Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

hul 21 órája Creative Commons License 16323

Bocsánat, ugrabugratól van a "teória". Persze kérdezném te ugyan az vagy-e... ill. Miért ajánlgatod a saját kezelőorvosod nekem? Nem mindenki pszichikai beteg, aki cukros, beláthatod...

Előzmény: katihúgom (16321)
hul 21 órája Creative Commons License 16322

Szteroidokat alkalomszerűen szokás használni - írod. Nos ez egy saját teória, nem igaz és rosszul tudod. Ettől nem vagyok okosabb, viszont elolvasnod érdemes lenne, hogy te is tudd. Félrevezetsz másokat. Nem akartalak megsérteni semmivel. Lehet kissé mellékvágányon vagy, ha személyeskedésre fordítod a dolgot, ez se nem udvarias, se nem ide való, ahol inkább a tapasztalatok megosztása volna a cél, nem pedig a személyes sérelem építése, ha vki rámutat egy tévedésre. 

Előzmény: ugrabugra (16310)
katihúgom 1 napja Creative Commons License 16321

"akkor felesleges saját teóriát alkotni."

 

 Nincs saját teóriám, az csak neked van, én sajnos csak egy kétdiplomás mérnök vagyok, szemben veled, aki észkombájn vagy..a jó isten és a pszichiátriai orvosod tartson ebben az elképzelésedben..

Előzmény: hul (16320)
hul 2 napja Creative Commons License 16320

Pont ez az. A tényeket nem célszerű figyelmen kívül hagyni. Az ismereteket pedig nem kell újra felfedezni, ha van elemzés a szteroidokról, akkor felesleges saját teóriát alkotni. 

Persze a tudásunk (mármint általában az emberé) folyamatosan változik. Az egy más kérdés, hogy a ps szinte egyénenként más és más, tehát mindenki próbálkozik, érintett és orvos egyaránt, pont azért, mert nincs 1 és kizárólagos megoldás. Sőt a megoldás is kétséges. De tapasztalat van, érdemes elolvasni. Mint a dohányzásnál: nem mindenki halott, aki szívja. De tudjuk, az egészségre káros ettől még, sőt nagyon káros.

 

Ismerek olyat, aki élethosszig szteroidra van ítélve, évek óta szedi az ízületi panaszaira (is), és bevált. 

A kenőcsök, samponok közül van, kinek ez, másnak más szer, ami jó, vagy csak ideig-óráig használ. Másoknak semmi hatás. Olyan komplett ügy a ps, hogy ezer dolog befolyásolja, a genetikától kezdve az érintett étkezéséig, nem is beszélve az ivási szokásairól:-) De azért azt tudjuk, hogy az alkoholfogyasztás kedvezőtlen hatású. itt lehetne nyitni, mi mennyi és kinek mi mennyi, mert ebben sem vagyunk egyformák. 

Előzmény: ugrabugra (16319)
ugrabugra 2 napja Creative Commons License 16319

Sok mindent "elküldhetnél", ami a neten szerepel: pl. vízzel hajtott autók, rák gyógyítása Kínában mantrával percek alatt,melyet kamerával figyelnek és konstatálnak..én a tényeknek és a tudásnak hiszek, sokan pedig a tudatlanságukban bíznak és remélik, h egyszer megváltják a világot..

Előzmény: hul (16318)
hul 2 napja Creative Commons License 16318

Igen, én is unalmasnak tartom a sok igehirdető csávót itt. 

Azt írtad, a szteroid "időszakos kezelés" stb. Megjegyeztem, hogy rosszul tudod. Elküldtem az élethosszig tartó kezelésről szóló orvosi leírást. Megmutattam, hogy hol és mit tudsz rosszul. 

Ráadásul -többeknél, személyek és személyes, plusz orvosi tapasztalat, hogy- használ. 

Most akkor hol is van az igehirdetés? 

Előzmény: ugrabugra (16317)
ugrabugra 3 napja Creative Commons License 16317

A lényeg, h te jól tudod, őrizd is meg ezt a magabiztosságodat..én 30 éve foglalkozom a ps tünetmentesítésével, és mint láthatod, orvos is hozzám küldte el a testvérét, h mentesüljön a szteroidos kezeléstől, és főleg, h TÜNETMENTES LEGYEN..Ennek már több évtizede..nem szívesen járok ebbe a csoportba, mert sok okos pikkelysömörös csávóval lehet találkozni, akik hirdetik az igét, de önmagukon sem tudnak segíteni..én inkább az állatokat sajnálom, akik ki vannak szolgáltatva a felelőtlen embereknek..

