Keresés

Részletes keresés

joy Creative Commons License 2012.01.28 0 0 716

1. Jelentős, közvetlen hatása van a mágneses éxerkütyüknek!

- A mágnescsíkos bankkártyákra, igazolványokra, mechanikus órákra, gombostűkre, és egyes hívő lelkek szellemi potenciáljára, amley igen gyakran eltér a normális iránytól...

 

2. Miért, hogy a magneto-terápiáról orvosegyetemi tanulmány alig lelhető föl, de az is csupán elektromagnetikus eszközök alkalmazását taglalja, nem állandómágnesekét? Csupán hitterítő, és beetető kereskedelmi oldalak tömegei foglalkoznak vele.

- Pusztán az az oka, hogy humbuk az egész.

Előzmény: emem (710)
Mirdad Creative Commons License 2012.01.25 0 0 715

 

  Jogos, ha provokativ lettem volna, elnézést :)

 

  Béke *

Előzmény: Research Fellow of Advanced Trollistics (713)
Research Fellow of Advanced Trollistics Creative Commons License 2012.01.25 0 0 713

Mirdad

Nagyon vigyázz magadra!

Aki azzal operál, hogy dühöngést vélelmez annál, aki nem dühöng, és teszi mindezt ebben a pimasz provokatív stílusban, a legközvetlenebb nikkélet-veszélybe sodorja magát. Nincs 2 hete, hogy 12 nikk esett el a harcban.

Te régi nikk vagy, ne áldozd be magad.

Én szóltam.

Előzmény: Mirdad (709)
emem Creative Commons License 2012.01.25 0 0 712

felőlem... viszont nézz szembe azzal, hogy szóvá teszem az állításaidban található valótlanságokat és tárgyi tévedéseket. az, hogy nem reagálsz rájuk érdemben, még inkább aláássa a hozzászólásaid valóságtartalmát.

Előzmény: Mirdad (711)
Mirdad Creative Commons License 2012.01.25 0 0 711

 

  Legyen mindenkinek akarata szerint :) ;) 

 

 

emem Creative Commons License 2012.01.25 0 0 710

nincsenek itt kényes témák, csupán a hozzászólásaidban szereplő valótlan állítások és tárgyi tévedések. ezek továbbra is állnak, ugyanis egyikre sem ragáltál, pedig kellett volna. használhatod szitokszóként a szkeptikus kifejezést, de ez nem ment fel téged az alól, hogy szembenézz a téves állításaiddal. itt persze újra elővezetheted a valótlanságokat, annak ellenére, hogy egy másik topikban már reagáltam rájuk. reagálok itt is, megkérlek, hogy te is tedd ezt, a személyeskedés helyett, ha már ott nem volt rájuk érdemi válaszod:

 

< 1. A FÖLD MÁGNESES MEZEJÉNEK EREJE CSÖKKEN. Csak rá kellene keresni...>

 

ezt nem is vitattam. ellenben rámutattam, hogy ez egy természetes folyamat, mivel a mágneses térnek van egy 44 éves, illetve egy 480 éves ingadozási periódusa is, tehát az erőtér gyengülése nem feltétlenül a pólusváltás előjele. arról nem is beszélve, hogy pólusváltáskor nem a térerősség gyengül, hanem a polarítás iránya változik, illetve cserélődik fel.

a Föld mágneses erőtere jelenleg kétszerese a millió éves átlagnak, tehát szó sincs arról, hogy a meggyengült mágneses erőt pótolni kellene. erre semmilyen komoly érv nem merül fel a meggazdagodás érdekében forgalmazott, teljesen hatás nélküli mágneses ékszereken kívül. ha ettől eltérő következtetésre jutó, hitelt érdemlő forrást tudsz felmutatni, úgy oszd meg velem.

