A társaság, találkozók, elveszett topikok, és a Fórum történelme
|
| VanCoover |
válasz | megnéz |
2009.11.18 20:07:33 © (799) |
Nem rossz, bár az előzőt nem néztem. Jó lesz, ha aktuális városi szép képekkel rakják tele kora tavasszal, hogy aki el akar indulni nyaralni, rátaláljon, hogy milyen szép hely ez is. Kár, hogy a tapasztalatom szerint a túrizmusból élő települések nem nagyon adnak ilyen "pénznyelő" vacak honlapra, hogy aktuális legyen, pedig ha valaki szeret új tájakat megnézni, annak van internet hozzáférése, és előbb otthon a gép mögül néz szét, mire is számitson. Sok ismerősöm igy tesz, köztük én is :) Ha régi, több éves képek vannak fent, a honlap frissités dátuma is 3-4 éves (legalább ne irnák ki) az már necces...biztos van olyan, mint ahogy hirdeti az utazási iroda? Lesz mit nézni? Lesz hova menni? Ha ez itt elindul fejlődni mint a város is, akkor lesz kereslet rá. Sok sikert Balatonfüred!
|
Előzmény: balatonorult (796)
|
| balatonorult |
válasz | megnéz |
2009.11.18 11:25:16 © (798) |
Szerintem is sokkal klasszabb, áttekinthetőbb. Remélem még sok-sok képet tesznek fel. A videó is nagyon tetszik, olyan "Füredes". :-) |
Előzmény: r.tonyo4 (797)
|
| r.tonyo4 |
válasz | megnéz |
2009.11.18 11:09:16 © (797) |
végre, a régit már régóta nem néztem, mert ami 2003-ban jól nézett ki, az mára ciki lett. -Meg asszem az már nem is frissült annyira, ez jobb és áttekinthetőbb. Megy újra könyvjelzőbe |
Előzmény: balatonorult (796)
|
| kpj |
válasz | megnéz |
2009.11.12 03:32:44 © (794) |
Az "utolsó" jelzőt hogy érted? A szezonzáró alkalomra gondolsz? idén október 25.-e 16.50. Vagy a szezonközi napi utolsó járatra mely főszezonban 18.20-kor érkezik be a kikötőbe? |
Előzmény: BZoltan (792)
|
| 109cb402 |
válasz | megnéz |
2009.11.11 06:42:32 © (793) |
Sziasztok nekem ősz tél tavaszt jön be! nyarat nagyon nem szeretem, a sok ember nyüzsi ááá nem.
a kép 10.14-én készült
 |
|
|
| BZoltan |
válasz | megnéz |
2009.11.11 06:21:52 (792) |
szerintem nem ez az... konkrétan a Balatonfüred-Tihany vonalra vonatkozik a kérdés. |
Előzmény: kpj (791)
|
| kpj |
válasz | megnéz |
2009.11.10 23:45:40 © (791) |
Nem tudom erre gondolsz-e, ezt a Siófokról érkező katamaránon szokták berakni este, a diszkóhajó "reklámjaként". |
Előzmény: BZoltan (790)
|
| cipriánforrás |
válasz | megnéz |
2009.11.02 20:12:20 © (787) |
Látom, a sétány végénél lévő kanyarnál is fotóztál!:) Addig még soha nem sétáltam el, de legközelebb elmegyek addig!:) |
Előzmény: r_tamas (786)
|
| cipriánforrás |
válasz | megnéz |
2009.10.31 16:13:45 © (782) |
Ugye szerinted is? Már azon is látszik, hogy nem szabályos szelet és a mérete is más, mint a megszokott kilós vekninek. Nekem a régi időkből az ugrott be, hogy lehetett kapni anno 2 és 3 kg-os kenyeret is, amiből kb ekkora szeleteket lehetett vágni, mint a velős pirítósé...lehet, hogy a kisebb pékségek még mindig sütik ezeket az igazi kenyereket. Mondjuk tízórait készíteni ekkora kenyérből nem lehet, viszont otthon fogyasztani annál inkább... |
Előzmény: zjakabfi (779)
|
| cipriánforrás |
válasz | megnéz |
2009.10.31 16:08:46 © (781) |