 

Előzmény: hul (16313)
B.GY 4 napja Creative Commons License 16316

Hogyne reagálna.Az is szteroid.Ugyanolyan mint a többi.1 hónapig nekem is használ.

Előzmény: Octi19 (16312)
B.GY 4 napja Creative Commons License 16315

A varázslatokban sem hiszek jobban,mint a gyógyszerekben. Valamit kell azért kenni:) Psoratinexet akartam ma rendelni. Az még úgy ahogy használ.Hiánycikk azt mondta a patikus.

Előzmény: Octi19 (16311)
hul 4 napja Creative Commons License 16314

Alapképzés itt:

 

http://www.egeszsegkalauz.hu/gyogyszerterapia/szteroidok-terapiaban-haszon-es-kockazat-111753.html

 

A legutolsó bekezdésben az élettartamig tartó  szedésről konkrétan.

Előzmény: ugrabugra (16310)
hul 4 napja Creative Commons License 16313

Nem jól tudod.

Előzmény: ugrabugra (16310)
Octi19 4 napja Creative Commons License 16312

Nekem elocomos kenőcsöt írtak fel amire ragyogóan reagál a bőröm, pedig csak az előírt napi kétszeri kezelést egyszer hajtom végre, de lassan teljesen tünetmentes leszek. Írtak még fel karbamidos testápolót is de azt az első pár nap után abbahagytam mert iszonyatosan irritált az a zsíros cucc a bőrömön. Már ott tartottam, hogy a tusfürdő egyáltalán nem habzott fel a bőrömön attól a sok zsírtól ami rajta volt.

Most góckutatást kell csinálnom mert a vérképem valami gyulladást mutat, sajnos tudom is hogy hol... az egyik fogam gyökerén, amit a nyáron műtöttek és sajnos nem sikerült a gyökércsúcs műtét.

Azután a góckutatás után neotigason kezelést terveznek...
Volt már valakinek ilyen? mit várhatok?

Octi19 4 napja Creative Commons License 16311

Szerintem neked sem, mert akkor nem akadékoskodnál ennyit rajta...

Előzmény: B.GY (16309)
ugrabugra 4 napja Creative Commons License 16310

A SZTEROIDOKAT ALKALOM SZERŰEN SZOKÁS HASZNÁLNI, MAX. 10 NAPIG, kivéve azt az esetet, amikor vkinek kipurcant a mellékveséje, ami ezt a hormont termeli, mert annak élete végéig kell szedni ezt a gyógyszert..

Előzmény: B.GY (16309)
B.GY 4 napja Creative Commons License 16309

Úgy kellene,de az senkinek sem érdeke csak nekem.A gyógyszeriparban van a legtöbb pénz a fegyverek után.Szedetik boldog boldogtalannal a bogyókat.Próbáltam egyszer,hogy nem gyógyszerezem magam.Vitt is el a mentő itthonról.Szóval a symbicortnak kellene hatni a sömörre is? A sömöröm a szteroid sem nagyon mulassza el. Kb.1 hónapig jobb csak.

Előzmény: ugrabugra (16308)
ugrabugra 5 napja Creative Commons License 16308

Te olyan gyógyszert kapsz a felsorolásod szerint, ami a ps-re is hat, ill. hatni kellene..sztem az asztmádat gyógyszer nélkül, természetgyógyászati eszközökkel kellene megszüntetni, a ps-edet pedig szintén, szteroidok nélkül..

Előzmény: B.GY (16307)
B.GY 6 napja Creative Commons License 16307

Nekem soha nem volt rohamom az asztma miatt. Az influenza szövődménye lett állítólag még 1994-ben.Azóta kaptam Pulmicortot,de az megszűnt most Symbicort turbuhalert használok.Formoterol meg budezonid a hatóanyaga.Kaptam valami kapszulás cuccot,talán Oxis volt a neve,de attól kiütéses lettem.Megyek nemsokára a tüdőgondozóba kérek másfajta cuccot.Mióta a Symbicortot kapom azóta lett rajtam több sömör.Bár lehet semmi köze hozzá.