 

<2. Létezik már mágnesterápiás módszer, kezelés HIVATALOSAN, KÓRHÁZBAN!>

 

a mágnesterápiára én adtam hiteles és bizonyítottan működőterápiás eljárást. az általad utólag említett Magneter nem szerepel ezek között, mivel nem minősül terápiás eljárásnak, csupán orvostechnikai eszköznek. ez azt jelenti, hogy csak azt kell igazolni, hogy alkalmazásuk nem veszélyezteti a páciens és a kezelő egészségét. nem véletlen, hogy a gyártó honlapján nem szerepelnek a klinikai vizsgálatok. 

azon a dokumentációk menüpontban semmi mást nem találsz, mint a gyártó tevékenységével, illetve a termék gyártásával kapcsolatos minőségbiztosítási tanúsítványokat.

a szakmai háttérnél szerepel a DOTE, mint a klinikai vizsgálatok elvégzője. ehhez képest az egyetem honlapján nincs róla információ. persze így már érthető:

 

"DOTE Klinikai szakvélemény van a magneter kezelésről, személyesen megtekinthető."

http://magneterkezeles-gyor.hupont.hu/

 

tehát az, hogy az orvosok a gyakorlatban használják a mágnesterápiát, az erős túlzás, ráadásul az eredeti reakcióm a statikus mágnesekkel kapcsolatos átverésről szólt, hiszen az általad reklámozott cég ezek forgalmazásával (is) foglalkozik, bármennyire is nem érdekel téged az üzleti része.

 


Előzmény: Mirdad (709)
Mirdad Creative Commons License 2012.01.25 0 0 709

 

  Kitomboltad magad? :) ;)

 

  Illett volna ismerned:

 

  1. A FÖLD MÁGNESES MEZEJÉNEK EREJE CSÖKKEN. Csak rá kellene keresni...

 

  2. Létezik már mágnesterápiás módszer, kezelés HIVATALOSAN, KÓRHÁZBAN!

 

  A hatásairól őket kérdezd. Ennyi. 

 

  Azért, mert a "szeptikusoknak" vagy Neked ezek kényes témák, és "áltudományt" szagoltok még a sarokban is, az nagyon jellemző     következményekkel jár :)

Előzmény: emem (708)
emem Creative Commons License 2012.01.24 0 0 708

azért az szégyenletes és szánalmas, hogy egy ezoterikus átverést reklámozol az egyik hozzászólásodban, egy másikban pedig súlyos tárgyi tévedéseket helyezel el, a téma alapvető ismerete nélkül. a jogos kérdésekre adott "válaszod" önmagáért beszél, ennek ellenére nem illendő hülyének nézni a topikot olvasó, a téma után érdeklődő laikus társakat. 

Előzmény: Mirdad (707)
Mirdad Creative Commons License 2012.01.24 0 0 707

 

  :) 

emem Creative Commons License 2012.01.22 0 0 706

"a Magneter bevezetéséről a kórházakban"

 

ez így félrevezető, egyedül a szikszói kórházról esik szó a híradóban, és a gyártó honlapján sem szerepel másik intézmény.

 

"néhány cikket a Föld mágneses mezejének változásáról. "

 

az általad megadott cikkek nem támasztják alá a mondanivalódat. nincs bennük szó sem a mágneses erőtér eltünéséről, sem a "hiányzó mágnesesség" pótlásának szükségességéről.

Előzmény: Mirdad (705)
Mirdad Creative Commons License 2012.01.22 0 0 705

 

 Az "Alternativ energiák..."-topikban közzétettem egy Youtube-filmet a Magneter bevezetéséről a kórházakban, és néhány cikket a Föld mágneses mezejének változásáról. 

Előzmény: emem (704)
emem Creative Commons License 2012.01.19 0 0 704

"teljesen átformálódott energetikai, mágneses viszonyok Gaián, Föld-Anyánkon és a Kozmoszban egyaránt."

 

érdekelne ez a téma bővebben: pontosan milyen viszonyok változtak és milyen mértékben? hol lehel erről hivatalos adatot találni?