Drága Betegünk!:) Miközben szép lassan eszegettem a forró, ropogós és- mint hangsúlyoztam- selymesen puha csípős csodát....nos mindezek közben sok szeretettel gondoltam rátok...ha lett volna gyorsposta a közelben, biztos küldtem volna mindenkinek belőle...de mivel nem volt, így kénytelen voltam egyedül megenni...:) A szót komolyra fordítva, biztos segítené a gyógyulást, mert rengeteg energiát ad, és jól "megágyaz" a gyógyszernek...biztos a gyomrod is ki van készülve eléggé...:( Gyógyulj tovább! |
Előzmény: balatonorult (778)
|
| balatonorult |
válasz | megnéz |
2009.10.31 13:00:31 © (777) |
Igen, én is úgy gondoltam, hogy hála istennek nincsenek rajta! Csak azt hittem, hogy a napsütés ellenére, későbbi kép. Ritkán van az embernek olyan szerencséje, hogy nyár közepén ne legyen tömegnyomor a parton. :-) |
Előzmény: r_tamas (772)
|
| VanCoover |
válasz | megnéz |
2009.10.31 11:25:11 © (776) |
jaaaaaaaaaaahhh a nyálam elcseppen, hogy így csigázol...megyek eszek egy vajaskenyeret, hogy kibírjam ebédig:)) eszméletlen guszta! |
Előzmény: cipriánforrás (774)
|
| cipriánforrás |
válasz | megnéz |
2009.10.31 10:33:51 © (774) |
...:)))...na most a velős pirítóssal kapcsolatban elmondanám, amit úgyis jól tudtok...csak úgy ismétlésképpen:)))...nyálcsorgatónak:)))...na szóval: -ez vélhetően nem gyári kenyérből készült -nem gyárilag van szelve, látnivalóan egy 2 kilós kenyérből nagykéssel lekanyarítottak egy jókora szeletet...ez abból is kitűnik, hogy a szelet egyik végénél jó vastag, a túlvégen meg vékony -maga a pirítás: ha alulról óvatosan alánézünk, láthatjuk, hogy nem égetve van, hanem pirítva...a színe a narancssárga és a rózsaszín között villant...nincs átpirítva, azaz a külső réteg roppanós, belül viszont forrón omlós, egyszóval nem törik bele az ember foga -ami a tetején van: forró, enyhén remegő csoda...beleharapás után selymesen szétomlik a szájban...enyhén csípős, erős paprika+bors is lehet benne... -evészet: maga a gyönyörűség...képzeljük el, ismételjük át...így dél fele elég gyötrelmes...:)...szóval roppan a pirítós, és selymesen olvad a szájban a fűszeres forró velő...:)...mindenki képben van?:) -ne feledkezzünk meg a kenyérhéjról sem, ami egyszerűen fenséges...vagy folyamatosan eszegetjük, vagy a végére hagyjuk és élvezettel elropogtatjuk...:)...mindkét megoldás fenomenális lehet...én csak az első verziót próbáltam ki, mivel csak egy szeletet ettem...annyira laktató, hogy egyszerűen nem mertem többet becuppantani... |
Előzmény: balatonorult (771)
|
| cipriánforrás |
válasz | megnéz |
2009.10.31 10:18:45 © (773) |
Kedves VanCoover és balatonőrült!:) Ide teszem fel a balatonfüredi velős pirítóssal kapcsolatos fotókat, a tihanyit nem szeretném szétoffolni... Szóval a Muskátli, alias "hatlépcsős" kedden délután...:)      |
Előzmény: VanCoover (762)
|
| r_tamas |
válasz | megnéz |
2009.10.30 23:38:58 © (772) |
"Amúgy jó a kép !" Köszi.
"Csak azért kérdeztem, mert olyan kihaltnak tűnik, nincsenek rajta a kószáló népek ! "
Pont így a jó, hogy nincsenek rajta. Nagyon meleg volt aznap, biztos mindenki a strandon volt :-) De azért várni kellett egy kicsit, hogy üres legyen a terep. |
Előzmény: balatonorult (771)
|
| balatonorult |
válasz | megnéz |
2009.10.30 22:14:12 © (771) |
Csak azért kérdeztem, mert olyan kihaltnak tűnik, nincsenek rajta a kószáló népek ! (Hála istennek) Amúgy jó a kép ! |
Előzmény: r_tamas (768)
|
|
|