Keresés

Részletes keresés

gr82wök6ószfater Creative Commons License 2011.03.08 0 0 920

14h-tól silentió !!!!!!!

a legutóbbi 20 órát "bírt" ki,,,

Karnaval Creative Commons License 2011.03.06 0 0 919

(Itt írtam róla, és minden tünetem, a gyógyulás is tökéletesen erre utal. Akkor világosodtam meg, amikor eszembe jutott, hogy sapka nélkül fotóztam (hivatalos felkérésre) a Duna parton a tünetek megjelenése előtt 3 nappal, és az északi szél már nagyon gyilkolta a bal felemet, akkor szaladtam menedékbe.

Nem hangzott el az sem, hogy óvakodjak a hidegtől... természetesen vittem szánkózni a családot, miközben sikítva próbált gyógyulni a fülem. A kiváltó ok vírus, tehát szerencsére nem maradt el gyógyszer adagolása, mert arra elvileg amúgy sem kaptam volna semmit. De legalább kiírtak volna pihenőre, nem kétlábon hordom ki, naponta megküzdve a hideggel...

Még dübörög enyhén esténként, de ez már akkor sem zavarna, ha életem végéig így maradna. Volt egy pillanat, amikor reggel - egy magasabb lázzal járó este után - jobban hallottam, mint most. Úgymond a szobanövényeim fotoszintetizálását is... a magas frekvenciák azóta is gyengébbek, de már szinte a régi.)

Előzmény: Karnaval (918)
Karnaval Creative Commons License 2011.03.06 0 0 918

Sziasztok!

 

Korábban, már pontosan nem tudom, mikor írtam le a tüneteimet... szóval azóta (szinte) meggyógyultam, a legvalószínűbb diagnózis a fülkürt hurut.

De az orvosok még csak nem is céloztak rá, végig azzal riogattak, hogy zajártalom, és hogy "kaptam egy figyelmeztetést az élettől", és hoyg "remélik, elmúlik".

 

Szégyellje magát az összes orvos, aki nem volt képes a tüneteimből kihámozni egy ilyen nyomasztó tünetekkel járól, de mégis egyszerű betegséget!! És nem nyugtattak meg, hogy így és úgy kezeljem, akkor x hét múlva meggyógyulok.

Az internet segített! Merjünk kételkedni... 4 orvosnál voltam.

 

Üdv, mndenkinek jobbulást kívánok!

Karna

Kathyc Creative Commons License 2011.03.05 0 0 917

Én már csak maradok az édes boroknál, ami a mi borvidékünkön igen ritka :-(.  - Bár egyszer kaptam igazi (móri) jégbort, hát az vmi isteni volt :-))))), de azt csak ízlelgetni szabad :-(((

Előzmény: gr82wök6ószfater (916)
gr82wök6ószfater Creative Commons License 2011.03.05 0 0 916

Én egy pillanatig sem állítottam, hogy az egyedüli "üdvözítő" a rizling. Csak az volt kéznél!:-)))))))))

A leánykát is szeret/em/ném,,,:-))))))))):-(((((

Előzmény: Kathyc (915)
Kathyc Creative Commons License 2011.03.05 0 0 915

Hol egy üveg rizling???!!! Nálunk csak ...leányka terem :-(((

Előzmény: gr82wök6ószfater (914)
gr82wök6ószfater Creative Commons License 2011.03.05 0 0 914

Na, örömmel jelenthetem, hogy ma 14h óta silentio van, (volt egy "szakmai" összejövetel) 5 junájqmmal+ cca 1L rizlinggel "megtámogatva" ,,,,:-))))))))))))))

gr82wök6ószfater Creative Commons License 2011.03.02 0 0 913

,,,"aljasul másnapos voltam ettől az alattomos lőrétől",,,

Tökéletes definíció az "alattomos"

"Ha fejünk a mámor előtt fájdulna meg, óvakodnánk a túlságos ivástól.

De a gyönyör, -hogy becsapjon bennünket- az élen jár, elrejtve előlünk ami utána következik.":-(((

Előzmény: cagicagi (912)
cagicagi Creative Commons License 2011.03.02 0 0 912

Nekem tegnapig tartott a legutóbbi silentium, tegnap aztán megint vocem preco, szót kért magának a hang a fejemben, én nem tiltakoztam, habeas. Én is abban látom a megoldást, amit te írsz, nem küzdeni ellene, mert felesleges, hanem elfogadni.