 

"Mára a hivatalos orvostudomány is eljutott oda, - nemcsak a spirituális tanitások, - hogy ezen változásoknak OKA van. Célja van velünk a Mindenségnek és az ember erre adott válasza LÉTfontosságú!"

 

a hivatalos orvostudomány melyik hivatalos publikációjában olvashatnék erről bővebben?

előre is köszönöm a válaszokat.

Előzmény: Mirdad (703)
Mirdad Creative Commons License 2012.01.19 0 0 703

 

  Azt mondják korszakváltás van. 

Vizöntőkor, "Káli Yuga", a "Vaskor" vége, teljesen átformálódott energetikai, mágneses viszonyok Gaián, Föld-Anyánkon és a Kozmoszban egyaránt.

A bőrünkön érezzük ezeket a változásokat, nem szükséges ömlengeni róla :)

A minket körülvevő mágneses erőtér változása bennünk is változást idéz elő, a MI mágneses mezőink, energetikánk is átalakul. Ezt a "felgyorsult idővel" és sok más jelenséggel szokták magyarázni, melyeknek következményei mindannyiónk számára jól ismertek: idegesség, belső feszültségek, soha nem látott reakciók, stb.

Mára a hivatalos orvostudomány is eljutott oda, - nemcsak a spirituális tanitások, - hogy ezen változásoknak OKA van. Célja van velünk a Mindenségnek és az ember erre adott válasza LÉTfontosságú!

"Kutyaharapást szőrével": 

sok betegséget a megváltozott mágneses erőtér, és saját energetikánk megbetegedése idéz elő. Az egyik lehetséges orvoslása ezen problémáknak - a folyamatos belső munka mellett! - a mára elismert, tudományosan igazolt mágnesterápia.

 
Forrás:
 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=361336190560289&set=a.202746323085944.64969.100000517347398&type=1&theater

Mirdad Creative Commons License 2011.12.25 0 0 701
kínai balos Creative Commons License 2011.11.29 0 0 700

A menő érvelés, illetva a szakértői manapság már az, hogy hááát

persze, hogy nem a vér lesz lúgos, hanem a vizelet...

Azt kell lúgosítani.

 

Saját fülemmel hallottam, de következtetést nem tudtam még levonni...

Előzmény: emem (696)
joy Creative Commons License 2011.11.28 0 0 699

Egészségedre!

 

Egyébként kik vettek részt a "méréseitek"ben, akik hitelesítik eredményeidet?

Előzmény: bogávcs (697)
Mirdad Creative Commons License 2011.11.25 0 0 698

 

  Íme egy gyakorlati megvalósítás - találgatások helyett :)

 

  Az amerikai Les Brown egy lakás nagyságú piramist épített és évekig kísérletezett a hatásával.

 

  Munkája alapmű: Les Brown: The Pyramid

 

  http://www.scribd.com/doc/73653338/Les-Brown-The-Pyramid?in_collection=3356667

bogávcs Creative Commons License 2011.03.13 0 0 697

Lehet, hogy igazad van, de számomra ez megnyugtatóbb, mint a korábbi éveken át mért 6-os Ph!

Előzmény: emem (696)
emem Creative Commons License 2011.03.11 0 0 696

"Az orvos nem találkozott ilyen lúgos értékkel, és csodálkozva érdeklődött az okok iránt. Elmondtam a lúgos víz történetemet, és azt mondta, ha mindenkinél ilyen eredmények lennének, akkor orvoshoz igen kevés ember járna."

 

válassz másik orvost! a vizeleted azért ilyen, mert kipisiled a felesleges lúgos vizet:

 

"A vér és a töbi testnedv pufferkapacitása igen nagy, gyakorlatilag lehetetlen megváltoztatni a pH-jukat. Emellett a vese a felesleges ionokat eltávolítja, hol savasabb, hol lúgosabb vizeletet készít aszerint, hogy éppen mi szükséges. Akármit csinálunk, a szervezet pH-ja stabil, legfeljebb a vizeleté változik. A népszerű savasító, lúgosító diéták teljességgel hatástalan, áltudományos dolgok."

