rail nyomas. (uza hiba ?) valos legtomeg..( kap levegot ?) szinkron hibak.. (vezerles ) stb.. lehet nincs hibakod..(buta. oreg japo ) de nem indulo auto a legjobb. ott egyertelmu hiba van. ...csak megkell talalni...
a billentyuzetre gondoltal. mer' az egyszeru.. wrong way... nem josda.. merni kell.
az regi megoldas. tipust nem mondok/tudok.. de tobbseg ujkori mar re regeneral 2e ford alatt.. premiumabb markak akar legordulo terheles / - emelt- alapjaraton is.. tartjak.. 450C belepo tol.. > HA elindult.... uresben...
(ma neztem insit./ diag frissites miatt/ 180k miles felett van... az atlag regen 300km.. ami lefut tiz perc alatt.. semmit nem mond.. de az auto falu jaro. es kepes ra... 2012..
Hááát, szar anyagot szívtak az biztos. :// Mint az opelesek. Az meg álló helyben 4e-es fordulaton bőgeti a motort 30percig. Ami müa a DPF közelben van, az mind lefolyik a földre.
Kilométert nem számol, annak semmi értelme. Számított hamutartalom van, amit az üzemi viszonyokból és az elfogyasztott üzemanyagból számol. Nem véletlenül kérdeztem rögtön az elején, hogy az mennyi.
ford siman elinditja a regent tulterhelt dpfnel.. (nem tudom hol a terheles hatar)
csereben ha 800C fole kuszik a dpf hofok.. akkor 60 minute shutt off tiltas jon.. . (az egy ora ) azonnal, barhol. . szvsz ott ullsz egy 800C feletti dpf felett.. letiltott motornal.. barhol.. nincs limp mode, nincs power loss... nem tudod torolni.. letilt a picsbe egy orara.. okos..
Valóban. Hiszen logikus volt azt feltételezni, hogy ha 1 éve is ugyan ezekre a hibakódokra volt egy mechanikus hiba, amit értelemszerűen nem írt be
(termosztát hiba, hideg motor stb), azt kijavítva kb ennyi eltömődésnél simán megcsinálta utána magától első úton a regenerációt az autó.
Most viszont nem csinálta meg magától, érthető, hogy hibás alkatrészre gyanakszik az ember szerintem, ami gátolja az alap feltételek elérését.
99,9%-ban nem olyan körülmények között lett autózva vele mint 1 éve, most csak városon belüli döcögés, és nem tudta magát megcsinálni.
Utána meg már letiltotta magától.. de a poén az, hogy regen élő adatoknál folyamatosan azt mutatta: REGENERÁCIÓ: ()KÉRVE ecu oldalról), REGENERÁCIÓ SZÜKSÉGES
Semmi olyan, hogy tiltva stb..... baromira megvezető am.