 

Jobb fül halláscsökkenésére mézes pálinka, nincs mese :D

Apropó, pár hete pezsgős este volt, én még sosem ittam, legalábbis nagyobb mennyiségben, de aznap fogyott. Szégyen nem szégyen lány létemre, de olyan aljasul másnapos voltam ettől az alattomos lőrétől, hogy felkelni nem bírtam. Viszont aznap TÖKÉLETES csendben voltam. Újabb bizonyíték az alkohol jótékony hatására.

Előzmény: gr82wök6ószfater (907)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.02 0 0 911

Nem vártam meg a hétvégét, mert 1x élünk :).....

Előzmény: Törölt nick (909)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.02 0 0 910

Úton hazafelé vettem 1 ilyet

, ha nem múlik el a zúgás kinél reklamálhatok?

Halláscsokkenésre nem tudtok valamit?, de olyat ajánljatok ami a jobb fülre kell. (lehet pálinka is)

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.01 0 0 909

Én még "újonc" vagyok a fúlzúgás palettáján, mivel csak dec. közepe óta zúg, ezért ez nálam központi téma:) és még rettentően harcolok, küzdök ellene.

Éppen ezért hétvégén iszom én is egy kicsit, talán elmúlik egy kis időre........

Előzmény: gr82wök6ószfater (907)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.01 0 0 908

Egészségedre!....

A lovamat (szamár) meg otthagytad a vadasparkban ?......

Előzmény: cagicagi (906)
gr82wök6ószfater Creative Commons License 2011.03.01 0 0 907

Barátom!

Köszönöm, hogy figyelsz rám, de hidd el én már nem tudom, hogy legutóbb meddig tartott a silentium, de hidd el -bármilyen hihetetlen is- egy idő után a "hang" hiánya jobban zavart, mint a megléte,,,(lehet, hogy "függő" lettem?),,:-)))

Mint már írtam is itt, jól" megvagyunk így együtt" és ezt őszintén mondom.

Kívánom minden sorstársamnak, hogy hozzám hasonlóan tudják elviselni ezt az állapotot!

Egyébként meg más dolgok kapcsán már kifejtettem azon álláspontomat, hogy: "Ha az igényeinket a lehetőségeinkhez igazítjuk, már boldogabbak vagyunk"(idézet tőlem)

Előzmény: Törölt nick (905)
cagicagi Creative Commons License 2011.03.01 0 0 906

Figyel egy palack 2008-as Bock Ermitage a hűtőben :) Ma az én estém is csendes lesz.

Előzmény: Törölt nick (905)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.01 0 0 905

Remélem, hogy most hosszabb lesz a csend, mint legutóbb....

Előzmény: gr82wök6ószfater (904)
gr82wök6ószfater Creative Commons License 2011.02.28 0 0 904

Na, hello minden sorstásnak!

Ma 16h óta megint nem zúg(sípol) a fülem (fejem)!!!:-))))))))9

Igaz, másfél liter rizlngbe került, de so'se legyen nagyobb bajom,,,:_)))))))))))))))

