Keresés

Részletes keresés

Mackóbogár Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17368

ó, akkor a szellemek tehetnek róla ? Francba, ha ezt tudom :-(

Előzmény: B.GY (17367)
B.GY Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17367

Látod? És sömörös is lettél.

Előzmény: Mackóbogár (17366)
Mackóbogár Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17366

asztalt én is táncoltattam még a középiskolai kollégiumban, a frász jött rám :-)))) Amit viszont szívesen bevállalnék, az valami spirituális hely meglátogatása Magyarországon, pont most láttam valami ilyesmit fél szemmel a TV-ben. Mondtam a férjemnek, ez kell nekem is, hátha :-)

Előzmény: B.GY (17365)
B.GY Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17365

Mi még anno a 90-es évek elején idéztünk szellemet több haverral együtt.Asztalt táncoltattunk.Először én sem hittem el amit láttam.Sőt először nem is akart működni a dolog,mert ki akart engem küldeni a szellem.Aztán bocsánatot kellett kérnem és ment minden simán.Először azt hittem valamelyik haver emelgeti az asztalt,de mikor felült rá az egyik gyerek úgy is megemelkedett az az oldala ahol ült.Megidéztünk sok meghalt rokont még Ceausescut is,bár ő nem jelent meg.Erre azt következtettük ki,hogy nem őt végezték ki:) A végén kérdezgettünk mindenfélét.1 kopogás volt az igen kettő a nem,vagy lehet fordítva mindegy is.Aztán kiderült hogy 1 szellem jelent csak meg és mindenki képét felvette. Na én most ebben a házban lakom,mert ugye nálunk csináltuk.Aznap éjjel unokatesóm velem aludt,mert félt 13 éves körüli lehetett.20 éves korában halt meg.Reggel néztük,hogy megállt a harangos óránk pont 12-kor ami előző nap lett felhúzva.1 hétig elmegy simán.Pár éve hallottam hogy legurult egy alma a konyha szekrényről.Mondom majd reggel felveszem.Nem volt sehol.Kirámoltam az egész konyhát hátha elgurult.Azóta sincs meg.Amúgy normális vagyok megmondták a hangok is:)Úgyhogy van vagy szellemvilág vagy nincs,de levetetem magamról őket:)Utána jött ki rajtam nemsokkal a tüdőbaj meg a ps.

Előzmény: K.Ancsi (17361)
Octi19 Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17364

...

 

Az én gyerekeim is ilyenek voltak mind amikor közösségbe kerültek. 1 hét ovi 2-3 hét betegállomány ebben semmi különös nincs. A mozgásérzékelős világításhoz azért fizikai testre is szükség lenne szerintem, de sokkal valószínűbb, hogy macska, vagy egy rágcsáló, de egy közelben fészkelő denevér is aktiválhatja időnként, ebben sincs semmi különös. Be kell állítani rendesen, vagy ki kell kapcsolni. Az meg azután tényleg a szellemek műve lehet ha egy hűtő megrázkódik... biztosan csupa ektoplazma volt az egész konyha...!

:-D

 

Általában a szellemek akkor ártanak a legtöbbet ha hisznek bennük...
;-)

Előzmény: K.Ancsi (17361)
hul Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17363

Abszurd, szórakoztató és egyben félelmetes, amiket írsz a szellemekről.  

Mély tisztelettel és topiktársi megbecsüléssel, ok. legyen végső soron egy baráti ölelés... nagyon javaslom a lehető legjobb pszichológus felkeresését. Bizonyára kideríti, hogy mondjuk túl korán lettél elválasztva a csecstől, vagy vertek kicsi korodban, esetleg, szexuális flusztrációd, ki nem élt elfojtásod van, az is lehet, hogy sportolnod kéne, szóval valami kiváltotta és beleélted magad a szellemek létezésébe, sorsot befolyásoló hatásába, nem tudom, menekülsz vlami elől. Nagyon jó lenne tudni.

Tisztellek, de nem hiszek a szellemeidben. Remélem sikerült megbántás nélkül kifejeznem a döbbenetem és egyben a támogatásom.

 

  

 

Előzmény: K.Ancsi (17361)
K.Ancsi Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17362

Tipikus példát kaphattunk ezzel a mellékhatásokról.

Milyen áron kell a tünetmentesség?Ez nem neked szól személyesen, hanem általában.

 

Visszanéztem kicsit a bejegyzéseidet és belinkeltél egyszer egy Arquebuse Water linket és egy naplót egy pszoris nőről.

