2016.gyártási évű, benzines Mazda 2 gépkocsimba kell start-stoppos akkumulátort vásárolni. Hol tudnék ilyen akkumulátort vásárolni? A Bárdi autós boltban nem tudnak adni, mert ilyen régi autóhoz nem tudnak rendelni. mondták a boltban. Milyen méretekkel rendelkezik egy ilyen akkumulátor? Kérem ha valaki tud segítsen.
Üdv! Mazda 2-sem van 2012 az lenne a kérdésem,hogy hogyan szabályozza a töltést ? Ha beinditom felmegy 13.6 ig utána visszaesik 12.5re ha felkapcsolok valami fogyasztót akkor megy vissza 13körül. A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok. Van 2 db mazdám premacy . Egyik donor másik nak el tűnt kulcsa a donor kocsibol jo a kulcs át raktam kis tekercset kulcs melè. De csak be indul fujásra meg visza le ál mig fujok megyen utána le ál... Kérdès ezek szerint a kulcs jo csak nem kap űzem anyagot. Lehet hogy a kulcs csere miat vagy dugulásom van????
Két napi számláló van, A ill. B jelöléssel. A gomb rövid megnyomásával a két számláló között váltasz, hosszan nyomva a megjelenített számlálót nullázod.
Mazda2 gépjármű tulajdonos lettem. Azt kérdezem hogy amikor tankolom a gépkocsimat, hogyan tudom a tankolástól megtett km -reket le nullázni? Köszönöm szépen a választ!
2005 1.4cd Mazda2 tulajdonos vagyok. Kettő hete kezdődött hogy az autó vezetés közben egyszer csak leállt. 3-4 perc várakozás után beindúlt. Ez 5-6 alkalommal megismétlődött. Legutobbi alkalommal megérkeztem a munkahelyemre, leállítottam és este már nem tudtam beindítani. A műszerfalon villog (piros kocsiba egy kulcs). Gondolom ez az indításgátló. Amikor indítózok a motor meg se mozdul. Az aksit kimértem az jó 12.2V. Azt szeretném kérdérdezni hogy az immobiliser a probléma vagy lehet hogy egy kábel ment tönkre?
Az a helyzet, hogy van egy 2008-as, 1.3 benzines, 75 le-s mazda 2-em. Most 120.000 e. körül jár a km. számláló. De valahogy az utóbbi 10.000 e. km alatt elvesztette a rugalmasságát. Gázadásra már nem olyan harapós, és nagyobb sebességi fokozatban, gyorsításkor inkább csak a hangja jön meg. Onnan inkább kelletlenül gyorsul. A kipufogóból jövő hang is megváltozott.
Sziasztok.Olyan problémával fordulnék hozzátok hogy van egy 1.2 2007 Benzines Mazda 2.Akkumulátor csere után a kocsi nem indul,tekeri rendesen de nem indul be és a p1794 hibakódot adja be.Valaki esetleg járt már így vagy hallott hasonlóról?A válaszokat előre is köszönöm
Mazda 2 (2003-2007) 1,4 benzines - légzsák hibajelző világít. Használtan vettem 4,5 éve. 2 évig nem volt probléma vele. Aztán elkezdte... kettőt villog-szünet-kettőt villog-szünet, stb., majd folyamatosan világít.
Utánanéztem: a két villogás az utasoldali légzsák hibája lehet, de okozhatja a vezető ülés alatti csatlakozó érintkezési hibája, vagy a vezérlő hibája is.
Próbáltam ülésmagasság állítgatással, kontakt spray-vel: volt, hogy kialudt és hónapokig nem világított a hibajelző.
Jelenleg megint világít, és bármit próbálok, nem alszik el. ELM-327-tel nem tudom törölni.
Volna valakinek ötlete, hogy házilag még mit lehetne megpróbálni?
Esetleg tudna valaki ilyen szervizt ajánlani vas- vagy zala megyében?
Valaki tudja hol van a légzsák vezérlés? Esetleg kiszerelném és elküldeném egy bp-i szervizbe, ahol törölni tudják a hibát.