ghepard Creative Commons License 2011.02.28 0 0 903

Ezt is jól megmondtad szerintem. A HP szerben nincs semmi hatóanyag (már a legtöbbjükben), mégis majdnem annyira hat, mint a csodagyógyszerek. Ha mégis van bennük valami, akkor az meg kevés arra, hogy annak legyen akkora hatása. Tehát akkor mi hat. Pontosan ugyanaz, mint a gyógyszereknél - az ember. Tehát gyakorlatilag nem kellene se gyógyszer, se HP szer. De ezt elég nehéz megtanulni. Nekem úgy ahogy sikerült. Azért nem sikerül sokaknak, mert az ember fél, nagyon fél. Hogy ezt a félelmét  (meg a tehetetlenségét) leküzdje, elmegy orvoshoz, bízik benne és ez máris megnyugtatja. A doki legtöbbször a kisujját se mozdítja, de felír gyógyszert. A hit átmegy a gyógyszerre és ettől megintcsak megnyugszik az ember. Már alig várja, hogy megvegye a patikában és lenyelje - azt gondolja, mindent megtett a többit a tabletta - és megnyugszik. A gyógyszerek meg lassan felőrlik az egészségét, mert borzasztó sok a mellékhatásuk (hogy mennyi, az egyenesen katasztrófa).  A gyógyszergyártók agyát igencsak peckeli az a tudat, hogy a teszteken nagyon jó hatást érnek el a másik csoport alanyai is, akik ugyebár gyógyszer helyett legtöbb esetben valami szőlőcukrot kapnak, de azt hiszik, hogy nekik is gyógyszert adtak........ Az erő az emberben van - azt kell használni. A legújabb biokémiai és sejtbiológiai kutatások feltárták, hogy placébó és gyógyszer esetén is ugyanazok az útvonalak aktiválódnak a testben. És ez a dolog a félelem és a nyugalom miatt van. Ha az ember fél, akkor mint minden állat összekuporodik, elbújik stb..... - így teszenk tehát sejtjeink is. Szinte bezárulnak és se ki se be anyag. Végül megmérgeződnek a saját anyagcseretermékeiktől. Ha azonban béke, szeretet, nyugalom honol lelkünkben, akkor sejtkeink is felélednek, életerősek lesznek és jobban meg tudnak bírkózni saját magukkal és az elenséggel is........

Előzmény: Törölt nick (901)
ghepard Creative Commons License 2011.02.28 0 0 902

Hát ezt jól megmondtad. Valahogy én is így látom, meg is írtam abban az összefoglalómban. Nekem már 32 éve gyakorlatilag nincs szükségem se gyógyszerre se HP szerre (azt sose használtam) és az utóbbi 5-6 évben meg már se gyógyteára meg hasonló cuccokra. Azóta ki se voltam írva (utoljára 1979 októberében), azóta egyszer sem hiányoztam a csütörtöki fociról (nem mint néző, hanem mint játékos), pedig időjárástól függetlenül minden héten játszunk, mégpedig kint - ha esik, havazik, fagy, fúj stb.....

 

Azokról a kínai orvosokról, díjazásukról én is olvastam, pontosan azt, amit írsz. Az kapta a legtöbb pénzt, akihez a legkevesebb beteg járt....... Minél több beteg annál kevesebb pénz........

Előzmény: Törölt nick (900)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.27 0 0 901

Számomra a legfontosabb ember gyógyult meg a homeopata gyógyszer segítségével és még szellemi, lelki ráhatás sem kellett számára, mivel 8 hónapos volt. (Nem spontán gyógyulás volt, ha valaki elkezdené nyomni a 'mantrát')

Még ettől függetlenül is nehéz hinni benne...számomra, de ezek után hazudnék magamnak, ha azt mondanám, hogy nem igaz.

Néhány évvel ezelőtt hallottam, láttam a tv-ben, hogy megkérdeztek egy államtitkárt, hogy miért nem alkalmazzák a homeopata gyógymódot az egészségügyben... erre azt mondta a muki, hogy nem tudnak minden beteg mellé 1 orvost alkalmazni.

Na..ez a lényege a homeopatiának.    .........meg az, hogy mindent elmondj neki magadról, ne hazudj, őszinte legyél, ami egy bizonyos kor után már elég nehéz (vagy elfelejtesz olyan dolgokat, ami segítene a gyógyulásban :)  )

Azok a homeopata gyogyók, amiket a gyógyszertárakban megkapsz azok szerintem semmis készítmények, azaz ugyanolyan lehúzás, mint a gyógyszerek 90%-a, ellenben, ha talász egy olyan RENDES ORVOSDOKTORT aki homeopatiával foglalkozik és arra "tette" fel a praxisát akkor lehetséges a siker.

Előzmény: cagicagi (887)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.27 0 0 900

 "Egyébként, ami működik annak nem kell reklám"

 

Igazad van, de a zemberek 99%-a mediának hisz és a mainstream média után megy... és ezzel nem cagicagi nagymutterját akarom bántani, ő más korosztály.

Senkinek sem érdeke, hogy gyógyult , egészséges emberek rohangáljanak a világban.