 

Sümegi András: pondus Hidrogenii

Előzmény: bogávcs (695)
bogávcs Creative Commons License 2011.03.11 0 0 695

Most már mérési eredményeket tudok közölni a "piramis energia" iránt éreklődőkkel, a következők szerint:

 

Műszerrel mérve a mágneses térerősség értékét,  0,2 Gausst tudtunk mérni a szabadban. Az általam gyártott 7 cm alaphosszúságú piramismátrix alatt 0,7 Gauss értéket mértünk. A méréseket több alkalommal, más más nagyságú piramis alatt végeztük el, és azt tapasztaltuk, hogy 2 cm-es alapú piramismátrixnál 0,4 Gauss erősséget, míg a kertben megépített 3 méter alaphosszúságú piramis üvegházban 0,9 Gauss térerősséget mértünk. Voltunk Tápiószentmártonon, az Attila dombon, és ott egy helyen 1 Gausst tudtunk mérni, míg általában azon a területen 0,5 - 0,6 Gauss térerősség volt mérhető.

Több alkalommal megmértük a vízre gyakorolt hatását, és a következő eredményeket mértünk:

Csapvizet helyeztünk a piramismátrix alá, és ott tartottuk 3 órán át. A víz Ph-ja 8,5 értékre emelkedett, és előtte 7 Ph értékű vagyis semleges volt.

Egy óra alatt 7 Nk /német keménység/ fokkal csökkentette a víz keménységét. A műszert a Vízművektől kölcsönöztük.

Folyamatosan saját készítéső lúgos vizet iszunk, és főzésre is többnyire azt használunk. Két hete voltam az urológián vizelet vizsgálaton, és a vizelet Ph-ja 8-as volt. Az orvos nem találkozott ilyen lúgos értékkel, és csodálkozva érdeklődött az okok iránt. Elmondtam a lúgos víz történetemet, és azt mondta, ha mindenkinél ilyen eredmények lennének, akkor orvoshoz igen kevés ember járna.

 

Nolanus Creative Commons License 2010.06.13 0 0 694
Jó ez a Leacock. Tudott valamit. Természetesen mint sok más nagy Adeptus, a tudását a nonszensz elidegenítő álruhájába csomagolta. De mint azt tudjuk, a humor, vagyis a Humiditas Radicalis nem más, mint az Alkahest. És mint azt még tudjuk, az Adeptusok pszichikus ősterrénuma Ta-Kemt, ahonnan kiindulva az óditikus-inciasztikus ektoplazma mestertől tanítványig hatol, magával ragadván a pyramidiotikus influenciákat. Erre bizonyítékaim is vannak, Horus aeonjának beavatottjai személyében, akik ismerik titkot:

Aleister Crowley Pyramidion

A Nigro-Nobilisticus elite képviselői:

Hillary Clinton Energy Device

NOL
Előzmény: basinger (687)
basinger Creative Commons License 2010.01.11 0 0 693
Most már egészen biztos vagyok abban, hogy téged elraboltak a földönkívüliek és valamit nagyon elrontottak benned a szereléskor...
Előzmény: repcsepista (692)
repcsepista Creative Commons License 2010.01.10 0 0 692

Szija bija, basinger, hol a peremes -energia?

 Kétségtelen, mindennek ami van, kell lennie energia -mezejének, mikor... maga a hang, de sziszegés is, egy fajta ...energia mező, igy maga a szó, hogy piramis... aztán, ténleg ha egy energia valami, öszpontositó, vagy kikapcsol előbb, mondjuk a zéró pontra? - igen, vajon milyen lehet, teljes zajtalan, ahol áll a csend, mondjuk, tota magamba vagyok, s minden zavaró energia kikapcsolva, talán ez az isten?