Beleolvastam a bejegyzésbe és a táplálkozást ő is megemlíti.

Próbáltál már olyan irányba menni, hogy belsőleg milyen provokáló tényező lehet? Mert ugye ha van valami a bőrön, az mindig belső dolgot jelent.A legtöbbször emésztési dolog.Kenegetni lehet akármeddig, de ha mindig jelen van a kiváltó ok, akkor sosem ér véget a dolog.

 

 

 

Előzmény: Jázmyn2000 (17353)
K.Ancsi Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17361

Természetesen jogodban áll nem hinni, de pont azt akarom magyarázni, hogy ha valamiben nem hiszel, attól még nem biztos hogy nem létezik.

Erre leírok egy történetet egy kedves ismerősöm személyes tapasztalata:

100 % materialista férfi ez a kedves ismerős, csak azt hiszi el, amit lát.Elköltözött albérletbe a feleségével és 2 gyerekével.1-2 hónap után mint a kifacsart mosogatórongy úgy nézett ki.Meséli, hogy a házban furcsa dolgok történnek.A lépcsőházi feljáróban (emeleti szinten lakik egy kertes házban) érzékelős világítás van, és éjjelenként többször is kapcsolódik fel-le.Pár napja pedig éppen mindenki lefeküdt és hallják, hogy csapódik a hűtő ajtaja.A kisfiú (10éves) kikiabál a szobájából, hogy a szülei voltak-e, mert ezt hallotta.Mondták, hogy nem.

Az egész család fél, és egy szobában alszanak azóta.Ennek már több, mint fél éve.

A 4 éves kislány, szinte folyamatosan beteg, egy hét ovi 2-3 hét otthon.

De szellemek nincsenek, mert nem látták.Igaz, hogy hallották, de nem látták, akkor nincsen.

Értem én, lehet ragaszkodni ehhez, de kivel szúr ki szerinted?

Egy pasi, akinek úgymond védelmezni kell a családot, együtt fél a gyerekeivel egy hálóban.

Mondtam neki, hogy ismerek valakit, aki tértisztítással foglalkozik, az itt ragadt lelkeket is tudja kezelni.

Erre azt válaszolta, hogy majd elköltöznek.A mai napig ott laknak.

 

Tudom, tudom, amíg nem történik veled személyesen ilyen addig úgysem hiszed.

Nem is ezért írtam le, hogy meggyőzzelek, csak mint érdekesség.Még ha valakivel ilyen történik, akkor sem hiszi el.Furcsa egy gondolkodású az ember, nem?

 

A hiszékenységről meg a kihasználásról csak annyit, pont ezért kell tájékozódni, hogy az ember képben legyen.

És ha a patikában kérek 200g aszkorbin savat, ne rémüljek meg, ha a patikus azt mondja, hogy nem szabad annyit enni, mert vesekövet okozhat.Mondtam neki, engem nem tud megijeszteni, és különben sem egy ültő helyemben fogom megenni.Erre már nem válaszolt, csak szimplán nem adta ki amit kértem. 

Előzmény: hul (17360)
hul Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17360

Na látod, innen szakad a cérna. A szellemek, szellemszabadítás és manók meg hasonlók, ezt nem hiszem. Az emberi hiszékenység határtalan és ennek a kihasználása szintén. 

 

Előzmény: K.Ancsi (17357)
K.Ancsi Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17359

Még annyival talán kiegészíteném a szellem témát, hogy ez a szó azért nem is jó, mert mindenki  arra gondol, hogy kísértenek meg lebegnek az ember felett stb, ahogy a filmekben.

Inkább lelkeknek vagy entitásnak nevezzük őket, mert ez a kifejezés még nincsen elcsépelve.

Előzmény: K.Ancsi (17358)
K.Ancsi Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17358

Nem biztos, hogy a döntéseiden múlik a pszori, lehet, hogy az életviteled, táplálkozásod,  a ludas.Vagy még sok minden más. Mindennek neked kell utánajárni.

 

Egyébként a szellem témához csak annyit, hogy hát itt a 21.században már dübörög a kvantumfizika és társai.

Hallottam egy előadáson, hogy valaki Nobel díjat kapott, mert bebizonyította, hogy a szemmel látható dolgok csak a világ 4-5 %-a, a többi szemmel láthatalan- már akinek, a többünknek.Hiszen vannak olyanok, akik érzékelik és látják.