Előzmény: ugrabugra (16305)
ugrabugra 6 napja Creative Commons License 16306

"mégsem mondja" helyesen: mégsem tagadja

Előzmény: ugrabugra (16305)
ugrabugra 6 napja Creative Commons License 16305

A ps-el kapcsolatos általásos statisztikai megállapítások, a háborúból is sokan épen, egészségesen térnek haza, mégsem mondja senki sem, h egy öldöklő folyamat. Ami pedig az asztmát illeti: 2010 januárjában jártam a Tapolcai Dr. Deák Jenő kórház Tüdőgyógyászati rehabilitációs osztályán és elég sokat beszélgettem több vezető beosztású ott dolgozóval (pl. dr Szilágyi Gizella osztályvezető főorvos, néhány főnővér), akik elmondták, h egy súlyos légzési rendellenességgel hozzájuk került kislányt szteroidos infúzióra kötöttek, aki rövidesen meghalt..kiderült,h már korábban (évek óta) szteroidokkal kezelték..Debrecenben a Kerényi kórházban is bekerült egy korábban ps-el kezelt beteg asztmával, és intenzívre tették azzal a szándékkal, h ha stabilizálódik az állapota, rövidesen szteroidos infúzióra teszik..meglátogatva kezelés alá vettem, és másnap már hazaengedték az állapota alapján..ugyancsak lényegesen javult az általam kezelt egyik asztmás csaj állapota 2010-ben Tapolcán: olyan rossz állapotba volt6, (emiatt került kórházba), h már az első emeleti szobából sem tudott a lépcsőn lemenni a földszinti ebédlőbe..megbeszéltük, h kezelem (erről az oszt. vez. főorvos is tudott), és ezután néhány nappal nagyokat sétáltunk a városban, és futva szaladgált a lépcsőn.. A szteroid helyett neked inkább a egy TURBO-INHALÁTOR-t javasolnák pl. Intal kapszulával (persze szerintem az én természetgyógyászati módszeremet jobbnak tartom)..

Előzmény: B.GY (16300)
B.GY 6 napja Creative Commons License 16304

Értettem én először is.Azért raktam :) ilyet.Még szerencse,hogy nem ül 8 millió ember a bőrgyógyászaton.

Előzmény: rókafegyver (16303)
rókafegyver 6 napja Creative Commons License 16303
Nem is állitottam,hogy azok lesznek. Olvasd mégegyszer és megérted.
Előzmény: B.GY (16302)
B.GY 6 napja Creative Commons License 16302

Ha az alkoholisták sömörösek lennének,akkor az lakosság 80%-a szenvedne vele:)Én ha iszom akkor nem vakarózok annyira,mert elzsibbadok. Az igaz,hogy a bőröm nem lesz szebb,de engem a látvány nem zavar,csak az érzet.Ha nem viszketne engem nem zavarna.

Előzmény: rókafegyver (16301)
rókafegyver 2014.11.16 Creative Commons License 16301

Az alkoholra a szervezetnek alapból nincs szüksége ezt leszögezhetjük. Viszont jó minőségű bor és fehér pálinka segíthet abban, hogy bizonyos  egészségügyi problémáinkon enyhítsen. Napi két deci vörösbor, vagy egy kupica pálinka segíti az emésztést, étvágyat csinál, egyszóval jótékonyan hat. Ez a hatás csak addig igaz, amíg a szervezetet nagyobb dózisokkal nem szoktatják az alkoholhoz. A hatás pont abban rejlik, hogy a szervezet számára szokatlan hatás történik, így gyógyszerként hat. A gyógyszerek sem hatnak ha kialakul a hozzászokás, ezt akinek kertje van észreveszi a permetszereket kinevető kártevőkön. Szóval a lényeg a kis dózisban rejlik. A sömör kialakulásában a máj nem megfelelő működésének is van szerepe, a májnak viszont kimondottan ellensége az alkohol. Szerintem a krémedben jó lehet, bár szárítja a bőrt, viszont az ivás tuti elősegíti a tünetek kialakulását. Az nem általánosan igaz, hogy az alkoholista sömörös lesz, de az biztos, hogy aki sömörös, annak a szesz hátráltatja a gyógyulást és kimondottan ellenjavalt.

