát döntésed, maximálisan tiszteletben tartom, téma részemről dobva.

Előzmény: 20agh2015 (5379)
20agh2015 Creative Commons License 2015.02.28 0 0 5379

Nem másolok ide semmit, mert engem is az háborított fel többek között hogy az engedélyem nélkül

már az első mailemet további 3 embernek elküldte ez a címsorban is látszott,... ( egyikük pont pamag... )

A mailezés szerintem nem tartozik másra csak a levelező felekre

Előzmény: geodo1 (5377)
20agh2015 Creative Commons License 2015.02.28 0 0 5378

"Van egy eset, ahol csak az egyik fél véleményét ismeritek"

Gondolom Ági csak tud írni olvasni, talán megvan Neki tiltva hogy írjon ide?

Előzmény: pamag (5376)
geodo1 Creative Commons License 2015.02.28 0 1 5377

talán érdemes volna valamelyik félnek a nevek és adatok kihagyásával bemásolni ide a teljes levelezést, biztos érdekes lenne. persze ti tudjátok.

pamag Creative Commons License 2015.02.28 -1 0 5376

Az eszem megáll.

 

Ti most mit ragoztok itt ???

A semmit ????????

 

Van egy eset, ahol csak az egyik fél véleményét ismeritek. Igaz, hogy kb. tízszeresére felfújta, meg hiszterikusan csapkod-vagdos maga körül, de Nektek ez elég ahhoz, hogy az egyoldalú ismeretek alapján is meghozzátok az inkvizíciós ítéletet.

 

Miért kell erre több szót vesztegetni?

 

Rohadtul nem bírom az igazságtalanságot.

Márpedig az, hogy egy kipécézett személynek nekiestek mindannyian, mégpedig egy kis igazságmag mellett 90 %-ban egymásnak szuggerált negatív dolgokkal, az olyan, mint mikor a baromfiudvarban a tyúkok agyonverik egy társukat. Oka, értelme semmi. Csak jólesik gorombának lenni.

Civilizált embernek tartjátok magatokat?

Mi ez az egymás hergelése? Ez itt nem magyar belpolitika.

 

Felejtsétek már el ezen az oldalon Ágit.

Aki őrá kíváncsi, az megtalálja.

Aki nem kíváncsi rá, az meg ne foglalkozzon vele.

20agh2015 Creative Commons License 2015.02.28 0 0 5375

LOL

Előzmény: szalámi (5374)
szalámi Creative Commons License 2015.02.28 0 1 5374

Áginak abban igaza van felháborító, hogy nem hozzá fordultál! Magyar embernek arra a szigetre lépni csakis az ő tudtával, engedélyével lehet. Sajnos a törvény nem ismerete nem mentesít!

Előzmény: 20agh2015 (5372)
20agh2015 Creative Commons License 2015.02.28 0 0 5373

Annyit még hozzá tennék én is ( közel 25 éves kereskedelmi gyakorlattal ) hogy vevőt, megrendelőt, ügyfelet

nem vonunk be belharcba, illetva ha nincs is igaza, akkor is igaza van. ( kereskedelem ALAP szabály ).

Akinek ez nem tetszik, nem való arra a pályára, ami bárminek is az értékesítésével foglalkozik.

Miután egyértelmű hogy Ágnes ezt nem igazán vallja követendőnek, kár is tovább feszegetni ezt a kérdést

Előzmény: 20agh2015 (5372)
20agh2015 Creative Commons License 2015.02.28 0 0 5372

Pontosan ez volt a rossz szájíz lényege, hogy illendően megkérdeztem csak a dolgot 

( ugyan az másoltam be Neki levélben mint amit ide is írtam első hozzászólásomat ) erre kapok egy

olyan levelet ( ahogy itt valaki írta gyomrost ) aminek az a lényege, hogy megérdemlem a drága fotóst, amiért nem egyből

hozzá fordulva, hanem Őt megkerülve intéztem egy olyan irodánál, aki Tőle lopta el az ötlelet.

A nyomatékosság kedvéért hozzá téve linkeket egy db 2011-es esküvőről... zárószóként még bedobva, hogy Ő egy ilyen 

gyönyörű és megitt dologból nem csinál üzletet hiába kérték meg.

Érdekes, csak hozzá teszem, az irodánknak ezt elmesélve úgy tájékoztattak, hogy pont hogy azért nem kellett nekik Ági,

mert még más 2 irodának is intéz dolgokat, és nem akartak vele futószalagon dolgozni. 

Most akkor hogy is van ez? Ő sérelmezi hogy nem dolgozhat a harmadik irodának és nem a pénzről szól?!

De mondok mást. Miért csak a fegyverhordozói szólnak itt hozzá? Hol van Ő? Én szívesen venném az Ő véleményét is a dolgokról?!

Amúgy mindegy is. Részemről elment a kedvem az egésztől, és ez nagyban Neki köszönhető. Ennyi

Előzmény: zs_dtl (5370)
geodo1 Creative Commons License 2015.02.28 0 1 5371

gondold el, mekkora mákjuk van a maldív- meg a seychelle-szigetekieknek, meg hawaii-on, h nem oda költözött ez a nő! nem beszélve las vegasról, vagy éppen santoriniről! :)

Előzmény: zs_dtl (5370)
zs_dtl Creative Commons License 2015.02.28 0 1 5370

"Nem létezett a szigeti esküvő."

 

Hú bakker, a görögök sem esküdtek ott még soha, míg Ági nem létezett?

Na ne vicceljünk már! Ez kb. olyan minha azt állítaná hogy maga az esküvő 

intézménye is az ő találmánya.

Hogy egy utazási iroda ezt kínálja szolgáltatásként (sok más sziget mellett) ahhoz

Ági-nak semmi köze, az udvariasan kérdező fórumozó meg pláne nem tehet róla,

ezért érthetetlen hogy őt miért kellett belekeverni, az udvarias elutasítás helyett.

Előzmény: pamag (5368)
Bertrand de Beaufourt Creative Commons License 2015.02.28 0 0 5369

sok mindent nem hiszek el. egy dolog viszont egyértelmű: itt egy előismeretek nélküli embert irányítottak ágihoz, és rövid úton kicsapta nála a biztosítékot. amiket leírt, az kísértetiesen hasonlít arra, amit eddig is tudtunk. persze ettől még lehet, hogy tévedek, de szerintem nem.

 

"A gyerekem annyi idős, mint Te."

 

muhaha, ezek szerint a 41 éves gyerekedben sem bízol meg, hogy helyesen ítél meg embereket és szituációkat? így már érthető az ági-rajongásod :-))))))

Előzmény: pamag (5365)
pamag Creative Commons License 2015.02.28 -2 0 5368

Nem létezett a szigeti esküvő.

Ági két alkalommal segített megszervezni - régi barátainak. Nem üzleti céllal.

Ezekről beszámoló jelent meg a honlapján.

Nem üzleti céllal (rohadt sok utánajárással működött csak a dolog), és nincs "saját fotósa".

 

Ezek után tavaly megjelent ott egy iroda, akik üzleti tevékenységként kezdték csinálni. Az ő tevékenységi körükbe nem akar, nem is illik belekapkodni kívülről.

 

Rád is vonatkozik - ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

 

Ne ítélkezzetek már állandóan egyoldalúan.

Előzmény: zs_dtl (5366)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!