Én is voltam egy előadáson, elvittem a 100 %-os materialista "mindent tudó és ismerő" páromat.Ahogy kapta az üzeneteket "odaátról" csak pirosodott a feje és pókerarccal ült, mert persze ilyen nincsen. Még akkor sem, ha egy vadidegen személyes üzenetet mond, amiről más nem tudhat.

Hát így működik sok ember.Két napig 10 centivel a föld felett járt, mert persze kapott dícsérő szavakat is és az egója ettől jól meghízott. :)

 

Előzmény: B.GY (17355)
K.Ancsi Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17357

Akkor pont ott voltál, amit B.GY belinkelt.

Egyébként én is voltam pár éve egy nőnél ( nem a pszorival kapcsolatban) és én is vittem magammal egy itt ragadt szellemet.

Előzmény: K 1 (17356)
K 1 Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17356

Van szellem levétel . Ezen a síkon ragadt szellemek, ragadnak az auránkra . Rajtam is volt kettő, egy nő és egy férfi szellem . Azt mondják ezen tevékenységet folytatók,hogy a férfi szellem a betegségeket generálhat,a nő pedig párkapcsolati dolgokat befolyásolhatja . Na most én levetettem őket, de sajnos egyik sem állt helyre . Egyébként Bp. Táltos intézetben voltam .

B.GY Creative Commons License 2015.10.01 0 0 17355

Én is felelős vagyok ebben-abban persze. De a betegségek nem az én rossz döntéseimen múltak.Lehet semmi köze a szellemeknek semmihez,már ha vannak de akkor miért van szellemlevétel meg ilyesmik?

Előzmény: K 1 (17347)
hul Creative Commons License 2015.10.01 0 0 17354

Olvastad a 17350-est, abból kiderül, hogy egyszerűen nem illeszkedik a személyiségemhez, ahogy becsavartak, na, nem hiteles számomra. Teli a város, a világ lelki gyógyítókkal, mindenféle megélhetési okostojásokkal és lehet nagyszerű szakemberekkel is, bár ilyenről nem tudok.  

Orvoslás, ezen belül a keleti és a nyugati is nagyon tiszteletre méltó. Sajna keveset tudunk a keletiről -egyes európai orvosok tökéletesen elvetik és rázzák a fejüket- de szerintem a keleti tapasztalatnak racionális háttere van és eredményes is. 

De igazad lehet: nem találkoztam még az "igazival" (haha, más értelemben mindegyik igazi volt, ne firtassuk), lehet elég lenne meghallgatnom vagyis kapcsolatba kerülni és megváltozik a hozzáállásom. 

Előzmény: K.Ancsi (17351)
Jázmyn2000 Creative Commons License 2015.10.01 0 0 17353

Igértem, hogy megírom tapasztalataim, ha megkapom a Psoriasin krémet.2 héttel ezelőtt jutottam hozzá. Jó volt az időzítés,mert a talpam ismét bedurranni készült, telis-teli hólyagokkal, színe mint a véres húsé.Azonnal elkezdtem használni, napi 3x. Nagyon kevés kell belőle, mert nehéz, zsíros krém. 2 nap után azt láttam, hogy a meglévő hólyagok ugyan kifakadtak és megindult a hámlás, de nem jöttek új hólyagok. A színe is kezdett hasonlítani a normális bőrszínhez, vagyis levitte a gyulladást nagyjából. Ennek marhára megörültem, igenám, de mitől van ez a fenenagy fejfájás.Rá kellett döbbentenem magam, hogy ezt feltehetően a kátrány okozza, így lecsökkentettem napi 1-re a Psoriasint.Reggel, délben, délután babakrémekkel kenem, este a kátrányossal. Ez ment 10 napig, majd elhagytam, és vártam a hatást.A hámlás továbbra is fennáll, de legalább csökkentette a fájdalmat, viszketést, tudok cipőt húzni. Ha nem fájna a fejem tőle, akkor még akár tünetmentes is lehetnék....

Régebben itt valaki hirdette a feleslegessé vált Psoriasin krémjét....remélhetőleg nem üzleti céllal teszi.....egy próbát megér nektek is! :)

ja, és kaptam egy Petroleum Jelly krémet is. Utána olvasgattam, hogy mire jó.Sok mindenre, de mivel ez is kőolaj származék, megemlítik jótékony hatásánál a ps. kezelését.Bár nem tudom, jó-e nekünk, ha ezzel a zsíros krémmel lefojtjuk a sejtek szaporodását, miközben nem tud lélegezni a bőr.