Mi lenne a gyógyszergyártó cégekkel, mi lenne a sok naplopó megmondóemberrel, ha a népesség nagy részének semmi egészségügyi problémája nem lenne.

Valahol azt olvastam (linket nem tudok), hogy anno a császári Kínában az orvosok csak akkor kaptak fizetést, juttatást, ha a császári udvarban nem volt megbetegedés.

Előzmény: ghepard (898)
afintha Creative Commons License 2011.02.26 0 0 899

A zepter lampanak nincs tudomanyosan bizonyitott gyogyito hatasa.

Előzmény: cagicagi (890)
ghepard Creative Commons License 2011.02.22 0 0 898

Én mondjuk nem itélem el mamidat. Inkább az eladót. Meglátta, hogy itt lehetőség van eladni a lámpát a dzsungel törvényei alapján és lecsapott. Az a sok reklámhadjárat a sok cucc miatt már a fellegekbe emelkedett. Ha az ember mindenre hallgatna, már nem volna betévő falatra se. Egyébként, ami működik annak nem kell reklám. Mégis ahol csak lehet, minden agyon van reklámozva, ha mi a francnak....... Vagy mégse úgy van, ahogy reklámozzák........

Előzmény: cagicagi (896)
Cooper ügynök Creative Commons License 2011.02.22 0 0 897

Zsebből kifizetett fél milkát? Az igen. Mi volt anno a nagymamád? Párttitkár? :)

cagicagi Creative Commons License 2011.02.21 0 0 896

Most lenézzük mamit azért, mert egy átvágható öregasszony?:)

 

Gyanítom, hogy neked is volt/van ilyen lámpád :)

encián Creative Commons License 2011.02.21 0 0 895

Hápersze', meg Mezőkövesdről Pestre utazik ezért, és még hagyja magára zárni az ajtót... Jaj, már...

Előzmény: gr82wök6ószfater (892)
cagicagi Creative Commons License 2011.02.20 0 0 894

Nem mindenki dől be, hanem pl egy nagymama, aki 74 éves.  Nem mindegy.

Meg olyan dolgokat mesélt, hogy ha nem akarta volna, akkor is eladják neki a fél árúkészletet. Állítólag egy időre még az ajtót is rázárták, próbálták kivéreztetni szegénykének az ellenállását. Eleve felutazott Mezőkövesdről Peste, végighalgatott egy sok órás előadást, aztán még fárasztották, fárasztották, nekem úgy tűnt, hogy inkább már megvette, csak eresszék el. Nem is hittem el, hogy ilyen létezik. Próbáltam meggyőzni, hogy tegyünk feljelentést, de nem akart gondot.

Most azt hiszem, a lábát lámpázza :)

Előzmény: encián (891)
gr82wök6ószfater Creative Commons License 2011.02.20 0 0 893

Én is vettem 4 évvel ezelőtt, két hete sikerült tőle megszabadulnom 1/3 áron, több mint valószinű, hogy az vásárolta vissza aki annak idején rámsózta,,,vagyis én senkit nem csaptam be vele,,,

Előzmény: cagicagi (890)
gr82wök6ószfater Creative Commons License 2011.02.20 0 0 892

Az úszni nem tudó (fuldokló) a szalmaszálba is kapaszkodik,,,:-(

pedig alaphelyzetben bizonyára tudja, hogy az nem tartja fenn,,,

de más az amikor ténylegesen "bajban van",,,

akkor minden megváltozik,,,

hosszan tudnék erről mesélni,,,

 

A szomorú (és fölháborító), hogy mindíg vannak akik a bajbajutott emberek szorult helyzetével visszaélnek,,,:-(

Kívánom, hogy soha ne kerülj olyan helyzetbe, amikor Te is "hiszékeny" leszel,,,

,,mert már nincs reális esélyed,,

Előzmény: encián (891)
encián Creative Commons License 2011.02.20 0 0 891

Jézusom, vannak még olyanok, akik ennek bedőlnek?! Minek kell történnie ahhoz, hogy a ne legyenek hiszékenyek az emberek?

 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9027323 - itt olvashatsz sokat a Zepteres csodalámpás machinációkról.

Előzmény: cagicagi (890)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!