Előzmény: eukariota (16289)
B.GY 2014.11.16 Creative Commons License 16300

Amíg a szüleim visszaemlékeztek az ősökre senki nem volt sömörös.Lehet hogy nem gyógyszere a szteroid mégis csak ez segít ideig-óráig.Az asztmámra is 20 éve szteroidos sprayt kapok.

Előzmény: ugrabugra (16296)
B.GY 2014.11.16 Creative Commons License 16299

Nálam nem volt góckutatás,de stresszes nem vagyok.

Előzmény: Mackóbogár (16295)
ugrabugra 2014.11.16 Creative Commons License 16298

registration nick alatt találsz egyet..2011.04.28 dátummal         11820szám

Érdemes 500-asra állítani az oldalakat a vissza lapozásnál..ez a krém az én szellemi tulajdonomat képezi, a fórumon Dream-féle krémnek nevezték el az egyik nick nevem alapján, ezt a már meglévő szteroidos rémeddel is lehet keverni, de jobb lenne, ha szteroid nélkül használnád..kérlek, h itt a fórumon jelezz vissza a használatával szerzett tapasztalatodról..

Előzmény: zolcsika82 (16297)
zolcsika82 2014.11.16 Creative Commons License 16297

Sziasztok!

 

12. nap. A sömi elég jól fellángolt, ahogyan vártam. Szép vörösek és nem kicsit viszketnek. A mandula helye még mindíg rendesen fáj.

 

Azt szeretném kérdezni, hogy tud -e valaki nekem írni egy jó krémet ami kicsit csillapítja a viszketést? Vagy estleg a sömiken is segít?

Gyógyszertárban kikeverhető kellene. 

 

Elrőre is köszi.

 

Üdev: Zoli

ugrabugra 2014.11.16 Creative Commons License 16296

"nálam is volt góckutatás, minden negatív volt. Akkor a stressz marad egyedüli kiváltó oknak."

 

Tévedsz, a ps egy többtényezős betegség és sokak véleményével szemben NEM BŐRBETEGSÉG..

 

Sok esetben kimutatható genetikus HAJLAM, amely legtöbbször generációkat ugorva jelentkezik, pesze a pszichés ok is közrejátszik/játszhat..A tünetmentesítésére is több alternatíva található, de egységesen megállapítható, h a SZEROIDOK nem a ps gyógyszerei (és nem is az asztmáé)..Legjobb eredményt természetgyógyászati eszközökkel (ld. korábbi beírást) lehet elérni, mely esetenként évtizedekre, esetleg örökre tünetmentesíti a ps-es beteget (én ismerek ilyen személyt)..

Előzmény: Mackóbogár (16295)
Mackóbogár 2014.11.15 Creative Commons License 16295

és ha nincs meg a hiba ? :-))))) nálam is volt góckutatás, minden negatív volt. Akkor a stressz marad egyedüli kiváltó oknak. IJ :-)

Előzmény: B.GY (16293)
Octi19 2014.11.15 Creative Commons License 16294

Olyat én nem mondtam, hogy neked mi használ, vagy mi nem használ, csak olyat, hogy a szolárium akár be is indíthatja, hiszen igazából senki nem tudja, hogy mitől jönnek elő. A szolárium és a napfény valójában nagyon messze vannak egymástól és azt tudjuk, hogy a napozás általában jót tesz a sömörnek. Természetesen ha nem véded a megfelelő fényvédő kozmetikummal (legjobb a natúr kozmetikumok, pl az Ilcsi: http://www.ilcsi.com/cikk/a_napfeny_aldasos_hatasa/

használata) vagy mértéktelenül napoztatód akkor minden le tud égni, még a napbarnított bőr is.

...és különben is, a nap barnította bőr sokkal szebb mint a szoláriumozott! Egyébként meg a napozást már akkor el lehet kezdeni amikor már olyan időjárás van, hogy nem fázik az ember! Akkor még a fényvédelemre sem kell különösebben figyelni és mire jön a strandszezon addigra a szín is rendben lesz és a foltok is eltűnnek!

Előzmény: ötfelezős (16292)