K.Ancsi Creative Commons License 2015.10.01 0 0 17352

Értem.

Én is voltam hasonlón.

Előzmény: K 1 (17345)
K.Ancsi Creative Commons License 2015.10.01 0 0 17351

Nem akarlak meggyőzni, mert nekem mindegy ki miben hisz.

De a következő kérdésem van: Tapasztalatból mondod, vagy hitből, hogy hanta habbal? Csak mert ez óriási különbség!

:)

Előzmény: hul (17350)
hul Creative Commons License 2015.10.01 0 0 17350

OK. értelek és sok igazad van szerintem. De pontosítanék, pl. mondjuk gyógyszer és sok gyógyszer halálig szedendő, szedhető. Ennél kevésbé gázosak, mondjuk egy vérnyomáscsökkentő pl. simán. Ezer féle folyamatosan, mert sok más betegség sem múlik el... De nem is ezzel van a baj. Hanem a kuruzslással, ráolvasással, ami biztosan mulasztja el a foltjaidat! Elmulasztja, Végleg? Tényleg nálam nincs hitele. Szerintem nem működik és hiába hiszik egyesek, hogy jobb lesz, csak arra jó, hogy megnyugtatja az ember magát...  A teák is eszközök, gyógyszerek, beavatkozás, valami anyag bevitele, ha nem is sok és nem is káros, sőt még használhat is. Van erre sok példa, és nagyon támogatom, de még egyszer: ez is anyagbevitel... nem hiszem hatásosabb, mint egy készítmény, amiről vannak klinikai tapasztalatok. 

 A pszoriázis nem gyógyítható. Tehát fellángol, meg néha lehet jobb, egyeseknél izületi problémákat okoz. Másoknál nem. A Holt tenger sem gyógyítja meg véglegesen, de, és ez lényeges, tünetmentessé teszi, teheti évekre! Van rá tapasztalat, tehát hiszek benne. Miképp a krémekben is, mert  van akinek bejön. Mindenkinek valami más, vagy semmi, de sokaknak az egyszerű dolgok is használnak. legalább átmenetileg. Ez egy ilyen ravasz betegség.

Nem hiszem, mindent megtettem a tünetek csökkentésére, és nem dőlök hátra a heti beszúrt injekcióval. Nagyon sok év alatt kipróbáltam a kenőcsöket, teákat is ittam, pakoltam, kentem, sóztam, zsíroztam stb.:-) Alakítottam a kaján, a szesz tilos, na ebben is önfegyelemmel, minimalizáltam, tehát pálinkázás nincs. 

Szóval bennem van a hiba, kuruzsló, pszichológus, Müller és társai, beleértve Feldmárt is, értelmességük ide v oda, nekem hanta habbal és főleg abból a szempontból, mennyire hatásos az életem problémáira vagy a betegségekre.

Viszont pl. Feldmárt de egyebeket is szívesen olvasok, mert olvasmánynak, nem életmegoldásnak, remek!!!!!!!!!!!

 

Előzmény: K.Ancsi (17349)
K.Ancsi Creative Commons License 2015.10.01 0 0 17349

Csak annyit kérdeznék: Szerinted gyógyszer az, amit folyamatosan kell szedni?

Mert szerintem az a gyógyszer, amit szedsz egy darabig és meggyógyulsz.

Próbáltál egyébként "kuruzslót"? Vagy csak a világról alkotott képedbe ez nem fér bele?De attól lehet, hogy működik.Lehet hogy nem is érdekes az, hogy te hiszel-e benne és működik.

 

És miért jó az neked, hogy nem hiszel benne?

És szerinted az a minden, hogy beveszed a gyógyszert, beadják az injekciót?Hátradőlsz, te mindent megtettél, azért van az orvos, hogy mindent helyrehozzon, amit a kedves beteg elrontottnak vél.

 

Akik voltak a Holt-tengernél azoknak végleges a gyógyulásuk?Úgy olvasom nem.Hát akkor az is csak tüneti kezelés.Persze legalább mellékhatás nincsen, ami nagy dolog.

Egyébként pont te írtad, hogy" cselekedni nem vagyunk képesek" - már aki, mert sokunkra ez nem vonatkozik.

 

Szerinted az nem mellékhatás, hogy szétszedi a májat az injekció? Vagy mit jelent neked az, hogy nincs mellékhatás? Azt hogy beadják és ha 24 órán belül nem nő egy második fejed vagy nem halsz bele, akkor nincsen mellékhatás?

