CA (1-3 henger) es CB (4-6 henger) lambda szonda erteken kivuli ertek.""
nem tudom mi baja volt/van...** de ketyegjen egy kicsit eros tempoban.. hagy tisztuljon az a katalizator.. (burn :)
tunjon el az eddigi adaptacio.. tisztuljon at a rendszer. (ha lehet torolj hibat.. HA lehet reseteld a tanult ertekeket.. ) amig ez nincs.... nem erdemes foglalkozni vele. .** ..majd ujra tanul.. az viszont ido. ------------
Már működik, egy FB csoportban is megosztottam aggályomat és felvette a kapcsolatot velem a magyarországi képviselet, nagyon rendes és felkészült infókat kaptam.
Amúgy szerintem az egyik legolcsóbb legális SGW feloldós megoldás a Gutmann-nál van. Bevallom én azért választottam őket.
No, Hella is not a Chinese company; it is a German company that is now part of the French-based FORVIA Group. While Hella has a significant presence in China with numerous manufacturing and development sites,its origins are German,making it a key German family business before its merger with Faurecia to form Forvia. its origins are German, making it a key German family business before its merger with Faurecia to form Forvia. ""
tenyleg nem kinai.
csak ott gyartanak, meg ott fejlesztenek. pont.
gutmann support, miert nem mukodik a kerdezonel ? ======================
A Hella sosem volt kínai, négy éve francia tulajdon (Faurecia). A Gutmann meg kereken harminc éve fejleszt és gyárt diagnosztikai eszközöket. Ne hordjál össze random hülyeségeket, pláne úgy, hogy a kérdező problémájához mindennek lófasz köze nincs.
Azt írja, pad2, szonda1. Ezt kell dekódolni egy sor4 motornál*(na, mit jelent?) Mert ugye annyi pénzért nem futja szakfordítóra....... hátmég hozzáértőre aki ellenőrizné.
"Kedvencem" a tartalékszolgálati intervallum kijelző.
De sírba visz a körülményességével, meg a -kérem várjon- és ezt akár öt-hatszor egymásután mire odajut ahová kell. Közben lemegy a nap.
Viszont most fejlesztettek, már 6 élő adatot is tud mutatni. ! Eddig csak 4-et tudott, egy hathengeresnél nem lehetett azonos időben látni pl. befecskorrekciókat.
* hiába jelzed nekik hogy baromság, meg vannak győződve hogy ez a világ legtökéletesebb diageszköze, nem tűrnek észrevételeket.
A Hivatalos support nem válaszol, pedig írtam nekik.""
vidd vissza, ..vegyel boscht. -------------------------------
Nem hiszem, hogy a gép túl buta lenne és nem tudja ezt a funkciót, ""
erre logikailag ketto megoldas van. .. ...vagy a diag eszkoz nem tudja a funkciot.. vagy te. a fentiek tukreben. (no support ) ...barmi lehet..
regota hallom a magyar szakmai irodalomban a gutmann csoportot.. soha nem lattam, nem is ismerem.. de most kerestem kicsit.. ez egy hella termek az ai szerint.. (szerintem meg egy clone )
..de idezem.. The software can diagnose over 48,000 vehicle"" szvsz en mar itt elfelejtettem volna..
Vásároltam egy Gutmann Mega macs PC SE diag gépet. Aktiválva van, minden rendesen.
Az lenne a kérdésem, valakinek van-e hasonló gutmann-ja tud-e segíteni abban, hogy hol van a fékrendszer légtelenítés funkciót? A Hivatalos support nem válaszol, pedig írtam nekik.
Boschnál ugye ott van szervizfeladatokon belül, hogy légtelenítés. De iitt sehol sincs.
Egyetlen egy autónál sem találom, max az ABS szelepek egyenkénti manuális megvezérlését, de az kb. 1000 autóból 2-nél.
Nem hiszem, hogy a gép túl buta lenne és nem tudja ezt a funkciót, mert sokkal mélyebb dolgokat is enged csinálni, ahogy a csatolt példaképeken látszik.
Táblázatban soroljuk fel a kezdetektől 2005-ig a VANOS-rendszerrel szerelt típusokat, cikksorozatunk folytatásának rendszereit is belevéve. Itt csak egy gyors áttekintést adunk:
Érted Te ezt, csak úgy csinálsz mintha nem értenéd....
Az a vanos, mint ahogy sok korai veztengelyállító, egyszerűen on-off módon működik. Vagy alaphelyzetben van, (off) vagy teljes elfordításban (on). Nincs köztes állapot, ebből adódóan PWM sem.
Nekem a kapcsol a be/ki, a szabalyoz pedig a pwm.""
a ketto ugyanaz. a be/ki kapcsolas ido (aranya ) adja a szabalyzas nagysagat. nem feszultseget varial (azt nehez lenne ) hanem a ki/be kapcsolt allapot kozti ido aranyat.. ebbol lesz egy atlag..valtozo.