 Aztán, ha ténleg, fel is tud antennázni, ami igaz hogy cup, de cupja, vagy lehet venni az egészet, hogy 1 antenna?

 Nem tudom, mit nem értettek, mert én minden piramoshoz vágót, rögtön megtudakolok, szóval, van Piramisenergia? - van, ha adunk neki?

 Bocs ha nem értel, mindent, (mindenkit) mert én se!

 atala vista...

Előzmény: basinger (691)
basinger Creative Commons License 2010.01.09 0 0 691
Foglalkozol mással is, vagy csak a megmagyarázhatatlannal? Az eddigi hozzászólásaid azt sugallják, foglalkozhatnál valami hétköznapi dologgal is, talán kitisztulna a tekinteted. Bocs, tényleg nem bántani akarlak, de nyomasztó a stílusod. Hasonló azokéhoz, akiket elraboltak a földönkívüliek...
Előzmény: repcsepista (688)
basinger Creative Commons License 2010.01.09 0 0 690
Szóval ne tegyek a fejemre olyan piramiskalapot, amibe darazsak költöztek. OK. Ezt megjegyzem.
Előzmény: joy (689)
joy Creative Commons License 2010.01.08 0 0 689

Nem nyúltál darázsfészekbe, amíg egyet fejedre nem ejtesz.

Egészen más a hit piramidonja, és más egy valódi darázsfészek.

Előbbit nyugodtan berkácsoljál, húzd kobakodra, de az igazitóll nagyon óvlak!

Igen kellemetlen tud elnni tucatnyi darázs vélemény nyílvánítása otthunuk battatásáról!

 

Előzmény: basinger (685)
repcsepista Creative Commons License 2010.01.08 0 0 688

Már boccás meg, lehet hogy félre értetted?

 He nem érted, vegy ugy hogy nem mondtam semmit, visszaszivtam tam tam...

Előzmény: basinger (687)
basinger Creative Commons License 2010.01.07 0 0 687
Azt hiszem, kevesebb Leacock-ot kéne olvasnod.
Előzmény: repcsepista (686)
repcsepista Creative Commons License 2010.01.07 0 0 686

basinger s akiket érdekelnek az igerek, főleg szemnek szájnak...

 Ne tessetek elkedvedleni, inkább tessetek a port meg sárt leverni, mert engemet irtóra érdekelt a mágnessesség,  aminek feltétlen közel gellett leggen... talán a KUPppok, maga a piramis -alagzatok, többet takarnak, mint gondolnánk?

 Több olyan piramisuzást hallottam, hogy a hanggal van kapcsolatban, először, amit allá huzok, meg teszek, mert a hangnak, órihási szerepe van, hisz aki nem hall, ami mit jelent, mert előszoba? -pitvar?

 Nincsak, te is meg akik kivánzsik vaggunk, hogy mi fán terem a dió, meg mi az isten cupaca az a nagy kupac, ami beingerel, tehát rögtön van valami, ami vele kapicsapolásos?

 De, mig pontosan, nem tudtunk meg mindent, addig kutatunk, s akik titkosak, tikosak, annál jobban csiklandóznak?

 Szerintem, minden cuppos, meg ha nem koppanós?

Előzmény: basinger (685)
basinger Creative Commons License 2010.01.07 0 0 685

Valóban nem azonos, azonban nem is célom magam többezer évre konzerválni. Csak megkísérlek egy több éve látott dolognak itánajárni, de a jelek szerint darázsfészekbe nyúltam. Nem mintha ez meglepő lenne, tekintettel a dolgok bizonyíthatóságra.

Én csak egy kis piramiskalapra vágytam, de már teljesen elbizonytalanodtam. Kellett nekem érdeklődni.

Előzmény: joy (684)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!