Egy picit gondolkodj el ezen!Azzal, hogy nem hiszel valamiben, ami új dolog, csak magaddal szúrsz ki!

Egy pár bejegyzéssel lentebb írtam még: a legfontosabb dolog, mindig nyitottnak lenni!

Hiszen a világ folyamatosan változik.

Természetesen teljesen megértem, hogy milyen nagyszerű dolog bababőrrel létezni.De gondolkodjál hosszútávon! A hátralévő 30-40-50 évet így fogod "kihúzni"?

Akik másmilyen megoldást keresnek,azok mind hosszútávon gondolkodnak!

 

 

Üdv.

Előzmény: hul (17348)
hul Creative Commons License 2015.10.01 0 0 17348

Hinni muszáj. Az ember úgy van összerakva a természet által, hogy létre kell hoznia valamit, amiben hisz. 

Pl. istent, ebből sokfélét és össze is veszünk rajta... Vagy fétis tárgyat, esetleg egy eszmét, valami kell. 

Az ember élete teli van kudarcokkal, amit abban a pillanatban talán nem is annak élünk meg, de konkrét nehézség van bőven. Aztán ott a Madách-i vég, ugye, amit de jó lenne elfelejteni.

Közben betegek leszünk. Előbb, utóbb, kicsit nagyon maradandóan, átmenetileg. És akkor is hiszünk az orvosnak, hiszünk annak a bizonyos orvosnak, ennek-annak, masszőrnek, lelki prédikátornak, sokszor azért, mert cselekedni nem vagyunk képesek, lehetőségek híján és a saját korlátaink, igen akár észbeli korlátaink miatt.

Cselekedni: ha tudjuk, ez gyógyít!  miért nem akarunk a Holt tengerhez menni? Ha tudjuk, az jó a bőrünknek!! Ez egy kipróbált megoldás!  Persze a pénz miatt nem megy. Próbáljuk krémekkel, sóval, "ami onnan van" és mindennel pótolni. Vagy mások olyan szuggesztív emberekkel, ők abban hisznek, akik valójában fizikailag semmit nem tudnak tenni. De a tudatunkban elhisszük, megnyugtatjuk magunkat, hogy mindent megtettünk és ezzel jó lesz. Pedig nem. Semmit se ér a pár napos jobb alváson kívül. 

Hiszek én is: a krémek, oldatok, bioptron lámpa, szappan, gyógyszer. A gyógyszer, injekció is használ és nincs mellékhatás. Persze van, mert azért lassan rombolja a szervezetet és ki tudja mikor lesz ettől más baj. De most emberek közé lehet menni, uszodába stb. és lelkileg rendben. Szerencsés vagyok, mert másoknak kihullik a haja, a fehérérsejtje minimális lesz (mint nekem nemsokára) és ez már veszélyes. A ps nem látszik, de gázos belehalni egy náthába. Viszont a (bocsánat) kuruzslókban nem hiszek. 

 

 

Előzmény: K 1 (17347)
K 1 Creative Commons License 2015.10.01 0 1 17347

Szerintem az életed kisiklásáért, te magad vagy a felelős . Felesleges asztrál lényeket okolni,

rossz döntéseinkért .

B.GY Creative Commons License 2015.09.30 0 0 17346

Nekem szellemidézés után siklott ki az életem.Nem hittem benne,aztán meg féltem.

K 1 Creative Commons License 2015.09.30 0 0 17345

Mint írtam egyedi a módszer . Nem kell mást csinálni, leülök vele szembe . imádkozik majd engedélyt kér,hogy rólam kérdezhessen . Nem árulja el, de én úgy gondolom, vagy a szellemvilággal, vagy pedig angyalokkal kommunikál . Végig megy a testen fejtől lefele . Azt is megkérdezi,, bizonyos elváltozásokra .milyen és mennyi gyógynővényt kell megfőznöm . Ha vitaminra, vagy bármi másra van szükség , azt is közlik . Nagyából ennyi a történet . 

B.GY Creative Commons License 2015.09.30 0 0 17344

Remélem majd használ valami,csak legyek elég kitartó.Dehogy bántottál meg.Én akkora tuskó vagyok,hogy csak fejszével lehet megsérteni:) Nem böngésztem még a Kovács-Magyar András honlapját,csak belinkeltem a kollégám miatt,ő járt ott.Beoltatni nem akartam magam amúgy,csak írtam hogy ilyen is van.A körös hozzászólást,meg a "mit írnál a búcsúleveledbe" c. topikból vettem.

Előzmény: K.Ancsi (17342)
K.Ancsi Creative Commons License 2015.09.30 0 0 17343

Mi az a módszer, amivel diagnosztizál?

Minden érdekel, és szeretek mindennek utánanézni.

Jó dolog a családállítás, én is voltam, remek élmény, nagy megértések.

Előzmény: K 1 (17341)
K.Ancsi Creative Commons License 2015.09.30 0 0 17342

Szuper, hogy ennyi mindent elkezdtél, kitartást kívánok!

Ha valami nem működik, ne add fel, keress tovább.

A védőoltással csak vigyázva, mert mivel van egy 9 éves lányom, a védőoltás témában is otthon vagyok, több kárt csinál, mint hasznot.Az is szintetikum, és fogalmuk sincsen milyen hosszútávú keresztreakciók lehetnek.És mint tudjuk az egészséget egy betegség beoltásával nem lehet megőrizni.

De persze ez az én saját véleményem, az eddigi tájékozódásom alapján.

 

Hát egyébként nem semmi, hogy eddig a lelki okoknál mindig vicces megjegyzéseket tettél és most pedig a Kovács-Magyar András honlapját böngészed.Jó nagy ugrás, de hajrá.

Remélem nem bántottalak meg.Lehet, hogy te is a köröd végéhez értél? :) (17043-as bejegyzésed)

 

Előzmény: B.GY (17339)
K 1 Creative Commons License 2015.09.29 0 0 17341

kedves K. Ancsi . Hosszú évek óta,  keresem a megoldást a gyógyulásra .Sajnos eddig sikertelen vagyok, de nem adom fel (még) . Rengeteg pénzt költöttem ( kb. egy lakás árát ) különböző gyógymódokra, gyógyítókra . És ha találok valamit amivel esetleg segíthetek a sorstársaimon azt közzé teszem . Nem kötelező kipróbálni, de egy lehetőség amivel élni lehet . Ez az állapot nagyon összetett, a lelki ok az egyik a sok közül . Most találtam egy jónak tűnő gyógyítót, aki egyedi módszerrel diagnosztizál . Több gyulladás talált a szervezetemben, és egyéb kisebb alul működéseket . Ezeket gyógynővények főzeteivel próbálja helyrehozni .Aztán jöhet a moksa csepp . Még tervezek a jövő hétre egy család álítást is . Egy próbát megér . Az eredményekről ha lessznek, majd késöbb írok .

zsgabor Creative Commons License 2015.09.29 0 0 17340

szép írás! gratula a felfogásodhoz :)

Előzmény: Ittésmost! (17333)
B.GY Creative Commons License 2015.09.29 0 0 17339

Szia!!

Nagyjából már az egész welldoradot elolvastam.Én is tudom,hogy az orvosnak nem sok érdeke fűződik ahhoz,hogy tünetmentes legyek.Pingvinezik mind,meg felírja a szteroidos kenőcsöt meg gyógyszert.Ebből lett nekem is elegem.Vettem ma a bioboltba Perui kovaföldet az kezdem el inni.Reggel csalánteát iszok a melóhelyen egy bögrével.Meg eszem a Bio-teches májvédőt (liver-aid)Ettől egy kicsit világosabb lett de ugyanúgy viszket,szúr,ég. Kidobáltam itthonról az összes alkoholt.Édességet nem nagyon ettem eddig sem.Vár még rám egy ételintolerancia vizsgálat,csak még spórolnom kell rá egy kicsit:)Na meg a fogorvosom. Az egyik kollégámnak is volt bőrproblémája,őt itt gyógyították meg.

http://www.csodalatosgyogyulasok.hu/

 Beszélek a tüdőgondozóban is az orvossal,hogy írjon fel másik sprét ami nem szteroidos.20 éve fújom magamba.Lehet ez nem tetszik a bőrömnek.Minap beszéltem egy haverommal.Ő meg azt mesélte hogy az egyik rokonának is volt sömöre.Beoltották HPV ellen és szőrén szálán eltűnt róla a ps. Nejem is kérdezte,hogy mi ez a nagy akaraterő:)Mondtam neki hogy nem akarom így leélni az életem,na meg látom rajta hogy őt is zavarja,csak nem mutatja.

Előzmény: K.Ancsi (17338)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!